Fleur: gratulálunk Lilla babához!!! Jól érezted, hogy szülni fogsz!!!
Kaqk: fokozatosan nyugodtan viheted levegőre a kicsit. Főleg most a hétvégén. Nagyon jó időt mondanak! Először csak 15-20 percre, aztán fél órára, 3-4 nap után meg már amíg csak jól érzi magát odakint. (csak a szeles időt nem nagyon ajánlom még). Viktorka nagyon jókat alszik odakint. (Bár idebent is...

)
Gremese, Miléna: nektek mennyi időnként kér enni a baba?
Már csak azért mert ma a doktornénink lecseszett mint a pengős malacot. Hogy szerinte rengeteg egy ilyen idős babának a 120 ml tápszer. Főleg, hogy sokat kakil, szerinte átmegy rajta. Amikor meg mondtam, hogy 300 gr-ot hízott teljesen kiakadt. Az sok. Akkor inkább csak cicit adjak neki. De könyörgöm, ha el is fogadja a cicit, vagy az anyatejet, (van hogy fél órát is sikerül szopizni), utána addig ordít, amíg meg nem kapja a 120 tápszert.
Este kipróbáltam: fél óra cici, aztán csak 60 tápszert adtam neki. Fél óra múlva kiordította a másik 60-at is. Akkor most mit csináljak??? Amúgy napközben csak 5-6 óránként kéri, ami szerintem kompenzálja a mennyiséget, és éjszaka is csak egyszer kel, 4 körül.
Tényleg én rontottam el??? A doktornő szavaiból azt vettem ki, hogy én nem akarom ciciztetni. És nyomatékosan megjegyezte, hogy milyen drága a tápszer. (tudom, már van egy tápszeres gyerekem)
Még annyit, hogy Rebeka volt dokinője, sosem cseszegetett amiatt, hogy tápszeres a gyerek.
Hajni, hajrá, hátha ez már a szülés jele!