A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szépjóestét 8)

További köszöntéseket is köszönjük, az alvó Ded nevében is.

Apa reggel 6 tájt megy dógozni és átlag este 7 ig dolgozik, de van, hogy sokszor 8, fé 9 mire hazaér... meg más miatt sem lenne egyszerű sajna...
De köszi a bátorítást mindenkinek!

Fóton meg, ami a körzetünk, egyetlen bölcsi van csupán, az, amit emlegettem...

Mindenkinek csókok, az éjszakai műszaknak meg jó csevelyt

holnap folyt.köv

Macsek
macskanyu

Bölcsisből lett csecsemős KLÁRI, csak ajánlani tudom, Eszter imádta, és ez sztem mindent elmond. :) De hogy mi a vezetékneve, az passz, akkoriban cserélt férjet, amikor a böliből átigazolt a Szt Imrébe. :D

Szia Macska, örülök, h írsz újra. :)
Bölcsi: ultragáz, de remélem, megoldódik valahogy.

Ancsi,
nem tom, milyen 2 gyerekkel, úgyhogy ezt is passzolom. :) Mindenesetre, ha nem vagy otthon napi 10-12 órát, a maradék fél nap (amiből mondjuk 6ot alszol) elég necces bármire is.

ÉLJENEK A DIÁK ismét!!!

DóciMarci páratlan páros! :lol:

Szia Ruz,
végre más is jót ír a bölcsijéről. :)
neet
neet

Sziasztok!

Vera, nagyon jók a képek!!! :)

Lindi, Gréti 3 órás alvása húúúúúúú! !!! P még újszülöttként is ritkán aludt ennyit...

KATTIX, SZIA! Rég jártál erre!

Macs, bölcsi-helyzet nagyon gáz... És többektől hallok ilyen történeteket, tehát sokan vannak ezzel a probklémával. Akkor miért nem oldják meg valahogy??

Nálunk P már jól van, holnap megy oviba, Bt viszont mára nagyon elkapta ez a rohadt vírus. Folyik az orra, szörcsög, ki kellett szívnom, hogy tudjon szopizni. És megint elkezdett köhögni. Már a legutóbbinál aggasztotta ez a köhögés a dokinkat, és most visszajött. Apánk meg annyit dolgpzik, hogy csakaludni jár haza :(. Na, panaszáradat berekesztve.

Indi, megkaptad a privijeimet?
rídonli#

Barbi, minket vissza akartak hívni a HPbe még 1 pisiért, mert az egyik felét (vagy magát a leletet) elkavarták, de megmondtam nekik,h nem megyünk, majd elintézzük a háziorvossal. (Aki végül nem vetetett pisit.)
Pisi-zacsi-cirkusz--brrrrrrr!!
rídonli#

Köszi Ríd! akkor talán dokifüggő :?:
gödibarbi

Háát, én csak 1 nővérrel beszéltem telefonon, vele közöltem, hogy nem megyünk vissza..
rídonli#

Az a lényeg, hogy Anginak már semmi baja! :)
rídonli#

Kattix,
igen Klári, ő is nagyon aranyos volt!!!!!!!!!!!

most búcsúzik,
egy nyúlból lett antilop

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mása hol lehet?
rídonli#

Ríd! igen :lol:

nyúlból lett antilop? nemérteni :?
gödibarbi

jóéjt :lol:

Votív?
gödibarbi

Barbi, vagyok! csak nagyon dolgozom :P
könyvet fordítok, a maradék időben meg a kölkeim szekálnak, Józsi rászokott az éjjel 2x-i kelésre :shock:, Istókot meg nem lehet lerakni 10 (néha 11) előtt :roll:

Macs, annyira örülök Neked :D :D :D

Ancsi, szép és gondtalan pocakosodást! :D

Pocaknak és Fülesnek utólag boldog névnapot :D

puszi mindenkinek

votiv 8)
votiv

dobok föl pár képet még a nyaralásról

dúl a tesószerelem
Kép

Isti szereti levetkőztetni a hugát :shock: :lol:
Kép

nyúzható ketteskék vol1.
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv: jaj, ez az utolsó kép haláli! :lol:

Kép
Kép
tinu

vizipókok:
Kép Kép
úszás után
Kép Kép
séta
Kép Kép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt!

Macs:
szia :D
Utólag is ISTEN ÉLTESSE FÜLIDET névnapja alkalmából.
Rémesen hangzik ez a bölcsi téma :shock:
Sikerült e mailt írnod?

Pocak:
természetesen Neked is nagyon boldog névnapot kívánok :D

Ancsi:
elég így a szalagom v. máshogy kellene?

Kisün:
megvolt a családlátogatás :shock: ,ami annyi volt,hogy kaptak inni meg enni,aztán 15perc múlva távoztak :lol:
Nagyon szuperek a képek,de elnézve,hogy mekkora már Marci,jöhetne a következő,nem? :wink:

petergabi

utolsó darabok:
KépKép
és nyúzható ketteskék vol 2.
Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,

annyira szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
nyúzható ketteskék :shock: :shock: :lol:

mit fordítasz? :D

Zsána,
antilopságot én se teljesen értem ám (vagy nem közérdekű? ;) )

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv: a többi kép is nagyon szuper! Milyen jól fényképezel! Jól áll Lilinek a kendő!

Kép
Kép
tinu

Johi,
Szupi, h kész a lakás :) Edzés :lol:

Macs,
Ez a bölcsis dolog nagyon durva :(

Kattix,
Nekem Kovácsné Magdika segített anno, nagyon rendes csecsemős, csak ajánlani tudom :)

Vera,
Nagyon szupi képek :D dühős Marci :lol:

Ruz,
De jó, h szimpi a böli :)

Ríd,
Bulást Nektek és ++++++++++++++++!!!

Barbi,
Ha úgy érzed, h okés Angi, akkor szerintem sem kell visszamenni :?

Votiv,
Annyira, de annyira szépek a gyerkőcök :D Nyúzható ketteske :lol:

Köszönöm a +-kat :) Én még mindig taknyolok, de legalább nem vészes, még aludni is tudok. Egy előnye van a dolognak, megkötöttem tegnap a csajom mellényének a hátát, ma jön az eleje és holnap már fel is veheti :lol:

Kép Kép
curse

Gabi!
jó így a szalag, csak techn. okokból most nem akarom beindítani a html szerkesztőt, hátha lesz még változás és egy kalap alatt...

Votiv!
hát kire hasonlít ez a kislány? Rád? :) annyira édesek mindketten!
ancsipancsi

aranyosak vagytok :)

Ancsi, Te tudsz valamit? :wink: :lol:

Szrek, ennek a 3. részét fordítom angolra:
http://www.worldsfantastichotels.com/

votiv 8)
votiv

Votiv,
gyönyörűek a képek, meg a gyerekek :) nem véletlen kedvencem Istók, LiliRózának meg naggyon vagányos a kendő :D olyan csajos benne... :lol:

Akata,
neked is szia :)

Neet,
én is örülök, hogy írok. Hajrá feleltetés!!

Curse,
tudom, de a legrosszabb ami történhet, az a CsaNa, de ez csak a pénztárcánknak lesz rossz... viszont Füles a lényeg :wink:

Gabim,
nem tudtam mélni, mert egyszerűen nem tudok hosszan a gép elé ülni. txt-ben készül, még a héten becopyzom és küldöm

Zsána,
nekem is lehetne, hogy felvilágosítást adj, antilop ügyben?

Rídonli,
ez az egész bölcsihelyzet a demográfiai hullám miatt van. Amikor épp lent volt, gyorsan bezárták a félig telt bölcsiket, majd ovikat, majd iskolákat, aztán hogy most a csúcs felé megy megest, nem akarják kinyitni, mert "pénzbe kerül"..... :? sajna ez mindig is így volt kishazánkban, de majd felmarkolok egy rakat hamut a kandallóból és a fejemre szórom, mert miért is nem szültem 7-10 évvel ezelőtt, amikor volt bölcsi, meg hely... levontam a konzekvenciát: én vagyok a hibás! Lehet, a fejemet is le kéne ez okból borotválni....
Így mivel volt bőr az orcámon tanulni, most effektíve is megfizetem az árát....

Macska el, takarít, míg Füles szuny....
macskanyu

[quote="votiv"]
írta:
votivAncsi, Te tudsz valamit? :wink: :lol:

nem oly költői a dolog! azt tudom, ha megcsinálom, felszenvedem a cuccot, rögtön bejelenti vki, hogy babát vár :)))).
ancsipancsi

Ancsi,
te pl. tehetnél fel Lencséről mostani képet, mert én nagyon kíváncsi vagyok, milyen a nagylány... :)

Füles most ilyen:

Kép
macskanyu

meg ilyen...:

Kép
macskanyu

Ancsi, akkor jó sűrűn kéne csinálni, hogy jó sok baba legyen a topikban :D
erre mondják, hogy más ...ával verem a csalánt, mi? hiszen nem nekem kell gondoznom meg felnevelnem :lol:

azon gondolkodtam, vajon költői kérdésnek szántad-e, hogy kire hasonlít Liliróza? mert csak azért nem mondhatom, hogy a postásra, mert a postásunk nő :lol:
szóval most senkire nem lehet őt fogni :P
ezt azért jobb is, mert mikor megszületett, anyóspajtásra hajazott erősen :roll:

votiv 8)
votiv

Macskanyu!
én teljesen el vagyok képedve, most találkoztunk fél éve tán, és Füli így megnőtt??? mit kentél a fejére, hogy ennyi haja lett? :)) L-nek nem sok haja van, apja le is nyírta nyáron géppel, most nőddögél. ez a kép nagyjából megmutatja, hog nem sokat változott. (a szerkóját ne nézd nagyon, a zokni pl. az enyém, nem tudom miért húzta magára :) )
Kép

Votiv!
félig költői volt, de ahogy nézegettem a frissebb mosolygósabb képeket, azokon rád hajaz a ded.
ancsipancsi

itt egy montázs. középen én vagyok :)
Kép
ancsipancsi

Macs: jééé, tényleg hogy megváltozott Füles. :o De a haj teszi, bizti, régebben nem volt ilyen kis copfja. Nagyon jányos lett velük. De a sok fogas mosolyról rögtön megismertem. :D

Ancsi: L. tényleg nagyon hasonlít rád. 8)

Kép
Kép
tinu

Köszi mindenkinek a csecsemős tippeket! Az NLCn találtam valaki aki most szült és volt fogadott csecsemőse, kíváncsi vagyok mik a tapasztalatai. Vicces, hogy először a dokim mellé még szülésznőt sem akartam fogadni, mert minek. Aztán rávezettek, hogy az fontos. Aztán most még esetleg csecsemőst is.... micsoda 21. századi szülés. :D

(Amúgy egyáltalán nem biztos, hogy fogadunk, csak ha már lehet gondoltam körbeszaglászok. A nagy motiváló tényező az apuci bevonása valamilyen szinten. Még mindig nem bírtam megemészteni, hogy a szülés utáni 2óra leteltével ő ki lesz ebrudalva és legközelebb napok múlva foghatja kezébe Félixet. :( )

Kedden előadás előtt bekukkantottunk a gyerekágy várójába, hát volt pörgés rendesen... Jó lenne valami nyugis napot kifogni novemberben, de ahogy hallom ez mostanában egyre lehetetlenebb.
BS elejtette egy fél mondatban az előadásban, hogy háromágyasítaniuk kell a gyerekágyas szobákat a tumultus miatt. Tényleg csak fél mondat volt, úgyhogy nem tudom ez most ilyen elméleti lehetőségként vetődött-e fel, vagy már el van döntve, de elég sz.rul hangzik... Ti hallottatok valamit?
kattix

Kattix!
én 4 ágyasban voltam, de bekukkantottam kívülről a 2 ágyasba és nem úgy tűnt, hogy oda még elférne egy ágy. (vagy emeletes ágyak lesznek? :) )

egyre jobban érzem, hogy fizetnem kell majd az 1 ágyasért.
ancsipancsi

Jaj, elfelejtettem írni, hogy minden babátok és gyereketek annnnnnnnnnnnyira gyönyörű!
Ancsi, nem semmi, hogy mennyire hasonlítotok.
kattix

Ancsi! Én is mondtam a páromnak, hogy alapból nagyon nem szeretnék 1ágyasba menni, mert első babásan azt hiszem nem árt ha nem tök egyedül van az ember, legalább van ott valaki aki vagy már többedszer szül és akkor még kérdezni is lehet, vagy legalább ketten bénázunk. :D De lehet hogy mégis szingliszoba lesz belőle ha épp csak abban lesz hely, vagy ha tényleg olyan gázos tumultus van.
kattix

"hoppsz-hoppsz, hoppsza-hopp-hopp, mindig átsegít a bajon, egy nyúlból lett antilop".

http://209.85.135.104/search?q=cache:L3 ... d=10&gl=hu

itt van angolul, magyarul nem találtam.

nyúlból lett antilop

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja, és car a minősége eléggé :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egy ágyas szoba?
az a sztimrében amolyan városi legenda... :lol:

emeletes ágy tényleg jó megoldás, mert én sem tom hol tudnak 3 ágyasitani.
vagyis de, ott a luxus részlegen, a csecsemősök folyosólyán, ott nagyok a szobák!!!!!

Babák, gyermekek gyönyörűek. Füli tényleg nagyon KISLÁNY lett!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

nnna, akkor dobálok fel egypárat, amig Meme alszik, és nincs itt oly nagy forgalom:

Split:

Kép

Kép

Ezt ettük, mikor kirúgtunk a hámból:

Kép

amit nagyon szerettünk, Bureknek hivják, Leviék zambuzának ismerik. Indi???

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[quote="ancsipancsi"]K írta:ancsipancsiattix!
én 4 ágyasban voltam, de bekukkantottam kívülről a 2 ágyasba és nem úgy tűnt, hogy oda még elférne egy ágy. (vagy emeletes ágyak lesznek? :) )

egyre jobban érzem, hogy fizetnem kell majd az 1 ágyasért.

Van 4 ágyas az Imrében ????
Én azt hallottam, hogy csak 1-2 ágyas szobák vannak !!!!

Az 1 ágyas szobák mind fizetősek ? Van esély odakerülni ?

Köszi

Krisztina
ebitt

kilátás Trogirból:

Kép

kicsi kis hajókák, akik megálltak Trogir "főterén" 8)

Kép

Kép

az iskola, ahova a gyermekeim járni fognak:

Kép

ezt látják majd a gyerekeim, ha kijönnek az iskolából:
Kép

ezt, ha jobbra néznek:

Kép

:lol: 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

1 ágyasak mind fizetősek, mind a kettő, és igen kicsi az esély bejutni.
Van már olyan, akinek sikerült, de nekem pl. 2x sem sikerült... :wink:
7000Ft/nap

és igen, egy négyágyas is van, a folyosó végén...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

[quote="zsancikant"]1 írta:zsancikant ágyasak mind fizetősek, mind a kettő, és igen kicsi az esély bejutni.
Van már olyan, akinek sikerült, de nekem pl. 2x sem sikerült... :wink:
7000Ft/nap

és igen, egy négyágyas is van, a folyosó végén...

Akkor ezt a 4 ágyast jól elhallgatják !!! :(
Én direkt azért jöttem át a Baross utcából, hogy ne legyek 4 ágyasban !
Akkor ezek szerint általában 2 ágyas szobába kerülnek az anyukák.
Ezek milyenek ? Szűkös ? Kényelmes ?....stb.

Mikor kell szólni, ha fizetősbe mennék ?

Valamint: úgy hallottam, hogy nincs EDA. Milyen fájdalomcsillapítási módszerek vannak ?

Köszi

Krisztina
ebitt

a 4 ágyas jó!!! Nagy. Mi általában ketten voltunk benne, néha egyedül. 1-2 éjszaka voltunk 4-en. vagyis kb 6-7-en.
és én sokat tanultam a szobatársaktól (volt, akinek 3. gyereke született).

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs,
Lányod olyan szép és a haja tetszik!!!

Móni
Kép
Kép
monisa

zsanci :) burek - én csak a sós túrósat ismerem - első számú kedvencem, receptem is van hozzá. egy iskolába szeretném a fiainkat járatni :wink: én rovinjban (rovigo) ettem olyat sokat.

krisztina :) 1 db 4 ágyas van csak, de abban bent a fürdőszoba. én is abban laktam, nagyon jó volt, mindig volt valaki, akire rá lehetett bízni a babafigyelést, míg zuhanyozol és sokat segítettek egymásnak az emberek. a 2 ágyasban is lehet kínos ám, ha nem megfelelő a szobatárs :wink:
indianyo

Indi,
sós túrós is van! 8)
és Dominót is beiratjuk oda!!!! :wink:

Krisztina,
kétágyasak nagyrészt szűkösek, ami meg jó tágas, abból Kattix infói alapján most csinálnak 3 ágyast. A 4 ágyas elvileg a veszélyeztett terheseknek van/volt fenntartva, de most már annyi kismami van, hogy bárhová berakhatnak.
és VAN eda, csak nem mindenki adhatja be!
Én a két Barnáról tudom, h adhatnak és a Bencsik és az Urbán Márta.
Mégvalaki???? :lol:
volt, aki kapott nospa injekciót, de állitólag nem sokat használ...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és az, h tudom ki mit adhat be, erős túlzás, pontositok: róluk hallottam.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

okés,
KEZEKET A MAGASBA, AKI ITT VAN!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
itt a sós-túrós is, én is szerettem, csak először voltam csalódott, mert totál azt hittem, h édes lesz, de Levi megmagyarázta, h csak mi, ufók esszük édesen a túrót, szal el is szégyelltem magam...

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) itt a kezem, nem disznóláb :lol: és babanet megint vacakol, fogjuk a gyér hozzászólási rátá rá inkább :wink:

na én el, elmúlt 3 napban nem sikerült hoznunk a rendesnél is kevesebb alvásmennyiséget se.
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: