A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Beszéltem a Regivel a szülés után. Reggel megkapta az oxytocint, fél 9-kor burkot rekesztett a doki, és egyből 2 perces fájásai voltak. Megakadt egy kicsit a baba, sokszor nyomott, de nem jött előrébb, csak tágította magának a bébi a helyet. Aztán képzeljétek egy erőteljes nyomással kijött a baba, nem szakaszokban. Meg is dícsérte a doki a Regit, hogy milyen jól nyomott. :)

Rengeteg haja van a picinek. :) Most pihiznek.

Holnap meglátogatom őket, aztán majd még írok.

Sziasztok

Melinda

Kép
melinda80

timi, regina: GRATULALOK VARJUK A KEPEKET NAGYON JO EGESZSEGET KIVANOK NEKTEK!

Kép

Kép
mmarica

Mazsola :lol: HATALMAS GRATULA :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

MAZSOLA GRATULA SZELINA BABÁHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

KŐSZEGI TIMI, SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁCSKÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET, SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Kép
Kép
irina

MAZSOLA, HATALMAS GRATULA A KIS SZELINÁHOZ, NAGYON ÜGYESEK VOLTATOK!!! SOK-SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJECSKÉT!!!

Kép
Kép
irina

Timi, Mazsola:
gratulálok! Sok tejcsit Nektek.

Kép
Kép
h@jni

Regi, Timi!

GRATULÁLOK! Sok boldogságot. Mindketten nagyon ügyesek voltatok!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Timi!Regina!Gratulálok a babákhoz sok-sok jót kívánok nektek!

Kispupu!
Üdv itt köztünk.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

[color=red]Regina,[/color]Timi!

Gratulálok :) Jó egészséget és minden jót kívánok :)

KépKép
viranka

Kép

Kép

Kép
Kép
h@jni

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Drága Mamikák!
Végre itthon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Még nem olvastam vissza, van mit behozni :lol: biztos rengeteg minden történt :lol:
Ma jöttünk haza.
Jaj annyi mindent írnék... szóval soha ilyen boldog nem voltam...
Csodálatos Baba Noel :lol: :lol: :lol:
A cickómmal sajna gondok vannak, de teljes erővel küzdök Noelért.
Szüléstörténettel majd jelentkezem, egyenlőre annyit, hogy ugye császár lett a vége, és minden rendben volt, 3nap beindult a tejcim is, Noelnek fantasztikus étvágya van: 5 naposan 90ml-ket eszik kb. 3 óránként :shock: Mint írtam cickóm nincs teléjesen rendben, sajnos nem tudok egyenlőre szoptatni, mert annyira bedurrant a mellem, hogy teljesen elsimul a mellbimbóm, úgyhogy fejek ezerrel, és cumisüvegezünk :( Volt nálunk is közös sírás rívás.
Sajnos 16 óráig külön voltunk a mütét után és cukrosvizet itattak vele cumisüvegből, persze, hogy nem küzd a cickóval...
De nem adjuk fel :lol: :lol: :lol:
Na puszi Nektek!
Nagyon hiányoztatok!
Ja és képek a Hercegemről:
Kép
pár percesen
Kép
már felöltöztetve
Kép
egy naposan

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Anitja csodálatos kiskrapek Noel!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Mazsola, K.Timi: Gratula a bébikhez! Nagyon ügyesek voltatok. Minden jót kívánok neketek: sok tejci, nyugodt éjszakák :D ....

Anitja: Noel egyszerűen gyönyörű!!!

Andi
Kép
amona

Anitja Nagyon szép baba Noel :lol: Üdvözlet itthon és jó babázást nektek :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Még mindig itthon, és egyben. Tegnap volt vizsgálat és ctg, ez utóbbi mutatott egy fájást (érdekes, nem éreztem!) a méhszáj viszont ott tart, ahol hétfő reggel, mikor hazaküldtek. :(
Holnap reggel megint megyek, ha haladtunk valamit, talán megindítanak... Tegnap délután itthon volt egy-két "gatyaszaggató" fájásféleség, sokkal erősebb, mint amiket vasárnap órákon keresztül éreztem, de sajna hamar abbamaradtak, még a Caulophyllium-tól sem hatódik meg a fiam. Nem hagyja magát csak úgy kilakoltatni.
Doki nézett tegnap áramlást is, minden oké, bébi súlya kb. 3400-3500 gramm. Aug. 27 óta csak 200-300 grammot hízott. Mondtam a dokinak, hogy nem kell feltétlenül 4 kg-nak lennie, nincs az sehol leírva, hogy én csak akkora gyerekeket szülhetek. :)
Nagyon-nagyon szeretnék már túllenni rajta, könnyes szemmel nézem már az összes gyönyörű apróságot, de az enyém csak nem akar megérkezni! :) Még szerencse, hogy itt van Áki és Alexa, ebben igaza van Emesének! :)

Emese, én is drukkolok, hogy rendbejöjjön a cicid! Mint ahogy neked is, Anitja!

Kőszegi Timi és Mazsola! Hatalmas nagy gratuláció Ádámhoz és Szelinához! Jó egészséget, sok örömet és még annál is több tejcsit kívánok! :)

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

ANITJA GYÖNYÖRŰ NOEL BABA!

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Zsuzsoci Próbálj meg megnyugodni, tudom, nagyon könnyű "mondani". Én is hasonló helyzetben voltam, mint te. Azt hittem sosem jön el végre a szülés pillanata. Még szombaton azt mondta nekem a doki, hogy 2-3 napig nem lesz baba, utánna meg befekszem és megindítják. Ehez képest vasárnap bementem NST-re és az orvos nem engedett haza. Te is hamarosan a karjaidban tarthatod a babócádat, kitartás :wink: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok csajok,

szeptember 14. megszületett kisfiam, Péter, 55cm, 3900 g, mindketten jól vagyunk, tegnap jöhettünk haza.

Azt szeretném kérdezni azoktól akik már szültetek, hogy meddig volt érzékeny a gátatok gátmetszés után? ill. alhasi fájdalmak a méh összehúzódása miatt?

Köszönöm válaszotokat.

Heni

Heni
KépKép
heni81

HENI GRATULÁLOK PÉTER BABÁHOZ!

Kép
hajagosné szabó éva

Heni:
gratulálok. :)
Szeretnél bekerülni a táblába?

Zsu:
hajrááááá. :)) Csak ügyesen.

Juba nagyon eltűnt. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Pár hete olvasgatlak Benneteket, de eddig nem mertem írni, tudom butaság. Először is gratulálok mindenkinek, akik már babáznak!!! És kitartás minden leendő anyukának, sorstársaimnak. :)
Én mára vagyok kiírva második kisfiammal, de úgy néz ki, hogy még nem akaródzik kijönni neki. Úgy érzem most már kezd elfogyni a türelmem és azért is írok nektek, mert annyira jó olvasni, ahogy bátorítjátok egymást.
Ma megyek ctg-re és áramlásvizsgálatra, de nagyon izgulok.
Légyszi drukkoljatok, hogy minden rendben legyen.
Köszönöm szépen.
Vendég

Helló Belló!

Anitja! Nagyon szép Noel baba, csak úgy csöpög a laptomom attól a boldogságtól, amit a hozzászólásod áraszt! :wink:
A cicid hamar rendbe fog jönni, ez a tejbelövellés ilyen dolog. Nekem is kő kemény volt, fájt ha masszírozták, majd besz.rtam a fájdalomtól, utána már nem is engedtem, csak mellszívóval fejtem.
Ha már be tudja kapni a bimbót, nyomd cicire gyorsan.
Kitartás, hamar rendbejössz! :D

Zsu! Kitartás! Próbáld elfoglalni magad, játsz a gyerekekkel vagy rendezgess babaruhát és beszélgess a babával, hogy most már nagyon várjátok, minden kész, tessék szépen kidugni a nóziját!!!! (Illetve először a buksiját :D ).

Merci75! Üdv közöttünk! Te is foglalkozz sokat Bencével, mert - tudjátok - nagyon kevés időtök lesz bármire. Te is nagyon közel vagy a szüléshez, lehet, hogy a baba most szundizik egyet, és utána úgy gondolja, útnak indul. :wink:

Kitartás lányok!!!! Már nincs sok hátra! Nem elkeseredni! Mosolyogni, pocakot simizni, babával beszélgetni!!!!!

Irina! Elfelejtettem korábban Ádit dícsérni, mikor újabb képet tettél fel róla. Nagyon karakteres az arca, gyönyörű vonásai vannak!

Heni81! Nagy gratula Péter babához!!!!
Nálam nem volt gátmetszés, a hüvelyem repedt, azt varrták össze pár öltéssel, így sajnos nem tudom, a gátvarrás milyen fájdalmakkal jár. Viszont a méhem nekem fájdalom nélkül húzódott össze, maximum enyhe mensi szerűséget éreztem. Viszont ha erőlködtem, pl. ágyból felállni vagy tüsszentettem, na, akkor megéreztem rendesen a dolgokat.
Nem tart ez olyan sokáig. :)

Kép Fürcsi

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: Köszi a pozitív szavakat, máris jobb. :)

Ha hazaértem a kórházból, jelentkezem.

Zsófi baba egyszerűen gyönyörű!!! A frizkója zseniális, kis hajas baba. :lol:
Vendég

sziasztok

Gratulálok minden újszülöttnek és mamájának.
Nállunk minden rendben. Eszünk, alszunk. Néha gyötör a büfi, kaki, de amúgy nagyon jó baba Emmácska. Mivel ilyen szép idő van minden nap megyünk sétálni. Ja ma vagyunk 2 hetesek!!! Olyan mintha már legalább egy hónapja itt lenne, de még csak 2 hete.
Mi 7-8 alkalommal eszünk 60-70g-okat. Lassan elérjük a 3 kg súlyt.
A gát seb nekem az 5-6 naptól már egész jó volt és a méh összehúzodások is akkor kezdtek elmúlni. Úszógumi alaku párnán ültem, ami nagyon jó volt.
Most megyek mert Emmácska ébredezik.
sziasztok
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki, még nem reagáltam a korábbi Rania-képre: édes cukibaba ez a kislány tündéri ruhácskákban!!!

Anitja, Noel baba valami gyönyörű, szívből gratulálok hozzá!!!

Heni81, szia, gratulálok a szép nagy babádhoz!!!
Gátügyben: több mint két hete szültem, sokáig és sokat varrt a dokim a gátamon (a férjem szerint valamit a méhemen is varrt, de arra nem emléxem, szerintem inkább a méhszáj lehetett), de most már alig érzek valamit, igazából csak egy pontja érzékeny a gátnak. Az egészet este fürdés után kenegetem körömvirágkrémmel. Akikkel beszéltem eddig gátsebről, azok teljesen eltérően nyilatkoztak róla, volt, aki pár hétig leülni is alig tudott, másnak ez nem volt gond. Úgyhogy elég változó. Nálad mi a helyzet?
(Méhösszehúzódásom sincs már, mintha a hüvelyem szurkálna néha, amikor Ádám szopizik.)

Gremese, nagyon köszi! ;-) Zsófika hatalmas arc, de -- gondolom -- ezt mondják Nektek sokan. Tünemény!
Sajnos a hasfájósságunk hullámokban visszatér, most kezdjük az Espumisant. Ráadásul Ádi időnként hatalmasakat bukik, szerintem azért, mert úgy tömi magát, mint a kis liba, aztán visszajön a fele... [/b] :?

[b]KITARTÁS MINDEN KISMAMINAK, MINDJÁRT JÖNNEK AZOK A BABÁCSKÁK!!!

Kép
Kép
irina

Kaqk, én is pontosan azt érzem, hogy már vagy hónapok telhettek el a szülés óta, mert annyi minden történt ez alatt a két hét alatt... feldolgozni is sok... :roll:

Kép
Kép
irina

Hát akkor a kislányom, Szász Gréta Mónika, születéstörténete!!!

Szeptember 9.-én vasárnap reggel mikor elmentem WC-re véres folyásom volt. Kissé bepánikoltam és rohantam felébreszteni a páromat, hogy most mi legyen. A beszélgetés közben sikerült kicsit megnyugodnom és úgy döntöttünk, hogy úgyis megyek NST-re de majd akkor szólok az orvosnak és Ő eldönti mi van. Fél 11 után besétáltam a kórházba akkor már volt pár kósza fájásom, de nem igazán figyeltem rá mert ennél erősebb joslóim voltak már. Mikor beértem mondtam a szülésznőnek a reggeli folyást, azt mondta errem hogy a nyákdugó indult el. Feltett a gépre és elment szólni az orvosnak. Sajnos nem volt bent a saját orvosom, mert el kellett utaznia aznap, hanem csak a helyttesét tudta hívni, akit szintén ismerek és tudott arról, hogy esetleg megjelenek vizsgálatra. A gép ekkor már 4-5 perces fájásokat mutatott, amit én még mindig nem éreztem igazán fájonak, csak kellemetlennek. Mikor bejött a szülésznő megnézni a papírt rögtön levett a gépről és átvitt a vizsgálóba.Dél volt. Ekkor már 2 cm.re ki voltam tágulva :) Azt mondta az orvos, hogy estére már babázhatok :)Megkérdezte, hogy hazaszeretnék-e menni vagy bent vajudok-e végig. Azt mondtam neki hazamegyek, megnézem a Forma1-et és utánna bejövünk a párommal. Mikor segített leszálni a vizsgálóasztalról észrevette, hogy van teljesen áttetsző vízszerű folyásom. Újra megvizsgált, hogy esetleg nem a magzatvíz szívárog-e. Nem az volt viszont véres lett a kesztyűje és úgy döntött nem enged mégsem haza. Hívtam párom, hogy hamarosan szülünk és hozza be utánnam a kórházi csomagot. Innentől kezdve nagyon felgyorsultak az események. Egyedül voltam a 4 szülőszobára én választhattam, hogy melyikbe szertném világrahozni az én kis drágaságomat. Igaz számomra ez ott és akkor teljesen mindegy volt, repdestem az örömtől, hogy nemsokára személyesen találkozom a lányommal. Egy órával később, mikor a szülésznő készített fel ( beöntés, borotválás, súlymérés...) megvizsgált és már 4 cm-re voltam kinyílva. Meglepődött, azt mondta, nagyon szépen és gyorsan tágulok. Utánna még sétálgattam a párommal aki időközben megérkezett. Ő is teljesen izgalomban volt. Már nagyon vártuk a nagy találkozást. Ekkor a fájások már kezdtek elviselhetetlen kategóriába átmenni és nem is igen volt köztük szünet. Zoli segített elviselni, én vettem a nagy levegőt Ő számolta hangosan, hogy mikor engedjem ki. Fél 3 körül megvizsgált az orvos, már 3 újnyira voltam kitágulva. Nagyon meglepődött azt mondta legkésőbb itt 5 órára baba lesz! Burkot repesztett, a magzatvíz meconiumos volt, de azt mondta semmi baj. Átmentem a kádba, hogy ott vajudjak tovább és a doki, hogy kedvezzen bekapcsolta nekem a tv-t, hogy nézzem a Forma1-et :) Közben Ő kiment az előtérbe kitölteni a kórlapomat, de fél füllel ránk figyelt. Mikor azt mondtam Zolinak, hogy székelési ingerem van berohant, gyorsan megvizsgált és megállapította, hogy 4 újnyira ki vagyok tágulva és eltünt a méhszáj. Ki kellett szálnom a vízből és visszamásznom az ágyra. ekkor már nagyon fájt, csak Zoli segítségével tudtam felmenni a szülőágyra. Jöttek a tolófájásokés én az elsőt elrontottam, nem jól nyomtam. Az orvos rám szólt, abba kellett hagynom a nyomást és megvárni az újjabb fájást. Ami hamarosan jött. Öt nyomással kibújt az én kis gyönyörűségem, az utolsó kettő már rettenetesen fájt, az utolsónál pedig felkiáltottam, pedig nem akartam, hogy a lányom az én fájdalmas kiáltásomat hallja meg elösször, de nem bírtam ki sajnos.És akkor ott volt Ő véresen magzatmázosan, nyekergő sírással. A szülésznő rátette a hasamra, gyönyörű volt. Elfelejtettem mindent, csak Ő volt meg én és Zoli. Család született. Öt év várakozás után végre a karjaimban tarthattam :) Zoli elvágta a köldökzsinórt és utánna elment lefotózni az órát, 15 óra 35 perc. A doki segítségével megszültem a méhlepényt, aminek állapotából Ő arra a következtetésre jutott, hogy nemcsak 4 nappal hordtam túl a kislányomat, hanem kb 8-9 nappal. Valószínű elszámolták a kiírás időpontját. Nem igazán érdekelt már semmi, csak Grétus. Azt sem vettem észre, hogy összevarrta a gátsebet. Arra emlékszem, hogy mondta ha van idő uh-ra a szülés előtt és látja, hogy a lányom hosszú baba nem pedig tömzsi akkor gátvédelemmel szültünk volna. Ekkor már mindegy volt. Belső varratot nem kaptam, csak külsőt. Azt is csak 4-et. Közben a párom elment a csecsemőssel megfürdetni és felöltöztetni Grétát. Kb 10 perc múlva jöttek vissza. Még ott a szülőszobán megvolt az első szopi. Ami kicsit nehezen ment, mert befeléforduló a mellbimbóm, de megbírkóztunk vele. Onnantól kezdve elválaszthatatlanok vagyunk. Maximálisan kihasználtuk a baba-mama szobát. Szerintem nagyon jó dolog, hogy a gyermekem az első perctől kezdve velem van, nem pedig idegen hangok között. :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gratulálok az újdonsült anyukáknak!!!

Kicsit összeomlottam, meg betegek is vagyunk.
Jövök, amint valamennyire helyreálltam lelkileg!

Puszi

Kép
Kép
timi26

Timi:
mi a baj??

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Timi és Mazsola, nagy gratula nektek!!!!!!! :lol: :lol:

I.Móni, nagyon aranyos a szüléstörténeted. Vagyis Gréta Mónika születés története... :D

Irina, láttam, hogy írtál az Espumisanról. Nekem is ajánlotta a doki, mi esténként adunk Bendének 5-7 cseppet. eddig még nem kellett több, és ettől már nyugodtabban alszik. Ja és evés előtt.
Most látom, hogy egy napon születtek a fiúk! :lol: :lol:

Manófalvi + Bende

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

L. Móni: nagyon megható volt olvasni a szüléstörténetedet, köszönöm, hogy megírtad!!! :)

Manófalvi: köszi az espumisanos választ! Ezek szerint csak este adtok Bendének belőle, a többi etetés előtt nem, ugye?
Igen, egyidősek a srácok! ;-)

Timi26, írd meg, mi a baj!!!

Kép
Kép
irina

Sziasztok LÁnyok!

gratula az új anyukáknak!

Nem tudok visszaolvasni még mindig kórházban anyás szobán vagyok, és csak kiugrottam anyuékhoz kajálni.

Rövid helyzetjelentés: amenniyben jó lesz a szemvizsgálat eredménye ( vudut pliiiiz ) akkor jövő hét elején hazamehetünk!!!!!!

Beatrice ma 2110 gr, voltunk koponya uh-n rendben találták!

Puszi mindenkinek!
Era
Vendég

Timi26! Tessék gyorsan visszajönni és elmondani a sok barátosnődnek, hogy mi a problema!!!! Segítünk Csajszi! :wink:

Era! EZ SZUPER HÍR!!!!!!! Jaj, én nagyon örülök!!!! Végre! Annyi idő után! Persze, hogy megy a vudu!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

ERA, drukkolok nagyon, hogy minden oké legyen a szemvizsgálaton!!!

Kép
Kép
irina

Era Én is nagyon drukkolok nektek!
Csajok Akik szedtétek ezeket a homeos bogyeszokat(caullopyllium) mennyit kellett bevennetek egy nap? Illetve hogy emeltétek-e az adagokat mondjuk szűlés előtti héten? Vagy mit mondott nektek evvel kapcsolatosan a szülésznő? Köszi előre is a válaszokat.

Kép
hajagosné szabó éva

Köszi, lányok aranyosak vagytok!
Szívesen megosztanám veletek a gondjaimat, de ez egy nyilvános topik, és nem szeretném, ha idegenek csámcsognának a magánéletemen!

Van jó hírem is, lehet irigykedni, ugyanis ma éjszaka 1 órától reggel fél 9-ig aludtunk egyhuzamban!!! :D

Irina: az Espumisamból az elején etetésenként 20-20 cseppet adtam, majd fokozatosan csökkentettem az adagot. Most 5-6 cseppet kap minden 2. etetésnél.

Az anyatejemnek annyi, viszont drasztikus fogyás várható a köv. 1-2 hétben!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!!!

Csak gyorsban egy kis életjel!! :D

Molli baba jól van...eszik,alszik és néha sirdogál!!
Volt már két jó éjszakánk,a többi még kicsit kesze-kuszán alakult!!
Próbálom kb.3óránként etetni...ez van mikor 4,de van mikor csak 1-2 óra!!
Nektek mennyit kakilnak a babák??
Mert mi iszonyat mennyiségű pelust elhasználunk!! :roll:
Na de inkább ez,mint a hasfájósság!! :wink:

Melike drágám nagyon jól viseli egyenlőre,hogy tesója született...bár ebben az is közrejátszik,hogy anyukámék jönnek minden nap és velük nagyon jól elvan...de azt nem tudom mi lesz ha egyedül maradok velük!! :shock: :roll: Valahogy csak megoldjuk majd!! :D

Kicsit furcsa megint ilyen pici babát a karjaimban tartani,pedig Meli sem régen volt ilyen!!
És hát lelkileg kicsit megvisel,hogy Melivel nem tudok annyit foglalkozni,mint előtte,de próbálom helyrerakni magamban a dolgokat és figyelni minenkire!!
A párom is nagyon sokat segit,ha itthon van szinte csak ő van Melivel.
Tegnap és ma már nem sirtam,de előtte minden nap rámjött...aztán rájöttem,hogy van két csodálatos egészséges gyerekem,szerető párom...akkor mi bajom lehet!!??
Úgyhogy mostmár próbálunk valamilyen napirendet kialakitani,ami persze nem egyszerű,de biztos vagyok benne,hogy előbb-utóbb felhőtlen lesz minden!! :D :D

Elnézést,hogy csak magunkról irtam,de ezt is szopiztatás közben oldottam meg!!! :oops:

Minden terhes kismamának kitartás!!!

Gyönyörű képeket tettetek fel!!!

Ja,majd irom a szüléstörténetet valamikor... :roll: ,remélem hamarosan...bár ti olyan szépen letudjátok irni,hogy csak nézek!! :shock:
Én nem vagyok egy nagy fogalmazó,de majd megpróbálom!!!

Puszi!!

ancsi26

Sziasztok!

Irina, igen, csak este adunk neki. Egyszer. De Apa néha ezt is feleslegesnek tartja, de én nyugodtabban alszom, és azt hiszem ettől Bende is. :D

Era, ez nagyon klassz! Nagyon megy a vuduuu! :D Látom, szépen hízásnak indult a leányzó! Csak így tovább!

Timi, ez jól hangzik, hogy ennyit aludtatok egyhuzamban. Én is szeretném, ha ennyit aludhatnék, de lehet aggódnék, nem éheztetem-e Bendét ennyi időn keresztül...??? Bár azt hiszem, butaság a gondolat, de ilyen már csak egy ANYA... :oops: :oops: :oops: Mindig aggódik valami miatt... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Lányok, köszi az Espumisan-adagolásra vonatkozó beszámolókat, egyelőre 10 cseppet adok neki minden etetés előtt, aztán majd csökkentjük, ha megy. Ma, lekopogom, jó napunk van, alig volt sírás, alszik, mint a kisangyal.
Viszont Ádi éjjel (!) és nappal is tartja a 3 (max. 3,5) óránkénti szopizást, óraműpontossággal felébred és enni kér. Behalok rajta... :wink:

Fú, Timi26, nekem a baba először és utoljára a kórházban a fototerápia alatt aludt kb. 7 órát, de már ott agonizáltam (a csecsemősöknél volt és szoptatni hívtak, ha felébredt és éhes volt), hogy biztos valami baja történt... Istenem, 7 óra alvás egyhuzamban... mikor lesz ilyen legközelebb... (viszont meglepő felfedezés, hogy 2 órás blokkokat átaludva is képes életben maradni a homo sapiens ;-)).

Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Éva!
Nekem az mondta a szülésznőm, hogy a Caulophyllum-ból a 36. héttől kezdve mninden héten 1x5 szemet vegyek be. Aztán amikor megindul a szülés, akkor félóránként 5 szemet. Hát sajna itt még nem tartunk.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense4 Köszi az infót, és aztán hajrá nekünk.

Kép
hajagosné szabó éva

kEPZELJETEK Linike elaludt tegnap este 22.15-kor es folkelt/folkeltettem! hajnal 4.40-kor evett es fel6-tol aludtunk 9.30-ig! annyira jo volt kialudtam magam teljesen/ persze ehhez tudnotok kell, h nem alszik nappal csak neha elbobiskol 10 percekre, egesz nap foglalkoznunk kell vele, mert uncsizik! annyira edes.

akinek mar van 4 hetes babaja mennyit eszik alkalmankent es hanyszor naponta? ez a kaja tema ugy latom nalam ...

jah es ugy nez ki alakul a tejcsi - lehet megis csak jo ez a tea?! :oops:

era: kuldok sok ++++++++++++ es kitartas, mar nemsokara mehettek haza!

timi: mi a bajod? en is megfaztam kicsit, kaptam is szajmaszkot :shock:

nektek milyen az etvagyatok?

Kép

Kép
mmarica

Timi26! 7 óra?! :shock: Jesszus! Mit nem adnék egy 7 órás megszakítatlan alvásért.....
Bár nálam az a baj, hogy magamtól is felébredek 3 óránként, mert úszok az anyatejben, folyik a cicim. Úgyhogy ha babuka egyfolytában alszik is 5-6 órát, én kelek fel fejni...

Manófalvi! Ne aggódj, éjszaka nem baj, ha ennyit alszanak!

Nekem a kórházban aludt egyfolytában 6 órát. És eléggé sárgának tűnt nekem, kis kínai volt. Emiatt volt aluszékony és fel akartam kelteni szopizni. Egy szülésznő, egy nővér, apa, anyukám, és én sem bírtuk felkelteni..... Apa már úgy tapsolt a fülébe, hogy a tapsolás szelétől mozgott a haja. Azután valahogy felkeltettük. Muszáj volt ennie, hogy ne legyen sárga.

Mmarica! Nekem naggyon jó az étvágyam! :oops: :D

Az én kis pókhas lánykám 110-140 mili között eszik. :shock: :oops:

Ma vettem a DM-ben meggymag párnát. Ahhoz képest, hogy miből áll, horror ára van. Na mindegy, babukának mindent.
Fel kell melegíteni mikróban vagy sütőben, és rá kell tenni a pocikájára. Hasfájósságra jó a meleg. No majd kiprószáljuk.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok Mammcik!
Még teljesen nem tudtam visszaolvasni (kicsit kaotikus állapotok vannak néha :lol: )
De azt látom, hogy tegnap Regi és Timi volt soron :lol:
Regi, KőszegiTimi! Gratulálok!!! Sok tejcit kívánok Nektek!

Era!!! Ezek fantasztikus hírek! Nagyon drukkolok, hogy rendbe legyen a kis Beácska szemével!!!

Ancsi gyönyörűek vagytok!

Emese! Köszi a bíztatást, talán kezdünk belejönni: ma sikerült kétszer fél órát szoptatnom ciciből :lol:
Na megyek fejni, mert szétdurranok :lol:
Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

sZIASZTOK!

Anitja!
Nagy aranyos Noel :) Olyan édi csókos szája van :) Ügyi vagy,lassan csak szopizni fogtok :lol:

Timi26!
Sok+++++++++++++++++++,gyógyuljatok a gondok oldodjanak meg :) S Viktorka ezt jól csinálja ennyit aludni egyszerre :)

Ancsi!
NAgyon jók a képek :)

Irina!
Ádám mosoly :) Neki is van ám haja :) Pocakfájás?

Emese!
Cickód kezd helyrejönni? Történetedet nem írod meg s főoldalra kitetetni Apával (szerkeztővel)? Szerintem tanulságos :)

Era!
Nagyon jó híreket hoztál :) Beatrice szemecskéiknek mennek a drukkok :)

Mintha kicsit lerövidült volna a pocakos tábla ... :)
Vera

KépKép
viranka

Sziasztok!

Csak gyorsan bejelentkezek két etetés között.
Nem tudom ti hogy csináljátok, de én nem tudok visszaolvasni semmit.
Még jó, hogy van Hajni és a tábla, így tudom, hogy ki szült meg és kire várunk!

Gratulálok minden új anyucinak! Sok tejcsit és jó egészséget, sok örömöt a bébikben!

Mi nagyon jól vagyunk, Marci visszanyerte születési súlyát, rengeteget eszik! Nem is tudom hogy fogom bírni!

Próbálok jönni ahogy csak tudok! Jó babázást és babavárást!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Sziasztok!!!

Gyorsan meglestem, van-e uj baba, de nincs.... :)

GRANDA?????????
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: