Sziasztok!
Termeltetek rendesen!
Én ma nagyon kivoltam, anyóslátogatáson voltunk, ami fél napot vesz igénybe, immár több, mint három éve. Sosem volt gond, imádjuk őket, de a baba 2 hetes korától megint járunk. Apa nagyon lelkes, nem beszélve a nagyszülőkről, csak én vagyok olyan, mint a mosott sz.r, babuka meg ebben az ebédidő-s időszakban még bőven hasfájós-nyűgös-nemalvós.
Szegény após minden alkalommal megkérdezi, miért vagyok olyan közönyös, meg mi a baj.....

Én meg piros kialvatlan szemekkel azt mondom, hogy gyerekágyas vagyok, és ennek ellenére itt vagyunk a babával, lassan 4 hete nem aludtam egy jót, fáradt vagyok.....
Igazán jöhetnének ők is, de Apa miatt nem erőltetem, úgy menne.
Iwiw-en leveleztem a nőgyógyászom asszisztensével, azt mondta, holnap du. menjek be, soron kívül behív, és a dokim megnézi a defektes cicit. Lehet, hogy elküld sebészetre.

Ez nem tudom mit jelent, talán azt, hogy ők tudnak megvizsgálni, remélem pedig nem azt, hogy nyiszálni kell.

Egyébként már hőemelkedésem van, és fáj a csomó.

Egyáltalán nem javul a helyzet. A holnapi "vizittől" nagyon sokat várok.
Sterilizálás: Nekünk is mindenünk Aventes, a mikrós sterilizálóban 2-3 naponta sterilezem a cuccokat.
Zsu, Mazsola! Drukkolok!
Manófalvi, Anikó! Zabálnivalók a babák! Kérünk még képeket!!!!
Granda! Én is az utolsó pillanatig sajtkukac voltam. Utána már nem....
Kőszegi Timi! Nálunk az volt a helyzet, hogy mivel egy cici működik, és éppen ne mvolt elég a tej, Apát elszalajtottam gyogyótárba tápszerért. Ott a gyógyszertáros fél óráig kereste a könyvben, milyet kell adni egy két hetes babának, végül a Milupa Milumil HA tápiját hozta haza. Állítólag ennek az íze a legjobb, és az összetétele is maximálisan megfelel egy pici babának. Pótlásként ezt kapja.
Kedden megyünk a dokinénihez bemutatni, akkor majd iratok fel, hogy legyen.
Szerencsére van olyan nap, mikor nem kell adni, de nagyon jó, hogy van, mertha babuka éhes marad, csak bekeverek egy adagot, és kész.
Képzeljétek, tegnap egy két órás du-i alvás után (ami elég ritka), a jó cicim elkezdett betonkemény lenni. A fél cicim. Olyan volt, mikor a kórházban belövellt a tej, és úgy néztem ki, mint akinek elb.szták a szilikonbeültetését.... Kockacicik...
No, babuka alszik, én kezdek kétségbeesni, hogy a jó cicim is bekrepál.... Elő a mellszívót, semmi....

Kézi fejés, 4 csepp....

Babuka nyöszörög, én kikapom (szó szerint) az ágyból, és nyomom is a cicire. Na, nagy nehezen benyom 40 g-ot. Még mindig beton vagyok.... Rimánkodok neki, hogy segítsen nekem, mert csak ő tud rendbehozni. Odaadom Apának, azzal a feladattal, hogy ébressze fel! Szegény Apa rázogatja, énekel neki, rakja jobbra-balra.... Vissza cicire, két nekifutásra 10-10 g-ot evett, majd megint bealudt. Most jártunk 60 g-nál. Cici alakul, már nem beton, de kemény. Vissza Apának. Gyerek kezd sírni, mondom jó, jó, még nyüsztesd kicsit, mindjárt bedühödik. Baba ordít, szólok Apának ,most adja ide. Csatlakozás cickóra, eredmény: 60 g, összesen 120 g, és egy normál állagú cici.
A jóllakot babcikámat utána agyonpuszilgattam, hogy meggyógyította anyáját. Összekötötte a kellemeset a hasznossal. Jóllakott, miközben rendbetett!
Most 19h óta alszik (egész nap nem aludt), de már ébredhetne, cici megint fullon van, de már nem beton.
Jó éjszakát mindenkinek, kíváncsi vagyok, reggelre hány baba lesz meg.