Sziasztok!
Megjött rendesen, nagyon rendesen. Alig vagyok magamnál. Se ülni, se feküdni, menni meg egyáltalán nem tudok....
Apánk egy nagyon jó ember. Megint rá kellett jönnöm. Ágika meg simogatott, vígasztalt, még puszikát is kaptam. Sajnos babát nem láttunk, viszont még most is nagyon szép volt minden, a nyh még 14 mm, így ezzel szerintem napokig Niagarát fogok játszani, petefészkek rendben. Okt. -ben megyünk beszélgetni, egyeztetni, és novemberben újra belevágunk. Apánk nagyon bíztatott, mondta, milyen jólment minden, meg hogy legközelebb ültessünk be 3 babókát...
Holnapi tesztelők! Remélem, ott lesz a dupla csík!
Nagyon szorítok!!!!!!!!
Ági! Sokat tessék pihenni most, mert az utro szájon át elég sok mellékhatással lehet!
És be kell vallanom valamit: pénteken csináltam egy tesztet, amin nagyon halványan látszott egy második csík. Ez ad egy kis plusz reményt!
Szépem! Ott ültem az ajtónál, de nem akartalak feltartani, neked pihenni kellett!
Beus, Zsembi! Barna pulcsi volt rajtam, csíkos, meg világosbarna farmer, sok zsebbel, hímzéssel, és mert annyira fájt a pocim a sok üléstől, sokszor mentem pipilni, mert még az is nyomott...
Fél kileinc körül értem oda, és majdnem egyig ott is ragadtunk. Csak a napraforgós mappámat kint felejtettem a kocsiban.