Elore szolok,hogy biztosan kifelejtek valakit,es bocs.
Koda!
El se hiszem hogy nyugos is tud lenni,annyira edibogar! Es ahogy alszik! Halali!(jo,elhiszem,mert Mishal is ugyanezt csinalta,csinalja..)Meg jo,hgy ejszaka hagynak aludni!
virag!
NIMRODKANAK KIVANOK NAGYON NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!
Nagyon ugyes vagy,tortakeszites,buliszervezes,...nagyon szuper anyukaja vagy am neki!!!
Zsuzsa!
ARONNAK NAGYON BOLDOG ELSO SZULINAPOT KIVANOK!!!!!!
Nagyon szep a tortaja! Te adsz majd neki belole??
Mert nekem is ez a dilemmam,..mert ugye abban van tejtermek,tojas,gluten..minden egyszerre.
Jo lehetett a szalonnasutes!
Mesi!
Nagyon ugyes vagy hogy ilyen hamar belaktad a lakast,nagyon szepek a szobak,a pasztell szinek ,es ezt mind egyedul!! A konyhad az az ikeas sotet tolgy??
Es tanulas..hat nem semmi! En jovore gondoltam,hogy beiratkozom suliba..de ahhoz valakinek vigyazni kellene majd a Micimackomra!
Verzsike!
Remelem jol fogjatok erezni magatokat Kecsin es jol sikerul a keresztelo. Orditas...el fog mulni..
Orulok,hogy a pocakfajas mar csokken.Jo utat nektek!
Rimar!
Sajnalom hogy nem jott ossze,de annal "edesebb" a probalkozas!!!
Balimama!
Neked tenyleg csak azt tudom irni mindig,hogy hidd el ossze fog jonni .csak kicsit varat magara! Anno Titinek irtam,hogy ott fenn ulnek a kicsi lelkek ,lobaljak a labukat nagy feher habos felhok szelen es ott varjak,hogy eljojjon az o idejuk hogy leszallhassanak.(legalabbis en igy kepzelem).
Titi!
Ez a nagy titkolozas???!!!!
Eszter!
Szepseges pocakod van!!!!!!!!!!!!!!!! Es mar a kiindulasi sulynal vagy..hat az is valami!
Ugyes vagy,nagyon jol vasarolsz es szuperul neznek is ki!
Gyongyi!
Na,neked mit is akartam irni??!! Hulye vagyok,elfelejtettem.
Sara mar probal lepkedni??Hany fognal tartotok?
Most akkor vegul is ha jonni akar johet alapon ti a 3. bebi gyartasan vagytok??
Agi!
Az nagyon jo hir,hgy Karcsinak nincs epekove,es drukkolok hogy minden rendben menjen a mutettel...es minel hamarabb ujra otthon lehess a szeretteiddel. AZ hihetetlen,hogy a parod nem maradhat otthon utana...
Neked mit is irjak,inkabb majd megint telefonalunk. Hat,nem igerem a szulinapi bulidat...de mint mar irtam,ha elkeszultunk akkor mindenki johet am latogatoba!!!!
Torta...na,ha kitalaltad szoljal...mert ahogy Zsuzsanak is irtam,ez erdekes dilemma...a hugom kislanya az 1. szulinapjan ejszaka a korhazba kerult,mert az egyik kedves rokon megetette turotortaval...na akkor derult ki hogy erzekeny ra...hat en ezt nem szeretnem.
Bar...a nagy elveim megdolni latszanak..tegnap olyan hiszti volt,hogy kenytelen voltam az en piritosombol adni neki a zoldborsofozelekehez,azzal martogattuk,ma meg elszedte anyukamtol a tejfolos,sajtos langosat..es a fagyit imadja..
Most allandoan azt jatsza sapka megkotojevel vagy cipofuzovel hogy o martogatja kepzeletbeli talkaba(babakocsiban abba a pohartartoba) es bekapja es cuppog.
Ugy gondoltam,hogy nem rendelek tortat(ugyse lesz buli) hanem csinalunk egy rakas gesztenyepuret,felhalmozzuk es ra egy csomo novenyi tejszinhab es azt turhatja es meg ehet is belole! ugyis az a lenyeg,hogy belemaszhasson,nem?
Ja,Dudi tunemenyes ahogy teper!
Na,ennyire futotta. Most a terkovon dilemmazok + kert.
Holnap kezdik szinezni a hazat ha jo az ido...nagyon kivancsi vagyok.Festes felig kesz van,burkolo elakadt a hianyzo lepcsoelemek miatt...parkettazas sajnos talan csak okt. kozepen lehet.Es a kerites oszlopai is keszek.
Es eladtam a lakasunkat,illetve meg ne igyunk elore a medve borere mert hitelbol veszi reszben.
Diohejban ennyi.Es kijott Micimackom 4. foga,vagyis meg csak attorte az inyet.
Millio puszi nektek ,aki kimaradt annak duplan.