A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » DEBRECENI KAÁLI

Árnika!:)
Kép
ha hiszed ha nem tegnap majdnem vettem egy tesztet a gyógyszertárban...olyan sok nega tesztet láttam,és akartam egy erős pozitívat látni...de lehet furán néztek volna rám :) nagy pocakkal.....
Vendég

Viki
Vehetted volna a barátnődnek... :wink:

Árnika
Progiszuri elvileg 3 hétig megy... vagy, ha előbb kiderül, hogy biztosan nem sikerült...
ET utáni 11. napon lesz egy vérvételem...
Teszt van itthon, több is... szemezgetek velük... :oops:
Vendég

sziasztok!

tegnap voltam a Kaáliban.minden rendben.kedden reggel lesz a punkció!!!! :lol: remélem minden rendben fog menni!
a petesejtjeim eddig:13-14mm-ek az e2:642.azt mondta B.hogy ez jó eredmény. :D nagyon remélem én is hogy tényleg jó!kicsit izgulok,hogy mi lesz.remélem sikerül mindet leszívni és jók lesznek a megtermékenyüléshez. :shock: éppen nem rég olvastam a nyilatkozatot,amt adtak.sajan vannak benne aggasztó dolgok.az a rész amikor leírja,hogy mikor kell leállítani az eljárást.szörnyű lehet,akkor abbahagyni amikor már kevés út van a célig,azért,mert pl:már elhagyták a petesejtek a fészket..de az is borzasztó lehet amikor nincs is a leszívott folyadékokban petesejt.sajnos ez benne van a "pakliban" úgymond.na mindegy, remélem ti jól vagytok és mindenki aki "babás"szépen növeszti otthon a pocakját :D

árnika:köszi a figurát!nagyon ari! :lol:
már én is elképzeltem mit fogok csinálni a beülti után itthon.szeretek olvasni,tv-ni,keresztrejtvényezni,na meg goblent is varrni,meg majd elég sokat jövök a netre is.mejd csak eltelik az idő valahogy.

írjatok!puszi:Timi
timé&tati

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen sokáig nem voltam, de szinte minden napomat a Kaáliban töltöm. Állandóan megy az infúzió.Most szerencsére egy kicsit lement a pocakom, így B.B. azt mondta, akkor menjek, ha már "nem férek a bőrömbe". Tegnap reggel UH is volt. 2 picit már biztosra mondott, de azt mondta, inkább 2 és fél. Nagyon izgulok, mert 3 baba kihordásánál annyi minden történhet! Persze állandóan álmos vagyok, és rengeteget pihenek, sok fehérjét eszek, és sokat iszok. 10 nap múlva majd minden kiderül, akkor már szívhangokat is lehet hallani!!! :D

Giga:remélem pihensz sokat.

Timi: mindjárt itt a kedd! Addig intézz el mindent amit akarsz, mert utána csak pihi!

Viki: látom a humorérzéked jó! Biztos néztek volna egyet! :lol:

Ani, kincs: vigyázzatok magatokra!

Puszi
kabócabobár

Kabóca!
Gratula!!!Három baba már lehet,egy kicsit sok! :D :D :D De gondolom ha három,akkor is marad a három!Most tényleg sikerszéria van Debrecenbe! :D Ez nagyszerű!Mit érzel?Én is elgondolkoztam azon,ha hármat kapok vissza,akkor lehet, mind megmaradt volna.De bőven elég a kettő.
Csak azt sajnálom,hogy nekem a fehérjéket ki kell lőni az étrendemből.Viszontlátom.

Timi!
Mindent bele!Muszály követni minket! :wink:

Kép
ani0227

sziasztok

Viki én azt hiszem teszt nélkül is ott a nagy pocak bizonyítéknak.
Neked már lehet elég lenne ránézned, és ott a két csík. :P

Én sosem csináltam, B.B.-től kérdeztem egyszer, azt mondta felesleges. Nem igazán megbízható akkor még-szerinte. Igaz úgy

tudom, hogy a bp.-i kaáliban adnak mindenkinek eggyet ET után.

Kabóca gratula. Három lehet sok,de inkább három mint egy sem. :wink: ugye?

Gigi a progiszurit értem hogy kapod, csak azt nem, hogy MIÉRT?
Én a helyedben ha már, :wink: van kaáliba menés elött csinálnék

Timi örülök neki hogy te is gobleinezel. Én eddig két kicsit csináltam , most csinálok egy nagyon szép romantikusat. Nyugi minden rendben lesz. Azok a papirok tényleg nem jók, ha elolvassa valaki még ha elötte nem is volt beijedve, utána tuti. Kép
Viszont tisztába vagy mindennel.
POZITÍV hozáállás.

Az összes pocakosnak küldöm követni példáját:
Kép
árnika

Kabóca
3 :roll: ... inkább legyen 2...az biztosabb :wink:
Bár, mostanában születtek meg egy ismerősöm 3-as ikrei... debreceni lombikosok ők is...

Pihengetek...

Árnika
Progeszteron segíti a megtapadást.
T. biztosra akar menni... :wink: ... az első lombikomnál bejött... most azt másoljuk... kb.minden úgy ment, mint 2005 késő őszén... :lol:
Teszt... Petinél a 9. napon már pozitív volt... :lol:

(a Kaáliba én már csak akkor megyek, ha megvan az eredményem... itthon megtörténik a vérvétel...)

Ani
Nem tudsz enni semmi husit, tejterméket, tojást?
Vendég

Szia Gigi!

Husit nagyon minimálisan,tejterméket egyáltalán nem tudok enni.A tojással még nem próbálkoztam.Idegesít nagyon a dolog,de nem tudok mit csinálni.Tudsz valami jót ajánlani nekem?

Kép
ani0227

Ani
Idegeskedés nem jó... az csak ront a helyzeten...
Próbálj meg kis adagokban enni... evés előtt 1/2-3/4 órával B6-ot bevenni...

Hozzám idetelepedett egy nagy rókacsalád :evil:
Vendég

Gigi!
Szedem a magne B6-ot,mellé belefér még plusz egy B6?

Ha ott vannak rókáék,akkor már biztos lehetsz a sikerben!Birod még teszt nélkül?

Kép

Többiek hogy vagytok?Merre jártok???

Kép
ani0227

Ani
B6 nélkül én megmaradni sem tudok... :oops:
3x2-t eszem belőle... szedheted a magne b6 mellé...

Rókák már a stimu kezdetén ideköltöztek... nem bírom ezeket a hormonokat :evil:
(régen 2 napig szedtem fogamzásgátlót... azt hittem, meghalok, olyan rosszul voltam...)
Vendég

Sziasztok

Merre jártok?

Én már oda-vissza kitakarítottam a lakást. Már nagyon hiányzik a párom. Persze pont akkor kellett elmennie amikor elvileg peteérésem van.

Gigi sajnálom, kergesd el vukkot, és persze te is Ani.

Többiek Kincs, Viki, Kabóca,Poppi???????????

Timi? megy a visszaszámlálás? Nagy-nagy drukkk

Legyetek jók, puszi
árnika

Hali mindenkinek!

Árnika jöhetsz takarítani hozzánk ha nagyon unatkozol :lol: ..mióta babás vagyok csak óvatosan csinálom, és ez kicsit zavar..

Gigi óriási drukkjaim mennek felétek, most nagy babásodási hullám van!! :wink: Spontán is dömping van a védőnő szerint születés és foganás terén!

Timi???Vérvétel eredménye????

Ani remélem hamarosan elköltözik a rókakoma a portátokról!
Izgulsz még,vagy már nyugisabb vagy?

Viki tart még az átalakítás?? Minden okés?

Kabóca kívánom, hogy a pocakodban rendeződjenek a dolgok és problémamentes babavárást!!!

Velünk minden rendben, hányinger sehol, az édességen kívül minden lecsúszik és sokszor nagggyon éhes vagyok. Cickó pocak érzékeny de nem minden nap.

Pussszantás mindenkinek, legyetek jók!!
Vendég

sziasztok!

kincs! a vérvétel eredménye jó lett.az e2 csütörtökön:647 volt azt mondta B. hogy ez jó mert hétfő óta megduplázódott.kedden punkció!!! a mellbimbóim nagyon érzékenyek fájnak.a hasam is feszül.biztosan a hormonokat érzem.

ani!gigi!remélem jól vagytok és elűztétek a rókacsaládot.

kabóca??minden ok?pihenj sokat kell az energia annyi pindurkának a pocidban!!

árnika!köszi szépen a drukkot.remélem minden rendben lesz.a goblenről:én nagyon szeretem csinálni.eddig 1 kicsit és 2 nagyot varrtam ki.az egyik nagy olyan mint a Kaáliban a csajok pultjától ahogy bemegyünk balra a falon van a kisfiú aki rózsát tart a kezében. áll egy pad melett,támasztja a falat.annyira aranyos.és büszkén mondhatom nagyon jól sikerült!! :D te milyeneket varrsz?
tehát ha remélhetőleg meglesz a beülti,akkor lesz mivel elfoglaljam magam.

viki?veled mi újság?remélem jól vagytok?!írj ha van időd! :lol:

puszi mindenkinek!
drukkoljatok keddre légyszi!!köszike! :wink: :D :wink:
timé&tati

Timi az endokrines vérvétel eredményét kérdeztem, nem voltál érte??

Drukkolunk én is kedden kaálizok! :)
Vendég

azért majd 27-én kell mennem.

köszi a drukkot.mikor mész a Kaáliba?nem hiszem,hogy találkozunk,mert én punkción leszek és ki tudja,hogy mikmor jöhetek ki.
na puszi mindenkinek! :D
timé&tati

Sziasztok.

Kincs, nem is rossz ötlet, lehet takarító vállalkozást kellene csinálnom, úgyis most lettem munkanélküli. :wink:
Írjál majd, hogy mi volt a kaáliban.

Viki, mikor lesz eredmény nézés?

Timi, én tavaly tanultam meg gobleinezni. Eddig kettő kb.20x25cm virágos képet csináltam ajándékba. olyan szép lett, hogy még a képkeretezőnek is tetszett a Holló galériában. Ezen felbuzdúlva most csinálok egy kb.:35x50cm naplementés összeölelkező párt. Ez most marad nekünk, a hálószobába gondolta, kicsit erotikus. de sok idő még mire kész lesz.

Holnapra szorítok neked nagyon, ügyes leszel. Kb.:1,5-2 órát leszel bent. mondjad apának vigyen neked innivalót, de semmi szénsavasat( és lehetőleg ne Cappyt, mert hallottam egyszer Verát hogy azt mondta vkinek hogy az nem jó. :roll:

Többiek, semmi beszámolnivaló? érdekesség?

Ma este hazaér a párom( nagyon nehezen telt el az a pár nap) Kép

Vigyázzatok magatokra, és a babókra, puszi
árnika

Sajnos holnap be kell feküdjek a kórházba! :( A hányás miatt.3-5 napra,infúzió kezelésre.Voltam ma védőnőnél,és ott mondta a kirendelt doki. :oops: Mivel veszélyeztetett vagyok,és ráadásul ketten vannak,nem enged otthon maradni.Azt mondta minden nap számít.Fel is hívtam B.-t,hogy mit szól a dologhoz,és áldását adta rá.Azt mondta erre azért van szükség,hogy később ne legyen baj.
Ugyhogy így jártam.Miért is ne velem történjen meg ....

Jók legyetek!

Kép
ani0227

ani!nagyon sajnálom!de most a pindurik a legfontosabbak.majd meglátod minden rendben lesz és hamarosan hazamehetsz! :wink:
nagyon vigyázz magatokra!gondolni fogok rátok!puszi:Timi

többiek mizu?nindenki jól van?írjatok! :lol:
timé&tati

Sziasztok lányok!

Ani ma már azon gondolkodtam, hogy felhívlak, olyan rég írtál de dolgozgattam...
Sajnálom ezt a fránya hányást! :cry:
Jobbulást és remélem hamar hazajöhetsz a kórházból! A megelőzés tényleg fontosabb!
Minden jót és pussszancs!!!

Árnika jó papizást estére :wink:

Timi holnap 2körül érünk a kaáliba te már biztosan otthon leszel, sok sikert!!! A vérvétel eredményét majd írd meg :wink:

Vikimi???Gigi??Kabóca?? Poppi?

Mi jól vagyunk, szinte semmi tünetem, néha már túlzásba viszem a munkát és akkor érzem a pocakom,meg talán fáradékonyabb vagyok, holnap megyek uh-ra aztán egy hét múlva védőnénihez végre kiskönyvért :)

Legyetek jók!
Vendég

Ani
Vigyázz magatokra... 1-2 infúzió biztosan segít...

Timi
Minden rendben lesz... :wink:

Kép
Vendég

Köszönöm,hogy együttéreztek velem!

Gigi!Hurrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tök jó!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Kép

Kép
ani0227

Húúúú Gigi ez nagyszerűűűűű! Gratulálok!!!
Nagyon ügyesek vagytok!!!!
Vérvétel mikor lesz, hány napja volt a beülti?
Sztem aki megnézi a topikot rögtön átiratkozik a debreceni kaáliba :lol:
Vendég

giga!GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
annyira örülök tök jó!tényleg jó széria van a debreceni Kaáliban!remélem nem fogom megtörni a siker-vonalat!
legyetek jók!puszi:Timi
timé&tati

Gigi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Timi
Drukk... ügyesek legyetek!

Ma megyünk UH-ra...
Vendég

Sziasztok

Viki ne haragudj megint összekevertem a neveket, :oops: Gigit szerettem volna írni, nem tudom miért keverem. bocsi

Gigi Gratula Kép Kép Kép
Írj majd ,hogy mi újság.

Ani nagyon sajnálom, kivánom hogy minél hamarabb gyere helyre. A kórház az nem jó hír, de ha ez a szükséges a babóknak.

Kezdem úgy érezni, hogy lehet bele kellene vágni újra, és csinálnék én is lyen szép zebrát?! :) :)

Timi már biztos túl vagy a punkción. Írj, hogy mizujs!?
ha kipihizted magad

Legyetek jók, puszi
árnika

Gigi!!!:)
Óriási gratula!!!! Szuper! :)

Ani!:)
sajnálom a befekvést,de ez lesz alegjobb nektek.Gyorsan eltelik majd, és megerősödve feltőltődve mehetsz haza!

Kincs!:)
igen tart még a felújítás, kezd elegem lenni,de ha minden igaz vasárnap már pakolhatunk mindent a helyére.Nagyon várom már.
Te hogy vagy???
Mi jól...tegnap voltam uH-on reggel 9-től 13.30-ig vártam mire végre behívtak az UH-ra.minden rendben szépen fejlődik Mircsi,és láthattam a nuniját is!Így már bátrabban merek majd vásárolgatni...mert még mindig nem vettünk semmit...majd 3 hét múlva talán.

Poppi!:)
mi volt UH-on???

ez nem véletlen!!! vald be mindig rám gondolsz.... :)

Puszi mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok

Úgy látom hatalmas a nyüzsi erre :lol:

Kincs,Poppi UH ??

Timi mizujs, miért nem jelentkezel, remélem minden rendben?!

Gigi mikor mész a kaáliba?

Írjatok :evil:

Legyetek jók, puszi
árnika

ezt el kell hogy küldjem,annyira édes kép!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gigi: GRATULA!!!!! Nagyon örülök !

Poppi: mi volt UH-n?

Kincs: örülök, hogy jól vagy. Köszi a jókívánságokat. Óvatosan a takarítással!!

Ani: a babák érdekében mindent! Hamar el fog telni az a pár nap, és utána nyugodtabb leszel.

Timi: remélem minden jól sikerült, pihenj sokat!!!

Árnika: ne fogdd vissza magad, ha vonzanak a zebrák, akkor tegyél értük! :lol:

Nekem a hasam már egy kicsit laposabb. A héten nem mentünk infúzióra, mert nem feszült. Lányok, higgyétek el, hogy a nyilatkozatra mi 2 babát írtunk, de én még mindig úgy vagyok vele, hogy a 12. hétig még bármi történhet. A két babára már fel voltam készülve, na de háromra?! Mit mondjak? Ölessünk meg egyet? Tudom, lehet, hogy a másik kettőnek ezzel tennénk jót. Nagyon nehéz dönteni, de remélem megoldódik.

Puszi mindenkinek!!!
kabócabobár

HCG: 924!!!

2 hét múlva UH... népszámlálás... :roll:

Kabóca
Nehéz döntés... redukciónál is történhet bármi... :cry:
Vendég

giga!:)
szuper eredmény!!!!!gratula a kismanóhoz/manókhoz!!! :) gyanus ez a magas Hcg!:)

Kabóca!:)
nehéz helyzet,de reméljük a természet segít nektek a döntésben.Vigyázz nagyon magatokra!!!:)

Jó éjt mindenkinek!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Giga mekkora HCG!! :)
Izgatottan várom az uh-t!
Tándor mit mondott?

Timi??

Viki látam az új képeteket, jóóó! :D

Kabóca én is a természetre bíznám , minden jót nektek!!!!!

Ani küldök az éteren keresztül gyógypuszikat!!

Velünk minden rendben! Tegnap voltunk uh-n, már 2cm a CRL! :D
Két hét alatt rengeteget nőtt és már látszik a köldökzsinór,fejecske,kezecskék, annyira jó volt!
És B.B két hét múlva még vár aztán elenged...

Lányok a 12.heti uh-ra azt mondta B.B. hogy genetikai és ott mindent megnéznek, ez mindenkinek így van? Mert nem soktól hallottam, de szeretném ha jól megnéznék :)
Viki neked ki az orvosod?
Gigi te kinél szültél? Lassan gondolkodnunk kell, azt hiszem klinika párti vagyok..

Puszi és jó éjt!!
Vendég

Kincs
T. szerint nem elképzelhetetlen, hogy mind a 3 embrike megkapaszkodott... :roll:

12. heti UH... akkor szűrnek Down-kórra... nézik, hogy látszik-e az orrcsont, a tarkóredőt mérik... ezek eltérése gyanús...
Vendég

sziazstok lányok!

nem tudtam eddig írni,mert rosszul voltam.
kedden én voltam az utolsó akitől leszívták a sejteket.sajnos a 6-ból kettő lett.a kettőből pedig csak egy termékenyült meg szabájosan.de ma még kell,hogy telefonáljak,hogy mi a helyzet.én bízom abban az egy kis pnduriban!remélem ügyes lesz!egyébként B.nagyon örült,mert azt mondta,hogy őszintén megmondja,hogy ő attól félt,hogy egy petesejt sem lesz.a pcos nőknek nem igazán van,és azt is mondta,hogy ő mindig azt javasolja,hogy ha a pcos nőknek az első inszemináció nem sikerül,akkor tovább kell lépni a lombik felé,mert ha az első nem sikerül az azt jelenti,hogy nincs petesejt ami megtermékenyüljön.én nagyon el voltam keseredve,de erről senki sem tehet.bízom az egyszem életecskénkben! :D
tegnap du.rosszul lettem!nagyon-nagyon szédültem és alig tudtamelmenni az ágyig.fogalmam sincs hogyan jutottam el odáig,mert nem láttam semmit.a hasam általában pisiléskor fáj.szerintetek mi lehet velem?menjek vissza a kaáliba?hőemelkedésem is volt,de csak 37-voltaz még nem vészes.
írjatok!puszi:Timi
timé&tati

Timi!

Drukk az egy embrikéhez!!

A pco sajna ilyen kiszámíthatatlan, de ha endokrinológiailag rendben vagy jobban mennnek a dolgok, én sem voltam régen stimulálható, most meg kétszer is túlstimus lettem...Egyik lány a pco topikon lombikozott mielőtt kivizsgáltatta volna magát..nem tudták vagy csak nehezen stimulálni, miután kivizsgálták kezelik metforminnal(nem csodaszer de sokaknál hasznos), figyelt az ételekre és mozgott, a mostani lombiknál nagyon jól sikerült a stimuláció még fagyibabák is lettek..az a lombik nem volt sikeres, de most a fagyibabás igen!!!
Ne keseredj el, a pco-t lehet kezelni, több lehetőség van.
Csak azért érdemes időben kezeltetni, hogy ha lombik kell akkorra rendben legyen a szervezeted, és anyagilag lelkileg ne hiábavaló legyen a "procedúra". De szívből drukkolok ennek az egy embrikének!
Vendég

Sziasztok lányok.

Gigi ez az eredmény nagyon jóóóóóó.
Nagyon ikergyanus. Hanyadik napon vagy beülti óta? Kép

Kabóca, én elhiszem hogy nehéz, de eggyetértek az elöttem szólókkal, hogy a természet megoldja.
Elvileg ha kettőt kaptál vissza akkor az egyik egypetéjű??
A kaáliban ezt észre kellene venni , nem?
No de ezen már kár morfondírozni ugye?
Pihizz sokat

Gigi , Kabóca azt hiszem nektek szükségetek lesz radarra. :P :P :P :P

Timi már kezdtem aggódni érted.
Nagyon drukkolok a babócádnak. Pihizz sokat, igyál sok folyadékot.
A 37 fok az még semmi különös. Biztos a punkció zavart meg, és valószinü hogy a sok gyógyszertől, és beavatkozástól vagy rosszul. Az ilyesmi nagyon megviseli a szervezetet, de mindent a cél érdekében.

Puszi mindenkinek
árnika

sziasztok lányok!

képzeljétek most telefonáltam a Kaáliba és azt mondták a biológusok,hogy gyönyörű a sejtecském!!!!már 10 sejtes!!!annyira örülök neki! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
du.2-re kell mennem et-re!már alig várom,hogy velem legyen a picikém!!bízom benne,hogy legalább 40 hétig együtt leszünk!!!

kincs!voltam az endokrin vizsgálat eredményéért! minden ok.endokrinológiailag rendben vagyok.legalábbis a doki ezt mondta.
remélem jól vagytok!írj!puszi :lol:

árnika!annyira aranyos vagy!a szédülés az utrótól volt,mert felhívtam a Kaálit és Ancsa mondta,hogy ha szájon át veszem be akkor az szédülést okoz.ezért mostmár hüvelyen keresztül kell alkalmazzam!mostmár egészen jól vagyok.kicsit még néha feszít a hasam de nem vészes.igen ahogy mondod.mindent a cél érdekében!!!puszi! :lol:

gigi!nagyon örülök nektek!!akkor gondolom Petike is örül,hogy kistesói lesznek! :D vigyázz nagyon magatokra és pihenj sokat! :wink:

kabóca!nyugodj meg.minden rendeződni fog!egyébként meg lehet,hogy a sors akarta így!sokan kihordtak már egyszerre 3 babát sikeresen!hidd el odafentről vigyáznak rátok!pihenj sokat! :wink:

viki!veletek mi újság?írj mi van veletek!puszi! :lol:

poppi!mi volt ultrahangon?

ani!veletek mi a helyzet?

puszi mindenkinek! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
timé&tati

Sziasztok

Timi, ez nagyon jó Kép Kép Kép

Örülök neked, akkor mostmár nyugalom. Vigyázz magadra nagyon, és a babódra :wink: pihizz sokat, egyél sok fehérjét, és igyál sok folyadékot.

Többiek?

Poppi UH?

Viki kész van már Mira szobája?

Ani még mindig korházban van?

Legyetek jók, puszi
árnika

Timi
Nagyon drukkolok az egy picurodnak!
(tudok olyan lányról, akinek egy beültetett embriből csodaszép lánykája lett)
Zebrácskák nagyon várják, hogy hozzád is menjenek!
Vendég

Sziasztok!!

Csak gyors bekukk!

Timi gratula a pocakban lévő babóhoz, babatapit és drukkokat küldök!!

Beszéltem Anival, már jobban van, de még kórházban...az ikrekre hivatkozva az orvosok még kicsit marasztalják..Kitartást!! pusssz!!

Remélem minden babás és még nem babás topiklakó is jól van!!!
Mi igen!

Puszi!
Vendég

sziasztok!

hova tűnt mindenki?
remélem jól vagytok!
én egész jól vagyok,csak állandóan álmos vagyok.egyébként semmi különös.várom a 10.-ét remélem ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

írjatok mizu van veletek!
puszi!Timi :D
timé&tati

Timi
Várjuk együtt 10-ét :wink:
Vendég

Sziasztok!!

Itt minden okés! Mi 11.-én megyünk uh-ra izgis napok lesznek!
Drukkk mindenkinek+++++++++++

Ani írt ma sms-t, még kórházban lesz a héten :( az ottani orvosok féltik. Puszit küldök az éteren!!!

Viki ha erre jársz írnál privit, hogy kihez és hová jársz dokihoz???
Sztetek a kaáliból kikerülve már érdemes dokit fogadni, vagy a 20.hét után is ráér?

Szép álmokat!!
Vendég

Sziasztok lányok

Timi biztos az utrotol vagy álmos, drukk neked , tedd ezt ha unatkozol: Kép

Kincs én a helyedben inkább fogadnék orvost már most.Biztos ami biztos. Persze ez csak az én véleményem. Igaz az én ismerőseim mostanában egyik sem fogadott egyáltalán.

Ahogy elnézem a hónap eleje eseménydús lesz. Szerintem a topicon már csak pocakosok vannak. :roll: :P Ezen felbuzdúlva lassan én is bejelentkezem B.B.-hez. :wink:

Jók legyetek, puszi mindenkinek
árnika

Sziasztok!

Az utrótól én is nagyon álmos voltam, és szédelegtem is. Deígy volt mire fogni a fekvést és alvást :lol:

Árnika mikor akartok kezdeni?

Napsütéses keddet! :P
Vendég

sziasztok!

tanácstalan vagyok .volna egy kérdésem!tudjátok egy csomó gyógyszert kell szedni az et után is.felvannak sorolva a vitaminok,gyógyszerek és a végén amikor írja: medrol napi 1 tbl napi 1 tbl káliummal még négy napig.akkor ez most mit jelent?azt,hogy csak a kálium-r-t hadjam abba 4 nap után,vagy mind a kettőt?szerintem a többit nem kell,mert azok vitaminok nem?tudom én vagyok a tiszta idióta,hogy nem kérdeztem meg,de meg sem néztem a papírt majd csak itthon,annyira izgatott voltam a beülti után.írjatok légyszi mit gondoltok!

remélem mindenki jól van!?

Árnika ez hanyadik nekifutásotok lesz?remélem az utolsó,mert sikerrel jársz!kívánom a lehető legjobbakat!

többiek?veletek mi újság?remélem miden ok mindenkinél a pociban is! :D

legyetek jók!puszi:Timi :P
timé&tati

Sziasztok! :)

Kincs!:)
írtam privit!

Timi!:)
szorítok nagyon!pihenni pihenni pihenni.
A gyogyeszekkel kapcsolatban megnézem a papírjaimat.....nos nem tudom.Nekem a káliumR-t másnaponta kellett szednem és nem volt nap írva mellé, csak egy régebbi papíromot.Hogy akkor hogy szedtem már nem tudom.Hívd fel nyugodtam őket,biztosa segítenek értelmezni a lányok.(az én értelmezésem szerint 4 napig kell szedni mind akettőt,de nem biztos...)Bocsika!Telefonálj!!!

Míra szobája alakul,márcsak a függönyöket kell felrakni, és persze a bababútorokat megvenni.... még mindig nem vettünk semmit. :)
És veled mi újság????

Kellemes napot mindenkinek!!!!!:)
Vendég

Sziasztok

Timi visszanéztem az enyémet, nekem minden másnap kellett szedni a káliumot, én ha jól értettem négy napig kell szedned mindkettőt. DE HÍVD FEL inkább őket.

Én most várom pirit, utána megyek a kaáliba. De most csak hormont nézni, és kiíratni clostit. A doki azt mondta hogyha gondolom megpróbálhatom.
Én még nem vagyok kész a következőre, anyagilag sem engedhetjük meg magunknak most. Munkanélküli vagyok, és nehéz így munkát találni. Pedig most lenne rá időm. Ez a 21-es csapdája. :(

Igaz nekünk a dokik azt mondják, hogy akár ágyban párnák között is, és mégsem....
Bodnár mindig biztat, mutatja a baba képét aki hetedikre sikerült. HETEDIK nekifutásra. Ezt lelkileg és anyagilag is birni kell, de hát ti is tudjátok.
A jó a rosszban, hogy B.B. nagyon optimista, tudok olyanról is akit kerek perec elküldött.

No most írtam nektek sokat, ha már ti nem írtok!!!???

Legyetek jók , vigyázzatok babókra
árnika

Sziasztok!

Viki neked is ment pü! :wink: :D

Timi a medrolt én is naponta szedtem a káliumot kétnaponta! És az inszem után 5napig szedtem, aztán azt mondta B.B. hogy nincs értelme ha hatott akkor hatott ha nem már nincs jelentősége. De csörizz oda ha nem vagy biztos!
++++++++++++++++++ :wink:

Árnika egy csomó closti lapul a fiókomban (3doboz és egy fél és 2011-ig jók) szívesen átadom, ha tudunk talizni!

Gigi?

Velünk minden rendben, talán vmi megfázás kerülget, iszom a teát, pihizgetek. A pocakomat érzem sztem húzódik.

Szép napot!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: