Én szintén gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e, amit gondolok a meghívásról. Azért is írom végül, hogy ne Riának kelljen. Szerintem jó dolog, hogy ha valaki bántónak érez valamit, akkor szól.
Nem te vagy az egyetlen, aki nem tud jönni. Szerintem például Róki is szivesen jönne, ahányszor volt tali és lehetősége, mindig eljött, még ha csak az utolsó pillanatban tudott is beesni. (Ságinál mondjuk) Csak épp nem járt erre, amikor Ria kérdezett.
Én sem tudok elmenni, mert amikor rendezi, épp nem vagyok itthon. Ráadásul a nemrég felvetett otthon szülős témában nagyon is kíváncsi lennék a véleményére.
Meg szeritnem van más is, aki szívesen ott lenne, de már későn látta meg, hogy van egy tali szerveződőben, mert ritkábban jár erre, vagy nem pont most, és nem azért mert őt ki akarták hagyni.
DE valahogy meg kell szabni, hogy hányan menjenek el. Nincs túl nagy lakásuk. Szerintem a legjobb megoldást választotta, amit csak lehetett. Feldobta a témát, és aki gyorsan jelentkezett, azokat mind meghívta. Nem hívhat meg mindenkit, mert a babák nem viselnék túl jól. Igen, így azok mennek el, akikkel amúgy is gyakran találkozunk itt a topicban. Szerintem nincs jobb megoldás, sehogyan nem demokratikus.
Én is sokat gondolkodtam, hogy rendeznék egy talit. Hozzánk, amíg nem mozognak túlságosan a babák, azaz nem járnak, eljöhetne mindenki, még pár tesó is beférne. Csak akkor nekem limitálnom kéne, hogy meddig lehet a tali. Picit gyáva voltam azt mondani, hogy no jó, gyertek, de légyszi egykor vagy kettőkor mindenki szedje a sátorfáját és menjen haza. Mert ha jól érezzük magunkat, nekem attól még le kell fektetni Natit. És ha sokan vagyunk, akkor nincs szabad szoba, mert csak úgy férünk el.
Mindezek mellett én is értem, hogy megbántva érzed magad. Pedig akaratlan a bántás. És az írásaid is nagyon tetszenek.

Sebi Lillusnak és Boldinak üzeni, hogy a cékla jóbarát!