A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Ja Tücsi pólusozást összehozzuk!!!

Ági, milyen az a vízcsapos orrszívó. Lehet, hüle vagyok, de elképzelni nem tudom. Vagy én értettem valamit félre?

kispiskóta

tej gondok:szedtek folsavat?
én a szülés előtt újra kezdtem és most is szedem,van is tej amennyi kell és ha neki állok 60-80 ml fagyasztok is.nem volt még gond a mennyiséggel.(anno Anyukám 1 hónapig szoptatott engem)

fagyasztás:avent-es via poharat használok,elmosom utána és strellizálom,jobb mint a zacsi.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Itthon van Blanka is, így elég nehezen jutottam a géphez. Egész délelőtt játszottunk hármasban, bár Bálint elég nyűgi volt, mert szerintem fájdogált a pocakja... de tök édesek voltak....

Zsú: Bálintom is a játszószőnyegen alszik. Kis drágák!

Tücsi: még nem jutottam oda, hogy megnézzem a tornás oldalakat, de hétvégén itthon lesz a párom, akkor mindenképp.

Manó: Zoltán üzenetét azoonal tolmácsolom páromnak, amint haza ér. Persze hogy addig fogom nyúzni, amíg nem egyezik bele. Ez tavaly is így volt, aztán már idén tavasszal nem kellett, mert neki is nagyon teszett, így szívesen jött ő is. Most sem azzal van a baj, hogy nem szeretne jönni, csak mint írtam, szerinte Bálint még kicsi egy ilyen hosszú úthoz. Pedig kb. 600-700 km-re van, az nem olyan vészes.

Basszus, Blanka felébresztette Bálintot... ezt nem hiszem el... jól összevesztem vele... én is olyan hülye vagyok, nem viszem oviba, hogy egy kicsit legyünk együtt, erre veszekszem vele... de kiprovokálja, mert 1000x elmondtam már neki, hogy ha alsziK Bálint akkor ne piszkálja, de megfigyeltem hogy csak azért is csinálja, ha másért nem, csak hogy veszekedjek vele, mert legalább addig is vele vagyok elfoglalva.... basszus én ezt már nem bírom, 1000 a vérnyomásom. Bocsi lányok a kifakadásért, most megyek is, majd később még jövök.

Kép
Kép
moni1973

Moni!
Elhiszem, hogy ki vagy..Blanka csak elfogadja lassan, hogy most már nem kizárólag Ővé a főszerep nálad ill. a családban..bár ahogy elnéztem őt ugye a nagycsajos fotókon nem semmi a kiscsaj, tudatos leányzónak látszik.

Nemtom mi van velem de szédülök. Most ittam meg egy alkeszmentes sört..persze attól nem lehet. Passz :shock:

Jaja Zsu, bio boltban lehet kapni..sztem leszoktatos cigi, tök vagány dobozban van meg jól is néz ki maga a cigi..úrinős féle :wink:

Csak gyógynövények vannak benne..lehet, hogy van benne édeskömény is..Laktoherb+kecskeruta után jön a tejszaporító cigi..
háháháhá
:P huu de vicces vagyok

Asszem ledőlök picit pedig takarítanom kéne..

Samesz megint hason a kiságyában, szokás szerint.
torolve_20131003125716

Még nem tudtam mindent visszaolvasni, úgyhogy bocs, ha olyat írok, ami azóta tárgytalan!

Balázs most este 8-kor már bevágta a szunyát, pontosabban még fél 9-kor felnyöszörgött, de vissza tudtam altatni. Mi is rögtön elmentünk álomországba, erre fél 12-kor már kajabált a ciciért... ezek után persze fél 3-kor és fél 6-kor is....
Nem értem, mert van olyan napközben, hogy többet is kibír kaja nélkül. Éjszaka miért 3 órázik??? Má' nagyon kivagyok!

Moncs, kérem az adataidat a táblához ám! Kismanónak igaza van!

Mi 62/68-as rucikat hordunk attól függ, hogy van számozva.

kétfiús anyuka
babdorka

Andi! Én a szerdát lőttem be, de egyeztessünk még!
Kenguru nincs túl szorosra állítva? Nem lehet a pántokkal passzírozódásmentesíteni?

Lynia! Azért csekkold egész nap a gázt, és az áramot! Eccer nekünk is ezt írták ki az áramosok, és csak 3 órán át nem volt villany. Gázzal meg ki csinálna bármit is éjjel? Csöcsere nincs meg egy nap alatt, szal, vissza kéne kapcsolni éccakára. Sztem csak bebiztosítják magukat!

Gyógynövényes cigi: FÚJ!!!! A dohányfüst ízéhez szokva, háááát, akár rőzsét is szívhatnék, olyan a gyógynövényes! Én 1 slukkot bírtam belőle. Maradok a nikotinosnál, megvárom, amíg lehet.
Rita, láttad, h CICIt írtál a cigi helyett?

Dorka, részvétem!!!
Vendég

Rita én is szédelgek ma. És nekem is takarítanom kéne, de nincs lelkierőm hozzá. Pedig Marci alszik azóta is.

Pfú, én két éve szoktam le a dohányzásról. Eszembe nem jutott, hogy de jó lenne rágyújtani, de mostanság többször. :oops: Persze nem fogok, mert fogadtam a lelkemben és nem szeghetem meg, meg már van egy gyermekem, akit nem károsíthatok ezzel.

Dorka, eszik is rendesen? Nem lehet, hogy anya hiánya van csak?

kispiskóta

Cső Csajok!
Orrszívó, nekünk living lab elemes van. Elég sokat használjuk, Lilinek állandóan tele van tejjel az orra, nem is tej, aludt tej :lol:
Esztora
Nagyon édi Nyunyika! Szegénykém, nem hangzik jól ez az átmosás, a lényeg, hogy most már okés! Ha nem lázasak a bébek, akkor szerda, vagy csüt lenne a jó nekünk! Sztem olyan 1 óra után felé!
Ckat
Jók a kengurus képek! Nekem is ígért egyet a barinőm, kíváncsi leszek beválik-e!
Hemej
Édi Beni baba!
Tücsi
Lili babám van, nem Lilla :D A gyarapodást nem tom, már nincs itthon mérleg, de kedden megyünk oltásra, ott lemázsálják. Ja és Mary nem ide jön haza, hanem Japánban haza, mert eddig az anyósáéknál volt!
Zsú
Az igen! Marci nagyon szépen tartja a fejét! Lili sajna ilyet nem tud, úgyhogy megyünk a neurológiára..
Gurgi
Én is nézem, gyógyfüves cici :shock: Ha beválik nekem is kell gyógy cici :lol: A szédülés az alkohol említésétől lehet, nem? 8)
Andikám
Miket újítottál??

KépKép

KépKép
szivvi

Zsú!
Vhogy rá kell csavarozni a csapra az egyik végét, a másik vége pedig olyan, mint a porszívósnál. Majd beszámolok, ha kipróbáltam.

NNNNA, mikor jött kedvenc védőnőm??? Amikor szoptattam :twisted: :twisted:

Manó!
Igaz, akkor ha Dorka felvesz, megküldöm az adatokat neki!

Dorka! Kérek engedélyt táblába bekerülni! :)

Csajok!
Hogy csináljátok, hogy a babák szeretik a kengurut? Enyém fiú 4. próbálkozásomra is ugyanúgy reagált, beleteszem, és azonnal sír.. :( Én csak kézben tudom majd cipelni??

Mokata!
Nekem is szokott fájni a gyomrom, pedig én is eszem, nem is keveset. Tegnap még a fejem is annyira fájt, hogy kénytelen voltam bevenni gyogyit, pedig 11 hónapja semmit nem vettem be, még ha halálomon voltam, akkor sem, de tegnap muszáj volt.. Remélem Daninak nem lesz baja tőle. Mondjuk ma jól alszik.

Kép

Kép
monccs

:) Majd mindenki fél kézzel ír. Én két kézzel nyomom, nekem a lábamon fekszik: az egyiket felteszem térdben behajlítva, így pont van egy háromszög, amiben cukin elalszik. Persze fél óra után zsibbad mindenem.. :D

Kispiskóta! Sorstársak vagyunk fejfájás ügyben. Te mit csinálsz, ha már elviselhetetlenül fáj? Van erre valami homeos cucc??

Kép

Kép
monccs

Kaptam használtan egy Hauck kengurut, Micimaci van rajta. Ismeri vki ezt a márkát :?: :?:

Szivvi! Köszi a helyreigazításokat. Emlékezetből dolgoztam. :oops: Egyébként egy régi kabarévicc jutott erről az eszembe. Amikor is kiderült, hogy a sarkon nem Volgát (autó), hanem Olgát és nem osztogattak, hanem fosztogattak. Egyébként minden más stimmel. :D
mtücsi

Dorka, az adatok:
Szülés várható időpontja: 2007.07.12
Életkor:29
Pocaklakó: 2007.07.09. 3330g/56cm
Hányadik baba: 1.
Lakhely: bp
Kórház: II. Női Klinika

Kép

Kép
monccs

Szivvi írtam neked privit!

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi:eddig mindkét nap jó nekünk is,egyeztetünk és összehozzuk a Lurkóinkat

Bridzsi

Kép
esztora

Tücsi :lol:

Monccs, nem elviselhetetlenül fájt. Nem vettem be semmit. De állítólag az Advil Ultra választódik ki a legkevésbbé a tejben.

Én nem merem kenguruztatni. :roll:

Ági és utána megnyitod a vizet? Minek van így szívó funkciója?

kispiskóta

Esztora
Válasz ment!! ok, majd dumálunk! Ha jó idő van sétálhatnánk egyet a Haleszban!
Tücsi
No problem! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok
Ti adtok cipőt a bébekre sétánál? Vagy csak zozi, meg takaró??

KépKép

KépKép
szivvi

Én adok cipőt, de zokni és takaró is van! :wink:

kispiskóta

Monccs!

Dorka mán engedélyezte a táblábakerülést fennebb.
DE: most jön a zsarolás: kérjük a szüléstörténetedet. A többiek tudják, én vagyok a mániákus szüléstörténet olvasó.

Zsú

Neked még mennyi türelmi időt adjunk? Fiacskád 3 nap múlva 2 hós. Múltkoriban nem kattantam rá ama dumádra, hogy a nőgyogyós kontrollal első terhességed lezártnak tekinthető. Minket (tom, spéci engem) nagyon érdekel a történet végéről egy mozzanat. Tod te mellik.

Kép
kissmanó

cipőőőőőőőőőőőőőőőőő? rendes becsületes cipőre gondoltok a szó szoros értelmében?
nekünk ollan nincs ilyen törpe méretben (bár most láttam hétfőn egy outletben), csak olyan kötöttke, meg zokni.

Kép
kissmanó

Cipő-cipőre gondoltam! Jó a talpa nem fog elkopni, monnyuk nincs is rendes talpa :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Gurgi
Komoly? Nagyon gáz íze volt a cigónak? Mert lehet, hogy a legközelebbi csajos bulira (1-2 hónap még) beszerzek :D Én úgyis útálom a cigi ízét, csak a füstölést szerettem, csak bulikban nyomattam, amolyan társasági bagós voltam. Tavaly már nagyon-nagyon keveset szívtam, nov. 1-jén egy felet, aztán 25.-én pozitív lett a teszt :D na akkor persze semmit, és egy percig nem hiányzott, de tegnap megcsapott a szabadság-feeling, és vhogy az is hozátartozott volna... de csak volna...

Zsú
édes kis kukacos!
így felülteted? azta... én nem merem....

Szivvi
eddig nem adtam, de most megtaláltam a cipőt, amit barinőmtől kaptam 3 hónapos terhesen. Világokék adidas, éééédes! Néhány hét múlva kipróbálom
:D

Kép
Kép
emma1976

manó, hú ez naon hivatalos volt! Elkezdtem írni, csak mindig megakadok, olyankor nem látom a képernyőt! :oops:

Cipőink: Kép

kispiskóta

Emma, nem percekre, csak fürcsi előtt tornázni szoktunk és fekvésből felhúzni ülésbe is közte van. De annyira aranyosan nézgelődött, hogy Apája lefényképezte.

kispiskóta

Halesz ok,jó nagy köröket lehet sétálni.

nincs cipönk nekünk se,tutyink van amit zoknira ráadok.

Bridzsi

Kép
esztora

kispiskóta

zsú
mi is szoktuk tornáztatni, de csak picit húzzuk fel fektéből, ameddig tartja a fejét. De hát mondod, hogy fiad már fordul, akkor ő biztosan előrébb jár. Csak az alapelv, hogy nagyon kicsit szabad csak többet, mint amennyit megától is csinálna... legalábbis én így tudom, de nem akarok okoskodni... nyugodtan mondjatok ellent tapasztaltabb anyukák

Kép
Kép
emma1976

Kép
Egy cipőmániás csajszim van :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

szivvi
ez nem semmi kollekcióóóóóóóóó :shock: :D :D :D

Kép
Kép
emma1976

Most eludt el Pindurkám egy nagy masszír után :D

Nekünk is van cipöönk, de csak mert kaptuk es nagyon ritkán adom rá.

Ná! Nekünk is van egy Hauck kengurúnk. Nem rossz, csak az a bajom vele, hogy (legalább is ezt) nem lehet állítani, így rám nagy, apára kicsi. A chiccosat használom inkább, de veszprémben csak ez volt, így ezzel is voltunk pl. a postán, meg az okmányirodaban.
A babakocsink Hauck, azt nagyon szeretem.

Monccs! Na, akkor nem vagyok egyedül ezzel a gyomorfájással... Egon kapja tegnap óta a normaflort és én is iszom. Ma egy pici kakifolt volt a fenekén, így reménykedek, hogy kaki is lesz. Szegénykém.
Azóta van a probléma, hogy nekem mellgyulladásom lett és a 39 fokos lázamra vettem be paracetamolt. Lehet, hogy ez okozta? :?:

Gurgi! Tejszaporító cigi? Há-há.há.... :lol:
molkata

És egyet sem vettem, mindet kaptuk! Bárcsak kifognék egy ilyen patrónust :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

emma, a doki is így vizsgálja, hogyhogy tartja a fejét. Teljesen felhúzza ülő pozicióba. Én nem szoktam ültetni soha. Vagy rosszat tettem? Nem értem? :oops: A fordulásra meg írtam, hogy szerintem véletlen volt, de megörültem mert a szemem láttára csinálta.

Szivvi, ez aztán kollekció!!! :lol: Shoppingolunk-shoppingolunk... :lol:

kispiskóta

Zsú szerintem ezzel nem csináltál rosszat.mi is szoktuk igy "ültetni" de amint látom hogy fárad akár 1-2 mp után is már engedem visszafeküdni.
Ricsi nővére(védőnő) már hetekkel ezelőtt mondta hogy nézzük meg hogy tartja-e a fejét.

Bridzsi

Kép
esztora

esztora, de jó, én is így csinálom, mikor látom fárad el akkor visszaengedem.

kispiskóta

No. Aludtam 2 órát + kitakarítottam 3/4-ig.

Bori!
Ez nem véletlen, mindenhol cici-cici-ciciiiiiiiiiiii

Ja, szal annyira sztem nem gáz a gyógyis cigi ha más nincsen ez is megteszi..de amikor már ihatunk alkeszt akkor eszíhatunk rendes cigit is..de én gyerkőc mellett nem fogok, amúgy sem voltam sosem nagy bagós..koca, a lejmolós fajtából :oops:

Szivii!
Mennyi kis cipőőő, hát jah, korán kezdi Lilkód. :lol:

Nekünk van pár cipőcskénk, most mostam ki hármat a héten + van egy fasza nike is amit ajcsiba kaptunk..
Én még nem adom rá, elég nagyocskák, tök hülyén néz ki, mint Jeti.

Samu még alszik, lassan ébredezhetne, szopika aztán irány darány :lol: azaz a Pólus.
torolve_20131003125716

Mokata!
Ha csak paracetamol volt, akkor az kis mértékben választódik ki a tejbe. Most okosodtam, mert fejfájásra kerestem valamit, és patikus mondta. Ha kakifolt volt, az már jó jel! Nálunk is így kezdődött, aztán szépen jött a többi!

Szivvi! A kiscsajnak akkor már külön cipős szekrénye van, ugye? :lol:

Kép

Kép
monccs

zsú
OK, nem szóltam :D

Zalánom ma vigyoriiiiii :D megzabbantom mindjárt :D

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok Csajok!

Aki kipróbálta a Helen Harper pelust, mik a tapasztalatai. Andi, rád emlékszem, hogy vettél olyat. Jó?

Ma jó napunk volt eddig. Panna most is alszik. Nagyot sétiztünk, végig aludt. Jó volt. Holnap megyünk Solymárra kerti flekkenezésre. Tök jó lesz.

Kicsit éhes vagyok. Mit egyek? :roll:

Móni: az öreg nem nézett nektek sem gerincet? Tökre felháborító szerintem.

Olyan cukik a bébik!!! Még képeket! :P

Kép
zsuzsi**

Cipőőőőő????? :shock: :shock: :shock: :shock: Nekünk nincs. És nem is lesz egy darabig… Amíg csak kúszik, addig tutyik, de még abból is csak egy 86-os van, ami egy anorák alja. 1x volt rajta, amikor egész délutános külső program volt rossz idővel. Én a babakocsiban aláhajtom a takarót (U alakban, rajta fekszik az egyik szárán), így ha le is rúgja, a lábfején akkor is ott marad. Egyébként meg zokni van a rugdalózó alatt, amióta ilyen hideg van.

Karjánál fogva húzni. Nem szabad sokat, de amíg nem tartja egyenesben, naponta 1-2 alkalommal 3-4x lehet a gyógytornász szerint. Ha viszont már tudja, akkor nem kell, merthogy a gerincének nem tesz jót. Jobb edzés a hasonfektetés.
Vendég

Még nem olvastam vissza, de a táblát frissítettem. Immáron üdvözölve van benne monccs, az új tagunk, és nem kíméltem az inaktív tagokat, akikglen lekerültek ismét a tábla aljába. Kérem a kifogásokat, ellenvetéseket, véleményeket!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Ckat :)
Porszívós orrszívónk van, szuper! :) Elemes vacakokra kár kidobni a pénzt. :? Nem próbáltam, de a barátnőmnek olyan volt és nem ért semmit, mélyről nem hozta ki a dolgokat. :?

Zsú :)
Nincs ötletem a gyors és hatásos fertőtlenítésre orrszívócső ügyben, tényleg nehezen szárad ki. :?

Emi :)
:lol: A cipellőn jót vigyorogtam. Forrest Gump. :D
2O-án menjetek rokont látogatni. Tényleg elég durva, hogy csak hideg víz lesz a lakásban. :shock:
Csillát sem ismerem. :?

Kinderke :)
A női logikás írás tök jó. :lol:

Manó :)
Én is eltettem az orrszívót "jó" helyre, persze nem találtam amikor kellett, most már megvan. :roll:

Tücsi :)
A cikk korrekt. A bolt tele félkész, kész és fagyasztott kajákkal, a rengeteg McDonalds és kistestvérkéiről ne is beszéljünk. :? Én azért főzök. 8) A gyümölcs is éretlen, zöld banán, kemény barack...vannak bio-organik kaják, de drága. Plusz ki tudja mennyivel jobb mint a nembio. :?
Rengeteg műsor van, hogy hogyan együnk egészségesen, baromira idegesít, hogy mindenhonnan ugyanazt hallom, de most ez a divat. :?

Ági :)
Milyen a csapra szerelhető orrszívó? Még sosem hallottam róla... Jó?

Móni :)
Kitartás Blankához. Sokszor van ez nálunk is, hogy a nagy kiakaszt. Ez van. :? Valahogy túléljük a "kezdeti" nehézségeket. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

halihó

nekünk sincs cipellőnk :wink:
van 2 tutyi az egyiket még egy ügyfelem csinálta, de én is úgy gondolom, mint Bori, majd akkor ha tényleg szükség lesz rá!

hulla vagyok ma 4 részletben sikerült ebédelnem és 20 részletben kisikálnom a konyhát :?

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dorka! Nem veszed ki az inaktívok vonalzóját? Elég morbidul néz ki az 50 hetes vonalzó! :shock: :wink:
Vendég

Sziasztok anyukák!Végre ide értem ma elég húzós napunk volt vásárlás,takaritás..stb.Beni meg egész délelöt hisztis volt csak ölbe volt hajlandó lenni.Nem rég fürcsiztem vele utána kajált most megy az alvás.Holnap délelöt meg apával mennek csavizni én meg csinálok egy bazi nagy takarítást már nagyon a lakásra fér.Cipő téma:Nekünk is van egy pár de még nem adom rá.Nekünk a doki szinte meg tiltotta,azt mondta hogy a láb ujjak nem tudnak úgy mozogni cipőbe mint zokniba.Ameddig nem indul nem is akarok rá adni cipelőt.Cigi téma:èn is nagy bagós voltam juniusba volt egy éve hogy le szoktam néha hiányzik.Van egy csaj tőlünk nem messze van a cukijuk.Szóval novemberre van kiírva de úgy cigizik hogy csak na plusz kávé komolyan UNDORITÒ.(Elmondása szerint csak 8-10 szálat szív)Kata:én sajnálom hogy ritkán tudok jönni de annak örülök,hogy nem sokára megismerlek a kis hajas babáddal együtt.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Huhh! Borinak igaza van.
50 hét :roll: :?:

Meg mi a nagy kő van Zsanett 24-el?
Meg Times is lökhetne 1-2 képet az ikrekről.
Az augusztusi topikban van egy ikres kismami, s elég gyakran írogat, igaz tesznek is neki kérdéseket a tagok, hisz dokkernéni. Ráadásul jó messziről ír, a golyóbis másik feléről. Még másikabbról mint Mary.

Na jó, persze ők azért tudatták velünk, hogy szültek, nem úgy mint Jovika, akit láttam Dorka lepakolt inaktívnak.
Nem részletezem tovább a véleményem

Kép
kissmanó

Ma kicsit megváltoztattam Egon rendjét. Nem jött be....7-kor lett volna az utolsó evése, de úgy gondoltam még korai fürdetni, inkább majd késööbb. Hát kaja után olyan kiabálást csapott, meg kell fürdetni a kis drágát. Persze, akkor még egyszer enni kért és most alszik :D

Monccs! Még nem jött meg a kaki :cry: De nagyon várjuk.

Hemej! Ez valóban undorító! Èn is ismerek ilyeneket.

Valóban morbid az 50 hét.

Küldtem nektek iwiw-en egy linket, amin szavzhattok Egonra, de elküldöm itt is, mert lehet nincs mindenki a wiw-en. Szal, itt az 5. cumira kattintva:

http://www.rtl.de/ratgeber/microsites/b ... p?id=47547

Most megyek, mert kész a vacsi! :D
molkata

Ti sem korán vacsiztok, meg kell hagyni :wink:

Na, ma megtörtént az elmulasztott fürcsipótlás. Jányom akkora rugdosásnak járt a végére, úgy élvezte a vizet, mint még soha.
Ja, mérlegelés is vót, félhatkiló. Centivel itthon nem foglalkozunk.

Na léptem, reggel korán kell indulni, megyek a csajjal Csíkszeredába, eccer nekem az elmulasztott fodrászpótlás, majd a picurnak ortopédia.
Apát meg hagyom a nagyokkal, legyen neki is része a földi jóból, mert nekem volt a napokban. Már közel jártam én is ama csapathoz szegülni, melyben a tagok felmondanak. Végül még bírom, de csak mett hétfőtől csökken a terrormanók száma.

Annee - éljen a sör. Most is nyomok egyet, eccerűen nálam nincs megállj, ha itt van bent a házban, hisz ugye mindent a tej érdekében, senki nem szólhat rám. Ettől már csak a jégermanci a jobb. Csak azt nem lehet mázsaszámra inni, az löki a fejet.

Jóccakát.

Kép
kissmanó

Kata szavaztam!
most pedig kotrodom aludni.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: