2003.05.21 12:40
2003.05.21 15:12
2003.05.22 11:11

2003.05.22 11:56
2003.05.22 12:09

2003.05.22 21:31
, akkor ott vannak az adatok. Én Nálad még sose láttam fotót! Intézkedj lécci
2003.05.23 07:49
Én csak a saját orvosomat tudom javasolni, de szerintem már Kriszta is ajánlotta neked Hammersberg doktort
Korrekt, kedves, jó humorú pasi. Még sok minden jót lehetne róla írni.
2003.05.23 11:49
2003.05.23 12:58
Ezek után végképp kivi leszek, hátha már tud mondani valamit... 2003.05.23 13:39
2003.05.23 13:56
A sok legbõl a legszebb kép (nekem) a 30-as, azt hiszem Szerelem a címe. Mennyi idõs Regi? És akkor most fiúcska a "nagy álom"?
2003.05.23 13:58

2003.05.23 14:10
Az egész család azzal fáraszt, hogy tuti ikrek, mert apámnak a lánytestvérei, meg nagymamám egyik testvérpárja is az...Érdekes, hogy Reginél fel se merült ez a téma...De jó, hogy nagyobb most a pocim, mert már minden "ki van ott nyúlva". Regivel kb négy hónaposan volt ekkora. De tuti nem lehetnek ikrek, már csak kiderült volna az uh-n, nem?
Ha mégis, keresek egy kötelet
És nem mondták, hogy mitõl volt a vérzés? Végülis meddig akarsz mókuskerekezni kedvenc cégünknél?

2003.05.23 14:24
2003.05.23 14:36
2003.05.23 14:47
Egyébként anyukámnak volt úgy, hogy a bátyámmal még a végén is alig látszott, és amikor bement a szülõotthonban, nem hitték el, hogy szülni ment. Velem meg akkora pocakja volt, hogy az egész család ikrekrõl susogott(akkor még ugye nem volt uh, meg ilyesmi). Közben meg még óriás sem voltam, mert kerek 3 kilóval születtem. Mondjuk nem volt teljesen alaptalan a reménykedés, mert nagyon sok ikerpár van a családban
Mi is tartottunk ettõl egy kicsit, mert elsõre azért jobb a békesség szerintem, de egyelõre megúsztuk
2003.05.23 15:00
Baba biztos van a pocimban, mert láttam.. élt ezerrel és nagy orvosellenes mint az anyja ;-) De nem tetszett neki az UH
Csak úgy mocorgott
Egyelõre lapkiadós, internetes, hirdetésszervezõs munkákat. Tudod, neki kommunikációs diplomája van... szvsz sokat nem ér, sajnos
Meg aztán nyáron nem átok a légkondi 2003.05.23 15:08
Remélem, tényleg nem lesznek ikrek, nagyon nem szeretném! Pedig kiskoromban mindig azt akartam, de hamar megtapasztaltam egy gyerekkel is "sok" néha...Még, ha elsõre jön össze, nem is olyan rossz, le van tudva két gyerek, de így......
Amúgy Regi is pont 3 kg-val született
2003.05.23 16:29
Így nem volt mit tenni. Nem véletlen baba, csak az elsõ hónapban "összejött" ahogy nem védekeztünk, ezt nem gondoltuk volna.De szerencsém volt, mert nem voltam rosszul egyáltalán. Nekem csak a melleimen látszott, azok nõttek pár számot, pedig addig se panaszkodhattam, így alig találtam fehérnemût az esküvõre, tök ciki volt. Elõtte 75 C, az esküvõre meg a 75 maradt(de jó is lenne ma
) de a kosár nõtt 3 számot.
A menyecske ruhából újat kellett választani, a menyasszonyit szerencsére ki tudták engedni, mert persze még mindkettõt decemberben kiválasztottam.
2003.05.23 17:05
2003.05.23 17:14
Amúgy tényleg imádják az apucik a lánykákat, de azért 1 fiút valahogy mind akar.
2003.05.23 17:53
Mondjuk így is képzelte, de nem kételkedem abban, hogy a lánynak is örülne marhára. Azt mindenesetre látom, hogy a tesóm kislányát imádja, úgyhogy nem aggódtam egy percig sem
Amikor kiderült, hogy terhes vagyok, épp leszakadt a félméteres hó, és még baromi sok volt vissza a télbõl. Akkor átbeszéltük, hogy összeházasodjunk-e most. Vacakul is voltam, ahhoz pedig, hogy ne látsszon, sietni kellett volna a szervezéssel. Nagy is a család, kihagyni meg nem lehetne õket belõle, meg nem is szeretném. Ráadásul jó messze van a 2 família egymástól, az enyémek a jugoszláv határnál meg Szekszárdon laknak, a párom családja Tiszafüreden. Melyiket utaztassuk a világ végére? Mi valahogyan mindig azt terveztük, hogy nyáron lesz esküvõ, itt félúton, a Szentendrei-szigeten, kibérelünk a családnak egy halom nyaralót, hogy jót pihenhessenek a buli után. És a kedvenc éttermünkben tartjuk, oda viszont télen nem fér be száz ember, legfeljebb nyáron, a terasszal együtt. Szóval ez nem jött volna össze, úgyhogy elhalasztottuk. Nem teljesen így képzeltem, de nem is bánkódom, mert a baba mindennél többet ér. A papája pedig egy tündér, úgyhogy így is minden ok
2003.05.23 19:55
Mama padlót fogott, bár gyanús volt a sürgés-forgás körülötte, amikor szülni jelentkezett. De nem volt idõ elmélázni, mert megszületett a 3. lánya is... Név persze semmi, szülésznõ ingázott apa-anya közt, hogy na, hogy fogják hívni?
Ja és az a 3. lányka én voltam

2003.05.23 20:02
És az az érdekes, hogy a plusz tiz kg az a szoptatás befejzése után jött rám. Szülés után visszamentem 50-re, és 7 és fél hónap után szépen feljött 10 kg...
2003.05.23 21:22
De ma már megelégednék olyan 55 körülivel, de még attól is írtó sok választ el.
Egyébként az én férjem is 27 volt az esküvõn.
Illetve inkább 26,5.
Én egyébként viccen kívül nagyon szerettem volna 2 petéjû ikreket, de nálunk sehol semmi ilyesmi a családban.
Meggyõzõdésem hogy az ikrek jobb gyerekek és nem olyan nehéz velük mint ahogy az 1 gyerkõc alapján gondoljuk, mivel õk az elejétõl ketten vannak, sosincsenek egyedül, ez fõleg már pár éves koruktól hasznos. 2003.05.24 21:25
és ne tessék itt kárörömködni
De, hogy megnyugtassalak, elõttünk sem volt a családban ikerpár...és a nõvérem után következtünk mi
Igaz azóta neki is vannak iker fiai, de õk is 2 petéjûek. Tehát ott is véletlen a dupla megtermékenyülés. Legalábbis az én ismereteim idáig terjednek. De ez már egy ikres topic témája lehetne
és azért persze
is. 2003.05.26 08:27
Na jó, Kriszta, tudom, hogy mindenkinek a sajátja számít, igazad van. Az esküvõrõl csak annyit még, hogy valószínûleg megoldható a szállás, ha nem is különálló házakban, hanem vannak itt Horányban nagyobb üdülõk, ifjúsági táborok faházakkal, vállalati üdülõk, ilyesmi. Egyébként szerintem jövõ nyáron lesz itt az ideje.
2003.05.26 08:39
A felkészítés meg azért jött ki jól, mert a páromnak ugye van már egy fia, és akkor õ járt, szóval tanfolyam nélkül is bejöhetett a szülõszobára, mert a doki csak ráfirkantotta a kiskönyvre, hogy elvégeztük
2003.05.26 08:52
Különben klassz volt, csak kicsit megrémített, hogy a teraszunk küszöbén az összes kölyök megbotlott és hasraesett. Eddig nem tudtam, hogy ez ekkora akadály...
És a meleget sem nagyon érzékelem, mert ez egy õsfás, óriási fenyõk meg más fák között élünk, a ház kb. olyan, mint ha légkondi lenne benne. Kánikulában pedig miattuk és a Duna miatt néhány fokkal eleve hûvösebb van, úgyhogy jó nekem és nem akarok innen menni sehova
Mondjuk nincs is messze semmitõl, reggeli csúcsban a kórház most legutóbb 22 perc volt Káposztás felé.
Az most hasznos vagy nem hasznos? 2003.05.26 12:09
és még Hevesi Tamás "zajongása" se tudta felébreszteni. Annál inkább egy visító hangú néni, aki az elkóborolt kutyáját hívogatta
2003.05.26 13:32
2003.05.26 18:46
Mi a telken voltunk, szombaton bográcsozás kicsiny családommal (szülők és tesócsalád - így 8 és fél fő), vasárnap meg nálunk grillparti gyereknap alkalmából. A skacokat még a hatalmas vihar és zuhé sem tántorította el, sőt a párom is beszállt a buliba
Nem csoda, hisz sokszor olyan, mint a 8 éves unokaöcsém
Babóca szerintem mocorog, bár nem esküszöm meg rá - még nincs benne tapasztalatom, mint neked
2003.05.26 20:04
Na jó, gondolom a telken, nem?
De jó! Hát én elõször ilyen bugyborékolás-szerût éreztem, aztán meg egyértelmû rúgást
2003.05.27 08:26
Nem is szamitottam ra, es a kepernyon a kis pont helyett vegre egy izgo mozgo kismanot lattunk
Jol el is kezdett folyni meg a konnyem is. Azota erzem magam igazan Kismamanak, elotte olyan megfoghatatlan volt az egesz. Mar jo parszor megneztem a videot, amit csinaltunk rola. Elso este a kezeit meg a labacskait szamolgattam, mert nem lattam a masodik kezet es addig nem tudtam elaludni, amig meg nem lattam. Negyszer porgettem vissza, mire talaltam egy olyan reszt, ahol latszik mindket keze