Jó reggelt!!!
Mondjuk már 6 előtt indult a napom. De már nem gáz, azt hiszem hozzászoktam.
Na, mivel indult a reggel? Na mivel? Nyögéssel.....vártuk a kakit. Doki mondta, hogy két napig most ne piszkáljam a gyereket, max torna, hasmasszír, és itassak vele teát, hátha beindul.....Torna, hasmasszír megvolt, a teát most nem volt hajlandó meginni. Tegnap este itta....én ezt nem értem. Pedig éhes is volt most is, akkor sem kellett neki. Így elég nehéz....

Franc sem érti. Majd főzök másikat.
Dudu
Manókád nagyon édes.
Házimunka...sok-sok részletben megy csak nekem is.
Sabine
Pedig én már úgy vártam a gyümileves, gyümis időszakot

Én úgy képzeltem, hogy négy hónapos kortól igyexem minél több mást is adni neki, nem csak anyatejcit. De most már másként gondolom.....
Szájpenésszel kapcsolatban eszembe jutott, hogy a cicitartóbetétet is gyakran - minden szopi után cserélni kell. Én legalábbis cserélem., baromi sok fogy belőle Ti milyet használtok? Én csak a fixies-t próbáltam.....A mosható jó?
Jucu
Velünk ezt anyósomék játszották, amikor még 2in1-ben voltam. Ingyen hívhatnak

...és meglehetősen gyakran unatkoznak

Szóval a módszer ugyanaz, végighívták az összes telefont a családban, ha nem vettük fel, és állandóan üzenetet hagytak hangpostán. Hiába mondtuk, hogy neeee, úgyis látjuk, hogy ki keresett, majd visszahívjuk őket, ha alkalmas lesz......
Jobbulást!!!
Az én félelmem inkább a látáshoz kapcsolódik. Azt valóban lehet látni, hogy a hangokra reagál, megijed, odafigyel, stb, de azt, hogy lát-e, és ha igen, akkor mennyit, na ez az, amit nem tudok lecsekkolni.
Times
Hűha, kemény ez a napirend, még az olvasásba is belefáradtam. Te is azok közé tartozol, akiktől el vagyok ájulva, hogy nap, mint nap mi mindent "tesznek le az asztalra."
Mandala
Köszi a képeket!!! Király a szerkó.

Nekem kékbe kellene, mert fiacskám van. Anyagot ki szerzi be? Anyósodnak készlete van?

Célba jutás - Szentendre nem a világ vége.

Simán elugrunk érte két szopi között.
Mesi baba szabad még? Kellene egy jó csaj a kisfiamnak
Mamiblue
Varrás...nálam is örök téma. Kaptam is egy szupi varrógépet, és a függönyeinket én varrtam vele, de mindössze eddig jutottam. Azóta is azt hallgatom, hogy a gép árából rengetek függönyt varrathattunk volna meg....
Márkanyuka
Nem könnyű éjszakád volt. Én holnaptól négy napig leszek egyedül. Apa reggel négykor elmegy, és vasárnap éjjel jön csak haza. Tréningre megy. A wisky-t már kikészítette, nehogy itthon hagyja. És folyamatosan sajnáltatja magát. Mondtam, hogy ezt azért nem kellene......
Pattogo
Nagyon édi pufók babócád van