Ancsi
Óriási gratula!!!!!!!!!

Éljen Lencsi új ágya! Ugye hogy már elég nagy hozzá?!

Teszel róla képet?
Tinu

A Többiek már jól megaszonták, minden gyerek ilyen, nem Te vagy béna, természetes a "tiltakozás" orrszívásnál, pelenkázásnál, öltözésnél, stb... tudom nem sokat segít, de majd elmúlik ez az időszak és akkor már lelkesen fog besegíteni a ded az orrszivattyúnál vagy majd tartja a kezét a körömvágáshoz

addig marad a "satuba" fogás, vmit a kezébe adni, hogy azzal szórakozzon, amíg kicseréled a pelust és hasonló trükkök. Ha meg apa úgy gondolja, hogy "kínzod" a gyereket, hát add át neki pár alkalommal a terepet, többé nem fogja azt gondolni
Ríd

P-nek bulást!! köhögésre nagyon jó az utifű szirup és a Stodal

vagy mit adsz neki rá?
Lindi

Javultok már?? Képek csudaédesek, gyönyörűek vagytok!!!

(Én részemről frászt kaptam a vállcsonttöréstől, még jó, hogy BB meg tudta oldani másképp is a helyzetet!)
Ruz

Sztem ne aggódj B. beszéde miatt (tudom, mondani könnyű...), menni fog az, a lényeg hogy gyakorol és igyekszik

meglesz nemsokára a gyümölcse, meglátod!
Vera

Szuperek az ovis jóhírek!!

Az jutott eszembe (de lehet hogy hülyeség

), hogy esetleg beszélni kéne a "félelmetes" apukával, hogy ha már a frászt hozta Dócira, segíthetne helyrehozni, pl. szánhatna rá pár percet és játszhatna vagy beszélgethetne Dócival, hogy ne féljen tőle ennyire, hm?
Votiv

JAj, már akartam írni, hogy gratula Isti beszélőkéjéhez!!

a "pacsipucs" eszméletlen jó

jártok még a c.s.terapeutához Istókkal?
Szrek

És Ti bultok? Édes lehet Ábel, ahogy orrot fúj
Vica

sziaa!!

Nagy gratula Mátérobotodnak a járáshoz!!!

Remélem nem nátha, csak a foga, de azért ++++++++ (bocsesz, mél majd megy, amint az akkut időhiány elmúlik

)
Curse

Köszi a bókot, de igencsak túlzol...

Szupi, hogy apa bevált mint bébiszittyó

máskor is be lehet majd vetni
Tényleg klassz a banda és tök jókat írtok, olyan szívesen írnék én is többet, csak vhonnan több időt kéne teremteni... na? Bencus hív...