Bori - jó a reklám.
Bár férjuramnak a löketet az adta meg a sűrűbb "borotkázáshoz", hogy Adria emígyen reagálta le, mikor apája kissé borostásan puszit kért: "előbb menj s borotkázz meg apa, mert nagyon szúrsz".
Szóval ha Adria meg én puszit akarunk osztogatni, akkor mese nincs, apának menni kell simis arcit csinálni.
Times. Tök jó, hogy előkerültél. Bár tudjuk, hogy tutira nem fenékig tejfel napjaitok zöme, de azért kicsivel sűrűbben is jöhetnél, legalább 1-2-3 sor, pár kép, s nem nyílvánítunk elveszettnek.
Emi - akármilyen zabás is legyen Majus, tuti nem fog éhenhalni ilyen előkészület után.
Emma - nálunk szintén mint Enikőéknél. Apa nem fürdet. Szabad megkockáztatnom, hogy sosem fürdette egyiket sem? Igaz, cserébe most is épp No-ban ellopott recetúra alapján leveskét főz.
Szilvi - támogatom a képfeltevési javaslatod.
Ma szülőértekezésen úgy felemelkedett a pumpám, hogy csak. Nem tanítónénire, mert ő ártatlan. Íratkozáskor, még tavasszal, kérték, hogy a kérésre írjuk rá, milyen idegen nyelvet szeretnénk. Erre ma kiderül, hogy sosem volt még csak szó sem arról, hogy elemiben mást is lehessen tanulni mint angolt. Hát kicsit sem lettem pipa. Most gyerekem jól összekeveri a kicsinyke német tudásával az angolt.
Amúgy az előbb órarendet szerkesztettem, minden órának egy kis képet találtam (pl. olvasásnak egy nyitott könyv, kézimunkának egy olló, stb) s rendesen elfáradtam. Kicsi jányom nyomatja 5 órája a hunyát, asszem kiveszem a bébjárgányból (még az udvaron aludt el), s beviszem az ágyba, ennie adok, majd átnyomom a saját ágyijába. Vagy lefexem csak én símán, s megvárom mi lesz?
Nem tom, de én álmos vok, uhhó léptem.
Csóközön.