A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!
Zituska!
Gratula a kislányhoz! :lol:

nálunk mindenki náthás :( Vivi ma hajnali fél3kor úgy döntött (volna) h. itt az idő felkelni, utána 4ig matatott az ágyban, én közben etettem Patit stb. még jó h. Viv csendben csinálta a dolgokat :roll:

találtunk egy robbanószerkezetet, várjuk a tűzszerészeket h. elvigyék, de mivel baromi messze van Pest 1hét mire lemásznak
:shock:
Vendég

ENIKŐ!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked! :D
20140113113746

Kép
Vendég

Enikő!
Boldog Névnapot!
Vendég

zozo: pici a kezemben...
nemondod :shock: :shock: ! telefonálj be a retekklubba, hogy robbanószerkezetet 1 hét múlva akarnak hatástalanítani... Egyből lejönnek, ha botrány szagú :wink: :lol:
amúgy hol találtátok? :shock:
jobbulást nektek... az ortopédia várójában kijött az allergiám (eü allergiám van sztem... :lol: ) azóta én is carul vokk....

anett,zozo: köszi 8) :D

el kéne sétálni boltba meg patikába...semmi kedvem, alig aludtunk megint, extra nyomi vagyok 8)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Enikő!
Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!!! :lol: :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Enikő!

BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

ZOzo!
Hol találtátok???

S.O.S a kicsik nem esznek husit amúgy mindent kivéve a rizs.(Máté meg csak husit eszik mást nem :D )
AMúgy levesből semmi nem elég, de a husi az nem megy.Ha véletlenül kerül a szájukba egyből kiköpik.
Egyedül akarnak enni de mivel eddig is egyszerre ettek nem bírja ki a másik míg én segítek az egyiknek kanalazni ,így az evés újabban katasztrófa.Kanalaznak egy ideig aztán megunják hogy nem sikerül és borítják a fejükre meg oda ahová akarják.... :roll: Én meg csak kapkodok hol az egyikhez hol a másikhoz ,szóval tanácstalan vagyok nem tudom hogyan oldjam meg most az etetést. :roll:

Ja tegnap taliztam az egyik főnőkömmel és azt mondta hogy a másik főnők nem egyezett bele abba hogy visszavegyen ,mert "sok a gyerek" táppénz stb... :evil: :evil: :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Hali.

Zozo, jesszus. 1 hét??? Hát én is csinálnék belőle botrányt, azért ez tényleg gáz.

Enikő, boldog névnapot!

Zitacicu, ne add fel, majdcsak lesz valami... Husira, darálni valamibe, vagy akkor mindet kiköpnék?

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,de bunkó vagyok,itt voltatok és nem kívántam Neked boldog névnapot!!
Bocsi............. :wink:
szóval boldog névnapot!!!
Még jó hogy rohantam fel az emeltre,mert Badi így visszaaludt................. :D

Az uram kérdezi,hogy hol vettétek a nagy Magyarország matricát,ami a kocsitokon van!
Nekünk is kéne.......

Zozo,basszus,hol találtátok???

Zitacicu,sajna ezért nehéz munkát találni a kisgyereks anyáknak.....

Kép
bibi226

Sziasztok!

Csajok, folyik a magzatvizem, mindjárt indulunk be Szegedre.
Szorítsatok! Kicsit izgulok. Fájások csak enyhék még.

Enikő, boldog névnapot!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Húha!
Erika!
nagyon szorítok, pont mostanában gondoltam rád.
csak ügyesen!!!!!!! :D
Vendég

Hát hol lenne :?: nálunk, na nem itthon, pontos helyet nem mondok majdcsak ha elvitték.
tuti h. mi botlunk bele ilyenbe :roll: nem is mi lennénk ha nem így lenne. :wink:
Vendég

Enikő,
boldog névnapot!

Zita,és ha pürésíted és úgy teszed bele a levesükbe a husit!

képzeljétek ma megtört a jég Boldinál! délben evett, rendesen, húslevest, darabosan, hihetetlen mennyiséget, és egyedül lapátolta be,a zöldségeket, a husit, a grízgombócot, mindent, csak villával szétnyomkodtam neki

és vacsira szintén, igaz úgy nézett ki, mint egy malac, de nem is akartam elhinni, de a család sem!
Vendég

Enikő!
Boldog névnapot!
Kép

Kép
kajla

...és nagyon köszi az angolos hozzászólásokat! Még nem döntöttünk róla!

Erika!
Én is szorítok neked, remélem, minden rendben lesz/van/volt!

Kép

Kép
kajla

gerika: húú, ez izgi, szorítunk!!
Enikő: boldog névnapot!!
Csajok: ma egész nap vendégeskedés zajlott nálunk, délelőtt rokonság, délután barátok.Pörögtem ezerrel, kaját csináltam, tálaltam...elfáradtam, de jó volt...végre történt valami!! :roll:
Ja, és pénteken suliban is voltam, ugyanis megint tanulásra adtam a fejem!!!De jóóó!
Zsanett: akkor a héten tali...márminta jövőhéten! Találtál pelust a faktumban?? :?:

Kép
gyanixi

Hali.

Gerika, drukk-drukk-drukk!!!

Niki, mi meg vendégségben voltunk ma, és holnap is vendégségbe megyünk. :)

Dancsi, ez jó hír Bogyesszal kapcsolatban!

Ági és
KépKép
exdeus

Erikáról még nincs hír?
pedig csak ezért jöttem.
Vendég

Sziasztok!

Az októberi babásoknál a hír! Gerika kisfia Tamás hajnali 2:53-kor, 3420 grammal és 51 cm- rel megszületett! Itt is nagy-nagy gratula neki!
Vendég

Gerika, gratulálunk Tamás születéséhez, jó egészséget, sok tejcsit!

Puszi!

Mi tagadás, ahhoz képest, hogy a 37. héten született, jó nagy baba, kapásból nehezebb, mint az én fiam volt a 41. héten. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

ERIKA!

GRATULÁLOK, JAJJJ DE JÓ NEKED :D :D :D ÉN MEG ÍRÍGY , ÍRÍGY!!!
20140113113746

Erika!
Gratulálok!
:D
Vendég

Erika!

Gratulálok Tamáshoz!!! Sok egészséget és Boldogságot!!!

Niki,Enikő!
Boldog Névnapot!!

Máténak Boldog Szülinapot!!!

Bocsi hogy így utólag!!

Zita!
Gratula a kislányhoz!!!!!!!!! :lol: Élvezni fogod a kislányt. Nálunk Kitti nagyon apás. Ma ebéd után amikor mondtam neki hogy menjünk csicsískálni,fogta az alvós békáját és ment Robihoz hogy Ő rakja le aludni :lol: Tündéri volt.

Remélem Zsuzsuéknak jó idejük van.

Dancsi!
Örülök hogy Boldi evett rendesen!!! Ma is zabbantott?

Zitacicu!
Szerintem ne erőltesd a husi evését. Keresztapám lánya pici korában önként vegetáriánus volt,pedig mindenki húsevő a családban,aztán gondolt egyet és azóta szereti a husit. Valószínűleg ez csak átmeneti időszak,majd elmúlik. Nem tudsz vele mit csinálni szerintem :?

Kép Szilvaevés

Kép 2 copffal

Kép Cicaszopi

Apukáméknál a cica tejre "fakasztotta" a pulijukat :shock: Azóta naponta vagy 4x szopik :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Erika!

Sok boldogságot a kisfiadhoz, nőjjetek nagyra és sok-sok tecsit!

Enikő!
Boldog névnapot!

Niki!
Mit tanulsz? Merre laktok, összefuthatnánk egyszer, jó lenne beszélgetni. Már régen találkoztunk.

Mindenkinek szép napot! Emese

Kép

Kép
easabo
Szeged

Bocsi!
A tecsi az tejcsi akart lenni!!! :oops:

Kép

Kép
easabo
Szeged

Gerika!

Gratulálok a nagy babához!!

Enikő!
Hogy vagy?Mikor értetek haza? 8) :wink:

Kinga!

Édes a kiscsaj nagyon.Nikim kiszedi a hajából a gumikat pedig olyan édi két copffal.Te hogy bírod rávenni hogy maradjon addig nyugiba míg beleteszed a hajába?

Nikim kapott egy babát.Azóta pörög a lakásban tologatja ki be teszi cirógatja annyira édeeeeeees meg kell zabálni.Na azóta a Norbi nem kapott inni a Nikitől és a pelust sem ellenőrzi már..... :lol: :lol: :lol:

LÁNYOK!
kéne nekem egy angol tanár.Heti egy alkalom elég lenne ,nem lóverseny.Lehet sok minden beugrik ha beszélnem kell. :roll: Ja és lehet kezdő is egy brutál profi lehet arany áron vállal.Köszi

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu!
Máténak Boldog szülinapot!
(én is utólag)

kajaügyben én teljesen tanácstalan vagyok, mi még ugyanott tartunk éljen az 5hós bébikaja Kép

Kinga!
na ne, deédes, és van teje a kutyának??????? komoly??
Kép

Kitti nagyon szép.
Vendég

megyek behozom a mai elmaradásom.
Kép Kép Kép Kép
sztem, reggelig se végzek majd.
most nagyon szenvedek
Kép
Vendég

Sziasztok.

Zitacicu2:nekem van 1 ismerősöm aki 1000.-ft-ért tart 60 perces órát!!!Nagyon rendes.Kint élt amcsiban és ott is sokat tanult,na meg persze nyelv tanár.

Kép

Xénia,Emese,Kriszta
mandasz kriszta

Erika!

Nagyon sok örömet nektek! Isten hozta a kis jövevényt!
Vendég

Kriszta!

Jöhet a telefonszám priviben.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok! :)

Boti beteg lett.. :( :( tiszta takony, és köhög.

Gerika :)
Szívből gratulálok, sok boldogságot, és sok tejcsit!!! :D

Enikő :)
Utólag boldog névnapot!! :D Tegnap nem néztem a naptárt.. :oops:

Zitacicu :)
Boti se akarta megenni a husit, kiköpködte. Nem azért, mert nem ízlett neki, hanem mert lusta volt elrágni, csak forgatta.
Ahogy Dancsi mondta, én pépesen raktam a többi kajához.
Most bölcsizgetünk mi is, és a többi gyerek közt egész jól haladunk! Már csak felét köpi ki! :lol:
De én bekeményítettem: vagy megeszi darabosan, vagy nem eszik. Előbb vagy utóbb csak meg fogja enni!

Dancsi :)
Na alakul Boldinál is az evészet! Örülök! :D
Boti nem eszik egyedül :cry: Ill. a bölcsibe néha próbálkozik, de inkább az aztalra, meg alá lapátolja, a száját ki se nyitja olyankor...sőt, még meg se közelíti a kajával :roll: Mit nem adnék, ha legalább negyede a szájában kötne ki... :lol:

Zozo :)
Eddig nálunk is a bébiétel ment, igaz, nalunk már a 8 hónapos, 1 éves, de már elegem lett, nem bírtam anyagilag sem, két üveg kellett 1 evésre.
Döntöttem: eszik nem eszik, rendes darabos kaja van, és slussz! :lol:
Még köpköd, de már legalább már valamennyi le is megy... :roll:

Kinga :)
Ez a kép csúúúúcs :lol:
És Kitti is zabálni való! :wink:

Kép
Kép
zituska28

Zita,
privi ment

Erikának szívből gratulálok!!!!!!!!!!!

Kinga,
klasszak a képek, a kutya-cica haláli :)
Vendég

ezt ismeritek? a vasalható matrica nekem nagyon bejött, nem kell hímezgetnem :)

http://www.ovisjelek.hu/index.php?menu=rendeles
Vendég

Dancsi! Én himzet jelet vettem, sokkal olcsóbb, igaz a 4 sarkát fel kellett varrni, de ez még nekem is mert aki amugy tök béna vagyok :)

Enikö! Boldog névnapot!

Erika! Gratulálok Tamáshoz!

Ági! Mekkora volt Petike? Norbi is a 37. héten született :lol: , csak 3850g,56cm :lol:

Kinga! Aranyosak a képek, a kutya,cica nekem is irtóra tetszik! De Kitti is szép kislány!

Zitacicu! én is nézelödök. Azt találtam több helyen is hogy vissza kell vegyenek ha te azt akarod, munkát nem kell hogy adjanak de akkor ki kell fizessék az állásidöre a béredet!
És nem mondhatnak fel amig nem töltik be a 3 évet a gyerekek. Én is erre hivatkozva fogok, akarok majd másfél év mulva munkába állni hogy vissza kell vegyen, amugy most vettek fel egy uj embert de nem érdekel ez az ö gondjuk.

A tanulókutyus elkelt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kinga! Hát Kitti olyan gyönyörű hogy csak na!!!Nagyon aranyos. A cica-kutya is elég érdekes,mik vannak!

Ma voltunk ctg-n, doki szerint gyönyörű és menjek már holnap mert tenyésztést akar csinálni. Szerintem ez a gyerek marad bent októberig, olyan jól elvan!
20140113113746

Anett! Kitartás és türelem!!

Dancsi! Azt hittem egy jel kerül ennyibe:) Igy tényleg barátibb az ár.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen,
sztem sem drága :)

1 perc alatt rávalasalod, én csak a benti pizsikbe, ágyneműkbe vasaltam bele, meg azokba a cuccokba, amik lekerülhetnek róla, mint kardigán, kabát, vastagabb pulcsi, sapi, ami reggel kell, de napközben elkeveredhet

belülre is vasalható, így nem csúfítja el a ruhát

majd ha Boldi is ovis lesz, kérem az óvónénit, hogy az ő jele is dominó legyen :)

Bogyit ma reggel vittem 3/4 8-ra, pápát intett, puszit adott és elszaladt, az állam meg leesett :)

semmit nem sírt, néha keresett állítólag megkérdezte, hogy Mama? megette az ebédet (igaz éhes lehetett, mert 7-kor reggelizett még itthon), amikor mentem érte, akkor sem volt nyakba borulás, sőt, még hiszti is volt, hogy nem akart eljönni

azt hittem kemény menet lesz, de nem akarom elkiabálni......
Vendég

Sziasztok!

Először is mindenkinek köszi a névnapi köszöntéseket! :D

Másodszor GErikáéknak millió gratulám Tamás béjbhez :wink: Télleg jó súlyban van ahhoz képest, hogy a 37. héten született :shock: Basszus mekkora lett volna ha végig bent marad? :D Nagyon kíváncsi vagyok milyen volt a 4. szülése Erikának :oops: :wink: :D Mégeccer gratula és sok boldogságot az egész családnak!

Dancsi: Csupa jóhíreket írsz a pasijaidról, esznek, nincs hiszti ha lepasszolod őket, nagggyon királyság :) Akkor jöhet is a harmadik 8)
Klasszak az ovisjelek, nektek van fogkefére való is? Nem kopik le ha víz éri (márpedig víz éri...)

Kinga:
Gyönyörű a csajod, és az a kutyás kép, az kész :D
:lol:

Zituska: Hogy van Boti?? Én ma reggel vittem vissza Zalánt kontrollra és vettek orrváladékmintát amit bevittünk a mikrobiológiára. Még nagyon taknyos és köhög, szopikkor meg fullákol :cry: Annyira sajnálom szegényt! :(

Bogimnak meg furcsa kiütések jöttek ki a lábán majd a kiütések átmentek hólyagokba :shock: . Kőkemény kidudorodó hólyagokká váltak és váladékoznak :shock: Szegény ordított úgy fájt neki, és viszketett :x Tegnap elvittem az ügyeletre, mert nem tudtuk elképzelni, hogy mi az! Hát valami rovarcsípés (pók, hangya vagy bolha) és allergiás rá... :cry: :roll: Már a csípésre! Fenistil cseppeket kapott meg Fenistil krémmel kell kenegetni! Nagyon brutálul néz ki a lába, tegnap lefotóztam:

Kép

Kép

Ma reggel is ugyanilyen volt, szegénykém alig bírta felhúzni a zokniját! És a viszketés, hát tegnap jobban szenvedett, mint amikor himlős volt...
Megyek kiterigetek...

ceniko
Szeged

Gólyahírre adok én is némi füstjelet. :)

Gerika! Szívből gratulálunk szépnevű Tamás fiatok születéséhez!! Kivi vagyok milyen volt ez a 4.? :)

Dancsi! De jó, hogy Boldi ilyen jól veszi az "akadályokat".
Cumis Jozsó??

Minden baba nagyon édes aranyos!

Anett! Kitartás, nemsoká kezedbe foghatod Málnust!

Zituska! Hurrá nunás! :lol: Nevetek van már?

Minden névnapost, szülinapot isten éltessen ha kicsit megkésve is!

Ennyire emléxem abból amit olvastam. Beteg vagyok, fejemből folyó testnedveim összeérnek, ráadásul akkorát estem ma mint egy ólajtó, rohadtul fáj a térdem. Lindike is kezd taknyolódni. Lotti még bírja, ovizik a nagylány, imádja mint mindig.
Házunkon gyakice minimális meló van még -külsejét kivéve-, közművek folyamatban.

Betegeknek gyógyulást!

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Régi motorosoknak: Banita 3. babája szeptember 15-én megszületett!!
-szeptemberi babások topikból csentem- (remélem nem haragszik meg senki érte)

Fülöp-Vadadi Laura 55 cm-rel, 3420 g-mal, 03 óra 10 perckor expressz sebességgel megérkezett!

Sok boldogságot nekik! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda,
gratulálok! :D

Jozsó cumija sajnos elveszett. :) tényleg elveszett,igaz tegnap vettem neki ha vigasztalhatatlan hiszti lenne, de elfogadta és nem volt,remélem eddig tartott

Mikor költöztök? mi úgy tűnik csak februárban

Enikő,
fogkefére van matrica, de a fogkefe annyira nem izgat ha elveszik, könnyen pótolható

rovarcsípés durva, kalcium ilyenkor nem segít?
Vendég

Melinda! Gratulálok nekik, nem tudtam babát várnak!! Köszi. Nektek jobbulást!

Dancsi! Örülök hogy Boldi ilyen ügyes!! Én jeleket csak a fogmoso pohárra (fogkefe nincs mert nem engedték csak öblögetnek :( ) meg az ágynemüre, törülközöre és ollóra tettem. Ruhákba nem, abbol tul sok van és mindig máshoz van kedvem hogy ráadjam, a bölcsiben sem jelöltem ezeket sosem tünt el semmi. De hogy most irtad eszembe is jutott nekem is van vasalható matrica papirom, majd nyomtatok rá jeleket és akkor nyugodtan tehetek több holmiba is.
Nem tudtam Jozsó még mindig cumizott? Csak alváshoz kellett neki?
Jo gyorsan haladtok Ti is ha már febr. készen lesz! Majd képeket ugye teszel fel v. küldesz? (alaprajz,látványterv már most jöhet :lol: )

Enikö! Hü ez nagyon csunya, a viszketés meg rémes, szegényke remélem hamar elmulik. De hogy mitöl lehetett???? Nekünk is ilyenkor jo a Kalcium sandoz.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Gabóca nálunk is náthás lett :cry: ,úgy sajnálom szegényt!!

Erika!
Sok boldogságot Tamás babához!!!Gratulálunk!!!! :lol:

Enikő!
Utólagosan kívánok Boldog névnapot!!!

Zituska!
Botinak gyógyulást, puncishoz pedig gratula!!!!! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Gyors életjel, a nyaralásból visszajöttünk, jól sikerült, viszont mindhárman csatlakoztunk a náthásak táborához, úgyhogy nem vagyok topon, képeket is majd csak később teszek fel. Próbáltam visszaolvasni, de szita az agyam, úgyhogy bocs, ha vkinek nem reagálok. :oops: :oops:

Gerika :) Gatulálok Tamáshoz, sok tejcit és minden jót kívánok nektek! :lol: :lol:

Anett :) Kitartás, már tényleg csak napok vannak hátra...

Enikő :) Utólag is boldog névnapot kívánok!! :D Húúú, szegény Bogin nagyon durvák ezek a csípések, jobbulást kívánok neki és Zalánnak is!!

Melinda :) Jobbulást nektek is, klassz, hogy ilyen jól haladtok a házzal! Mikorra várható a költözés?

Dancsi :) De jó, hogy Bogyi ilyen jól veszi az akadályokat!!! :D

Kinga :) Kitti irtó édes a képeken, nálam a kis rózsaszín szerkós a favorit!!! Kutyu-macs is nagyon arik!

Karmen :) Korábban kérdezted még: a Tisza L. u-ba fogunk költözni.

Zitus :) Itt is gratula a húgicához! :lol:

Ági (nem Exi :))nagyon rég nem írt már, tudtok róla vmit?

Na megyek, puszi

KépKép

KépKép
timika

Timika: képeket kérünk, de magadról is!!!!

Basszus!!! ma lejártam a lábam Rékának kardigánért, de vagy a méret nem volt jó vagy a kinézet!!Marha nehéz ez.... :roll:

Kép
gyanixi

Karmen,
Jozsó sohasem cumizott, még picibabaként sem és 2 hete talált itthon egy szottyos cumit, amit ne kérdezz hogy került ide, és hurcibálta magával, mint macska a kölkit, mindehová, azzal aludt, azzal játszott...... de túltette magát rajta, gondoltam, hogyha nem kerítek a dolognak nagy feneket, ezt is megunja pár nap alatt
Vendég

Hájháj!!

Csajok tudtok valamit a fiatal házasok kölcsönéről??? Kinek jár, kik jogosultak rá, milyen feltételekkel, hol kell igényelni....stbstb :D :D
Van valaki innen aki igénybe vette? Milyen összeg amit adnak? Visszatérítendő vagy sem? Szal mindent tudni szeretnék ezzel kapcsolatban! :oops: :D

Timi: Örülök, hogy jól telt a nyaralás. Gyógyuljatok meg gyorsan hogy összeröffenhessünk :wink:

Karmen, Dancsi: Adom Boginak a Calciumiscet!
Anyukám szerint hangyák csípték meg kint mamáéknál a homokozóba....

:shock:

ceniko
Szeged

Helló!

Hosszú hétvégéztünk Budapesten egy barátnőmnél, és Dunaújban az egyik nagymaminál. Voltunk az állatkertben, Dénes nagyon élvezte idén is, de mi volt a legnagyobb szenzáció? :?: Láttunk kakilni egy zsiráfot! :lol: :lol: :lol: Teljesen el volt bűvölve :), többször vissza kellett mennünk a zsiráfokhoz! A két zsiráf állandóan dörgölőzött egymáshoz, főleg a fejüket dörgölték össze, ezért Dénes mindig kiabált, hogy"szejet, puszi" ! :):)

Nem tudom már kik kérdezték, de Dénes tényleg nagyon sokat beteg. A dokink szerint a bölcsit jobb, ha elfelejtjük, nemsokára elkezdjük neki a Broncho-Vaxom kúrát, hátha azzal átvészeljük a telet nagyobb betegség nélkül. Vagy kevesebb betegségel. Tőlem örökölte, én is állandóan beteg voltam. :cry: :cry:

Nagyon nagy gratula Erikának Tamás babához! :):):)

Zituska! Kislány, hát ez nagyon jó!!!! Egy fiú, egy lány, remélem nekünk is összejön!!! :):):) Nagyon szép neve lesz!

Enikő! Boldog névnapot kívánok! :lol:

Zitacica! Nagyon boldog szülinapot kívánunk Máténak! :)

Minden betegnek jobbulást!!!!! :lol: :lol:

Dancsi! Nagyszerű, hogy Boldinál megtört a jég! :):) Mit nem adnék egy jól evő gyerekért! :wink: Dénes hol így, hol úgy, néha zabál, néha napokig alig valami!

Zsuzsi és

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Ma Boldinál szívettépő zokogás volt, én meg az ajtó előtt bőgtem. 10 percig tartott, akkor eljöttem, igaz már nem sírt, nagyon szar érzés volt. :(
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: