Sziasztok!
Johanna, köszi a drukkot és képeket. Csorog a nyálam!
Örülök, hogy jobban vagy már, átéreztem ám a problémád, mert a legelső lombiknál azt hittem, hogy meghalok, mikor megjött. Pedig Apánk még figyelmeztetett is, hogy baromi vastag a nyh, szenvedni fogok, mint a kutya.
Zsembi, elkezdtük, tegnap már gyogyóbeállításon voltam. Holnap kezdődik a gyogyó, pénteken az első szuri.
Jajjj Tatu, azért hármasikreket nem szeretnék.

Megmondom Neked őszintén, hogy félek tőle. Attól félek, hogy a babák látnák kárát, ráadásul én már 39 éves vagyok egy szépen fejlett gerincsérvvel. Szerintem Apánk is ráncolná a homlokát, és lebeszélne. Szóval inkább csak ketten legyenek (vagy egy is nagyon szuper lenne

), azt simán bevállalnám.
Minden kismami előtt megemelem a kalapom, és őszinte tiszteletem, akik bevállalták a három babót, de én félek.
Szépem, nagyon vigyázz a kis porontyra!!!! Gratulálok Neked kismami! Pihenj sokat, egyél-igyál!!

Babaragacs megy!!!!
Beus, nekem volt már olyan, hogy megjött péntek hajnalban, felhívtam a drága Aranyembert, és még aznap délutánra behívott. Szerintem is telefonálj nyugodtan.
Csajok, kellene néhány jótanács. A májfunkcióm, konkrétan a GPT értékem magasabb lett a megengedettnél. Elvileg ez azt jelenti, hogy a májsejtjeim károsodtak ill. pusztulnak. Be vagyok reccsintve, és Doki bácsi is azt mondta, hogy meg kell ismételni a vizsgálatot. Én ismerek egy jó máj-és epeméregtelenítő eljárást, ami ma délutántól holnap délelőtt 10-ig tartana, de nem tudom, hogy elkezdjem-e. Holnap reggel már be kellene vennem az első adag gyogyómat, + félek, hogy a vitaminokat is kimossa bebőlem. A párom szerint hagyjam a fenébe. Ti mit tanácsoltok? Köszi előre is!
Katóc