A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emano, kitartást a védőnőhöz!

zsuzsóci?

mtunde

Emano!
jaj! tudom mit érzel. Bevallom én is 2-3-szor szoptattam Szofit éjjel és 6 hónapig nem kapott mást csak anyatejet. Csak egy észrevételem lenne, de nehogy bántásnak vedd: ha pótolsz, akkor a cicijeid soha nem fognak "rájönni" hogy keveset termelnek, mert nincsenek gyakrabban igénybe véve. Sőt! minnélt többet adsz tápot annál kevesebbet termel. Nem jött be az a 2-3 napig tartó 1-2 óránkéti etetés???? én úgy paráztam hogy nem lesz tejem, hogy elmentem "agykontroll-tanácsadóba". És ők is azt mondták, hogy nekem az önbizalmammal van baj és nem azzal, hogy nem tudnék szoptatni. Mért ne menne? - kérdezték. Én a helyedben elmennék LLL tanácsadóhoz. Ott igazán szakszerű tanácsot kaphatsz. Ha meg mégse jön össze akkor se keseredj el! Te eddig is nagyon ügyes voltál/vagy és van aki eddig se tud szoptatni. Kata nekem is csak 4 hónapig szopizott. Ma már remek tápszerek vannak. Nem fújja fel őket mint egy lufi. Balásznak az a fő hogy te ott vagy vele és babusgatod, ölelgeted.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Csak akkor szoktam pótólni, ha nagyon cirkuszol!!!!Pont ezért jó,hogy fejem a tejet, mert tudom mennyit eszik és ha keveset akkor ciciünk, hátha jön még belőle vagy tápszer!!Amúgy mostanába inkább cicizünk!!!!
1-2órás szopi nem nagyon tudtam megoldani, mert 2-3 órákat alszik!
de mostanába 2-2,5 ként eszünk!!Ja és fejem óránként,hátha...
Én attól nem félek/nem féltem,hogy nem lesz tejem!!Éppen ezért küzdök és megpróbálok mindent, hogy visszajöjjön a tejcsi!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

-agnuscastus
-ricinuscommunis-5CH.
ezeket ajánlották tejserkentőnek!Valaki tud róla vmit?

emano/Andi
KépKép
emano

Még ezt találtam!!
• Lac defloratum
Javasolt: ha elnyúlik a tejtermelés megindulása és túl kevés tej termelődik.
Adagolás: Lac defloratum D6 vagy C6 3x1 tabletta
erről vki hallott??

Bocs csak most mindent megpróbálok, ismét.....

emano/Andi
KépKép
emano

Emano: én a kecskerútafűteáról hallottan szuperlatívuszokat..... hátha.... egy próbát megér :!:

Eni: Benő haláli a porszívócsővel! :lol: És hajrá költözés - jól állsz hozzá. Ilyenkor mindig csúszással kell számolni. A mi emebereink is amit mondanak azt meg kell szorozni kettővel. Akár pénzről akár határidőről legyen szó :? Merre lesztek majd?

Barbi: Danca is nagyon édes! Nem tudom, hogy csak a fiúkat érdekli-e így, de nálunk is number1 a porszívó......

Valentina: hogy ti mekkorák vagytok már! :shock: Viktor most született.. nagyon kis csibész tekintete van.....

Ancsa: Larán is csak ámulok, annyira édes....
Nem is lehet ezekre a kölkökre mást mondani, mint hogy szépek és szó szerint édesek és imádnivalóak! Mind!!!!!!!

Zsuzsóci: most aztán már mindent bele! Ha még otthon vagy kérünk egy bejelentkezést!!!!!!! Drukk!!!!!!

A mi családunk is bővült az éjjel egy aprósággal! :lol: :lol: Az exsógorom ( férjem nővérének a volt férje) kislánya ( Zoé) éjjel megszületett. ( Kútvölgyi-Vida) Igen császárgyanús volt, mert az anyukája kis termet és kicsi a medencéje, de szerencsére nagyon ügyesek voltak és simán ment minden. ( 2700gr és 51 cm) Benivel voltunk is a Kenguruba ajándékot venni, olyan jó volt a rózsaszín ruhák közt turkálni, és ilyen csöpp méretet venni. Jaj, ilyenkor úgy bezsongok egy csöppségre. Nem vagyok normális!

Veronikusz: jobbulást nektek, mi is még taknyosan. Én nem értem milyen nátha van felénk mostanság, de olyan mintha már elmúlna, aztán kezdődik előlről..... :twisted:

Húú Györgyi, ennyit dolgozol? olyan rég voltál......

Heni

Kép

Kép
cancan

Emano, szerintem mindent megteszel, amit lehet, le a kalappal!

mtunde

emano!
van ilyen recept is, ez is tök jó tejcsit csinál, még györgyi írta le a receptet:
A recept:

250 g búzaliszt, 150 g árpaliszt, 100 g zabliszt. 100 g kesudió, 150 g vaj, 150 g barnacukor.

A kesudiót durvára kell vágni és a lisztekkel szárazon pár percig pirítani. Aztán hozzáadni a vajat és a cukrot. A formázáshoz pár kanál vizet. Ennyi. A még langyos cuccból golyókat kell csinálni, nekem nem nagyon ment mindig vizeztem a kezem. Ja 2-3- cm-s golyók és napi 3-4- szem. Finom.

van még a humanának is és a milupának is tejserkentő teája meg a hipp bio natal aktív is ilyen. esetleg próbáld ki ezeket is. más hirtelen nem jut eszembe.

bocs, hogy másra nem reagálok uram-parancsolóm szólit

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

• Acidum phosphoricum
Javasolt: ha a tejtermelés azért csökkent, mert túl kimerült vagy fáradt a kismama.
Adagolás: Borax D4 vagy C4 3x1 tabletta
• Lac defloratum
Javasolt: ha elnyúlik a tejtermelés megindulása és túl kevés tej termelődik.
Adagolás: Lac defloratum D6 vagy C6 3x1 tabletta

én ezt találtam, de én Urtica Urenst D4 és Oleum Ricini D6-ot szedtem + malátasört (Karamalz ld. kép) + tejfokozó gabonagolyókat.

Kép

na most már tényleg mennem kell.
pusz

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Nincs időm, meg jön apja és kell neki a dolgozószoba, Melindától egyébként sem tudnék írni.

Csak üdvözlök mindenkit,
fogtündéresek hajrá,
Emano, hajrá tejci (tudom, nehéz lehet, de ne add fel) :)

és Zsófi, boldog névnapot! :)
Ez lesz Eszter második neve.

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, de jó, hogy nektek már fix a nevetek. van fiúra is tartalék?

Mi újrakezdtük a neveken való fejtörést... Nagyon bejött az Emőke is... meg még van 20-20 a listán :)

mtunde

Sziasztok!

csak gyorsan beköszönök...
nemrég értünk haza, remélem majd holnap este több időm lesz olvasni. Holnap amúgy állatkertbe megyünk,remélem Enci élvezni fogja...
Ma voltam dokinál... 6 hét múlva megyek vmi immun-vizsgálatra...
Hátha az immun-rendszeremmel nem stimmelt vmi...? majd kiderül...

Jaj, hallottátok ezt az otthonszülést? szerencsétlen baba!!!
úgy sajnálom.. :cry: én soha nem szülnék otthon.

NA mostmár tényleg lelépek...
szép éjszakát mindenkinek!
Vendég

Gabi! És mi mást mondott Tóth doki? A rövid köldökzsinór adódhat az immun-hiányból??? Vagy most ez hogy van?

Jó sok programotok van! :) Kész van már az állatkert?

mtunde

Jó reggelt!

Gabi!
ha jól hallottam, pont tegnap volt ingyenes az állatkert. Hogy én mindig utólag tudom meg az ilyet. :shock: :oops: Igaz a takonykór miatt lehet hogy nem is mentünk volna. :oops: Már én is "úszom" a takonyban. :oops: Szofi kevesebb mint egy óránként ébredt éjjel. Ott aludt mellettem. Hajnali fél 1-kor még hányt is egyet. :oops: :cry: Teljes a dögrovás. Öröm az ürömban, hogy Katához nem kellett kelni és nem kelt fel az oroszlánüvöltésre. :oops:

szép napot mindenkinek! DE. még jó idő lesz! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Veronikusz: mihamarabbi gyógyulást Nektek!

Gabi: jó állatkertezést, Enci biztosan nagyon fogja élvezni.

Emano: megy a drukk tejci ügyben. És le a kalappal előtted, mert rengeteg mindent megteszel az ügy érdekében.

Mi csomagolunk a változatosság kedvéért szerdán első körben, majd rá egy hétre Babástul is költözünk, végre sajátba. A hétvégén kiderült, hogy Tünde baba annyira nem szereti a ragasztószalag hangját :)

Olyan szép idő van még ma, mi nagy sétákkal élvezzük. Lesz valamikor találkozó, mert ha végre bent leszünk a városban, akkor mozgékonyabbak is leszünk nem csak kíváncsiak.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vernikusz,
gyógypuszik Nektek!! Mostanában olyan ritkán volt mindenki egészséges Nálatok, én most küldök rengeteg +++++++++++++ energiát, hogy szakadjon meg ez a széria!!!

Emano,
rengeteget gondolunk Rátok, hogy sok tejcsitek legyen!! Vagy ha ez már nem megy, akkor Ti mindketten békésen éldegéljetek-növögessetek!!

Eni, Enci, Zsófi
utólag is nagyon boldog névnapot Nektek!!!

Eni, Barbi,
ezek a porszívós Fiatalemberek!! Nagyon édesek!:lol: :lol:

Lara is annyira nagy lány már! Fogkefés kép :lol: :lol: :lol:

Gabi,
hogy sikerült az állatkerti program? Hihetetlen energia van Benned, én csak csodállak!!

Tünde,
pont van még időtök rövidíteni a listáitokat! :lol: Az Emőke is szép név!!

Mi tegnap Emmusoztunk, drágák voltak együtt! :lol:
Tényleg nem hajlandó aludni :lol: :lol: De ettől még a nap nagy részében hatalmas kacagásban van, úgyhogy nem túlzottan zavarja :lol:
Miklós már jól van, bár éjszaka még mindig sokat kelünk, de már csak 2 hó a hozzátápiig, szerintem utána fog rendeződni a puki-kergetés :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Zsuzsóci,
megy a drukk!!!!!!!!!!

Dóri,
jó csomagolást!!!!!!!!! A ragasztószalag hangját Mica sem szereti :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

sziasztok,
rég jártam erre, meg most sem maradok sokáig, mert már hallom, hogy Ricsi szöszmotöl az ágyában, hamarosan reklamálni is fog.
képzeljétek Mikolt Ricsi szülinapján elkezdett kúszni!!! :) nem sokat és kissé sebesült katonaként közlekedik, mert csak a karjával húzza magát, a lábával nem tol, de lejut oda, ahova akar. :)

és egy kép aszülinapról. természetesen munkagépek sorát kellett neki ajándékba venni.

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Bocsi de hétvégén kicsit kimaradtam de remek idő volt muszáj volt kint lennünk :D
Tegnap mi meg Micuztrunk hát az a manó...:D irtó cukik együtt tegnap már kézen is fogták egymást. :D

Nagyon édik a képek :D

Barbi!
Ababakocsiról pont így gondolkozom majdha csücsül akkor megszereti.

Emano!
Veronikusz véleményével értek egyet ne parázz! Bocsi a kifejezésért! Ügyes vagy megoldod hidd el!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Veronikusz!
Nagyon sajnálom Katát, nektek pedig kitartást!

Zsókuci
Hajrá!!!

Manóka!
Gratulálunk Mikoltnak :D

Orsi

borsa

jó reggelt!
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki beindul a tejem!Köszi mindenkinek a segítséget!!!
BOLDOG VAGYOK!
Elkezdtem szedni az Urtica Urens megint meg a szoptatós teából picit többet!!!!
A gabnagolyókhoz hol lehet liszetet veni??Biobolt?mert itt amienkbe nem volt!
Meg tegnap voltam gyógyszertárba, ahol tök aranyos nőcit fogtam ki, fél óráig keresgetett, hogy mit is adjon, hogy legyen tejem, és rendelt nekem olyan ricinusos bogyót sőt még homeós füzetkét is adott!!

Védőnő azt mondta örüljünk,hogy eddig tudtam szoptatni!DE ehet a gyerek almát,barackot,szőlőt :shock: , körtét!!
kézmosás nélkül tapizta a gyerekem fejét :shock: :evil:

Betegeskedőknek gyógypuszi

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Nálunk is beköszöntött a takonykór. Apa péntekre megbetegedett, nekem vasárnapra egy óriási herpesz jött a számra tegnap alig áltam a lábamon. Ma már jobban vagyok, remélem Petya nem kapja el.

Emano: Nagyon kitartó vagy!! Mit mondott a védőnő?

Manóka: Gratula Mikoltnak!!

Isten Éltesse az Enikőket így utólag!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Emano!
hipp-hipp hurrrráááááá! De ügyi vagy! Jaj! úgy örülök!!!!! :D :D :D
Utálok más orvosára/védőnőjáre rosszat mondani, de ..... (no comment) :shock:
A kézmosásról nem is beszéljünk! :twisted: :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Emano: Most látom, hogy mit mondott. Jó fej a védőnőd :( :evil:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Ja! a gyógypuszikat mindenkinek köszönjük! :) Sajnos úgy néz ki lassan érnek ide :oops: lasú a posta :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

cukorfalat!!
Nekem is szokott herpeszem lenni,de tegnap találtam a gyógyszertárba egy újdonságot
COMPEED herpesztapasz
http://www.compeed.com/

emano/Andi
KépKép
emano

ja amúgy ez a védőnő a cipőjét se szokta levenni,tegnap is bejön a szoba közepéig,mikor megkérdezi, hogy levegye-e a cipőjét??!!!
Mondtam mostmár nem kell!!!!
és még az is mondta, ha vmi gond van az evéssel,hívjam a tanácsadóba nyugodtan,minden nap reggel9ig ott van??!
ÖRÜLET!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano: Köszönöm! ki fogom próbálni. Remélem hatásos lesz, mert ilyenkor 2 hétig nem szivesen megyek emberek közé :(

KépKép

KépKép
cukorfalat

Emano!
hát ezt nem hiszem el. Tegnap volt itt a szomszédból az építésvezető - talán magcsinálják a lakás hibáit - és képzeld férfi létére rögtön levette a cipőjét. :D Igaz nálunk is van olyan akinek ezt úgy kell mondani. (ld. nevelőmamám :oops: )
Ja! nem légy szívbajos! szólj rá nyugodtan! aki ilyen, úgyse jön majd zavarba. :twisted: Akkor meg te se legyél. :D

Nálunk Szofi már lázas is. Adtam neki Panadolt. El is aludt a fotelben. Most bevittem az ágyába. :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Fúú, Veronikusz, sajnálom hogy ilyen szarul van Szofi!

Cukorfalat, szerintem Petya nem kapja el a herpeszt,én sem kaptam el anyutól.

Mi facérok vagyunk, apjuk péntekig bécsben van :( Most rendeltem kaját, kettőnkre nem főzök :)

mtunde

Sziasztok!

Emano! Gratula! Nagyon ügyes vagy! Jó hogy kitartotál! Nagyon örülünk!

Nálunk az anyósom az aki nem mosott kezet és nem vette le a cipőjét, azután meg kérte tőlem az 5 napos gyereket! Mondtam hogy mossa meg a kezét erre ő "Nem koszos, otthon megmostam" akkor lehidaltam....

Veronikusz!
Szegénykéim! Jobbulást nektek! Gyógypuszik siessetek mert beírunka posta panaszkönyvébe.

Ja és képzeljétek Emma 3. napja csak egyszer kel fel szopizni valamikor hajnalban... :D:D:D

Cukorfalat!
Nektek is jobbulást!

Orsi

borsa

Borsa: Köszönjük. Remélem holnapra már teljesen rendbe jövök. Gratulálok Emmának, hogy iylen ügyes!! Csak így tovább!!

Tünde: A herpesztől nem félek,hogy elkapja, inkább a megfázás aggaszt. bár bízom benne,hogy az anyatej megvédi őt.
Minden rosszban van valami jó, így nem kell a konyhában állnod :D

Nekem tönkrement a telefonom, úgyhogy megyünk most a lurdyba szervizbe. teljesen kész vagyok, mert nem találom a garanciáját és még csak másfél éves a készülék :( :evil:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
ne aggódj! nekem 41 fok feletti lázam volt mikor Szofi 3 hónapos volt. Úgy szoptattam. Szofi észre se vette. Kutya baja se volt. :D :D :D

Borsa!
Emma szuper csaj!!! :D

Képzeljétek! ezt el kell mesélnem! :D :D :D ha mérges vagyok Katára, akkor mindig mondom neki, hogy menjem hátra a szobájukba. Nos! teregettem és ki akartam vinni a szárítót az erkélyre. Szóltam neki, hogy menjen hátra. Erre felállt és szó nélkül hátrament a gyerekszobába. Én meg néztem ki a fejemből, hogy most mi van :shock: :shock: :shock: Jól megpuszilgattam mikor leesett, hogy mért ment hátra. :D Én csak az ülőpárnára akartam hátraültetni, hogy ki tudjam vinni a szárítót. :lol: :lol: :lol: (ja! most először ment magától így hátra. :D )

továbbra is köszi a +++++++++++++++++-t

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket, és én is boldog névnapot kívánok így utólag Encinek és Eninek is!

Veronikusz! Jobbulást nektek, remélem hamar túl lesztek rajta!

Emano! Nagyon ügyes vagy, hogy visszajött a tejcsi, csak így tovább! Elszáll az agyam az ilyen védőnőktől!!!

Borsa! Ügyes Emma, hogy hagy téged aludni! És kérünk közös képeket még Micával!

Eni-Barbi! Porszívós képek szuperek! Barbi, nem voltam a piacon, pedig ha tudtam volna, hogy börze van, biztos mentem volna... Na mindegy, majd legközelebb.

Gabi! Remélem jó volt az állatkert, lassan mi is akarunk majd menni Lénával. Már biztos élvezné. Befejeződtek a felújítások?

Cukorfalat! Biztos nem kapja el Petya, az anyatej véd, de azért ilyenkor ne nagyon puszilgasd. :? Ez a legnehezebb az egészben!

Zsuzsóci???

Mi pénteken voltunk a védőnőnél, ünnepség volt, az anyatejes világnap alkalmából. Ami aug 1-én van, de most tartották, mert akkor úgyis mindenki szabin van. Olyan anyákat hívtak meg, akik vagy adnak anyatejet, vagy sokáig szoptatnak. Így kerültem én is a képbe. Sokmindenki mondott köszöntőt, meg kint voltak a helyi ovisok és adtak műsort, és kaptunk virágot is. Jól esett. :oops: Csak azon gondolkodtam el, hogy ha egy kicsit összeszedtem volna magam, akkor én isadhattam volna tejet. Na, majd talán legközelebb, bár akkor ennyi időm sem lesz...

És sajnos Léna is taknyos lett egy kicsit, ma megyünk először az új dokihoz, kap agyhártyagyulladás elleni oltást, remélem azért megkapja...

És egy kép a végére:
Kép

(a kardigán nem kicsi, hanem direkt ilyen rövid, bolero fazonú, anyósom hozta Párizsból, rém praktikus darab... de nagyon aranyos)

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok, sziasztok!

ÍRtam egy hosszút és elszállt.

Eni és Enci! Boldog névnapot kívánok!
Zsófi Neked is! (Enym férjemnek tegnap volt a szülinapja. És Zsófi lett volna, ha lánynak születik az istenadta :lol: )

Emano! Nagyon ügyi vagy.

Veronikusz! Szegény kicsi gengszternők... :cry: Küldök én is gyógypuszikat, hátha...
Cukorfalatnak is jut belőlük. A gyógypuszkból.

És aki kimaradt: Lara, Benő, Bene, Beni... nagyon, nagyon...

Kép
Kép
kriszta36

Zsófi!
Rém aranyos Léna! Panka nem hajlandó szoknyát hordani. Jó, én sem erőltettem, meg a bölcsi miatt kényelmesebb is volt a nadrág, de azért mégis.

Emano! Védőnő :evil:

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok Lányok!

emano!
Sokmindent lehet tenni tejcsiügyben és Te meg is tetted, de sztem most hogy már nem stesszelsz így lesz igazán tejecske :D
Kitartás :D

Veronikusz!
Orsi mindíg magától megy a szobájába duzzogni...amikor befejezi akkor kijön és közli, hogy befejeztem :D
Nagyon édi lehetett Kata...szegény Szofi... :(

Képzeljétek megkaptuk a Quelle játékkatalógusát és amikor Orsi nézegette akkor elkezdte sorolni, hogy mit hozzon neki a mikulás és utána a jézuska...hogy ez most honnan jutott eszébe?????????
Ja és azt is mondta, hogy odaadja az összes cumiját a jézuskának... :D
Hát kíváncsi leszek :)

Szép napot mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:31-kor.
Vendég

Kép

Kép

Kép szereszere

Kép beszélgetés macival

Kép 2 játékbanán

Kép

Kép
cukipofa

bocsi, hogy megint sok voltam :oops:

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Cukipofa, hogy hasonlítanak! nagyon jó duma, ez a "odaadom a cumijaimat a Jézuskának..." :) Ahogy így képileg elképzelem...

Veronikusz, Cukorfalat, már elfárad a szánk a gyógypuszikban. Jobbulást, de gyorsan!

Manóka,, éljen a kis "sebesült katona". :)

Azér', amikor ilyen képeket látok, mint a Ricsié, meg volt Benő, meg Dani, meg előtte a Heni Benije, nos hát ilyenkor kedvem szottyan arra, hogy harmadiknak jöjjön egy kis srác. Csak hát hol van az még.
ja Tünde, az Emőke annyira szép. És olyan kedves. Ha fiunk lett volna, Gyula lett volna, Apja után.

Léna , nagyon csinos! Kis nő! :)

Porszívó: nekünk is van porszívós képünk, csak nem olyan jól sikerült. Kész vagyok a porszívó-mániájától. Úgy látszik ez egy általános kedvtelés törpééknél. :roll:

No megyek.

Kép

Kép

Kép
memme

Zsófi!
nagyon nőcis Léna! Igazán nagyon kis csinos. :D

Cukipofa!
ja dehogy voltál sok. Sőt! köszi a képeket. Máskor is bátran. :D
Édesek a gyerekek és olyanok mint két tojás a 2. képen. Tündérek így együtt.

Ja! mi meg megállapítottuk, hogy Szofit csak Kata bárnthatja, különben nekiesik az embernek. :D De az teljesen helyén van, hogy ő 2 percenként is fellöki néha. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

SZiasztok!

Hú de régen voltam. Azért olvasgattam, de nem volt sok időm. Meg nincs is. Nagyon jók a fotók!

Dolgozom, egyre többet, ami időben nem sok, csak Apával váltjuk egymást. Így amikor végre együtt vagyunk, akkor meg mindent akkor intézünk. :roll:
Találkoztunk Barbiékkal, nagyon jó volt! Barbi kérem a fotókat!!!!
Jövő héten nem lesz találka valamelyik délután? Heni??? Végre összefuthatnánk. :lol: :lol: :lol: Ha századszor megbeszéljük csak összejön. :lol: NA futok, megyünk moziba. :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek jobbulást, látom sokan betegek!! :( És itt a sz..r idő.

Eni

Mi van veled? Írtam sms-t, nem kaptad meg?

Zsófi

Boldog névnapot!! Utólag. :oops:

Két fotó, ma csináltam:

Kép Jázmin

Kép

Kép
gyorgyi33

Györgyi,de rég voltál!!!
Nagyon édes Jázmin!Boldog hófordulót!!!!!!

Zsófi,boldogboldog névnapot!!!

Nagyon édesek a babócák :lol: :lol:

Valaki leírja nekem az Aludj jól gyermekem című könyv lényegét??
sehol nem lehet kapni
köszike

emano/Andi
KépKép
emano

Emano,
itt egy rövidített változat: jó olvasást!!!
http://www.bebilap.hu/csecsemogondozas/aludj.htm
Én belefogtam az elolvavsásba, de aztán nem értettem vele egyet, úgyhogy jól becsuktam az oldalt.. :lol: :lol:

Veronikusz,
jaj de drága lehetett Kata!! én is jól összepuszilgattam volna!!!

Cukipofa,
Orsi és az ő seftjei!! Hihetetlen!! Szerintem kereskedő lesz belőle: cumit ajándékért!!

Fotók csudaszépek!!!

Györgyi,
végre! :lol: Fotókat kérünk!

A fiam tiltakozik az alvás ellen, de mostmár muszáj!! :lol: :lol:
Szép estét!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Hétvégén nővérkém gyermekének szülinapját ünnepeltük és Tündérkénkről készült egy jó kis sorozat, így nem bírom ki, fellövök párat nektek!

Üdv: Dori Kép Tünde

Kép Profil

Kép Csini ruci

KépKép

KépKép
snowwhite

Nagyon édesek ezek a babák! :)

Figyu, lányok, van aki végig hányta a terhességét? asszem én erre a sorsra jutottam...

mtunde

Fúúú! nagyon édesek a lurkók! olyan jó őket nézegetni. :D

Tünde!
szeded a B-vitamint? azt mondtad az segít. :shock: :oops:

Jó reggel!
nekünk ritka egy pocsék éjszakánk volt. Szinte semmit nem aludtunk. Éjfélig Szofi visított, majd Kata. Talán 3 órát ha aludtunk részletekben. Melege volt, ki akart jönni a szobából, nem kapott levegőt, szomjas volt, nem akart csak WC-be pisilni, rántott levest akart hajnali 3-kor enni ... stb. :shock: hajamat téptem. Az se volt jó hogy már odafeküdtem neki a földre. Szegény a viharos széltől is félt. :oops: Ja! az egyik leghátsó rágófogának a fele már kint van. :? Kata persze most alszik. Szofi viszont 6-kor ébresztőt fújt. (5.30-kor mentem át az ágyamba lefeküdni) :oops: Remélem nem megyek neki ma a falnak. :lol: :lol: Mindent leszámítva most tök jól vagyunk. :D

szép napot!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

fantasztikusak a képek!!!!!!!!!!!

cukorfalat: nekem is azt mondta a gyerekorvos anno, hogy láz mellett is szoptassak, mert az anyatejen keresztül Ricsi megkapja azokat a védő cuccokat is, amit a szervezetem termel a betegség ellen, így ő nem kapja majd el.

betegeknek jobbulást!!! (szerintem gyerkőceim is elkaptak valamit a zenebölcsiben, de szerencsére nem komoly a dolog, csak kicsit szörcsögnek. kiszívni viszont semmit nem lehet.)

Kép
Kép
Kép
manóka28

Veronikusz, de szedem, segít is, napi 1x hányok, nem 3x :)

mtunde

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: