A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gabi, jövő héten mentek 18 heti UH-ra? (az érdekel, hogy megkérdezitek-e a nemét :P)

votiv 8)
votiv

A szeptember havi Kismamának a 37-ik oldalán van egy Savoya-s Dzsungelparkos játszóházi kupon. Lenne kedvetek ott csinálni egy babatalit jövő héten?
Biztos sokmindenkinekmegvan az újság, nekem is van egy pár darab, kértem másoktól, de csak szeptemberben, max október elején lehet felhasználni, úgyhogy tudok adni.
1 év alatti babáknak meg egyébként is ingyenes.
lindicita

Votiv,
nem látta még, de ami késik... most a Barba papa és a Pityke őrmester mennek, de filmek nagyon rövid ideig kötik le (mert ÜLNI kell... :mrgreen: ) de a Jézus Krisztus Szupersztárt bezzeg végigtáncolja...

Lindi,
a tesódnak hányadik terhessége? Mert a második nekem is sokkal előbb lett sokkal nagyobb, mint Fülessel.

Azt még nem is újságoltam, hogy rengeteg új szavunk van, bár némelyikhez kell a Füles-Magyar kéziszótár..... És kezdetleges mondatai is vannak :)
macskanyu

Na, még egy utolsó hsz, aztán eldugulok.

Aki barátkozik a víztisztítóval, de még nem döntött, annak itt egy esély, hogy megnyerje.

Ezen a honlapon lehet játszani, 3 kérdésre kell válaszolni, és a helyes válaszadók közül kisorsolnak egy Platinusaqua víztisztítót:

http://www.webnyertes.hu/

Itt az utolsóelőtti a miénk, de a játékhoz először regisztrálni kell az oldalon.
lindicita

Gabi,
gyönyörű pocak!!!!!!!!!!!!!!!

VOtiv,
WOWOWOWOWOW!
én már nem is emlékszem, h ilyen volt a bőre... :shock: de asszem ilyet nem is mutattál!

MAcs,
Nekünk is van Igi-magyar szótárunk! Gratula a csodaszép Fülesnek a szavakhoz!!!!

Na jó, akkor ünnepélyesen lezárom a szavazást, 3-2-1- és elég volt.

Nagyon sok jó megfejtés született, Ancsi, Recca, Lindi.
MIndenki eltalálta,h az első képen a borvirágos orrú, belladonna-kölyök, azaz Meme látható.
A második képen Igi látható és a harmadikon Borisz, de meg kell mondanom, Levi is összekeverte a két alsót, azaz a két régi gyerekünket, hát ilyenek a férfiak... :lol:

Kriszta,
nekem is, mint VOtivnak nagyon jó szobatársaim voltak mindkét szülésemkor, az egyikkel, akivel Igivel együtt voltunk ma is jó barátnőm, sőt az én szülésznőmet kérte föl másodjára (annyira szimpi volt neki) de végül is nem vele szült, mert MG épp nyaralt...
az egész hely tényleg még a luxus kategóriába tartozik, sztem ezzel nem lesz bajod.
DE: készülj fel arra, h mivel 7. baba lesz, ha nem lesz semmi komoly gond veletek, simán haza fognak küldeni nagyon gyorsan, szóval pihenésre ott nem sok időd lesz. (ez csak az én véleményem, mi 47 órával a szülés után már otthon voltunk, pedig csak 3. gyerek és gyak. kongott az ürességtől - épp - a kórház)
és EDÁval meg annyit, h ha pl éjjel szülsz, és épp nem olyan doki van ügyeletben, aki EDÁS, akkor azt fogják mondani, h nem kaphatsz, mert nincs ember,aki beadja...

most sajnos csak ennyire futotta, L utál, mert dolgoznia kéne, és én meg a kérvényem helyett (h lécci ne kelljen most elkezdenem azegyetemet) itt osztom az eszet.

Lindi,
mi szivesen mennék, de a kedd biztos nem jó és valszeg a csüt vagy a péntek sem...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Lindi:
magam sem értem ezt a méretet:lol: ,de szerintem nem mindegy hogy hányadik pocakosság?!Nálam legalábbis egyre nagyobb és nagyobb.Kicsit félek is,hogy mekkora lesz a végén :roll: Pedig a hízás remekül kordában van tarva/most először! :oops: /,kb 2.5kg-nál tartok.
Mekkora egy barom lehet ez a főnökfeleség :evil: Ettől függetlenül jól van?

Votiv:
szegény lánykád,ezek a régi képek :(
De nagyszerű,hogy ennyire sikeres volt végül a kezelés :D
A 18 hetes uh-ra csak 1 héttel késöbb megyünk,de akkor a Praxisba.Inkább fizetünk/és mozizunk :lol: /érte,na meg az egyik aduász van ott:Hajdu Krisztina,genetikai uh téren :wink:

petergabi

Akkor kizárásos alapon
SZERDÁN babatali a Savoyában?????????

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv:
tiszta dili vagyok,csak a válasz maradt le :lol:
Szóval minden képpen szeretnénk tudni,hogy Ki lakik bent!Már csak azért is,mert Balázsom meg van róla győződve,hogy csak lánya lehet,de én meg máshogy érzem :wink: Vagy csak szeretném máshogy érezni,azt nem tudom :mrgreen:
Egy biztos,teljesen más,mint az előzőek voltak.Ami kicsit aggaszt,hogy nem igen érzem még.Párszor volt már olyan,mintha...de nem tudom :?

petergabi

Macs, Gabi! Első babája tesómnak, úgyhogy ez lehet az egyik, a másik meg, hogy ő elég magas jó széles csípővel.

Már jól van, az első 3 hónap nagyon rossz volt neki, nagyon hányingere volt, egész nap, ráadásul titkolni akarta a munkahelyén, így extra rossz volt neki.

2 hete volt az esküvőjük, olyan szép volt, hgy meg kell mutatnom:

Kép
Kép

Kép
lindicita

Lindi!
DÉLELŐTT? mert ha igen, akkor egy kuponra igényt tartanék.
du már nem jó, mert 3-ig alvad Lencse, utána meg valami Zeneakadémiás koncertre mék a húgommal.

Votiv!
köszi, hogy leírtad, nagyon megsajnáltam a Kismanódat, de olyan jó, hogy ez a doki talált rá megoldást. férjemmel úgy döntöttünk múlt héten, hogy elmegyünk hozzá január környékén és megkérdezzük, hogy vállalná-e az új gyerekünket :). vagyis akkor már neki kellene kijönnie szülés után. szerinted vállalni fogja? Lencsét is átvinnénk, csak előbb találkozni akarunk vele.
most persze eszembe jutott az én pikkelysömöröm is, habár úgy tudom arra semminemű gyógyír nem létezik.

ancsipancsi

Lindi!
tesód tök olyan, mint te. nem tűnik szélesnek a csípeje. :) legalábbis ugye magadra nem ezt mondanád? mert nekem keskenynek tűnik a tiéd.

Gabi!
én meg folyton mocorgást érzek, pedig tudom, hogy ez nem lehet a gyerek. sőt! mikor nem is voltam terhes, akkor is pont uolyan mocorgást éreztem, mint Lencsével :D. és már keményedek is, pedig még csak kb. 3 hónapos vagyok. mi elsősorban lányt szeretnénk, de úgyis fióka lesz.
ancsipancsi

Ancsi! Nem, nekem keskeny csípőm vastag hájjal rajta, így tulképp nem látszik, de tesómnak tényleg szélesebb sokkal mint az enyém, de neki csak bőr van rajta :) Így kb egy a méretünk.

És bocsánat, de most jutott eszembe, hoyg szerda délelőtt nekünk tücsökzene van.

Ancsi! Nincs kedved elhozni Lencsit? (KUSZA)
lindicita

tücsökzenére? az a baj, hogy olyan későn kel, hogy nem tudom, hogy oda érnénk-e időben. kb. 3/4 óra az út. de amúgy lenne kedvem! (ott a Campona környékén van ez, ugye?) mikor kezdődik, be kell jelentkezni, mennyibe kerül, meddig tart? :)
ancsipancsi

A Campona mellett van a KUSZA. Mi a 10,40-es időpontre megyünk elvileg, mind a 2 gyereket viszem (oylan rendesek, elég egy bérletet venni és vihetem mind a kettőt). Fél óra a foglalkozás, első alkalom ingyenes, után 7.000.-ft a 10 alkalmas bérlet.

Képzeljétek tegnap milyen jó napom volt.
Kimenőt kaptam délelőtt Grétivel, így elmentünk az Kismamás kuponnal a játszóházba. Ott játszotunk egy órát, persze rajtunk kívül senki nem volt, így én is bementem Grétivel a labirintusba, meg a csúszdákhoz és én is csúszdáztam

Aztán bevásároltunk az Auchan-ban (nekem ez is kikapcsolódás), aztán mikor hazamentünk, ott volt egy hapi. Mondja Peti, hogy hozzám jött. Jó, mondom és mit akar. Azt mondja a hapsi, hogy úgy hallotta hogy problémák vannak nálunk, ezt szeretné megoldani, kivel kezdje, velem vagy Petivel. Én csak lestem, hoyg mi van, tán családterápia??? Nem tudtam, hogy ilyen jellegű problémáink vannak. Erre azt mondja a pasi, ja-ja, és a probléma megoldásához ráadásul le kell vetkőzni ...
Na, de ekkor már leesett, hoyg ez csakis a masszőr lehet, úgyhogygyorsan kiugrottam a ruhámból és 1 órán keresztül kényeztetett a pasi. Fellazította az izmokat a hátamon, aztán kiropogtatta a csigolyákat, így azt mondta, hoyg az izmok, amik rossz helyen voltak elfelejtik, hogy ott voltak, és ő visszamasszírozta a rendes helyükre.

Imádom a zuramat
lindicita

Gabi,
én TUDOM, h fiatok lesz... :lol: ez amolyan 7. érzék, lehet, h nem fog bejönni, de mikor mondtad, h baba lesz, egyből úgy éreztem fiú.
húúúú, tök ciki lesz, ha mégis lány... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék találni egy megbízható, emberi és szakmailag is jó szülész nőgyógyászt a Szent Imrében.Még egyenlőre nincs baba, de remélhetőleg hamarosan lesz, és szeretném ha addigra lenne orvosom is, aki elérhető és lehet rá számítani.
Az alábbi orvosokról tudnátok nekem infót küldeni, akár priviben is?
Dr Bálint MIhály
Dr Urbán Márta
Dr Kocsis Éva

Előre is köszönöm
sziasztok
kisgyöngy

Lindi!
nekem a 10:40-es ip. oké lenne, de csak úgy menjek oda, hogy nekünk ez az első alkalom??? utána nem fix, hogy megvenném a bérletet, ki tudja mit hoz a jövő...

valakinek nincs kedve még jönni ilyen első alkalomra a Kuszába? :D
ancsipancsi

ja, egy dolog közbe jöhet, ha a tetű gépészek pont akkor jönnek. már nagyon mérges vagyok rájuk, slendriánul dolgoztak, 3x gányoltak, de így se jó, most már szét kell szedniük az egész zuhanyzót :(
ancsipancsi

Lindi,
1. klassz férjed van
2. nagyon gyönyörű a húgod!!!! ő is sztimrében fog szülni???
3. jó a csüt és a péntek is...

Kisgyöngy,
én sajnos egyiket sem ismerem. :(
zsancikant

Kisgyöngy: a kritériumaidnak Urbán Márta megfelel. Mondjuk nekem az a tapasztalatom, hogy a kórházban sokkal, de sokkal kedvesebb, emberibb volt UM, mint a magánrendelésen a hajtásban. De ott is korrekt, meg mindent elmagyaráz, csak egy kicsit futószalag.

Kép
Kép
tinu

[quote="kisgyöngy"]S írta:kisgyöngyzeretném a segítségeteket kérni.
Szeretnék találni egy megbízható, emberi és szakmailag is jó szülész nőgyógyászt a Szent Imrében.Még egyenlőre nincs baba, de remélhetőleg hamarosan lesz, és szeretném ha addigra lenne orvosom is, aki elérhető és lehet rá számítani.
Az alábbi orvosokról tudnátok nekem infót küldeni, akár priviben is?
Dr Bálint MIhály
Dr Urbán Márta
Dr Kocsis Éva

Előre is köszönöm
sziasztok

Szia !

Én decemberben fogok szülni. Kocsis Éva a doktornőm. Kérdezz bátran !

Krisztina
ebitt

[quote="zsancikant"]
írta:
zsancikantKriszta,
nekem is, mint VOtivnak nagyon jó szobatársaim voltak mindkét szülésemkor, az egyikkel, akivel Igivel együtt voltunk ma is jó barátnőm, sőt az én szülésznőmet kérte föl másodjára (annyira szimpi volt neki) de végül is nem vele szült, mert MG épp nyaralt...
az egész hely tényleg még a luxus kategóriába tartozik, sztem ezzel nem lesz bajod.
DE: készülj fel arra, h mivel 7. baba lesz, ha nem lesz semmi komoly gond veletek, simán haza fognak küldeni nagyon gyorsan, szóval pihenésre ott nem sok időd lesz. (ez csak az én véleményem, mi 47 órával a szülés után már otthon voltunk, pedig csak 3. gyerek és gyak. kongott az ürességtől - épp - a kórház)
és EDÁval meg annyit, h ha pl éjjel szülsz, és épp nem olyan doki van ügyeletben, aki EDÁS, akkor azt fogják mondani, h nem kaphatsz, mert nincs ember,aki beadja.....

Az orvosom Dr. Kocsis Éva. Ő nem ad be EDA-t.
Őszintén szólva szeretek EDA-val szülni. (3-at nélküle, 3-at vele szültem)
Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak.
Biztos kibírom anélkül is, de szívesen szültem volna megint gyötrődés nélkül.
Az a 47-48 óra elég is lenne nekem a pihenésre. Utána már nagyon hiányoznának a gyerekek. Nomeg karácsony lesz ! :lol: :P

Krisztina
ebitt

Leni,
előző lapról az Asszem Fogzik díjnyertes! :mrgreen: :lol: :mrgreen:

Zsan,
sztem mind3 fiú ugyanaz, de tudom, h nem, csak ti mindig ilyen klónokat hoztok össze. :lol:

Votiv,
írtam már, mennyire édes a tesós kép? Mind. :)

Ööö, ma néhány egyes és egy szaktanári figyelmeztető után egész rend lett az órá(i)mon. :? (olyan izé ilyet beírni, nem is találok értelmes szavakat, hogyaszongya, tisztelt szülők, fiúk ma ezt meg azt csinált ill. nem csinált ezért szt.f.ben részesítem, deákné, há mennyire béna duma ez, s kit érdekel? de ha egyszer hat.... :oops: )

Tegnap meg elsunnyogtam forg.vizsgára, nem akartam reklámozni, mondván, hátha sikerül, és akkor majd jövök villogni, h minden elsőre meglett, dehát ilyen csak a mesében van, meg pár urban legendes vezetővel, szal legközelebb majd szólok, ha megyek, és majd kérem a drukkokat, hátha veletek könnyebb. :D

Ma: krákogok vacsi alatt, torkomra ment a csípős. Erre Eszter is krákog kettőt. "-Utánozlak. Majomszokás."
neet
neet

BOLDOG NÉVNAPOT, MÁTÉ!!! :)
neet
neet

Kriszitna,
hát igen, 47 óra nekem is bőőőőőven elég volt... :lol:
és képzeld, én szülés után majdnem egyágyasba kerültem, de szó szerint az orrom előtt ment be egy kismama az épp üresbe, pedig ő be sem mehetett volna, mert szabály, h csak már lebabázottaknak jár az egyágyas luxus, de szülésznőm azzal vigasztalt, h mivel ez a csecsemősökkel szemben van, sokszor elég "hangos", mert behallatszik a babasirás...
De asszem Vera azt mondta, h neki meg nem volt ilyen gondja... :lol:
remélem szerencséd lesz, és úgy jársz, mint én most, első nap ugyan volt egy szobatársam, akivel csak délután 4 fele találkoztam először, de ő másnap hazament, ráadásul egy db-ig a babó sem volt ott, mert kékfényezték.

Leni,
tőled meg akartam már kérdezni, h nem emlékszel rá, kivel feküdt egy kékfényben Igi-Bigi? Nem egy Petra nevű "csajjal"???
8)
zsancikant

Leni, Indi,
nem tudtok véletlenül alma lekvár receptet???

Neet,
cheer up! :lol: és miért kell szaktanárit adni? Azaz, mi veri ki nálad a biztositékot ennyire? És mennyire használt??? Mennyi kell belőle,h vkit kirúgjanak? és ezt neked hol kell iktatnod? azaz: az ofő honnan vesz róla tudomást????

Rylie, Nuk,
merre vagytok?

Fibinek felmentése van. Ja, és Zuzinak is.

többiek?

Mása???
(képzeld, nekünk sem eredt meg a bcg oltás...)
zsancikant

Zsána,

enyém almalekvár: 1kg almához cca 2 dl méz, + ízlés szerint pici fahéj, szegfűszeg, szegfűbors, szerecsendió ( a fűszerekből bármelyik elhagyható! ). Alma megpucol, összevág, hozzávalókkal feltesz főni egy órányit, de mennél több az alma, annál tovább főzni.. tehát 2-3 kg almának elég 40 perc, 5 kg már egy óra stb...
ha kész, akkor se tatósító, se semmi, csak a frissen töltött üvegeket fejjel lefelé állítod 10 percre és lassan hűtöd ki (dunszt).
Finom :)

és mingyá' megyek, oszt fürösztök...
macskanyu

Ne tojjatok be, itt vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa mától újra dolgozik, úgyhogy újjult(?) erővel cseverészhetek :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Votiv:
Annyira aranyosak a képek, még Zolinak is megmutogattam és teljesen el volt ájulva :wink: :wink: :wink: És kék bodyban feszítő kislányomat lePistikézte... :lol:
Reggel Te telefonáltál a Kornélnak? Épp ott voltunk! Jobbulást!
Ti mikor mentek legközelebb? Mi hétfő-péntek 8, kedd 13 és csüt 12:30.
És a cikkek nagyon jók!

Zsanci:
Szerintem Meme-Borisz-Igi.
Ti képeitek is szuperek, jó lehetett a nyaralás!

Macs:
Szia!!!
Füli csuda-csajos lett! Bölcsi :evil: :evil: :evil: állítólag itt Tb-n is olyan, hogy születéskor szinte már késő beiratni. 1 böli van, kb 25-30 gyerkőc fér el...

Ebitt:
7.???? VÁÓÓÓÓÓÓ!!!!
Egyáltalán észre fogod venni, ha megszületik??? :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Kisgyöngy:
Én UM-hez jártam, szülni, sajna nem sikerült nála. Elég határozott stílusa van, nekem pont ezért volt szimpi, mert nem "gügyörészik", hanem megmondja a frankót! A magánrendelés tényleg kicsit gáz, volt, hogy 2 órát is kellett várnunk. De úgy hallottam, ezt azóta orvosolták. Nemsokára megyek hozzá, ha addig nem sikerül dönteni, majd beszámolok!

Neet:
Akkor én urban legend vagyok... Bár kresszből 4x buktam :oops: , rutin és forgalom elsőre meglett!Bár én az oktatóm tanácsára bebiztosítottam magam a vizsgabiztosnál, de nem hibáztam, úgyhogy inkább csak hátszél volt, meg persze nem bunkózott... A tesómnál a vizsgabiztos kerek-perec megmondta, hogy 10ért átengedi...

nukada

Votív! Gratula a szép méretekhez :D . Utólag visszanézve lehet, hogy nekem is inkább 8hósan kellett volna kezdeni a hozzátápit... Szóval hajrá!!! :D
Irigyelhetem az ügyi, merész dokinéniteket! Szuper hogy Lili így meggyógyult!!! :lol:
Köszi a szexi hotel-t! :D Mókás a színes ablakok. A szobák inkább valami sci-fi filmre emlékeztetnek. De csábító!!!

Akata! Csipkés bugyi és copf :lol:

Leni! Nagyon édesek vagytok!!! S milyen jól tűröd (még :mrgreen: ) ahogy harap :lol:

Gabi szép pocak! és +++++++++++ neked

Zsan! Nekünk újraoltották a BCG-t. Az nem baj ha nem eredt meg csak látszódjon! Akármilyen pici pötty már elfogadható. Legalábbis itten ígyen járta.
No és csak Igit találtam el, B-t és M-t felcseréltem :oops: .

Neet! hát igen aki nem szól... de ugye nem vagy letörve?

BOLDOG MÁTÉ NAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

az egyik pisieredmény negatív :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Mi megvagyunk, mostanában kicsit lelkileg-szellemileg lefárasztanak a fejlesztések... Úgy jövök haza, hogy a szemem alig bírom nyitva tartani... Réka viszont egyre jobban tűri, máramikor olyan hangulatban van.
Továbbra is tök-fan, keverek neki bele egy kis barackot és már sokkal lazább a kakija! Van, hogy naponta 2x is összejön, eddig 2 naponta produkált.

Mensi még mindig nincs, aminek nem örülök, mert miután abba hagytam a tablettát, nem jött meg és gyógyszerrel kellett visszahozni... Szerintem ez is közre játszott az eleji vérezgetéshez és akár a koraszüléshez. Úgyhogy megyek majd UMhez, úgyis kell rákszűrés és megbeszéljük a dolgokat. De lehet, hogy csak le kéne fogynom... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

nukada

s ha már őszintézünk vezetésből: :D :wink: eü-ből csak 2. nekifutás sikerült :oops: , KRESZ is csak 2.-ra :oops: , rutin és forgalom elsőre (kenőpénz nélkül! pedig egy buszt majdnem a fenekünkbe futattam, oly hirtelen álltam meg a pirosnál (át kellett volna menni mint utóbb kiderült ))
gödibarbi

Nuk! az hogy még nem jött meg, szerintem nem gáz . Angi már elmúlt 1, mire nekem jött.
S tök jó, hogy ilyen ügyesen fejlesztőzik a csajod! :lol:
gödibarbi

Ma egy csomót tudtunk beszélni a Kornéllal, és utólag bevallotta, hogy Réka elég rizikófaktoros volt... Ennél a nyaki izomtónus renyheségnél kb 50-50% az arány, hogy kezeletlenül később valamilyen formában kiütközik (figyelemzavar, túlmozgás, diszlexia...) és szerinte Réka a rosszabbik 50%ban lett volna... De azt mondja, szépen fejlődik, a korrigált korához képest nagyon ügyes. Most a lábára "gyúrunk", mert még nagyon feszíti és spiccben tartja, ami miatt nagyon hamar felállhat, kihagyva az ülés-kúszás-mászást. Úgyhogy új gyakorlatok, új feladatok a gyereknek és peersze nekünk is. Ha ébren van a gyerek, lent fekszem vele a földön és játék közben pipába kell feszítenem a lábfejét... De annyira erős, mondta is a Kornél, hogy az önkéntelen izomfeszítés miatt erősebb és kevésbé duci, mert mindent ledolgozik. Most már értem, hogy miért nem kel fel éjjel enni, miközben nappal 2,5-3 óránként eszik. Azt tervezem, hogy teszek a kis lábára lépésszámlálót, hogy egy nap mennyit teker... 8) 8)

nukada

Barbi:
Csak nekem már 3x megvolt, mivel nem szoptattam sokáig. Réka még 3 hónapos sem volt, amikor vissza jött. És az a ciki (tudom, én vagyok a hülye...), hogy fogalmam sincs, hogy mikor volt meg utoljára... Az első második nagyjából megvan, de az utolsót nem jegyeztem föl... :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

nukada

Nuk! harmadikat majd UM kitalálja. de komolyan! ő biztos tudja miért zajlottak így a dolgok!
s nem semmi vallomás ez a Kornéltól!!! micsoda öröm, hogy nem lett igaza!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Nuk,
ne izgulj, nem lettél legendás: én a minden alatt mindent értek. ;)

Szaktanári kész szívás a szaktanárnak, mert 1. be kell írni az ellenőrzőbe, 2. be kell írni a naplóba, 3. be kell írni a tükörfüzetbe (egy beillesztett külön füzet a naplóban) azonkívül magyarázkodni százfelé, kollegák, főnökség, szülők... idő idő idő.
3 szaktanári 1 ofői, 3ofői egy ig.i, 3 ig.i egy fegyelmi, tárgyalás, stb, aztán kirúgás, de mivel fejkvóta alapon ad az önkormi pízt az iskolának, ha sokat kirúgat az ember, a végén ő rúgódik ki, mert nem lesz pénz afizujára. És itt jön az agymenés: a legbalfaszabb (bocs, nem tudok szebben fogalmazni) gyerek (mit gyerek? félfelnőtt) seggét kell a leginkább nyalni, meg jópofizni meg minden, h megmaradjon, mert ugye fejpénz. És 18 évet írtak elő újabban tankötelesnek. A félkegyelműek virágkora. És 44 perc késés is csak késés, és nem küldheted ki óráról és nem veheted el a mobilját, akkor sem, ha egész órán azzal szöszöl, és még sorolhatnám. (Jelzem, szeretem meghágni a szabályokat, mert nem tetszik a rendszer.)
Azért az durva, h a 16 éves, nyóc ált.ssal nem rendelkezőt is felvesszük, mert ez a rendelet, és ha lekurváz egy órán 5x, akkor sem érdemes beírni neki semmit...
Upsz, asszem hosszú voltam, de egyszerűen kiakadok azon day by day, h most már a diáknak TÉNYLEG MINDENT LEHET, bármi bármely tantárgy alól felmentetheti magát, mindenféle divatos "betegségre" hivatkozva (öö, paraszt neet nem hisz a diszes dolgokban, (-gráfia, - lexia, -kalkúlia)csak az odanemfigyelésben és a flegmaságban) Hogy lehet minden osztályban 1-2-3 beteg gyerek? Nem gyanúska pinykét senkinek? Áh.. hagyjuk. Egyre szarabb a rendszar, de persze nyugaton ez volt, ezt kellett majmolni. (Bár ők odakint már kezdenek rájönni, h valamit elcsesztek. Pár 40 év, és mi is váltunk. :twisted: )
Ööö, asszem átigazolok egy pedagógus topikba, itt nem divatos gyereket, szülőt szidni, ütni-vágni... :mrgreen:
neet
neet

Na, ha Zsanci nem jön, akkor én elmegyek aludni... Ha Zoli itthon van, egyszerűen képtelenség éjfél előtt lefeküdni... Pedig csak TVztünk... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :oops:

nukada

Sziasztok,

MOM DM-t megjártam, egész 7végén él a 20% akció mindenre. Én voltam a kb. 40. a sorban. Mndegy, a 2 havi peluskészlet megvan :D
köszi a hírszerzőnek! :)

Bocs, de nem tudom már ki kérdezte: az egyágyas szoba isteni, szuper, csodálatos és még ennél is több - nekem :wink: :wink:

Ebitt,
én emlékszem az előző bejelentkezésedre, azóta is gondoltam rád párszor, hogy egy következő életben ezt én is kipróbálom :D és épp Karácsonyra jön a bébi?? de jó! A pihenés a szülés után is ari, mert én mint egy gyerekes zöldfülű, az életben olyan fáradt nem voltam mint szülés után a kórházi napokban :D

Kép
akata

DE, Neet, csináld, én élvezem, illetve szörnyülködöm inkább... Iszonyú lehet... Ha belegondolok, hogy a Lora a maga 8 évével milyen flegma és szemtelen tud néha lenni, milyenek lehetnek a "nagyok"??? Kitartást!!!

Jó8!

nukada

Neet! hát a rendszer hiányosságaiban igazat adok neked, s gondolom milyen frusztráló. de az hogy ahogy te fogalmaztál "diszes" dolgokban nem hiszel, azt erősnek érzem. nálunk a családban előfordul, s nem egy leányálom annak a gyerkőcnek.
gödibarbi

Nuk,
ez nagyon jó hir Kornéltól. De ezzel bogarat ültettél a fülembe vagy hova...
Mensire nem tudok mit mondani, majdnem 6 éve vagy terhes vagyok, vagy szoptatok...ja, és pl. Horváto-ban "megjött" icipicit, és másnapra el is múlt... :roll:

MAcs,
NAGYON KÖSZI!!!!! :lol:

Neet,
ez durva, meg minden.
És higgyél a diszben! 10 ből egynek tényleg az van...
:lol:
engem nem lehet lustasággal vádolni (tanulás terén legalábbis)...és mégsem jöttek össze a dolgok. Sokáig azt hittem, h tényleg hülye vagyok. Most jobb, mert nem ezt érzem... :lol: :lol: :lol: Hanem csak azt, h MÁS (mint a többi) :wink:
zsancikant

Nuk,
bocsi, csak hajat mostam... :lol: :oops:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Na már megint ezer éve nem voltam itt :oops: Ma találkoztunk Deniékkel a Lilla szülinapi zsúrján, és ennek apropóján gondoltam, hogy bejelentkezek. Deni Bálintja nagyon nagyfiú lett amióta nem láttam, Bence sajnos nem bulizott velünk :(

Csak ezt az oldalt néztem még, Neet, én egyetértek veled, tapasztalatom ugyan nincs, de amiket a tanár ismerőseimtől hallok, alátámasztják azt, amit írsz.

Képzeljétek, olyan marha nagy szerencsénk volt, hogy nyertünk egy utat! (Nem volt benne semmi kamu, nem kellett előadást meghallgatni meg ilyen-olyan vackot vásárolni.)Így szept. elején 12 napot nyaraltunk négyesben a török riviérán, és nagyon-nagyon-nagyon jó volt. Teszek is fel képet a gyerekekről, ezek ott készültek.

Kép
Kép
manoka11

Neet,
az összes pályaelhagyó régi kollégám ezt mondta......hát erre mondtam én valamikor itt, hogy neveljünk már egy normális nemzedéket mi!

Akkor régen ezt annyira utáltam: " a tanárnak mindig igaza van" és most látom, hogy nem az a lényeg, hogy igaza van vagy nem, hanem hogy tekintélye volt és ha nem volt igaza, a szüleink akkor is kiálltak mellette, mert ő volt a tanár. És ez jó volt nekünk. Voltak szabályaink, korlátaink, egyeseink, meg körmös is de nagyon boldog gyerkőcök voltunk pedig még mobilunk sem volt.....szal jó volt.

Kép
akata

szia Manoka!!!
de jó hallani felőletek is!!!
zsancikant

ja és mégegy Neet! akiről én írtam nagyon nagyon szorgalmas, figyelmes és kedves is ( s nem azért mert elfogult vagyok!). persze ilyen természettel könnyebb egy tanárnak. de talán a szülőknek is van hozzá köze hogy így alakult, s nem úgy ahogy te tapasztalod.
gödibarbi

Botond és Emma
Kép
Kép
manoka11

Manóka! nemkamuingyiút! wow! szuper!!! :lol:
gödibarbi

manóka! de édik!!! :lol: :lol: :lol:

én nem vagyok egy rendszertszidó fajta, de valahogy meg kellene találni az arany középutat ahol a tanár taníthat és a gyerek tanulhat :idea: .
gödibarbi

Sziasztok,

Nagyon-nagyon köszönjük Máté nevében a jókívánságokat :)

Most nem írok, megyek aludni, lefárasztott ma a ded. Eleve három órával később aludt el napközben, mint szokott, majd alig háromnegyed óra múlva felriadt, visszaaltattam, negyed óra és megint fent. Röviden ennyi.

Jó csevegést kívánok,
holnap jövök,

Jó éjt mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: