A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Nixi!A neve Kiss Málna Loretta lesz! :D

CSAJOK!!

Most ment el a nyákdugóm , legalábbis azt hiszem, barna trutyi és fájdogálok éjjel 3 óta, ilyenkor mennyi idő múlva indul meg a szülés??Olvastam, hogy 1-2 nap, vagy 1 hét is, de mi az átlag???Picit beijedtem!Írjatok vmi okosat légyszi és megnyugtatót!
20140113113746

Niki! Orsi most hizott már 13 kg :) 4 éves lesz jan. végén. Amugy meg 104cm, szóval elég vékony de már fél éves kora óta nem idegesitem ezen magamat. Neki van hogy napokig csak iszik, semmit nem eszik, de tényleg!! aztán meg fal. Változo. Most 2 hete nagyon jol eszik, nekem is meglepö, már elfogy fél karéj kenyér, soha korábban nem evett meg ennyit. Egészséges, szép a vérképe ha meg vékony hát ilyen, legalább nem lesz hajlama hogy duci legyen :lol:
Réka szerintem egyáltalán nem az a betegesen vézna, teljesen feleslegesen csinálod magadnak a rosszat hogy folyton ezen idegesited magadat hogy nem eszik eleget. Ha éhes ugyis annyit fog enni amit bir v. jolesik, ösztönösen kéri fogja nem fog éhenhalni :lol:

Anett! Hü de izgi!! Én nem tudom milyen az, de valszeg tényleg a nyákdugo lehetett. Nem kell ilyenkor bemenni az orvoshoz megnézzen?

Kép

Kép

Karmen
karmen

Aneeeeeeeeeeeett!!!! :D
Naon jóóóóóóó :) Ha nyágdugó el+ fájdogálás akkor az már jó! Abból lesz valami :wink:
Most mi a helyzet azóta valami változás????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Néhány kép:
Kép
Kép
Kép

ceniko
Szeged

Anett: nekem a nyákdugó után még 2 nap volt, illetve 1,5!!!
Én bementem megnézetni magam azért!!!
Izgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!! :lol:

Kép
gyanixi

Köszi csajok a méhlepénnyel kapcs. megnyugtatásokat! :)

Anett :)
Izgi nagyon!! Sztem 1-2 nap! :wink:
Nekem részletekben ment el a nyákdugesz, de én csak szülés előtti éjjel kezdtem el fájdogálni, reggel meg már el is folyt a magzatvíz! :D
DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Enikő :)
Jobban vagytok már????

Kép
Kép
zituska28

Anett!
Megy a drukk!!!!!! NAGYON gyors szülést kívánok neked!! :P
Ha megvan Málna,férjeddel jelezd légyszi!!

Nagyon klassz időben fog születni. A tél előtt még jókat fogtok sétálni a friss levegőn.
:D

Csajok!
Szerintetek érdemes a Délmagyarra előfizetni? Benne szoktak lenni a programok?
Nekünk nem jár semmilyen újság és egy rakat programról le is szoktunk maradni. :?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Anett:
Nekem még frissek az élményeim a szüléssel kapcsolatban, a nyákdugó csak a szülés előtt ment el. A barátnőm, aki augusztusban szült, a nyákdugó után még egy hete volt. De, ha fájásokat is érzel, akkor neked szerintem már nagyon közel van. Nagyon szorítok!!! És ne izgulj! :D

Betty
Kép
rbetty

Anett: Drukkolok nagyon!!!! :lol: Könnyű, problémamentes, gyors szülést kívánok neked! :lol:
Most mi újság? Mi van veletek?
Vendég

Sziasztok!

Enikő, háááát eszméletlenül édes Zalán, basszus nagyon aranyos, hogy hogy még nem etted meg? :D

Anett, nekem első babberrnál szülés előtt ment el a nyákdugó kb 8 órával, másiknál reggel és este született. Mennek a drukkok innen is!

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

ANett,
nekem Jozsónál a nyákdugó után max. 1 órával indult be, de én nem vagyok mérvadó, mert indított szülés volt

Boldinál pedig nyákdugó nélkül indultak a fájások, a nyákdugónak meg már ideje nem volt távozni, mert császár volt

Enikő,

tündéri a Zalán bébi :)
Vendég

Helló!

Anett! :):):) Már nagyon közel van a szülés, szorítunk neked!!!! :):):)

Enikő! Zalán nagyon szép baba, sztem tiszta Viola! :):):)

Niki! Nekem a képen Réka teljesen jó fejlett babának látszik, ne aggódj a súlya miatt, amit írtál, normálisnak tűnik! :):):) Egyébként nagyon szép kislány! :)

Tegnap Dénes dackorszakos-meghülyítem anyát-kiállhatatlan vagyok napot tartott. :shock: :? :cry: Du. 6-kor közöltem az apjával, ha nem akarja, hogy kiálljak az utcára ordítani, vigye el egy órára... :oops: :oops:
Mára megnyugodott...eddig...:)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kinga: Szvsz nem érdemes, ha csak a programok miatt szeretnél...
Ugyanis fent van a neten is, itt:
http://www.program24.hu/

és itt is:
http://www.delmagyar.hu/index.php?id=235

Anett: Nagyon nagyon szorítok, csak ügyesen :wink:

Zsuzsi: Hehe akkor tegnap bizti front volt, nekem mindhárom műsorozott tegnap... :shock:

Zituska: Köszi de még szörcsög a Zalán, sajnos! Most kaptunk újabb adag antibigyós szemcseppet! :?

Köszi csajok a Zalános dicséreteket. Olyan jól esik :wink: . Télleg jól sikerült baba :oops: :D Imádom :) És nemcsak szép baba, de jó is :wink: :D

ceniko
Szeged

Itthon vagyok még mindig,fájdogálunk, de semmi egyéb.Én is úgy érzem, hogy hétvégén meglesz a kiscsaj, na majd látjuk, most lefekszem, iszonyú fáradt vagyok, a derekam is fáj meg a poci is!Majd küldöm az infót, mi a helyzet, köszi, hogy így drukkoltok, nagyon jólesik ám!!!!
20140113113746

anett írtam emilt..... :wink:

ceniko
Szeged

Válaszoltam! :wink:
20140113113746

Zitacicu!
Boldog Névnapot Máténak!

Enikő!
írtam privit.

Anett!
Vivinél nyákdugesz után még volt 5napom.
Rícinél pedig kb. 5 órám
:lol:
Vendég

Sziasztok!

Anett!
Drukkolok!!!!! :lol:

Csajok!
A Feketesas u.-ban nyilt egy Siesta cipőbolt - a mai DM-ban is benne van - nyitási akcióként, ha veszel egy cipőt, akkor választhatsz egy másikat!Persze van egy polc, arról lehet választani!Mi voltunk, elég nagy a választék, a választható cipők választéka azonban már jóval kisebb, de ha gondoljátok érdemes beugrani megnézni!

Enikő!
Zalán nagyon édipofa, szerintem rád hasonlít!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Anett: Drukkolok nektek, ügyesek legyetek Málnussal :) Szerintem is baba lesz itt a hétvégén még :)

Gerika: Várjuk a szüléstörténetet és még egyszer a legjobbakat :) Költözéssel hogy is álltok? :shock:

Rbetty: Gratulálok a kislányodhoz, tüneményes, tegyél fel róla még képeket :) Egészségben neveljétek, sok boldogságot :)

Enikő: Most látom én is hogy tiszta te ez a srác :) Csók néki :)

Betegeknek gyors gyógyulást. Mára Gréti is betaknyosodott kicsit. De már 1 hete be van picit rekedve. És 2 hete meg volt egy 3 napig tartó láza. Kezd sok lenni ez nekem. Nem szokott ő így "lerobbanni". De szerencsére semmi komoly.
Tegnap voltunk tanácsadáson, picit piros volt a torka. 91 cm, 11,6 kg (2 hónapja 11,9 volt :D) Jön a hátsó 4 rágója, utolsó fogak. Ebből az egyik már félig kibújt, a másik negyedig, a harmadik ma tört át, a negyedik meg meg van duzzadva. Szóval szegény szenved, mondja is hogy fáj a foga :( Gondolom ezért még ki is harapta az alsó ajkát belülről, az is véraláfutásos. A lábujján a köröm a ráesett tányértól nagyon ronda még mindig, azt mondta doktor néni 6 hónap mire teljesen rendbe jön. Nem tudom mondtam e, 3 hete ráesett egy tányér, amiből szőlőt evett és véraláfutásos a bal nagylábujja alatt, le fog esni a körme. Szóval valahogy tényleg nagyon összejött.
No befejezem a panaszáradatot. Amúgy minden ok :) Holnap valószínűleg vadasparkba megyünk :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Remélem igazatok lesz, nem bánnám ha hétvégén megszületne. Majd hétfőn ctg-n mondom dokinak, hogy mi az ábra, ha addig nem lesz semmi!

Enikő!Tündéri Zalán bébi! :D
20140113113746

Anett!

Micsoda hírek!!!Ilyenkor én is olyan nagyon nagyon szülnék mégegyet.Na meg amúgy is..... :lol: :lol: ,de kiveséztük a témát apával és azt mondta hogyha nem kellene dolgozni csak gyerekeket nevelni akkor simán jöhetne akár 5 .gyerkőc is :shock: :shock: :lol:
Így viszont hacsak nem történik velünk valami csoda akkor marad 5 tagú a család.

Csibe!
Hogy vagytok??Olyan ritkán jársz erre.

Enikő!
Mikor jöttök??

Képzeljétek tegnap kimentünk a Dugonics térre egy kicsit sétálni.Na Máté elkezdett szaladni mi meg kiabáltunk utánna ,de semmi .Kezemben a Nikivel elkezdtem rohanni utánna, de a kis büdös kölök még gyorsabban szaladt.Szóval az esti ezdés megvolt ,írtó pipa voltam rá .Le se sz..ta hogy jönnek mennek az autók.Hát kész voltam tőle. :evil:

Nikim édes volt ma (is).Van egy babája na azóta az az ég és föld ,szóval imádja.Ma is lefektette aludni(alula ahogy a Niki mondaná :lol: ),de nemsoká jött és "mondta"hogy sír a baba.Utánna pedig mutogatott a polc felé ahol a dentinox van.Na hát képzeljétek be kellett kenni a baba "ínyét"is hogy ne sírjon.... :shock: Jó megfigyelő a csaj neki még soha nem kentem be az ínyét mert nem volt rá szükség Norbikának meg minden este.

Na lépek Norbika fényképeket akar nézegetni.... :shock: na csak úgy mondom nem sok minden marad belőle ha a kezébe kerül.. :lol:

Kép
Kép
zitacicu2

Jégvirág!

Most 11.6 Gréti ,2 hónapja meg 11.9 volt?Hogy is van ez?Fogyott?

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! Máténak nagyon sok boldog névnapot kívánok!

Elmúlt a fájás :cry: viszont még egy szép nagy adag nyákdugó eltávozott, így már tuti kiiktatva az egész. Á nem értem én ezt, vagy csak türelmetlen vagyok!
20140113113746

Majd később írok, most csak egy gyors 2 perccel ezelőtti fotó :lol: :
Kép

Mék fürdetek, vacsiztatok...ilyenek..... 8)

ceniko
Szeged

Helló!

Képeket válogatok, ide is teszek fel még néhány nyári képet, aztán gondolom egy időre elég Dénes képeiből. :) :oops:

Enikő! Tündéri a családod! :):):)

Dénes, húgom és én Grazban:
Kép

Dénes hintázik:
Kép

Dénes almázik Széplakon:
Kép

Dénes kéri a gépet:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Zsuzsi!

Nagyon aranyos Dénes!!

Enikő!
Édik a gyerekek. :wink: :)

Anett!
Hamarosan a kezedben tarthatod a kicsi Málná!Gondolj erre.Anno nekem a nyákdugó után volt még kb 5-6 óra .Köszi a névnapit Mátém nevében!Amúgy elhiszem hogy türelmetlen vagy ....

Zozo!
Neked is :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu: Igen, fogyott. Elvileg. :)
De eddig ülve mérték most állva egy másik mérlegen. Meg egyébként is, mi az a 30 deka, 1 kaki :D

Mátét Isten éltesse névnapja alkalmából! :)

Zsuzsi: Nagyon jók a képek :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Zituska!

Jól látom hogy pici pocaklakó lánykádat Noéminek fogják hívni?NAAAAAAAgyon jóóóó!Ha apa nem csekkolta volna le évekkel ezelőtt a Niki nevet akkor az én drágám is Noémi lett volna vagy Eszter.Bár utóbbi jobban tetszik. :)

Jégvirág!

Köszi a névnapit!!

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!!

Anett????? Vannak fejlemények??? :D :D :D Aszondják ilyenkor a szex segít :wink: :oops: Amikor már picit nyitva a méhszáj (a nyágdugód csak akkor távozhat, ha az elkezd nyílni) akkor a spermában található hormonok hatására beindulhat a szülés :oops: :D Nekem is ezt javasolta mindenki, ctg-én, szülőszobán mindenhol :oops: csak ki a ráknak van kedve ilyenkor kekszelni :lol: Na mennek a drukkok+++++++++++++

Zitacicu: Isten éltesse Mátét :)
Honap ráérünk :wink: Délelőtt főzök (egyedül leszek a törpökkel egész nap) de délután alvás után ráérünk... hmm? tali? :D
Mátéd kb mint Viola...annak is mondhatod, lecarja... :shock: elhiszem, h megállt benned az ütő! Enyim gyerek is ilyeneket szokik művelni velem. Karbantart :) Ezért fogyok :lol: 8)

Zsuzsi: Dénes gyönyörű gyerek :) nem csak a neve szép hanem ő is :wink:

Bea: Viola meg belerugott még tavasszal a küszöbbe. Szintén nagy lábujj köröm, befeketedett, brutál volt :shock: . Néhány hete esett csak le, azóta is csúnya neki! Valóban sok idő míg helyrejön.. :? Örülök, h nincs nagy baja Grétinek :wink: Nem kell minnyá a legrosszabbra gondolni :idea:

Timika. Ti meggyógyultatok már???

Gerika: Várjuk a szülésélményeket és a képeket is. De még hogy :) Úgyhogy tessék bennünket informálni. Gondolom 4 gyerek mellett csak erre van időd :wink: :lol:

Nyúlanyó: Mert túl nagy falat lenne :lol: :lol: De nem tudok betelni vele az a nagy igazság :wink: Hogy vagytok????

Zsozi: te is írhatnál magadról!! Oké minden, kerekedsz szépen? :)

Niki: A csajod még mindig tiszta apája. Csöpp klónja xx kromoszómás változatba :wink: Éééédes :)

Ma Viola mondta, hogy cica (tita) meg tegnap a fejlesztőbe, hogy alma (amma) :D Hát én majdnem sírvafakadtam örömömben :) Lassan megszületnek az első szavak, szófoszlányok, de én mindennek rohadtul örülök :oops: :D Jobb későn mint soha!

Eldugultam, lefordulok a székről, dobok egy szunyát, jócaka...

ceniko
Szeged

Hali.

Melinda, hát a lányod válaszán jót mosolyogtam.

Enikő, továbbra is szépek a gyerkőceid. Hát nálunk anno Petivel semmi sem hatott...még a kekszelés sem... :oops:

Zitacicu, Mátét Isten éltesse névnapja alkalmából!

Klzsuzsi, jók a képek a fiadról. Látszik, hogy jól érezte magát mindenhol!

Anett, várjuk mi is a híreket!

Jégvirág, Grétinek javulást! Peti is beteg ugye, de ő csak taknyos, meg a lecsurgó váladéktól hány...napi egyszer. Köptetőt nem adok, mert akkor meg az állandó köhögéstől lenne ugyanez, csak nem épp egyszer.
Én is beteg vagyok, be van dugulva az orrom...utálom!

Na megyek, próbálok aludni.

Ági és
KépKép
exdeus

Hali mindenkinek!

Csak gy gyors életjel!
Egy kicsit lemaradtam!

Erikának hatalmas gratula a bébihez! Kép

Anett!
Neked pedig kitartás hamarosan kibújik Málnus!Szoritok nagyon!

Enikő nagyon édesek a gyerkőcök!

Niki!
Ne haragudj,hogy a héten nem jött össze a tali,de én is letaknyosodtam meg Marcell is!Kaptam pelust a faktumba meg vettem egy hosszú ujjú alvos zsákot is 2550ft-ért!Nagyon jó meleg!
Hogy megy a suli?

Kép Egy kép a törpékről!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
zsanett26

Anett!

Mi újság?

Zsanett!
Édesek a lurkók.!!

Enikő!

Én konkrétan a jövőhétre vagy holnapra gondoltam mert ma megyünk mamázni.

Éjjeli várdorlás volt tegnap.Én a Máténál aludtam el ,mert mellette kell lenni amikor elalszik.Utánna átmentem apa mellé ,de Niki 10 percenként sírt ezért odahoztam közénk hogy a Norbit ne keltse fel,mert ha ő éjjel felkel akkor jaj nekünk.Mátém megjelent hajnalban ,befúrta magát közénk,de így kicsi volt az ágy és a Nikivel átmentünk Máté ágyába. :lol:
Aztán meg Niki úgy gondolta hogy visszamegy a helyére :shock: ,ja de csak a babával együtt :D

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő!

Gratula Violának.Haladtok látom lassan ,de biztosan.Amúgy Máté tiszta Viola csak Fiúban.Ő is 3 évesen kezdte a dumát.Az ovinénik megjegyezték hogy nagyon babás volt a beszéde.

Kép
Kép
zitacicu2

Gerika!!!
Én is szívből gratulálok a babátokohoz!!
Hogy bírsz a gyerkőcőkkel?
Van segítséged?? :) :)

Enikő,nagyon édes a 3 gyermeked így eggyütt!(Külön-külön is!!!!!!)
Zalán azon a mosolygos képen annyia édi!!!!!!!!!!
Megint elfogott a vágy egy pici baba után............

Barni beszélőkéjéből átadnánk a violának.
Be nem áll neki egész nap a szája,aminek nagyon örülök,de néha olyan jó egy kis csönd!!!
A múltkor A buszmegállóban ránézett egy néni,Barni figyelte hogy mikor nézz megint felé,és hangossan elkezdet kiabálni hogy,:
Néni,ne nézzed már Barnikát................

Zsuzsi,jó hogy jelentkeztetek!
Dénes milyen nagy fiú lett már!!!
Mindig meglepődők mikor egy gyerkőc gyümit eszik,mert a Barni továbbra is ,a látványukotól is öklendezik.................. :oops: 8) :?

Anett,ne aggódj Málna fogja tudni mikor kell kíbújni!!!
Szvsz most próbálj meg 1 kicsit pihenni,pár nap és már fogod is a kiscsajszit!!! :wink: :wink:

Én éppen kész vagyok a nagytakarítással,ablak pucolás,függöny mosás,szóval büszke vagyok magamra...........
Barni apával a mamánál,én peid majd megyek elsősegélyt tanulni,kedden vozsgázok bele!!

Barni is éjjel arra sírt fel,hogy nemkapott levegőt az orrán,hiábe kapott orrcseppet!
Úgyhogy(nem csak nálatok Zitacicu)megjelent Barni az ányunkban!!!

:lol:

Kép
bibi226

Csajok most küldött smst Anett! Hogy bent vannak a klinikán/kórházba?

Éjjel fél 1kor mentek be, de sajna nem tágul így kb fél óra múlva megcsászározzák!!!! Délbe kötötték be az Edát azóta elvan....

Nagyon drukkolunk Anett +++++++++++

ceniko
Szeged

Anett!! Szorítok!!!!!!!!!!!!
:roll: :lol:
Zsanett: nem baj, én is elvoltam a héten. Jó a suli, tetszik nagyon!!!Nekünk is kéne még1 hálózsák, lehet, h veszek is!!Majd sms-ezünk akkor! Jobbulást!Ari a kép!! :lol:

Kép
gyanixi

Gyerekek csuda édesek!!!! :D

Anett!
Nagyon drukkolok én is!!!

Most rohanom kell..

Kép
Kép
zituska28

Anetthíradó 8) :

Délután 3 órakor, megszületett Málna 2760 grammal és 46 cm-rel :) Gyönyörű kis hajasbaba :D
Mindketten jól vannak, de még nem adták oda Málnust Anettnek, talán majd talán 6 óra körül veheti kézbe...

Gratulálok :wink:

ceniko
Szeged

Bocs a szóismétlésért (talán), eksön van félkezes voltam, meg negyedagyas :lol: :oops: :lol: 8)

ceniko
Szeged

Anett, szívből gratulálunk Málnushoz! Mihamarabbi felépülést, sok tejcsit, minden jót nektek!

Bibi, Peti is taknyos, én is... Köhécsel, folyik a torkán a trutyi (bocs), amit napjában egyszer visszaad. Mondjuk alapból nem látszik rajta, hogy beteg. :roll:

Zsanett, édesek a fiaid.

Ági és
KépKép
exdeus

Anett!

Gratulálunk Málnushoz!!!!!!!!!!! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Anett: Itt is nagy-nagy gratula neked! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!
Vendég

Nagy nagy gratula Málnushoz az Anett-famíliának! :D
Mihamarabbi regenerálódást, sok tejcsit és nyugodt éjszakákat kívánunk!! :)

Enikő! Grat Violának a beszédhez, nagy előrelépés, ügyes!!! :)
Nagyon édes a 3 gyerkőc együtt!! :)

Zsanett! Nagyon édesek a fickóid! :)

Zitacicu! Boldog névnapot Máténak -kicsit megkésve ugyan-. :)

Zituska! Nagyon szép neve lesz a huginak!! :) Botinak beszéltek már róla?

Zsuzsi! Irtó édes Dini és Ti is csinik vagytok ám nagyon!
:)

Bea! Gyógymanókat küldtem már ezerrel elsőbbségivel, nem értek még oda? :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Anett!

Óriási gratula Málnushoz!
Kép :lol:

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!

Csak most olvastam vissza! :lol:
Enikő: Köszönöm szépen kérdésed, jól vagyunk! Növekszik szépen a pocakom, bár a súlyom nem nagyon nő! :lol: (Ezt azért annyira nem bánom... :lol: ) A gyomorsav eléggé kikészít, nem is nagyon bírok enni! Jóslóim már vannak, a cx pedig már csak 1000!
Nagyon izgulok, meg félek is... :shock:
Amúgy Zalán tündéri szép baba, nem csodálom, hogy bele vagy szerelmesedve... :lol:

Majd igyekszem egy kicsit gyakrabban írni, mindig olvaslak benneteket, csak sokszor nem tudok hozzászólni a témához... :lol:

További szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Anett: Gratulálok Málnához, gyors felépülést és sok boldogságot a pici lányhoz :)

Melinda: Köszi, alakul, alakul :) Kolbász :D:D:D 5 percig röhögtem rajta :D

Enikő: Én is gratulálok Viola szavaihoz, na innentől nem lesz megállás :) No de ne egy 3 gyerekes anyukának magyarázzam :D

Mi megjártuk a Vadasparkot, nagyon jó volt. Rengetegen voltak. Találkoztunk Pankatáékkal. Talán nem haragszik meg hogy leírom. Marha jól néztek ki, a srácok (mind3) nagyon édesek, Pankata sugárzott :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Anett: Gratula Málnushoz!!Sok örömet, egészséget, tejcit!!!!Juhééééé!!!

Kép
gyanixi

Anett!
Gratula Málnához!
Vendég

Anett :)

Gratulálok Málnához!! :D
Gyors felépülést, és sok-sok tejcit kívánok!!!
(végül akkor császár lett???)

Zitacicu :) Melinda :)
Köszi, örülök, hogy szerintetek is szép név a Noémi!! :D
Eddig még mindenkinek tetszett, anyukámnak fuircsa még kicsit, de ő se tudja miért! :lol:
Botinak szoktunk beszélni Róla, nem tudom, hogy mennyit ért meg belőle, de szokott puszit adni a hasamra, utánna meg ráhúzza a pólómat és mondja: "betakarjuk kistesót!" :lol:

Zsozi :)
Írigyellek, hogy nem híztál! Én már 6 kilót híztam, és még hol a vége!! :shock: :oops:

Kép
Kép
zituska28

Estét!

Most beszéltem Anettel. Nagyon szépen köszöni a gratulákat, jól esik Neki, hogy osztoztok az örömében :)
Egy kicsit el van keseredve, mert még nem vitték fel Neki Málnust és fél, nehogy baj legyen vele és azért... De megnyugtattam, hogy ha baj lenne tuti mondanák. Szerintem csak az átlagosnál kisebb súlya miatt megfigyelik vagy melegítik picikét :wink:
Amúgy jól van,holnap reggelig nem kelhet fel.
Hja apa se nagyon látta a picilányát , még egy fényképet se tudott csinálni róla. Csak épp megmutatták neki egy fél másodpercre! :shock:

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: