Sziasztok,
Hű, hát pár napig nem jöttem, és hát termeltetek rendesen

Próbálok reagálni mindenre, de bocsi, ha valami kimarad…:roll:
A héten iszonyatos hajtás volt a munkahelyemen, minden nap 12 órát dolgoztunk, és hát tegnap estére már nagyon elfáradtam. Remélhetően a jövő hét már nyugisabb lesz.
Képzeljétek, a héten anyósom férje meghalt

Kb. 2 hete volt a 3. szívinkfartusa, aztán a Kardiológiai intézetben meg is műtötték, aztán visszaszállították Tatabányára (ott lakott), ott volt a 4. inkfartusa, és az 5. elvitte…

Sajnálom nagyon, bár borzalmas élete volt az anyósom mellett, úgyhogy lehet, hogy ez neki inkább megváltás volt…

Csütörtökön megyünk a temetésére, pénteken meg megyünk Sopronba, mert egyik barátnőnk esküvője lesz szombaton ott, és vasárnap jövünk haza. Úgyhogy zajlanak az élet dolgai rendesen körülöttünk…
Süni,
Azóta remélem már rendesen megy a szurizás! Sajnos benne van a pakliban, hogy eret találsz el…
Anett,
Utólagosan én is nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!
Törpi,
A beülti után szerintem elég pár nap 4-5 light-os otthonlét, aztán ha nem végzel fizikai munkát, lehet menni dolgozni. Legalábbis az én véleményem szerint. De mindenkinek más jön be.
Nyunyi drága,
Mennek ám a babatapik ezerrel!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Elan,
Nagyon örülök, hogy jó híreket kaptál a kedvenc, aranykezű Wiegandt doktorunktól

:D
Drukkolok, hogy minél hamarabb jöjjön a terminált baba
Az üvegcse tetejét ott törd, ahol a kis pont van, és papírzsepivel fogtam meg, és úgy törtem le.
Estike,
Nem semmi amit leírtál a születéseddel, meg az első pár heteddel kapcsolatosan!!! Akkor te is csodababa vagy
Denika,
Annyira sajnálom

De hajrá a következőre, meglátod, sikerülni fog! Sikerülnie KELL!!!!!
Kata,
Sajnálom, hogy ennyire rossz most dolgoznod!

Tényleg rád férne egy új melóhely, de tudom, hogy a lombik miatt úgysem nagyon ugrálhat az ember lánya…
Ide nyugodtan leírhatod minden bánatodat, ha másért nem is egy kis terápiás “kiírom magamból a bánatomat” jó eshet

Kitartás!!!
Nikó,
Annyira kedves Tőled, hogy Juciék Dorkájának ennyi helyet néztél! Jó ember vagy nagyon!!!!
Nagyon drukkolok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nefke,
Hallod te is jól meg vagy áldva a kollégáddal
Szívből kívánom, hogy nagyon szép 60. szülinapi ajándékot (vagy ajándékokat

) tudj adni édesapádnak!!!!

:D
Manda drága,
Millió puszi neked! Sok erőt a talpra álláshoz, és drukkolok, hogy minél előbb kezdjetek újra!!!!
Rebe,
Nagyon jó ez a macsek

:D:D:D Asszem ezt minden pénteken elküldöm a közvetlen kollégámnak
Drága Gabicsibém,
Mennek a petikenövesztők ezerrel!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Mindjárt leszívás!!! HUrráááá!!!

:D:
Rebe,
Sajnálom, hogy neked mentek!

De még szerencse, hogy nem lett komolyabb bajod, és a kocsinak sem!!!
Na most lépek, mert még rendbe kell tegyem kicsit a lakást, és a mosógép is lejárt
Puszka mindenkinek!