elrontás: én soha nem hittem h ölben/karban tartott babát el lehetne rontani, de azért azt álmomban sem hittem h van olyan baba, aki ennnnyire csimpaszkodós. azért sem gondolom h különösebben hasfájós lett volna (kb az első 3 hetet leszámítva), mert ha felvettük, akkor már nagyon régóta szinte mintha egy gombot megnyomtak volna, úgy abbahagyta a bőgést, kivéve, ha nagyon álmos volt, mert akkor tudott üvölteni, azt se tudtam, mi van, de kb 10-15 perc múlva kidőlt ilyenkor. aztán rájöttem h néha annyira álmos és csak így tud elaludni. máskor meg szopival.
nekem az esett rosszul, amikor anyum mondta néhány hete h talán másképp kellett volna "szoktatni" Viktóriát és akkor nem lenne ennyire "erőszakos", meg ennyire "anyás/ragaszkodós". és ezt ő mondja, aki kezdettől nap mint nap látta és tudta h nem lehet máshogy csinálni!! nagggggyon komolyan gondolom h vele egyszerűen nem lehetett másképpen, mert addig üvöltött volna, amíg sérvet nem kap (nem vicc, hallottam ilyet!) és mi értelme lett volna?! nem vagyok én szadista! hozzáteszem, anyu sem az, ő is mindig ringatta, babusgatta és nagyon szereti. ezért nem értem h honnan jött belőle ez az idétlen duma

esés: tudom én ezt az eszemmel h lesz még ilyen bőven. csakh ha belül fexik, akkor nem kellett volna lezúgnia

jaj, én csak a második albumot láttam.

timcsi, tényleg nagyon csini vagy! visszatekertem h tényleg 1 napos volt-e Kevin baba

sasha,
én már kérdésed nélkül is akartam mondani h nagyon jó h vagy nekünk! legalább látni a fényt az alagút végén. szerencsére, mástól is hasonló bíztatóakat hallottam már, de a Te írásaid még sokkal élményszerűbbek és ez nagyon jó.
a foglalkozás miért érdekes? az érdeklődési kör meg azért ez, mert akkor léptem be a fórumba, amikor túllettem a kritikus heteken és úgy döntöttem h írni szeretnék vmit a veszélyeztetett terhességről - tudod, ha az ember már vmi szarságon kell h keresztül menjen, legalább kovácsoljon belőle előnyt lelki/szellemi értelemben - és ehhez kerestem embereket. az anyag már nagyjából meglenne, csak meg kellene írnom, de Viktória erre nem hagy időt