Silka! Én már túlvagyok ezen a baby blues-on. Elég sz.r állapot, elképesztő, hogy miket csinálnak a hormonok. Korábban már leírtam, hogy mindenen bőgtem, sőt, nemrég Irinának is leírtam, milyen volt ez az állapot. Ha jó volt valami azért, ha rossz azért, ha nem működött azért, ha sírt azért, ha nem volt jó a cici azért, ha segíteni akart valaki azért, álmos voltam, azért, menni kellett valahova azért, Apa énekelt, segített, hozzámszólt azért bőgtem.....
A végén már majd' kiejtettem a babát a kezemből, olyan fáradt voltam, és ő csak sírt, no meg én is. Ő még jobban, mert érezte rajtam, hogy kiborultam. Szegény Apa tartotta bennem a lelket, ő egy iagzi HŐS!
A végén már azt mondtam zokogva, kezemben a bömbölő babával, hogy én egy rossz anya vagyok. No itt akart Apa kivágni az ablakon, hogy miket beszélek.
Ez az állapot 3-4 napig tartott, utána elmúlt. Most már nem sírok, ha valami probléma van, hanem szaladok Apához, aki mindig segít, vagy higgadtabban fogom fel a dolgokat, hiszen nem történik semmi tragédia.
Szemét dolog ez a hormoningadozás, sokszor azért bőgtem, mert nem ismertem magamra, zokogva mondtam Apának, hogy de én nem vagyok ilyeeeeeeennnnnn... brühühűűűűűű....
Ő meg mondta, hogy persze, hogy nem!
Kitartás, elmúlik!
Amúgy meg írjál sokat, azt nagyon szeretjük! Legalábbis én!
Napirend: Nagyjából már megvan a menetrend, ami kb. így néz ki:
Reggel 7-től szenvedünk kb. 11-ig (de volt már, hogy 13h-kor, meg 18 (!) órakor tudtuk letenni), a hasfájósság miatt. Ugye éjszaka nem kakil, csak pisil, és reggel atomgyorsasággal rak tele egymás után kakival 4-5 pelenkát. Hasfájóskodunk, nyűgösködünk, és minimum óránként cicizünk. A reggel kemény.
MAjd ezután jön a 3 óránkénti etetés - nézelődés - alvás, amit ő nagyjából be is tart. Van, amikor du. többet alszik.
Este 8 körül megint jön egy hasfájós-ordibálás, oda már Apa is kell. Cicizés után bealszik, és utána két variáció van.
Éjszaka este kb. 10-től vagy alszik 6 órát, és utána 3 óránként kel, vagy 3 óránként kelünk egész éjszaka.
És reggel 7 óra, kezdődik minden elölről....
Sokszor elég kemény...... De megéri a kis Csücsöriborsóért!!!!!
Viranka! Nem adom fel a defektes cici megjavítását, bár a kétgyerekes hugomnak is feltűnt ez az érdekes csomó. Ami nem múlik!!!! Hétfő du. elmegyek a nőgyógyimhoz, irányítson valami szakemberhez. Ennek a végére kell járni.