A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Jó reggelt!!!!

Jujjj, de jó jövő héten találkozunk, olyan jót nevettem, hogy a "sarkatokra álltam"

Csajok: nem tudok jó hírekkel szolgálni, reggel megcsináltam a tesztet, ettől negatívabb már nem is lehetne, ET utáni 16. napon még 25 sincs a HCG-m :cry: mondjuk pár napja jönnek az apró pattanások és sejtettem.
Hihetetlen, hogy mások hogyan tudnak spontán gyereket csinálni.
Ilyenkor is kell Utrózni/Duphastonozni? Mert ezek eltolják a mensit?

Remélem Nektek jobb a napotok lesz!!!!

Anikó
tatulány

Utró -time :D :D :D meg fürcsi-time :D :D :D

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Bocsika, hogy ritkábban írok, de kicsit ki vagyok, mert pár napja nagyon fáj a hasam, és egyre erősebb az érzés, hogy nem sikerült! (én az örök optimista) Tudom, hogy most mindenki le akar szúrni. Ne báncsatok kérlek!
Ja és ma reggel mikor az utrot betettem a körmöm alatt picit barnás volt. Na mindegy, még azért nem adom fel, csak lassan kezdem úgy érezni, hogy szétpukkant az álomlufim.
Nem tudom valahogy mostanában nagyin nem sikerül semmi sem.
Néha mondjuk olyan ihletem van, hogy nem sikerült, de néha azért bevillan, hogy mégis lehet, hogy ott csücsülnek a pocimban. De sajnos a nem az erősebb.
Na mindegy. azért még nem adok fel semmi.
Csak kicsit ki vagyok már készülve.
Ági28

Tatukám!
Jaj, neeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Istenem, ez nem lehet igaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azért még simán megeshet, hogy Apánk meglát VALAKIT a pocidban!!!!!!!!!!!!!!!!!:D
Nem jutok szóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én még reménykedem Benned Tatuskocskám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A 20feletti HCG már jó, nem? Neked 25???? Az jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!:-)
Én nem csinálok tesztet ezek után.
Szerdán odamegyek és lesz, ami lesz.
Ezek szerint olyan k.nehéz elérni a célunkat, hogy nem is élem bele magam...
Végtelenül sajnálom, de még remélek jó híreket Felőled hétfőn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira megölelgetnélek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oops:
Bodzid
bodza2005

Tatus!
Annyira jó arc vagy, hogy mégis ilyen pozitívan kezdted az üzenetedet!!
Én még remélek jobb hírt Tőled!!!!!!!!!!! :D :D :D
Pusssszantás, B.
bodza2005

Édes Ágicám!
Éreztem, hogy nem véletlenül tűntél el... :cry:
Tudod, hogy ez a beágyazódásnál normális, tehát NEM szabad rosszra gondolnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérlek, ígérd meg, még ha nehéz is most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eszetlen sok pozitív energiát és megtartó erőt küldök Neked!!!!!!!!!!!!!!!!! Rendben lesz, meglásd!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Szépen eszegesd a husikádat és du. jöhet a film!!!!!!!!!!:D:D:D
Képzeld, a Párom, aki egyáltalán nem szokott beteg lenni, most vírusos torokgyulladást kapott egy kollegájuktól... Remélem, nem kapom el... Én sem szoktam breteg lenni, most először aggódom... :cry:
Ölelés és hajrá előre, tovább, okés?!!!!!!!!!!! :D :D
bodza2005

Jaj, ez oldalra folytatódik...
De fura.
A fele szöveg csak akkor látszik, ha eltolom. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
bodza2005

Jó reggelt!!

Tatu,Ágica! Úgy sajnálom :( de azért kérlek még nem adjátátok fel.
hanyatka

Hanyatocska!
Bírd ki ezt a hosszú napot és mindjárt megölelheted a Szerelmedet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :lol: :lol: :lol:
De jóóóóóóó!
bodza2005

Sziasztok!

Ágika,Tatuka még ne adjátok fel jó akkor is mensis görcs van ha sikerült.

Bodzikám engem nem irtál pedig én is megyek a talira. :)

Andi
zsembi

Bodza már bent vagy a Skypembe de nem vagy fent pedig már van fülesem :D

Andi
zsembi

Zsembikém!
De marha vagyok, pedig a lapomra felírtam, amin gyűjtöttem, hogy akkor ki is tud jönni!!! Hát, még szép, hogy Te jösssssssz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De lyóóóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!
Puszik!!!!!! :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Ágika: este gondolkoztam, hogy el vagy tűnve, mi a baj????

Ne add még fel, én már rájöttem, hogy a megérzések, tünetek semmit sem számítanak (kivéve persze ha erős babás tünetek), csak a teszt és az UH számít. Én nem szúrlak le, teljesen megértelek, sajnos nem attól függ a siker,hogy erősen hiszünk benne (OK attól is), de mi mostmár a sors kezében vagyunk.
Ági: még tarts ki, hiszen cérnázáson is voltál.

Bodzi: a tesztek érzékenysége 25, vagyis ennyi hcg-től mutat +++++++-at, nekem még ennyi sincs, pedig ilyenkor párszáznak kellene lenni.

Remélem nem kapod el a párodtól a torokgyuszit, hiszen mi most tele vagyunk nyomva vitaminokkal. Jobbulást és adján Neki gyógypuszikat :D

Annyira hihetetlen lett volna ha elsőre sikerül.

Zel: mai hírek? Édes lehetett Egérke.

Szegény Apánk és a többiek mennyit melóznak és mégis ilyen rossz a sikerességi ráta. Én annyira hálás vagyok nekik!!!!!!!!!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Tatu! Neeeeeeeeee! Ne add még fel!

Ági! te meg ilyen korán tényleg ne vonj le semmi következtetést!

Bodza! Te meg ne is gondolj semmire,mert a csöppök megérzik, hogy nem hiszel bennük, és akkor mi lesz???

beszéltem reggel Apánkkal. hát én úgy örültem a hangjának! Azt mondta elég, ha hétfőn megyek, és hogy csináljak tesztet.

Helyzetem: eddig nem erősödött semmi. Csak még pár napig írja ki. Mert akkor ha decemberre van még hely, már a novemberi mensivel kezdhetnénk is.

Kép
Kép
Kép
zel

Zel: és mit mondott Apánk, hogy van még esély , a ++++++-nak, szedni kelll a gyógyszereket ugye?

Jaj, december, megint együtt mehetnénk, de jobb lenne ha inkább sikerülne most.

Anikó
tatulány

Sziasztok!
Zel! Úgy látom, félig ár előre tekintesz, és ez jó abban az esetben, ha apánk azt mondja, hogy nem sikerült. Hétfőn minden kiderül.
Tatu! Te is hétfőn mégy az intézetbe? Sajnálom a negatív teszetet, de azért 5 nap múlva csinálsz mégy 1-et?
Bodza! A 21. nap Te is csinálj tesztet, mert az apánknak csak ad valami információt.
Ági ! Megértem, hogy egy ilyen pillanatban vegyes érzelmeid vannak, de most tartasz másfél hétnél ha jól tudom, a barnás pötty Te is tudod, hogy mástól is lehet. Próbálj valami vidám dolgot csinálni, és ne ezzel a kérdéssel foglalkozni, mert kikészülsz. Én bíznék abban, hogy sikerül.
Drukkolok neked is, bíz az álomszép babókban. :D
Puszillak benneteket :)

manoka
manoka71

Manóka: nekünk Bodzával együtt szerdán kell menni, akkor lesz a 21. nap.
Tapasztaltak: nem mehetnék korábban, mondjuk hétfőn? Persze fogok még tesztelni, de van értelme???

Anikó
tatulány

Ági: igaza van Manókának, legyél optimista, ráérsz a tesztelésnél majd ezeken gondolkozni, sok idő van még addig hátra.

Mai babaragacsok++++++++++++

Szépem: hogy vannak a tüszőid?

Anikó
tatulány

Tatukám!
Nem mondta, hogy hagyjam abba a bogyikat, de inszemnél is addig kellett, amíg rendesen nem véreztem. Tehát ha majd Uh után mondja, hogy abbahagyhatom, akkor leteszem végre.... addig lesz még egy-két utro-time :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Aranyosak vagytok, csak hát sajna jó pár napja ezt érzem. De mindegy, persze azért még nem adtam fel. Ki tudja, hogy az ikrekre hogy reagálok! :-)

A 21. napi Uh előtt mindenképpen kell tesztet csinálni, mert ha nem jön meg, és apánk sem lát semmit, akkor még sajnos fennáll a méhenkívüli, és apánk ezért erőlteti a tesztet. És ha megjön, akkor is kell tesztet csinálni. ÚGYHOGY SAJNA AZT NEM LEHET ELSUNNYOGNI.

Tesztet nem csinálok még. Annyira azért nem vagyok elkeseredve azt hiszem.
Ági28

Tatu! A papír szerint a 21. v22 nap kell vissza menni vagy ha rendesen megjön a mensi. Korábban még sosem voltam, mindig csak a "megadott" időben.
Szép idő van, mert megrendeltem :D

manoka
manoka71

Ági ez a beszéd! (a 3. mondatodra és az utolsó mondatra gondolok)
kitartás (tudom,hogy könnyű mondani, de most ezt kell csinálni)
pusz

manoka
manoka71

Sziasztok!

Nem örülök, hogy ilyen hírekre jöttem. :cry:
Tatu, nagyon sajnálom a negatív tesztet, de azért ne add még fel. Amíg nem jött meg vagy Apánk nem mondta ki, hogy nem sikerült, addig igenis van remény.
Ági, Te se keseredj még el! Neked még bőven van időd a tesztig, ne agyalj ezen. Nyugi, és husi és folyadék. Neked most csak erre kell figyelned. Ja, és sok-sok filmet nézni.

Mai babaragacs szállítmányt is útnak indítom! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem mindenkihez eljut. :)

Én bízom benne, hogy vasárnap fog megjönni a mensim, és akkor hétfőn megyek Apánkhoz, de hogy hányra, azt majd akkor megtudom.

Pusszantás Mindenkinek!

Bea
beus77

Ja, egyébként mire elolvastam a hsz-eket és megírtam a választ, addig éppen 5-ször kellet kilépnem, mert mindeig bejött valamelyik főnök. :( De azért csak sikerült megírnom! Nem fogtak ki rajtam! :lol: :lol:

Bea
beus77

Beus tipp írd meg Wordben, és másold be, hidd el így időt takarítasz! :-) És nem látják, hogy a babneten pötyögsz! :-)
Ági28

Beus:
kis remény még van, de nagyon halvány, meg elkezdett mensimegjövősen fájni a hasam.
Ügyes vagy, hogy kifogtál a főnökökön
:D Drukk a Te mensidnek, hogy pontos legyen!!!!!

Anikó
tatulány

Lányok ezt a szép időt ki kell használni, mert jövő hét elején megint jön ez a fránya hideg.
lehet, hogy hétvégén benézek hozzátok, de ma és holnap elég sűrű lesz a napom.
pusz

manoka
manoka71

Sziasztok Lányok,

előkerültem én is. Gyorsan próbáltam visszaolvasni és látom nagy az izgalom.

Ági, Tatu, Zel,Bodza,

én annyira, de annyira drukkolok Nektek!!!!!Én is éreztem eleinte mensis fájdalmat, meg fel volt puffadva a hasam, mint egy lufi így biztos voltam benne, hogy meg fog jönni. Aztán már 10. hete nem :) Szóval NEM FELADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt mindenki nagggyon drukkol Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ez a sok pozitív energia csak képes csodákra!!!

Manóka,

örülök, hogy gyakrabban írsz. Ez jó jel. :D

FEBRUÁÁÁÁR,

ha jól látom jó rég írtál, pedig mindig itt csacsogsz. Ugye nincs baj??

Többieknek is millió millió drukk (Grillázs, ha esetleg van egy kis időd táblira, könnyebb lenne képben lenni....köszi.persze csak ha van rá időd.)

Én voltam a héten apánknál. Jó sokan voltak. Egyelőre 0,5 kg mínuszban vagyok az ottan mérleg szerint. És a baba szépen fejlődik, láttam a köldökzsinórt, a kezecskeszerűségeket, még olyan nehéz kivenni, de azt látni, hogy mennyit nőtt!Fantasztikus érzés, SZÍVBŐL KÍVÁNOM,HOGY MIHAMARABB MINDENKI ÁTÉREZZE A TOPICBAN!

Tudom, most inkább a babaragacs szurkolás az aktuális a topicban, de azért lehet egy -két kérdésem a kismamikhoz?

Cseka, Február,

nálam is szóba került a magzatvíz vizsgálat, de olyan szempontból, hogy döntsem el, hogy vérvétel az Istenhegyi úton vag ymagzatvíz vizsgálat. Jó kis előadást tartott pro és kontra apánk mindkettőről. Viszont én már most eldöntöttem, szó sem lehett magzatvízvizsg. ról.

Az Istenhegyire hogy kell bejelentkezni???A telszáma megvan valakinek?
És mikor kell menjek vérvételre legelőször??Védőnőnél is jelentkezni fogok jövő héten, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

Lányok,
mindenkinek millió drukk!!!!!!!!!!!!!!Csodás őszi hétvégét, sétáljatok, pihenjetek sokat!!!!!!!!!!!!!!

Próbálok jövő héten gyakrabban jönni.

Puszi,

Bébé
bébé2007

bébé!
Két helyre mehetsz vérvételre (legalábbis én anno ezeket találtam):
-Istenhegyi géndiagnosztikai központ
1125 Budapest, Istenhegyi út 29-31.
Tel.: (1) 224 5442, (1) 224 5443
- Preventrend Kutató és Szolgáltató Kft
1148 Budapest, Bolgárkerék u. 3.
06-20/ 945-3558
Ha jól emlékszem 25 000 körül van mindkettő.
Én a zuglóiban voltam. Itt két vérévtel volt a 12. és a 16 hét körül.
Sima vérvételre, laborra minimum háromszor kell menni. Ha most 10 hét körül vagy, akkor most akár mehetsz is :-)

Lányok!
Sokan mondták, hogy a hasfájás, főleg a szurkálás, picit görcsölés terhesség tünete is lehet. Ezzel maximálisan egyetértek, nekem is ilyen volt. Ráadásul már két hete késett, és két vagy három tesztem is negatív lett.
Folyamatos depiben voltam, pityeregtem, hogy na, most sem vagyok terhes, sosem fog sikerülni.. Aztán kiderült, hogy ez a nagy világfájdalom már a terhesség miatti hormoningadozás miatt volt. Muris nem?

Kép
szõke

Ági, köszönöm a tippet a word-el kapcsolatban. Megfogadom. :lol: :lol:

Már csak egy napot kell kibírni a mensimnek, hogy ne jöjjön meg, aztán már kezdünk is!!! Júúúúújjj, már úúúúúgy várom!!!!

Én most elköszönök, mindjárt jön apa, vacsizunk és megyünk Velencére a barátokhoz.

Jó hétvégét mindenkinek, bár lehet hogy holnap benézek, vagy vasárnap anyukáméktól!

Pusszantás Mindenkinek!

Bea
beus77

http://www.wellnessvilag.com/cikk.php?cikk=171

sziasztok, mindjárt elolvaslak titeket és írok, addig nézzétek meg a fenti cikkben a húsok fehérjetartalmát!
szépem

lányok!! föl ne adjátok! nagyon elkenődtem, hogy ilyen hírekre jövök! :( míg nem véreztek nagyon, tényleg van remény! én továbbra is drukkolok: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

és a menziket irányítsátok át Beushoz vasárnapra!

tegnap este megkaptam a cetrotidet a János khban, nagyon kedves volt a nővér, jól elbeszélgettünk, nem lett semmi reakció, szerencsére.
ma meg voltam megint Uh-n, hát Apánk jobban meg ilyedve tőlem, mint én magamtól, a túl sok tüsző miatt. nem számszerűsítette, így egyenlőre rejtély, de emiatt holnap be kell menni vérvételre, s az alapján döntünk, visszakaphatom-e majd a bébiket, vagy csak egy későbbi ciklusban, nehogy gond legyen a túlstimuval... drukkoljatok légyszi, hogy ne legyen magasabb az ösztradiolom 4000nél!! viszont ezt leszámítva azt is mondta, hogy nagyon szép minden.
Aki még előtte áll a stimunak, mindenképp ajánlom, kezdje el a méhpempőt és a sok folyadékot, mert szerintem közrejátszik ez is, hogy szépnek találja a méhnyh. (most 12es).

ahogy látom, tényleg jó kis találka lesz a rendelőben hétfőn és szerdán is! keressük majd egymást, ha sikerül!
szépem

ja még vmi, most hogy megláttam a gravida-reklámot: én igazán nem vagyok irigy, de ma a patikában egy ránézésre 16 év körüli ázsiai lányka kért magának gravidát előttem... no mi aztán igazán befogadó, jóléti állam vagyunk..
szépem

szépem

Sziasztok Lányok!

Bébé irigyellek a prüntyöke miatt csuda jó lehetett látni.

Szépem ez jo táblázat. Drukkolok neked nagyon.
Hu akkor hétfö jó nap lessz én délre megyek talán már akkor nem lesznek sokan.

Jaj lányok voltam a kikában láttam álmaim babakocsiját 224ezer csak. :cry:

Láttam álmom konyhabutorát is az meg majdnem 1 milla.

Jo volt álmodozni.

Andi
zsembi

na idefigyeljetek ti ügyistudom hogy nem sikerült, mert a tesztem is negatv hozzáállásos anyukáim! szét fogom rúgni a kis positokat, ha abbahagytok bármi gyógyszert. Wass doki mondta nekem a lányo előtt, hogy nehogy abbahagyjam és ott volt a kis banya és most 3 és fél éves. ha akkor abbahagyom, akkor most nincs. nem meséltem méég a 2. beülti utáni alakításomat? akkor abbahagytam a bogyókat, mert a beülti utáni 12 napon negatív lett a tesz és a hőm se mebt fel. íA lányomnál nem ment fel e hőm. tezstet ugyan nem csináltam, de e hőmérséklet emelkedés hiánya miatt úgy gondoltam, hogy ügyis negatív lenne és nem lett volna az. Szóval lombik és inszem nél annyira megkavarodik a hormonháztartás,hogy ezek az ún. jelek, hogy nem sikerült a terhesség abszolút hamisak. Tudom hogy iszonyú nehéz a várakozása, és az is benne van a palkiban, hogy nem most fogant meg a babátok, de csináljátok végig, az uhig a kúrát, és majd apánk kimondja az áment. Ez elsősorban tqatunak éa áginak szólt, de mindenki magára veheti, aki a gyogyok abbahagyását fontolgatja
no. vigyázzatok magatokra!
Vendég

H
úh, bocsi a hibákért, de felindultam!
Vendég

Tatuka! Átadtam a gyógypuszikat, köszöni, aranyos vagy!!!
A Te drágád egy tündér, hogy így szorít nekünk!!!!:D:D Mi pedig Nektek!!!!!!! :D :D :D

Zsembike! Annyira jó volt tegnap ez a maratoni skype-konferencia 5 fővel!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos kis álmodozó vagy!! Kívánom, minden álmod váljon valóra!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Csajok! Hanyat, Yami, Zsembi, Ági, Bodza fent vagyunk a skype-on, nem jöttök Ti is? Isteni volt ez a buli!!:D:D

Zel! Igenis, értettem!!!!!!!!! :D :D :D

Ági! Micsi?? Pusza Neked!!!:-):-):-)

Tatu, Zel, Ági! Mai babaragik++++++++++++++++++ :wink: :wink:

Manóka! Rendben, akkor legkésőbb szerda reggel megcsinálom a tesztet!! Köszi!!:-):-):-) A szép időt is köszi!!!:lol: :lol: :lol:

Beus! KÖSZI a ragikat! Drukkolok a vasárnapi mensihez!!!!!!:-) :-)
De jó, szép hétvégét a barátokkal!!!!!!!:D:D:D

Tatus! Szerintem ez nem számíít, hogy úgy fáj a hasunk!! Remélem...
Beber is megmondta!! Neki 3 hónapig volt "olyan" fájás, azután jött a Pistike... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bébé! Végre!!! :D:D:D Drága vagy nagyon!!!!!!!!!:D:D:D
A barátomék kisbabát várnak, Ők is és többen is az Istenhegyit javasolják!!!:D:D Amúgy több hely is van, pl. a I. Klinika is profi, azt mondják!!! Íme az összes cím: http://www.mok.hu/index.php?pg=news_2_15963

Szőke! Nem semmi, hogy még akkor is negatív volt és mégis ott figyel a Kisbüdösötök! :lol: :o :o :lol: :lol:

Szépem! Köszi, drága vagy!! Ugye, milyen rendesek a Jánosban?!!!
Nekünk is csupa jó tapasztalatunk volt!!! :D:D
Fú, iszonyatosan drukkolunk Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

Babóca! Hű, ezt megkaptuk!! :lol: :lol: :lol: Jogos a letolás!!!!!!!!!!!
Rendes vagy, hogy törődsz velünk!!! Köszi!! Pusssz!!!!:D:D:D

Hanyatocska! Boldog vagy, hogy megjött a Feled, igaz?!!!!!!!!!!:D:D:D
Szép hétvégét Nektek!!!! Mit főztél végül??? Szivek??:wink: :wink: :wink:

Yamikám! Mi újság? Pénteken tali!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol: :lol:
Bababa? Cupppppppppp :D:D:D:D
bodza2005

Bébé! Még egy hasznos oldal és címek a géndiagnosztikához:

http://www.lombikbaba.hu/index.php?opti ... &Itemid=25

Puszik!!:-)
bodza2005

Sziasztok!

Bodzikám nekem is nagyon jó volt veletek csacsogni most közelebb érezlek titeket magamhoz és olyan jókat nevettem.

Ma nem tudok csatlakozni tudjátok a házimunka talán délután ha fent vagytok.
Addigis puszillak titeket.

Zel,Tatu,Ági.Bodza a babaragacs szállitmányt küldöm.+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Majd figyellek titeket a Skypen ha tudok csatlakozom.

Mindenkinek csodás hétvégét kivánok.

Andi
zsembi

Aranyos Zsembikém!
Én is mindig elmosolyodom, ha a beszélgetéseinkre gondolok!!
:D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol:
Igen, nekem is van mit tenni bőven :-)
KÖSZI!!!!!!!!!
Neked is ugyanezt!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D
Puszi, Bodzi
bodza2005

Sziasztok!

Na, jól megkaptuk a fenékbe rúgást, de valahogy nehéz elképzelni, hogy a negatív teszt ellenére lapulhat ott valaki, de bbbááááááár így lenne :D többeknek volt ilyen???
Mostmár semmit sem érzek, se görcs se mensi. Dehogy hagyom abba a gyógyszereket.

Bébé: nagyon jó lehetett Neked az UH-on, hogy láttad a babácskádat. Nézd meg ezt: www.gendiagnosztika.hu
dolgozol vagy sikerült TP-re menni?

Szépem: óvatosan növesztgesd a tüszőket, Apánk mitől ijedt meg, túl sok van. drukk, hogy ne legyen túlstimu!!!! Hétfőn lesz a leszívás?

Mai babaragik+++++++++++++

Anikó
tatulány

sziasztok lányok!

én is szívesen csatlakozom majd hozzátok a skypee-n, bár én elég ritkán és rövid ideig vagyok gép előtt. engem megtaláltok: sooszsuzsi

hogy vannak az elkeseredők? remélem már egy kicsit jobban, a sok fenékberúgástól... :roll:

a napom jó híre: teljesen normál értékű az ösztradiolom, nincs vele gáz. gondolom ez elárulná, ha gond lenne, igaz? persze tolom a husit, azt mondta Apánk, fél kg/nap...!
Tatu - igen, túl sok van, ezért az aggodalom.

igen, hétfőn megyek leszívásra, ki lesz még ott Hanyatkán kívül?
szépem

Kedves Zel, Tatu, Ági, Bodza!
Két dolgot szeretnék javasolni, vérvételből méressetek inkább ßHCG-t, ne vizeletből (Nyírőben 2000 Ft. beutaló nélkül).
A második dolog, hogy én is barnázok az ET utáni 16. naptól (mégis utoljára tegnapelőtt csütörtökön hallgattam Picinyke Prüntyőke szívhangját). A nem sikerül érzés a korábbi kudarcoktól van, nem a valóságot tükrözi.

Szépem, Hanyatka! Optimális számú tüszők növeszgetését kívánom!

Minden fórumolvasónak kívánom, hogy mihamarabb élje át élete legszebb érzéseit.

Velem sokminden történt, de a lényeg a csütörtöki egyenletes, erős szívhang :)
albi2000

Szépem: na hála az istennek, hogy nincs baj, megmondták rögtön az eredményt?

Az összes drukk a Tied hétfőn, jó sok petesejtecskéd lesz!!!!!!

Hétfőn Zel megy asszem ellenőrző kontrollra.

Zel, Bodza: mi a helyzet? Teszt? Mensi?
Ági: pocakfájás?
Beus: remélem csak holnap jön a mensimanó-:))

Anikó
tatulány

szép vasárnapot csajszik!

Beus- hogy áll a menzi?

Zel, Tatu, Ági, Bodza - ugye senkinél nincsenek rendkívüli hírek?! küldök még egy csokorral: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Albi - nagyon jó, hogy ilyen tapasztalatot leírsz, még nekem is megnyugtató, pedig én még előtte állok a dolgoknak. hány hetes a Prüntyőkéd?

Bodza, Tatu - ti csak szerdán jöttök Apánkhoz?
Tatu - 10kor levették, 2re értementem, így nem kellett sokat várni,s a 4000-et meg se közelítettem, 2730lett! Apánk valódi művész, az egyszer biztos!!

Zel - akkor neked holnap kiderül!!
szépem

Tatu - köszi a drukkot előre is, nagy szükségem van rá!! ha fórumközelben maradsz holnap, elkérhetem a mobilszámod, küldök sms-t a "tenyértitkomról"?
szépem

SZiasztok!

Hát nálam a helyzet péntek este utrofeltevés után köröm mögött piros, szombat reggel ismét, szombat du csak pici, ma reggel ismét piroska. Csak anyit, hogy én még csak a 11. napon vagyok az ET után, és sajna az első lombikomnál is így volt. (De tudom, apánk szava a döntő)
Bár pénteken a párommal már kisírtuk a szemünket, és arra jutottunk, hogy ha mégsem sikerült, akkor nem megyünk tovább, lesz ami lesz, de kicsit belefáradtam már testileg, lelkileg, stb..)
A hasam nagyon fáj, reggel alíg bírtam az ágyban megfodulni.

Arra az elhatározásra jutottam, lehet, holnap felhívm apánkat, és elmondom neki mi is van.
A gyogyót természetesen nem hagyom abba.
Szóval egyenlőre ennyi van velem.
Ági28

Jaaj ági :cry:
A hasfájás az normális? hogy ennyire fáj? :(
De NE add még fel, ne sírjatok még nem szabad!!! Olyan sokan írták, hogy az elején még vérezgettek is.. A háromgyerekes barátnőm is kettővel.. sőt a kolléganőm az első három hónapban konkrétan menstruált!!! (nem is tudta hogy terhes...beszarás volt)
Nagyon-nagyon szorítok!!!!
És lehet hogy nem is rossz ötlet felhívni Apánkat, hátha ő meg tud nyugtatni!!!
yamita

Kedves Kis Ági! Nekem nagyon gyanúsak a Te tüneteid én már biztos csináltattam volna egy vértesztet. Abból az is kiderül ilyenkor már, hogy hány baba van a pociban. Én is az ET utáni 11. napon rohantam a Nyírőbe, mert úgy ítéltem meg, hogy kissé barnás-sárga a betétem az utró után. Már mindenről lemondtam azalatt a 2 óra alatt míg vártuk az eredményt és aztán csak nyeltem a könnyeimet amikor az eredményt nézegettük a férjemmel.
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: