Sasha, akkor jó ha észrevetted!
Egyébként a játszóterezést nem úsztam meg, csak nem itt, hanem odébb, az orvosi rendelõ felé van egy barátságos játszótér a négyemeletes házak között. Van minden, gyerek meg alig, így a kényszeregyórát ott töltöttük. Történt ugyanis hogy én teljesen biztos voltam a dolgomban, hogy ma 8-10-ig van a dokinéni betegrendelése, így szépen odamentünk 9-re, kiderült, hogy 12-2-ig lesz betegrendelés, 10-tõl meg 12-ig tanácsadás, de oda ugye nem akartam élbõl vinni, így az asszisztens felajánlotta hogy menjünk vissza 10 elõtt és a dokinéni megnézi a rendelési ideje elõtt. Ja, ez szép terv volt, egy órát játszótereztünk, el lehet képzelni milyen maszatos volt a gyerek mire visszaértünk, aztán dokinéni késett, és kérte hogy a három gyereket hadd nézze meg a tanácsadáson. Természetes, hiszen mi jöttünk nem idõben, szóval a lényeg hogy 11-re jött át mert mondta hogy kemény dió volt, scientologista családok vannak, ahol külön rituáléja van az oltásnak, ráadásul mindhárom gyereket oltani kellett. Na addig Bánk iszonyúan kifáradt, még szerencse hogy ott a betegrészen vannak azok a játékok amikrõl a múltkor ittam, így egy csomót mérleghintázott, sátrazott, alagutazott, meg rohant míg ránk került végre a sor. A lényeg vírusos torokgyuszija van, nagyon enyhe hõemelkedése van csak, nem taknyos (hurrá!!!), úgyhogy csak túlvészeljük nagyobb gond nélkül. Utána persze hogy kidõlt hazafelé, így még az ovi-menetet is alva csináltuk végig, aztán felébredt még hazafelé és azóta nem is aludt, pedig iszonyú fáradt! Sziszi, Kata, köszi, úgy néz ki hogy ennyi a baja! Kata Ti is lábaljatok már ki, ez a fáradtság nem a terhesség jele már?
Én Bánkkal iszonyú álomkóros voltam hetekig! Kata, kocsihoz gratula!
Milyen a mostani kocsitok? tÁgi. Köszi, haladgatunk szerencsére, az alsó szint már megvan, most jön a födém, potom fél milláért!
Mennyi lenne ha csináltatnánk és nem mi csinálnánk??? Én is már várom hogy végre legyen egy saját kertünk, ez az építkezés iszonyú idegõrlõ. Tényleg annyira ideges az ember minden miatt, jó lenne ha már vége lenne, legalábbis ha már ott laknánk! Viszont a panel- lakások ára tök jól alakul, egyre drágábbak, és a kereslet óriási míg kínálat alig van, még a végén licitet tartunk a mienkre!
Andy78 üdv a topicban, írj majd magatokról sokat, hadd ismerjünk meg benneteket.
Most megyek, mert hárman együtt fürdenek, ilyenkor az alattunk lakó is kapkodja a fejét (gondolom) olyan locspoccsal jár a fürdés!
Amúgy is allergiás már ránk a nõ, szerintem áldani fogja a napot mikor elköltözünk, már csak abban bízom hogy valami zenész jön helyettünk és visszasírja majd még a gyerekeket!!!

Puszi, jelentkezzetek!
Norcsi

hogy a kezük törne le!!!

ennyi pénzért!!! Ja, van szünet, akkor lehet pónilovagolni, két kör a marhanagy porondon 300.- /fõ, ez nálunk két fõ volt ugye, és a tombolára már nem voltam hajlandó befizetni õket, és a büfé bevételét sem gyarapítottuk, mert vittünk enni-innivalót!