A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és csak mert jó itt lenni:

Kép

Kép

Kép
zsancikant

Nuk, Tinu :) egyeztessük óráinkat :D

Macs :) úúúúgy örülök, hogy újra köztünk vagy :D Máté pont azokat csinálja fogzás alatt, amiket leírtál. Bölcsi helyzet meg :? Füles gyönyörűű lett. Amikor láttam, még olyan kis babás volt, most meg… Jók ezek a copfok :D

Anginak jobbulást kívánok továbbra is. :)

Köszönöm szépen a fogacskás hsz-ket.

Ancsi :) Lencsi és a gyógyítás :D Nem semmi, hogy akkor amikor a fejeden volt a keze, nem fájt… Majd küldök Neked én is privit az adatokkal. És fölcsillant a szemem, hogy hátha van még rejtőzködő pocakos…. De látom, hogy nincs :) Lencsi is nagyon szép lett :) , mármint eddig is az volt, de moooost :D

Ilyen Tibetian, vagy mi cd-t/ket én is kérhetnék? Imádom a jó, kellemes zenéket.

Vera :) képek nagyon jóóóók :D

Deni :) majd írsz, ha ráérsz, lényeg, hogy volt mit olvasni :lol:

Akata :) ha tudnád, hányszor eszembe jutottatok, amikor Máté fájlalta a fogát. Befészkelte a fejembe a gondolat, hátha segítene. Ákosnak mindig a nyakában van? Hol lehet ilyet kapni? Ami tuti borostyánból van?

Votiv :) aaaaannnyira szépek vagytok :D Nem mondod, hogy a nyúzható ketteskék 2. képnél Isti ráfeküdt Józsira, bocsánat, Lilire??? :shock: Kendő szuper :D

Zsan :) nyúlból lett antilop nagyon tetszett :D A képek meg pláne. Ilyen hajós képünk nekünk is van egy pár.
Mi is Trogirban csorgattuk a nyálunkat :) Pracli itt is fent :D Meme már ilyen óriási :shock:

Indi :) nagyon jó pihenést Nektek. Fogacska project nálatok is?

Azt hiszem, én is megyek. Már most látom, hogy ez az éjszaka nálunk sem lesz túl jó. Máté már kétszer felsírt...

Jó éjt mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

ÁÁÁÁHhhh, elnézést, az előbb a másolás miatt elmaradt.

SZIASZTOOOK :)

Vica
vica94

sziasztok Indi és Vica!!!

és lemaradt még, de nekem is tetszenek a legújabb, mosolygós képek az előző oldalról!
nemhiába... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

náááá jóóóó, látom ezt az estét buktam...
akkor majd holnap!
álmodjatok szépeket meg jókat!
zsancikant

Zsan! képei: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: s ez természetesen elsősorban fiaidnak szól. :wink: 8) :lol:

Votív! Ez jó nyálcsorogtatós munka ez a fordítás. Képeid szuperek! :lol: A vol1 a kedvenc :lol: :shock: :lol: .

Ancsi! Ez a montázs! Wow!!! :lol: Ha nem írod, hogy te vagy középen, akkor simán Lencsinek hiszem. ( Én már az elsőnél is gondolkoztam egyágyas fizetősön. Szerintem ha megengedhetitek akkor hajrá)

pisiminta leadva, gyerkök 95%-os

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

én még vagyok :P

Zsanci, zseniális képek! szenx 4 sering :D :D
mesélj még, és a szállásról nincs kép? és Boriszról?
Merzsó naggyon komolyan néz! És milyen más, mint a 2 ikerfiad :P

Macsek, hát ezekre a képekre vágytam nagyon :D :D :D
csupa szépség, csupa báj és csupa-csupa huncutság ez a lyány :D :D :D

Zuzival telefonoztam ma, mindenkit csókoltat, de mire bekötötték a netjüket, lerohadt a szgép :twisted:

Vica, de, igen, jóllátod, az ott Józsi alatta :oops:

ma voltunk du. dokinéninél vizitelni, és Liliróza 3 centit nőtt (most lesz fél éves és mááár 62 cm! :lol:) és ruhástul, jóllakottan maajdnem megvan 6 kiló :lol: hát nem egy melák, ahogy most fest :P sztem tök arányos, és imádom, hogy ilyen mini és sokáig babázhatok, és lassan növi ki a kedvenc ruháit, és pillekönnyű kézben tartani stbstb, de már beindult körülöttem a kórus, hogy adjak már neki vmi "rendes kaját" :twisted:
milyen jó, hogy már másodgyerekes anya vagyok, és kevésbé hagyom magam megfélemlíteni :twisted:

na de most melózom tovább, most egy ideig extrémsportban nyomom, de nagyon élvezem :P
jó szakállt

votiv 8)
votiv

Barbi, akkor külön a Te kedvedért 1 kis ízelítő:
http://www.adamevehotels.com/hotel.php? ... &file=home
ez a török Riviérán egy luxusszálloda. Minden bútor ragyogóan fehér, egészen éteri :) A világ egyik legnagyobb úszómedencéje az övék, és belenyúlik a tengerbe :P és az a legkülönlegesebb, hogy minden szobában saját magad választhatod meg a világítás színét, ezért ilyen szépséges karácsonyfaszerű az épület :D jól látni, hogy a vendégeknek épp milyen hangulata van :lol:

votiv 8)
votiv

Zsanci, fogjuka kései órára, a vaksi szememre meg a szenil fejemre, hát én totál összekevertem megint a fiaid, és azt hittem az alsó kép is Igi :lol:

és megszívtam :( talán a dokinéninél nyalhattam be valamit, talán utána a boltban, de hajnali 4-kor úgy ébredtem, hogy sündisznót szopogatok, és ketten ülnek a mellkasomon :? a legjobbkor :twisted:
mék kúrálni magam, mindenkinek szép napot! :)

votiv 8)
votiv

Zsan: jaj, de jópofa Merse a képen! Tényleg nem hasonlít annyira a tesóira. Na, azért a szeme családi közös. :) Egyébként a túrós tésztát mi is sósan esszük, nem? Legalábbis a szalonnás változatát.

Kép
Kép
tinu

Wow, szóval az első és utolsó kép nem ugyanaz a gyereked, Zsan? :oops: Annyira ciki tényleg, de komolyan nagyon hasonlítanak. Csak attól lehet egy picit elbizonytalanodni, hogy mintha egyik idősebb lenne, mint a másik.

Kép
Kép
tinu

Jóreggelt 8)

Ancsi,
hihetetlenül anyja lánya lett Lencse! nagyon szépséges csajszivá nőtt :D

NyúlbóllettAntilop,
a te képeidhez nem is írok semmit, mert úgy is tudod, hogy ász az összes :lol: :lol:

Votiv,
és ha lefordítod, akkor ide mehetsz nyaralni jutalomból? :wink:
és gyógyulj!!! +++++
macskanyu

Ja, és Máténak boldog névnapot!

Kép
Kép
tinu

Indi!
rosszul emlékszel, a 4 ágyasban sincs bent a fürdő, csak annyi, hogy 1 szobához 1 fürdő tartozik (de így evidens, mert szemben meg két 2 ágyashoz tartozik 1 fürdő), ami rögvest az ajtó mellett van, ha kilépünk a folyosóra, szóval nincs messze, csak nincs bent. 5 napot szenvedtem végig ott, emlékszem elég élesen :)

Krisztina!
a 4 ágyas szoba valójában terhespatológia, olyan babások, akik majd szülnek, de nem most, és befektették őket vmi miatt. ha nincs hely a két ágyasokban, akkor oda teszik az embert. nekem nagyon nem vált be, 4-en voltunk, s csak nekem volt gyerekem. a szobatársak éjfélig olvastak, s az egyik cacogott, mikor hajnalban Lencse sírni mert. az egyik nagyon ari volt, vigyázott L-re, míg fürödtem, de ha ő nem volt a szobában, rohannom kellett ki a zuhanyzóból , vizesen, mert a másikat nagyon nem érdekelte. ha mindenki babás lett volna, más a szitu, de így kilógtam a sorból. mivel ez a szoba a folyosó végén van, császárosokat nem szoktak oda tenni, csak végszükség esetén, mert a császáros szobák a nővérpulthoz közel vannak (lévén folyton be kell mászkálniuk a szülésznőknek).
az egy ágyasból kevés van, sajnos nem mindig sikerül bejutni, na meg mondjuk ha tényleg 7eFt, az k... sok, ha megint 5 napig leszek benn, szóba se jöhet. :(
ancsipancsi

Indi!
viszont az jutott eszembe, hogy egy mosdó van benn a szobában. szerintem a többiben nincs. és fehér műanyag székek és asztal a kajáláshoz. (szoptatáshoz) valaki ezt is jó pontnak vette.

MÁTÉ BABÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
ancsipancsi

Máténak boldog Neve Napját! Kép
macskanyu

sziasztok,

MÁTÉNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Közérdekű:
úgy lvastam, remélem nem álmodtam, h szept. 21-23ig ISMÉT 20%-os leárazás lesz a mom parki DMben, ez most amolyan nyitási akció!!!!
szal, bukszákat előkésziteni, és rajt... :lol: :lol:

LÁnyok,
mintha hájjal kenegetnétek!!! :lol: köszönöm...nagyon jólesik!!!

és keresek majd még képeket, h jól összezavarjalak titeket, mert, h ki kire hasonlit...nos ,ez még nem eldöntött....HEHEHE... :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép

Kép

Kép

na jó, mégsem hasonlitanak annyira egymásra.
de sztetek ki-kicsoda?
zsancikant

Mateknak boldogot! :)

Zsan, Meme, Igi, Borisz?

ly es gyerekszoba :lol: :lol: :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vica,
Mindig rajta van, az első fog kibukkanása óta. Most 13 van :)
Én az interneten rendeltem 3e Ft-ért. Ha érdekel, elküldöm priviben hogy hol.

Zsan,
A 3 testőr :D és mekkora már Memmme Buddha!! :D

Ancsi,
ez valami klón megoldás volt???? :lol: eszméletlen a hasonlóság.

Votív,
gyönyörű Lili!!!!! egyre szebb és szebb, rövidesen féltheted a fiúktól :D Az Istókos gyömöszölésből pedig árad a szeretet, hú de büszke lehetsz :D

Macs,
én a bugyi alól kilógó csipkés bugyi és a Füli féle copfok miatt sajnálom egyedül, hogy nem lett kislányom :mrgreen: :D mekkora lány lett!
És az én 5letem - amit én csinálnék ha muszáj volna - egy pótnagyanyó aki nem kér túl sokat viszont csupa szeretetből szitteli Fülit amíg nem megy oviba. Szadai barátnőmnek jutott egy ilyen "Marika" és olyan szerencsés, mert nyert egy nagymamit.

Kép
akata

szerintem Lencsi szerencsétlenségére hasonlítunk, de amúgy van ám benne az apjából is, a szeme pl. tiszta apja, meg a testalkata is egyelőre :)
ancsipancsi

Zsan: az első Meme, nem? A másik kettőn meg ugyanaz a baba, nem? :lol: Na jó, igaziból mind a három kép nagyon-nagyon hasonló. Vagyis a babák rajta. Fú, ezt nézegetve már vágyom a második gyerekre, hogy lássam, mennyire lesz más, mint Tünci. Na persze, ha fiú lesz, akkor sokban. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tinu

Ancsi :) én csak 2 napot voltam ott, úgyhogy biztos én emlékszem rosszul. No meg még tart a terhességi amnéziám.

A sorrend szerintem: Meme, Borisz és Igi
indianyo

szerintem a harmadik Borisz
szóval Meme -Igi-Borisz

Boriszt tudom a legjobban megkulonboztetni, mert finomabbak a vonasai, "kislanyosabb" az arca. nekem az ilyen hapsik jonnek be :D (Borisz elegge Zsancira hajaz, Igi meg inkabb apja(nagyapja))

de kulonben azt hittem, hogy a harom kep egyetlen szep gyereket abrazol!

Indi!
lehet, hogy teged masik 4 agyasba tettek :D
jovo aprilisban beszamolok, hogy vannak a furdok; amilyen szerencsem lesz, megen betesznek a 4 agyasba.
ancsipancsi

nekem épp a nemlétező fürdőszoba mellett volt az ágyam a másik 4 ágyasban :lol:
indianyo

[quote="monisa"]a írta:monisa 4 ágyas jó!!! Nagy. Mi általában ketten voltunk benne, néha egyedül. 1-2 éjszaka voltunk 4-en. vagyis kb 6-7-en.
és én sokat tanultam a szobatársaktól (volt, akinek 3. gyereke született).

Nekem a hetedik jön. Nagyon szertnék pihenni a kórházban.
Az 1 ágyas az álmom, de marha drága !

Való igaz, hogy a 2 ágyasban is lehet "rossz" szobatárs.... :(
ebitt

[quote="zsancikant"]
írta:
zsancikant
Krisztina,
kétágyasak nagyrészt szűkösek, ami meg jó tágas, abból Kattix infói alapján most csinálnak 3 ágyast. A 4 ágyas elvileg a veszélyeztett terheseknek van/volt fenntartva, de most már annyi kismami van, hogy bárhová berakhatnak.
és VAN eda, csak nem mindenki adhatja be!
Én a két Barnáról tudom, h adhatnak és a Bencsik és az Urbán Márta.
Mégvalaki???? :lol:
volt, aki kapott nospa injekciót, de állitólag nem sokat használ...

Viszont én nem ezeknél a dokiknál szülök. Gondolom, ha megkérném őket, akkor az pénzbe kerülne....
Elég körülményes ! :(
ebitt

Jelentem, én most május 25-től 31-ig voltam kénytelen vendégeskedni a 4ágyasban, és csap van, de zuhany,+wc+másik csap az kint leledzik. De lehet, hoyg tényleg van ásik 5ágyas is, mert nem nyitottam be mindenhova :wink:
Ez az, amelyik a LEGHALÁLPÉNISZÉBB távolságra van mindentől :wink:

MÁTÉNAK BOLDOGOT!!!!

Zsan, én csak arra tippelek, hogy az első az Meme - mert neki van olyan cuki Rudolf the red nosed réndír nózija :lol:
leni

[quote="ancsipancsi"]I írta:ancsipancsindi!
rosszul emlékszel, a 4 ágyasban sincs bent a fürdő, csak annyi, hogy 1 szobához 1 fürdő tartozik (de így evidens, mert szemben meg két 2 ágyashoz tartozik 1 fürdő), ami rögvest az ajtó mellett van, ha kilépünk a folyosóra, szóval nincs messze, csak nincs bent. 5 napot szenvedtem végig ott, emlékszem elég élesen :)

Krisztina!
a 4 ágyas szoba valójában terhespatológia, olyan babások, akik majd szülnek, de nem most, és befektették őket vmi miatt. ha nincs hely a két ágyasokban, akkor oda teszik az embert. nekem nagyon nem vált be, 4-en voltunk, s csak nekem volt gyerekem. a szobatársak éjfélig olvastak, s az egyik cacogott, mikor hajnalban Lencse sírni mert. az egyik nagyon ari volt, vigyázott L-re, míg fürödtem, de ha ő nem volt a szobában, rohannom kellett ki a zuhanyzóból , vizesen, mert a másikat nagyon nem érdekelte. ha mindenki babás lett volna, más a szitu, de így kilógtam a sorból. mivel ez a szoba a folyosó végén van, császárosokat nem szoktak oda tenni, csak végszükség esetén, mert a császáros szobák a nővérpulthoz közel vannak (lévén folyton be kell mászkálniuk a szülésznőknek).
az egy ágyasból kevés van, sajnos nem mindig sikerül bejutni, na meg mondjuk ha tényleg 7eFt, az k... sok, ha megint 5 napig leszek benn, szóba se jöhet. :(

Akkor a fürdőszobákról is téves infóim vannak !!! :shock:
Úgy tudtam, hogy minden szobához van fürdő. Mármint szobából nyíló. Akkor most hogy van ez ?

Hát, durva lehetett egy szobában lenni a még nem szült anyukákkal !
ancsipancsi ! mikor szülsz ?
ebitt

Votiv, Józsinak egyszerűen GYÖNYÖRŰ lett a bőre!!!!

Legszívesebben mindenkinek vele példálóznék, aki szerint a homeopátia kóklerség!!!!!

És ahogy Isti csókot lehel a huga talpára - ááááááááááááhhhh
leni

Leni!
én is ebben voltam, a legutolsó kórteremben. legalább nem kellett számolgatnom :D

Ebitt!
hetedik baba???????? :D de ugye majd 8-at akartok legalább? :)
milyen élményeid voltak az első 6-tal?
ancsipancsi

Most látom mekkora baromságot írtam - azért 5ágyas szobáról még nem tudok... csak nehogy Freud papa szóljon belőlem....

Ebitt, nincs minden szobához abból nyíló fürdő, de kb. 1, max. 2-őt kell lépni a fürdőszoba ajtajáig, melyen ha full ház van, 4-en osztoztok.

Akkor a mostani kedvenceim :oops: :

HÁTONSZERELEM
Kép
ASSZEM FOGZIK....
Kép
leni

Ebitt,
2008. áprilisában tervezek lebabázni! :D

valójában majdnem sík mindegy, hogy honnan nyílik a fürdő, de én úgy nemléxem, hogy 2 db 2 ágyashoz van egy fürdő (ez nem 100%!), és ahogy kilépsz az ajtón, ott van oldalt, a főfolyosóról nem látni, hogy ki megy be és ki. igaz, elég gáz volt mondjuk 8 órával a császár után meztelenül , folyó vérrel kimenni a fürdőbe, de azt se néztem, hogy lát-e vki, mert annyira remegett mindenem. azt hiszem, hogy az 1 ágyasban ott a fürdő a szobában. az nagyon faja lehet!
nálam még az volt a gond, hogy nem volt tejem, folyton fejtük a géppel , és szar volt a nézőközönség a 4 ágyasban.

Leni!
Józsi bőrével volt valami? én erről nem tudtam. én csak szép bőrrel láttam.

ancsipancsi

Biginek még nem vágtam le a gyűrűsujját, csak épp behajlítja - mielőtt külditek rám a mókusokat :lol: 8)

Ancsi, számolgatni én is max. a másodperceket számoltam, amikor kérésemre telefonon beszóltak a csecsemősök, míg Bigi a kékfényben süttette a hasát, hogy a csemete megéhezett - én meg kilőttem a rakétákat és megdöntöttem a 100m-es síkfutás rekordját, hogy még azelőtt beérjek a csecsemősrészlegre a szobából, hogy a tápszert felkínálják a dednek.... :shock:
leni

[quote="ancsipancsi"]L írta:ancsipancsieni!
én is ebben voltam, a legutolsó kórteremben. legalább nem kellett számolgatnom :D

Ebitt!
hetedik baba???????? :D de ugye majd 8-at akartok legalább? :)
milyen élményeid voltak az első 6-tal?

Szülésélményekre gondolsz ?
ebitt

Én is jártam a négyágyasban, mert ottan volt elhelyezve szülés előtt és után is Kisherczeg. Meglátogattuk őt (majd őket) TÜndivel. És nekik is kint van a fürdőszobájuk, ezt onnan is tudom, hogy mikor a mi fürdőnk foglalt volt, de hajtott a szükség, akkor oda surrantam be. Merthogy én a négyágyassal szembeni szobában voltam. Tényleg jó messze volt a csecsemősöktől, úgyhogy élvezet volt éjjel a kiskocsit tologatni az ordító Tündével odáig, hogy ugyan segítsenek már a szoptatásban, vagy az etetésben, vagy mi fenében. :shock:

Kép
Kép
tinu

MINDEN DIA ÉLJEN SOKÁ utólag is!!! :lol: :lol:

Ebitt,
én első gyerekkel 2ágyasban, másodikkal 1ágyasban voltam, és hawaii!!! Nekem elsőre sem akaródzott szobatárs, de másodikra már tudtam, hogy kettesben szeretnék lenni a babával, és mázlim volt, volt szabad szoba. :lol: Az 1ágyasokhoz van bentről nyíló fürdőszoba, a 2ágyasokhoz van kinti fürdő (2 szobához egy), de rögtön az ajtó mellől nyílik, alig kell néhány lépés tenned az ágyadtól.
És nem kell megijedni, a körülmények (berendezés, tisztaság, nyugi) szuperek, más kórházakhoz képest luxus :wink:

Macs,
én is most kezdek majd bölcsit keresni Marcinak, hogy jövő ősszel legyen a helye a közelben :( Egyébként úgy vettem észre, Dóci lovagol a demográfiai hullám élén, mert a nála két évvel idősebbeknek még mindenhol volt bőven hely...
copfosFüles extraaranyos :lol: és annyira jó téged újra látni :D

Tinu,
Marci most növesztette ki a 16. fogát, elvileg ezután 2 éves koráig szünet :D

Ancsi,
Marci a madáreleségből akart magának is néhány szemet, de megmondtam neki, hogy majd ha repülni tud, kap :wink: Lencsi micsoda nagylány!! :)

Gabi,
Lehet, hogy csak meg akarták nézni, van-e nálatok kaja :D 3. jöhetne-jöhetene, de még sajna nem akar :wink: Valamikor lesz :D

Votiv,
gyönyörű a fiad, csodaszép a lányod, az úszás után alvós képtől teljesen el vagyok olvadva, eszméletlen szép kislány! Jól látom, hogy vöröses a haja? :lol: Isti nagyon jó testvér!! És a testvérszerelem bizony ilyen, néha rá kell ülni a másikra 8)

Zsan,
sztem Meme-Borisz-Igi... és meme hasonlít eddig a legjobban L-re :lol: őt már le sem tagadhatja :mrgreen:

v
kisün

Nos igen, Tinu, mennyire igaz!!! És egy ideig valami ramaty furikunk volt, ami rezgett és zakatolt... Úgyhogy gyereket kézben szállítottam, kocsit meg csak toltam másik kézzel - és mikor beszóltak, hogy ezt nem kéne, mert elesek (amúgy ez a mániájuk, hogy anyuka elesik.... :roll: ), akkor szóltam, hogy nem teszem bele, mert a kocsiban viszont tuti agyrázkódást kap...

hehe, most aztán "fényezzük" a Szent Imrét...

szóval: a fentiek ellenére: jó hely.
leni

Ancsi, majd Votiv referál, de az elején sokat parázott, hogy Józsi bőre ekcémás-e vagy pikkelysömörös-e vagy mi a jófene...

De most GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰŰŰ.
(és emlékeim szerint a homeós dokinénijük találta meg a megoldást rá).
leni

Leni,
ti is szépek vagytok :lol:
kisün

persze, jó hely, de én nem szívesen fekvednék megint terhespatológiásokkal, mert valahogy nem tudták átélni a problémáimat. :) ráadásul szegényeket aggasztotta, hogy mikor mehetnek már haza, vagy mikor jön már a baba.
a legfrankóbb az volt, hogy én nem ehettem pár napig, mindenféle lakomát csaptak + három napig elosztották a kajámat, megkérdezésem nélkül.
mikor tudtam, hogy végre harmadik nap du. ehetek, csak még meg kell innom előtte a keserűsót, ebédre kakaós süti volt, hát fogtam, levettem a tálcámról és a szekrényemre tettem vacsorának. EZEK MEG KÖVETELTÉK, hogy adjam csak oda, mert minek az nekem, én úgyse ehetek csak este. hiába mondtam, hogy estére tettem félre, az egyik elkedett sírni, hogy ő vegás és neki nem tudja miért nem ilyen kalácsot adtak, hanem valami másfajta tésztát. azt hittem nem jól hallok! (vacsorám persze nem volt, mert azt reggel osztották ki, akkor nem voltam még olyan szemfüles...) szóval frankók az emberek.
ancsipancsi

Ancsi: nem semmi! Micsoda tahó emberek vannak, el sem hiszem. :twisted: Mondjuk az én szobatársam sem volt semmi, de az legalább jólelkű volt a maga egyszerű módján. És nem akarta soha elhappolni a kajám. Na jó, elhappolta volna, ha tudja, de én gyorsan mindent befaltam. :lol:

Kép
Kép
tinu

biztosan nektek van igazatok. elnézést az okoskodásért.
indianyo

Ancsi, kb 3 hetes korában kezdődött a lánynál a csúnya bőrbetegség, először az arcán voltak olyan ragyák, amik váladékoztak is, hogy a szemét se bírta kinyitni. nem is nagyon fényképeztük ekkortájt :?
aztán az egész testén jelentkezett, folyt a füle, a hajlataiban meg mintha egy réteggel kevesebb bőr lett volna, vörös volt minden és folyt belőle a lé. Szegényke üvöltött minden fürdetésnél, alig lehetett megfogni, a ruhák meg beleragadtak a sebekbe :(
a legdurvább mégis az volt, hogy sokáig döglött hal, aztán meg büdöstornacipő szaga volt :roll:
Eleinte azt hittük, anyai hormonoktól lett ilyen, aztán azzal is riogattak páran, hogy én mérgezem a tejemmel, amire allergiás. Hetekig nem ettem tejterméket, hátha attól, de nem. Mosóport eleve antiallergént használtunk. Közben pszoriázisra és nedves ekcémára is kezeltük, az összes gyógyszertári kevert sztearinos meg vizes kenőccsel majd az összes gyógyszertári méregdrága ekcéma-termékkel. A szteroidot hála az égnek a dokinénink se akarta, úgyhogy mindent megpróbáltunk, hogy elkerüljük. Végül apafej hozott neki eredeti Holt tengeri sót meg krémet, és attól gyorsan gyógyultak a sebei, de minden másnap újra megjelentek. Az okot csak akkor sikerült megtalálni, mikor derült égből elkezdett tüdősen köhögni 3 hónaposan, és akkor a drága doktronénink húzott egy merészet, BCG kivezetőszert adott neki, amitől 3 hét alatt rendbejött. Úgy néz ki, a bőrbetegség oltási szövődmény volt, ami vszínű úgy jött létre, hogy az 1naposan beadott BCG egy öröklött hajlamal találkozott, és belobbantotta.
na, azért egy-két képet találtam, de összeszorul a szívem, há rájuk nézek
Kép Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Sajnos az elöbbi,hosszabb levelem valahova elszállt :evil: ,ezért csak röviden :roll:

Én annyira csókos voltam,hogy szülés után kérdezés nélkül 1ágyasba tolt be MG :lol: ,igaz akkor még nem volt fizetős :wink:

Szebbnél szebbek a babafotók,habár már nem is annyira babásak :shock:

Zsan:
én meg sem próbálom beazonosítani a fiukat,mert csak abban vagyok biztos,hogy mind 3 a Tiéd :lol:

Kisün:
akkor jól éreztem :wink:
Jön,ha jönni akar,de ezt Te is tudod. :D

Vica:
ISTEN ÉLTESSE MÁTÉT a névnapja alkalmából.
Ha Dorka fiú lett volna,akkor Ő is ma ünnepelne :wink:

Sajnos én most csak egy 16hetes pocakfotóval tudok szolgálni:
Kép

többre nem emlékszem :roll:

petergabi

Sziasztok lányok!

Zsani! nagyon jók a képek. A fiúk pedig odőrendi sorrendben vannak (Meme, Igi, Borisz) :)

Votiv! A te képeid is nagyonklasszak és nekem is feltünt, hogy mennyire szép Liliróza bőre.

Macs! Füli mekkora lett :) Nagyon szép copfocskája van :)

Ancsi! Lencse tiszta anyja :) Én most nem értem, miért nincs szalagod? Csak nem 2 bébicsek lapul a pocakodban?

Leni! Édes kis puttonyod van :)

KépKép
KépKép
lindicita

Verám,
még ha látnál... :lol: :lol:
augusztus óta lement 10 kg, persze maradt még bőven...
Marci bölcsijével sztem nem lesz gáz, nálunk a(z egyik) fő problem, hogy januártól megyek vissza dolgozni, amikor betölti Füles a kettőt.. A szeptemberben indulókat meg előző áprilisban kellett beíratni, ebből meg kimaradtunk, mert másképp terveztük a januárt, nem munkával...meg nem bölcsödézéssel....

Ancsi,
jól emlékszel, a folyosóról kis benyílók vannak, 3 ajtó, ebből 2 a kétágyasoké, harmadik a közös fürdő. Én most is 2 ágyasban voltam, de ez kisebb volt a másiknál, ahol anno Fülessel tanyáztunk és itt nem volt bent asztal sem. A 4 ágyasokat nem ismerem.
Ha nemtán megint ilyen szobatársi élményeid lennének (amit véletlen sem kívánok!), akkor mndd meg bátran, hogy sajnálod, de nem te vagy a Sárkányellátó Vállalat...

Leni,
képek gyönyörűek :lol: :lol: pont ilyen ujjlerágós képünk van Fülessel is :lol:

Zsána,
én nem tippelek, mert fogalmam sincs... :lol:
macskanyu

Gabi! Hogy csinálod, hoyg ekkora pocakod van????
Egyébként szia :)
Tesóm ugyanitt tart és még semmi nem látszik. (bunkó főnökfeleség meg is kérdezte tőle valameliyk nap, hogy biztos benne van -e még a hasában az a gyerek ?)
lindicita

Ancsi, döbbenet! nekem ezek szerint mindig mázlim volt a szobatársakkal..

Kisün, köszi :) Józsi tényleg vöröske :P (pedig az első haja majdnem fekete volt)

Leni, cuki a fiad :D olyan szép kis férfias arcocskája van :D
ja és én mindvégig tudtam, hogy ha van BÁRMI, ami meggyógyíthatja, az a homeopátia! :wink:

Zsanci, nekem aztán jól feladtad a leckét :lol: most már full nem tudom, melyik fiad melyik :roll: :lol:

Ebitt, le a kalappal :) 7 kőc, ejha!
én egyébként bírtam a kétágyast, és nagyon jól tudtam pihenni is. és mind2 szülésem után volt olyan, hogy a szobatárs hamarabb hazament, így egyedül is aludtam 1-2 éjt.
és melyik dokinál szülsz? ővelene nem tudnád megbeszélni az EDA-t? hallottam olyanról is, hogy ha épp van bent műszakban anesztes a H-ban, akkor lejöhet beadni. És miért szeretnéd az EDÁt? mint laikus úgy képzelem, a 7. babó már olyan ripsz-ropsz és szinte fájások nélkül születik, EDÁnak ideje se lenne hatni. hülyeséget gondolok? :oops: :)

votiv 8)
votiv

Gabi, be szép poci! :D :D :D

Tinu, én is a 4ágyassal szembeni szobában voltam (14-esben), és mind a kétszer ugyanazt az ágyat kaptam, 2,5 év különbséggel :lol:

Macs, Sárkányellátó :lol: Füles szereti/látta már Süsüt?

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: