A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!

Nálunk dettó ez van Rékánál: bal alsó hátsó, éjszakai sírás. Éjjel 3-kor közölte, hogy ő márpedig nem alszik tovább, reggelizzünk :shock: Fél órán át győzködtem, hogy anya biza aludni fog tovább és nem készít reggelit.
Te hogy bírod ezt a többszólamú sírást? Te vagy számomra a lazaság példaképe, emlékszem, amikor már totális idegroncs voltam, olyan hsz-eid voltak, hogy néha röhögtem saját magamon, hogy miért csinálok egy kis sírásból ekkora ügyet. AZtán eltelt egy óra... és megint idegroncs voltam :D SZóval érdekel, hogy te ezt hogy éled meg.
Vendég

Zitacicu! Boldog szülinapot Máténak!

Zsuzsi! Jo nyaralást!

Dancsi! Remélem csak átmeneti üzemzavar ez Boldinál :lol:

Ági! Gratulálok az ujabb fogacskához!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!!

Gira: hehe Viola meg 3/4-ed 5kor amikor az apja kelt, elkezdett kajabálni, hogy kéri a kakaóját :lol: (kiabál, hogy "ááááááááááááááááá" és mutogat a szájára, így komunikálunk :( ) Gyors csináltam neki kakajót, megitta de aztán visszaaludt! :wink:
Hát nemtom, nem mindig veszem könnyen ám... Nagyon nagy könnyebbség, hogy van bölcsi, akkor legalább napközben úgymond fellélegezhetek picit. Bogival nincs gond ha itthon is van, de Viola gyakice egész nap üvölt ("áááááá"-zik jó hangosan, és ha nem találom ki mire gondol, mit szeretne, akkor sírvafakad, majd ha akkor se találom ki, átmegy hisztibe és üvölt mintha nyúznám :shock: ), na ezt nehezen bírom ám! :oops: :shock: Nincsenek kötélből az idegeim sajna... 8)
Amúgy sztem néhány óra sírás után az ember megszokja és imunissá válik aznapra :lol: Legalábbis nálam így van! :wink:
Mikor vigyem vissza a mérleget? Használjuk egyébként még mindig :oops: Majd teszünk bele új elemeket :wink:

Zita: Basszus ennyit elkérni egy tortáért?? Mi volt rajta, arannyal bevont csokifigurák??? :shock: Mi újabban a Corába szoktunk tortát venni, ott 2000 ft körül vannak és nagggyon fincsikék!! Hogy esett össze amúgy a tortád? Mit csináltál vele?(vagy mit nem?) :D Ééééés Isten éltesse Mátét :D Képek vannak?
Akkor spirál lesz? A hüvelygyűrűről kérdezted Emőkét???

Zsuzsu: Kellemes nyaralást? Legyen szép időtök :wink:

KlZsuzsi: Ezt már én is akartam írni, hogy nem túl gyakran beteg Dénes? Még csak közösségbe sem jár (ott szoktak mindent összeszedni a gyerekek) és nagytesó sincs.. :roll: Télleg lehet kéne valami ütős immunerősítő :wink:

Mackó: Le tudnád fényképezni a popsitörlőkendőt amit árulsz? Milyen?? Hány darabos és mennyibe is kerül?? :wink:

Exi: Gratu az új fogacskához!

Dancsi: Na hogy vagytok??

Zsanett: Voltatok már csípőszűrésen?? Kellett időpont?

Zalán még mindig taknyos :shock: Hajnalban annyira köhögött a takonytól, hogy kihányta amit szopott... :shock: Adom neki a Fenistil cseppeket, meg Cebiont+orrszívás, orrspré, és nemtom mit tudnék még csinálni... :( Nem állandó a taknyossága már, de nagyon zavaró, hisz alig kap levegőt, főleg amikor szopik akkor gáz... :x
Hja a csajok is taknyosak, mondjuk szvsz az összes ovis/bölcsis gyerek takis ilyen fos időben, ovikezdéskor... :roll:

Néhány kép:
Viola bealudt a szőnyegen, tegnap délután fél 6kor :lol: ( a bölcsibe alaposan kipurcant, ott viszont nem aludt :evil: )
Kép
Lackó az új pihiszékében :D
Kép
Tegnap este a fürdetés és a masszír után:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Megint én. :D

Dancsi!
Nem tudom mi van a fiúkkal mostanában ,Norbikámhoz is elég gyakran járnak mókusok :lol: :lol:
Folyamatosan hisztizik ,ma a Zákánytól a Hajnóczy oviig végigordította az 5 perces autózást.Nikibe is mindig beleköt elvesz tőle mindet földhöz csapkodja magát stb....
Éjjel legalább 10 szer felsírt apa már a végén berakta magához hogy legalább a Niki tudjon pihenni.Ja külön szoktunk aludni újabban mert Máté kitúr a helyemről :evil:
Most kóstoltam meg a tortámat nem tudom miért nem vittem be az oviba nem rossz csak épp nem akkora mint egy cukrászdai torta de nagyon fini.

Jégvirág merre van?
Rikáról tudtok valami?Hónapok óta se kép se hang....

Kép
Kép
zitacicu2

Enikő,
köszi jól vagyunk, Boldizsár ma normális volt eddig, tuti a hidegfrontot érezte meg tegnap, olyankor mindig megkergül.....

Boldi ma jól vette az akadályokat, 2 órára magára hagytam és nem volt nyivákolás :) de enni persze megint nem evett, hazahoztam a kajáját és itthon megette legalább.

Jozsót továbbra is agyondícsérik az oviban, és ő továbbra is imád járni :)
Lelkesen meséli az új mondókákat, dalokat.

És mesélte az óvónéni, hogy a dajkanéninek megdícsérte a szép rózsaszín ruháját (köpeny), dőltek a nevetéstől. :)
Vendég

Enikő!

Normális torta volt semmi extra de reggel a corába már nem tudtam kimenni.
Nem tudom hol rontottam el a tortát de a próba sikerült a második nem.Lehet nagyobb volt az izgalom .
A hüvelygűrűt nem kérdeztem mert olvastam abban is van hormon igy az nekem kiesett.

Kép
Kép
zitacicu2

Üdv.

Mona, szuper, hogy sikerült a babáknak anyatejet találni! A kamillateát sok védőnő nem ajánlja, én Petinek édeskömény teát adtam, már amennyit megivott belőle.

Klzsuzsi, akkor hajrá ketteske projekt! :)
Jó, hogy Dini végre meggyógyult...én el se tudom képzelni, hogy mit csinálnék, ha Peti ennyire lebetegedne!
Igen, turizni szerintem is jó dolog, én is hoztam már el pár rucit, amiben még benne volt az árcímkéje.

Zsuzsu, Ábelnek jó az étvágya! :D

Zitacicu, sejtettem, hogy nem lehet könnyű pihizni a három csemete mellett, de tudod, inkább legyél egészséges, mint betegedj le! Nekem most a csuklóim vannak ki, hogy a jobb fáj, hol a bal. :?
Spirál? Én is gondolkodtam rajta, de csak ketteske után, addig kibumlizom a bogyóval.
És kimaradt: Mátét Isten éltesse szülinapja alkalmából!
Hát én valamikor a nyár elején váltottam egy telefont Rikával, akkor nekem ígért képeket, mert mentek valahova nyaralni. Egyébként a babaszobán van most inkább, elmondása szerint.

Enikő, látom Viola sem beszédes...én is a falra mászok enyim gyerektől, ahogy mutogat, és mondja, hogy ööööööööö. De értelmes, ma pl. földhöz vágta a biciklivillogóját a mamáknál, és vitte a tatámnak, hogy csinálja meg, mert nem villog, és mutogatott a tv teteje fele, mert oda tette fel a tatám a csavarhúzóját. Aztán, mikor a tatám levette, vezette a fotelhoz, és ütögette a fotelt, hogy oda üljön le! :D
A Z. Nagyban egyébként nagyon drágák a torták, én Peti keresztanyjától megkérdeztem, és emlékeim szerint, amit a szülinapjára hozott kicsi zsúrtortát, az is 2500-3000 Ft körül volt. :o
Alvós Viola csúcs! Érdekes, hogy mióta Feri vidéken van, akármilyen fáradt a fiam, addig nem alszik el, amíg nem hívjuk fel kilenc után az apját...
Ja, takony miatt ne aggódj, kap Zalán elég levegőt. Én is aggódtam mindig, főleg, hogy Peti szinte állandóan cumizott, ha beteg volt, ha nem, hogy mi lesz, de még megvan. Mondjuk tény, hogy nekem is zavaró volt, minden percben néztem, hogy lélegzik-e.

Dancsi, akkor jó, hogy átmeneti volt Boldi viselkedése. Mondjuk Peti tegnap volt extra nyügi...
Jozsó édes lehetett, mikor megdícsérte a dajka köpenyét. Most hova jár óviba?

Szép napot.

Még vmi: a Debreceni utcai boltban vannak rucik, cipők, babakocsik, stb., akinek aktuális, ott is érdemes körülnézni. Én most csak pelusért voltam, meg a cipőket néztem, de csak később tervezek venni, na meg ahhoz Peti is kell. :)

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő!
Nem kell időpont!Odamentünk,beadtuk a papirt rá tizpercre behivtak minket!Marcell végig aludta! :D :D
Mára ennyi megyek mert megint éhes! :D

Kép
Kép
zsanett26

sziasztok,

Dancsi, melyik az a bölcsi, ahova vitted fiókádat és ennyire tetszik? Mit lehet tudni róla? Várólista idő, költségek, csoportok, csoportlétszám stb.

Köszi előre is a választ.

Üdv:

Mónika

vesm

Bakker...ma átgyalogoltunka hídon és úgy süvített a szél...remélem nem fázott meg Réka...nekem már hasogata fülem meg kapara torkom!!!
Nagyon hideg van bent a lakásban is!!!Ááááááááááááá

Kép
gyanixi

Exi,
Jozsó a Fő fasori oviba jár

Vesm,
Boldi pedig a Töltés utcai bölcsibe (Újszeged, a Derkovits fasorról nyílik, a sportuszihoz van közel)

kérdéseidre a válaszok:

1/Várólista idő: mindenkit felvettek idén, ha most jelentkeztek, nem biztos, hogy már felveszik, ugyanis a bölcsibe tavasszal kell jelentkezi, akkor is, ha következő tavasszal mész, bár lehet tévedek, és csak szegedieket vesznek fel!
2/ költségek: tv. által megszabott, havi 5 ezer Ft körül van a napi 4 étkezés (reggeli, tízórai, ebéd, uzsi)
3/ csoportok: 3 csoport van (kiscsoport kb. 2 éves korig), középső (kb. 3 éves korig), nagycsoport (3 éves kor körül, vagy felett, akik idén szeptembertől nem fértek bele az oviba, mert nem töltötték be a 3 évet)
4/ csoportlétszám: 32 fő, 2 dadusra
5/ heti 1* gyümit kell vinni
6/ van sószoba, ingyenes
7/ kint altatják őket -5 fokig télen is, van egy fedett szélvédett teraszuk
8/ szuper az udvaruk, van 3 kertes a 3 csoportnak, teli fával és egy betonos rész is ha sár van, sok játék, hatalmas homokozó, motorok, nyáron pancsoló
9/ a dadusok, egyéb alkalmazottak mind nagyon gyerekközpontúak, kivétel nélkül
10/ pelust, törlőkendőt vinni kell, egy csomag 100-as zsepit, szalvétát, klotyózóknak wc papírt és havi 300,- Ft a csoportpénz, amiből finanszírozzák a rendezvényeket, mint mikulás, családi nap, ballagás, stb......
Vendég

Zsuzsi,örülök hogy jelentkeztetek!!
Sajnálom Dinit hogy beteg volt!! :cry: :cry:
Szóval ketteske!!??? :lol: :lol:
Legyetek ügyessek!!! :oops:

Zita,a Fekete dr ,szvsz is nagyon jó fej!!
A nővérem a Bitónál szült(7,12 éve) ő megvolt vele elégedve,de nekem nagyon nem szimpi.................

Zitacicu,Máténak boldog szülinapot!!!
Basszus ,tényleg jó drága volt a torta!!! 8)

Enikő,Barni is hiper nyűgős volt a héten,reggel korán kellt(6-1/2 7 fele),este soká aludta el(1/210-10),és közben ebéd után max. 1órát aludt...........
Olyan hisztis volt!!!HŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Mondtam neki hogy kiteszem mostmár!
Erre nagy szemekkel megkérdezte hogy a kukába???????? :lol: :lol:

Kép
bibi226

Sziasztok!
Itt megtaláljátok a hálapénzes oldalt:
http://halapenz.cjb.net/

Kép
tita80

Sziasztok! :)
Tegnap reggel írtam egy tök hosszút (a fiam álomkóros volt, fél9-kor még aludt), de du. vettem észre, hogy nem küldtem el. :evil: :evil: Újraírnom esélytelen... :(

Végre megvan az afp eredmény, tökéletes lett, és képzeljétek: szinte tök ugyanolyan, mint Botival volt anno! :D
Most 32ug/l, 1,1 MOM
Botival 30ug/l 1,0 MOM

Holnap megyünk genetikai uhu-ra, már nagyon várom! :D
Azt mondta a védőnénim, hogy már a magasföldszintre költözött az uh! Ki mit tud erről? Volt már vki az új helyen??
Na holnap kiderül!

Zita :)
Én voltam anno párszor a Bitónál, nekem nem jött be... :?
Amúgy sztem se gáz, ha fiatal egy doki, attól még lehet jó szakember! :wink:

Enikő :)
Édik a gyerkőceid még mindig! :D
Az Ehido tökre nem sürgős, csak ha magatoknak veszel majd, akkor jussak eszedbe! :wink:

Zitacicu :)
Máténak boldog szülinapot! :D
Hinnye, jó drágán mérték azt a tortát! :shock:
Legalább Ti jót ettetek az SK tortádból! Otthon a küllem nem számít! :wink: (hogy én mennyi finomat csináltam már aminek a külalakja jóindulattal is csak 2-es alá volt :roll: )

Zsuzsi :)
Hajrá kistesó projekt! :wink:

Most lépek, álmos vagyok.. Holnap igyekszem jönni, hogy mi volt az uhu-n, drukkoljatok!!!

Kép
Kép
zituska28

Dancsi, köszi!
Ez a bölcsi nagyon jól hangzik, kár, hogy hozzánk messze van...mondjuk nekem még nincs munkám, meg elvben vannak Petyusfelügyelők, de ki tudja, mit hoz a jövő. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!Valaki megtudná nekem mondani Dr.Sikovanyec János (Nőgyógyász) elérhetőségeit?Elsősorban a magánrendelése érdekelne,de minden információt nagyon megköszönnék!

Szép napot mindenkinek!

KépKép
KépKép
nicci

Sziasztok!
Bocsi, hogy csak néha kukkantok be hozzátok és akkor is csak kérdezek :oops:

Tegnap voltam egy Helen Doron bemutató angolórán és nagyon tetszett! Azt szeretném megkérdezni, hogy valakinek van-e ezzel kapcsolatos tapasztalata?
Köszönöm!

Enikő!
Zalán olyan cuki! Remélem, a popsikrémes dolognak legalább örültek a gondozónénik :evil:

Kriszti!
Bocsi, de tegnap már csak ledőltem altatás után!
Puszi

Kép
kajla

Zituska! Nem tudom nézed e még ma uh előtt, de igen, leköltözött a magasföldszintre az uh meg a ctg is.Jó zárt folyosó, nulla ablak, a dög melegben jó, semmi levegő, de most már nem olyan vészes!

Enikő!Vagy aki még itta azt a málnalevélteát, nem égett a nyomrod tőle???Hát nekem nagyon, meg a bélbajom sem nagyon csípi.Este iszom lefekvés előtt, a szülésznő azt mondta így használ, utána meg alig tudok elaludni, úgy fáj a gyomrom. Lehet abbahagyom. Van vmi ötletetek????
20140113113746

Kajla!

Mi is voltunk Helen Doronon ,de megmondom őszintén nekem nem jött be.Nem a módszerrel van bajom, hanem azzal hogy csupán heti egy alkalom és utánna neked kell itthon a megvett cd-ket hallgatattni a gyerekkel.Szóval így szerintem nem jó, ha sűrűbben lennének órák akkor oké.Ja és nagyon drága .

Zituska!
Szerintem fini lett a tortám(de majd ENikő megmondja ,vittem neki egy kicsit kukkolja meg ő mégiscsak jobban ért hozzá :lol: )Itthon mindenkinek ízlett, de a külalak valóban csak 2 es.a Férjem is ezt mondta :lol: :lol: :lol:

Olyan aranyos volt ma Niki.Kergette Norbit és mikor végre sikerült utolérnie elkezdte szagolgatni a fenekét ,majd nagy szemekkel közölte velem hogy :pfü,pfü kaka. :lol: Majd húzta Norbit a pelenkázó felé de ő meg az istenért nem akart menni.Eltelik pár hónap és a Niki cseréli a Norbi pelusát :lol: :lol:

Enikő!
Jól tudom hogy ma beatrice? :wink:

Kép
Kép
zitacicu2

Tesoméknál mindkét gyerek (5,3) járnak angolra oda, ök szeretik. Anyu be akarta fizetni Orsit is, én nem engedtem. Nekem is kevésnek tünik a heti 1 alkalom, amugy meg a lány este ér haza, nem is akarná akkor már a CD-t hallgatni, arra a kis idöre ö mesét követel. Korán fekszik igy ennyi jár neki.

Zituska! Ha 20 szeletes torta volt akkor teljesen reális áron vetted. Mi is ennyiért szoktuk több cukibol is vásárolni. Aranyos volt ez a történet Nikiről nagyon:)

Dancsi! Valoban, lakcimkártyát is ellenöriznek, csak szegediek járhatnak Szegeden bölcsibe. Pontosan a kevés hely és a nagy várólista miatt.
Örülök hogy az ovi is jó választásnak bizonyult!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

20 szeletes volt,nem is igazán foglalkoztam az árával most mert S.O.S kellett.Nem tudom amúgy mennyi a tráta máshol.Mi évek óta Z Nagyhoz járunki jó tortát csinálnak és anyósék ismerik őket ezer éve.A tüzijátékot meg a gyertyát nem számolták.

Norbikámnak 4 foga jött egyszerre szerencsére kettő kint van de most szegény takonykóros lett,illetve reggel láttam hogy folyik az orra,de azóta nem vészes.
Használunk dentinox gél-t de nem valami jó .Mit lehet még fogzáskor adni??
Máté soha nem szenvedett a fogával ,Niki is nagyon jól viseli,12 foga van de egyikkel sem volt baja.

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Zitacicu: Máténak nagyon boldog születésnapot (tudom tegnap volt, de iszonyatosan el vagyok havazva mindig...ezért is van kevés időm írni, de a hiányolás jól esett :))
Ikrek is nagyon édesek lehetnek, félelmetes hogy a lányokban mennyire benne van az anyai ösztön egész pici korukban. Gréti is nagyon anyáskodó.

Rikával találkoztam nem olyan régen a Plázában, jól vannak, túl vannak pár nap kórházon (calici vírus azt hiszem, nem tudom hogy írják), babaszobázik, nincs ideje ide is írogatni :)

Helen Donoros bemutató órán mi is voltunk, nekem nem jött be, a férjemnek bejött. Baromi drága, nem is biztos hogy meg tudnánk oldani hogy valaki mindig ráérjen akkor és el tudja vinni Grétit, szóval nálunk is el van napolva/ sőt évelve az angoltanulás. Szeretnénk ha tudna angolul, de én úgy gondolom nem most kéne elkezdeni még. És nem ilyen horror áron.

Boldog névnapot azoknak akik mostanában ünneplik a névnapjukat, Niki, Enikő.

Zituska: Örülök a tökéletes AFP-hez, biztos minden rendben lesz genetikai uh-n is, drukkolok.

Zsuzsi: Szegény Déneske, de végre meggyógyult. Hol szoktál turizni?
Kistesó-projecthez drukkok mennek :)

Mi jól vagyunk, Grétinek múlt hét elején ráesett a lábára egy tányér, pont a bal nagylábujjára, a körme alatt teljesen véraláfutásos lett, jó ronda. Biztos le fog esni a körme :( Nem is tud cipőt felvenni, ill. felvenni tud, csak nem bir benne járni, így szandiba közlekedünk még :o Aztán benyel egy vírust, 3 napig lázas volt. Meg picit piros volt a torka, de semmi komoly. 3 nap után átment rajta. 2. napja tartott mikor Gréti elkezdte fájlalni a hasát is és mondta hogy menjünk el a doktor nénihez. Közben panaszosan sirdogált. no én ekkor ijedtem meg. Rendelésnek épp vége volt már akkor aznapra. Mi doktor nénink naná hogy épp szabin volt, így Dancsiék doktor nénijét kellett kihívnom :) Nagyon aranyos volt ő is. Kapott 3 matricát is Gréti tőle :) Jól összecimbiztek. Írt fel antibigyót is, ha véletlenül nem múlik el a láz 3 nap alatt, ráadásul hétvége jött. De szerencsére nem kellett. Szerencsére még soha nem kellett antibigyó Gértinek. Mindig csak ilyen 3 napos vírusos lázai vannak picit piros torokkal. Egy évben 2x, meg mondjuk ennyiszer megfázik és kész. koppkoppkoppkoppkopp

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Enikő!
Honnan szerváltad a pihi széket és mennyiért?

Nem tudom mi a téma Bitóról,de nekem ő tágitotta az egyujjnyi méhszájamat szülésnél!Szerintem egy szadista!

Kép
Kép
zsanett26

Sziasztok!
Hát egyenlőre a Fekete doki mellett döntöttem, majd kiderül, hogy milyen. :wink:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

üdv
Képek a pelusokrol :D

nekem van egy aranyos 14-honapos pici fiam:-)
macko1983

Sziasztok!

Zsanett: Innen rendeltem, 10ezer valamennyi volt + pk!
http://www.arzuhanas.com/

Kajla: Mi is voltunk Helen Doron bemutató órán. Szerintem jó. Az az egy baja, hogy nagyon drága :( Meg hogy csak heti 1x van. Sztem ez nagyon kevés! És én se tunám megoldani, hogy elvigyem és ott várjak rá (Bogira) a másik kettővel addig mit csinálok? Ha meg hazajönnénk, mire hazaérünk mehetnénk is vissza érte, hisz 45 perces egy óra... :roll: Szal kilőve! Viszont nekem megvannak az első csomag hanganyagai CD-én (kb 10 percesek egyenként amúgy és 4 daraból áll :shock: :x 8) )

Bitó szerintem is egy hentes! 8)

Bea: Örülök, h meggyógyultatok :) Szuper hogy Gréti nem beteges :wink: Ovi ügyben van valami fejlemény???

Zitacicu: Jól tudod, mi megyünk apával a Ricére. TalizunK? :D 8)

Anett: Nekem nem volt bajoma teától! Ha neked problémát okoz, akkor sztem hagyjad, szedd inkábba homeós golyócskákat! Vagy ha elrágcsálnál utána néhány háztartási kekszet? Akkor is ég a gyomrod?

Zituska: Oké, eszembe fogsz jutni :wink: Drukk az UH-hoz, kivi vagyok mi van a lába között 8)

Ma voltunk csípőszűrésen, ott volt Zozó Patival nagyon édes a kiscsaj, kis hurka Gyurka(áné :lol: ).
Le lettem cseszve, amiért nem kértem időpontot. Mondtam a nőnek, hogy kb 50x hívtam őket, de nem vették fel :evil: Erre a nő: valahogyan akkor is kellett volna kérnie. Mondom jöjjek be a gyerekkel azért hogy időpontot kérjek?Aztán újra mégeccer, amikor elhozom??? Mivel telefonon nem lehet őket elérni... :evil:
De végülis megnézték a bébet és minden okké! Elvileg 8tól 10ig van csípőszűrés, csak 9kor kezdték el a rendelést... :evil:

Lépek a Bogiért az oviba....
Pusssz

ceniko
Szeged

Zitacicus! Én Chamomilla Vulgaris 15 Ch adtam mindkettönek, Norbi még nem fogzik de rágcsál ezerrel, neki is segitett. Tüzijáték gyertyát cukiban nem szabad venni, irtó drága, én mindig egy csomaggal (bontottat nem adhatnak ki a használati utmutato miatt) a cukrászati diszkontban veszek (Huszár u./ de a Bakain van a bejáratuk)

Zituska! Örülök hogy jo lett az AFP!

Zsanett! Én 10e vettem pár hónapja a Brendonban akciosan, náluk is mindig van valami akcio, más márkával lehet lesz hamarosan megint pihenöszék is.

Einkö! hol voltatok szürésen? Az ujklinikán? Ott csak kedd, csüt 12-töl lehet idöpontot kérni valoban.

Bea! Örülök hogy Gréti már jobban van, a kis lábát sajnálom :(

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Após hívta fel a cukrászdát neki akkor 4200 -t mondtak és miután én kértem rá tüzijátékot meg gyertyát akkor is ennyit kellett fizetnem úgyhogy szerintem az gratis volt.

Jégvirág!
Sjanálom Grétike lábát szerintem is tuti le fog esni a körme.Kitartás !!

Enikő!
Talizhatunk :wink: :wink: :D

Kép
Kép
zitacicu2

Vesm,
elírtam a bölcsit, nem 32-en, hanem 16an vannak egy csoportban 2 dadusra (az oviban vannak 32en asszem)

ma bölcsi szuper volt, egyedül hagytam 9-12ig, ott ebédelt, levest és milánóit, nem sokat de eszegetett és egyszer sem sírt utánam, a dadusok el vannak ájulva Boldizsártól, hogy milyen barátságos :) szerintük semmi baj nem lesz vele, az elején biztos lesz nyifi nyafi mami után ha észreveszi a leltárhiányt, de pikk pakk be fog szokni
Vendég

Sziasztok! :)

Most rohanok, csak annyit akarok újságolni, hogy minden okés, éééés................................................... PUNCIS!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
zituska28

zITUSKA!

HURRÁ HURRÁ ÉLJENEK A PUNCISOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :)

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska! Gratulálok, tök jóóóóóóóóóó!!!!!!!
20140113113746

Hali.

Anett, hát amennyit én ittam málnalevél teát, nekem nem okozott gondot. De ha nem jól érzed magad tőle, akkor ne idd szerintem.
Huh, szupi lehet ez a Klinika, remélem, pár év múlvára már csinálnak oda ablakot...

Zitacicu, milyen édes a lányod!
Fogzásra én is ajánlom a Chamomillát, Peti is eszegeti, mondjuk egyelőre napi rendszerességgel, ügyesen elszopogatja.

Kármen, hát nem tudom, de ahonnan mi hozzuk a tortát, ott a 20 szeletes dobozzal együtt sincs 2 rugó! Szerintem a Z.Nagy az utóbbi 5 évben nagyon elszállt magától, pedig szupi tortákat csináltak, de ma már az íze sem az igazi. :(

Jégvirág, jó, hogy Gréti meggyógyult! Képzeld, Petinek is van egy nem is tudom mije a lábujján, meg azt sem, hogy mitől lett, de nem fáj neki vagy ilyesmi. Szerintem beverhette valahova, és véraláfutás lehet.

Enikő, hol voltatok szűrésen? Gyerekklinika sebészet? Mert tavaly oda még nem kellett időpont, pedig voltunk júliusban és októberben is. Hm...

Dancsi, jót mosolyogtam a leltárhiányon! Látod, a bölcsi jót tesz Boldinak, ez szuper!

Zituska, gratula a puncishoz! Apája mit szólt? :)

Ági és
KépKép
exdeus

Nna, itt vagyok kicsit bővebben!!

Szóval nagyon örülünk!! :lol: :lol:
Tuti, hogy ha kisfiú lenne annak is nagyon örülnénk, de mégis, egy kicsit ez most más! :D Megint valami egészen újra készülünk, és ez tök jó! :D
Apa érezte, ő már mondogatta, hogy tuti kiscsaj! Azt mondja, hogy tök jó lesz, mert a lányok úgyis apásabbak! :lol: :lol:

Amúgy nekem tetszik ez az új UH részleg, és sztem attól hogy nincs ablak, a szellőzés tuti megoldott! Szép, tiszta, tágas, igényes!
És állítólag ilyen lesz a szülőszoba rész is! :D
Exi :) Sztem a kórházat kenterbe veri még így ablak nélkül is! :wink:

Dancsi :)
Örülök, hogy jól megy a beszokás Boldinak! :)
(továbbra sem győzök hálálkodni a takinéniért! Köszi mégegyszer!)

Most megint lépnem kell.....

Kép
Kép
zituska28

Zituska,nagyon gratulálok nektek!
Meg kell hogy valljam,egy kicsit írígy vagyok rátok,egy lány,egy fiú!
Ez igen!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Az ambulanciák helyére ment az Uh???? :shock:

Kép
bibi226

Bibi :)
Nem az ambulanciák helyére, hanem mellé került az UH, ahol régebben a mammográfia meg a hsg röntgen volt!

Kép
Kép
zituska28

Zituska, a próféta szóljon belőled. Tudnivaló, hogy én kórházpárti vagyok (ill. mostmár csak voltam), a klinika rendszere nem nyerő nekem. Ne értsd félre, jó szakik, jó műszerek vannak ott, csak a szokások nem tetszenek. De hát ki tudja, mi lesz 4-5 év múlva!? :wink: :)

Ági és
KépKép
exdeus

Zita,
gratulálok a kislányhoz! :)

irigy-irigy.....
Vendég

Enikő!
Nem kell a mérleg, de egy szép napon, amikor nektek is jó, nincs túl meleg, enyém az autó vagy van új babakocsink... szóval ideális feltételek mellett , meglátogatnánk titeket, összeismertetnénk a csajokat, megkuksiznánk Zalánt, és lopva lemérném Hajnát :lol:
Elképzelhető?
Vendég

Enikő,Exi! Tegnap este nem ittam, és így is égett a gyomrom! :shock: Szóval akkor nem a teától van, ááá már szülnék attól van minden bajom biztos :D így iszom tovább a teát. A homeos bogyót is szedem szorgalmasan!

Zituska!Szép a klinikán az új uh, szó se róla, de mikor 30 fok volt én majdnem elájultam a folyóson várni fél órát. De jól néz ki az tuti. Ha raknak be szellőzést vagy klímát 100 %-os lesz! :D
Nevet találtatok már a kiscsajszinak????
20140113113746

Anett, akkor biztos nagy a haja Málnusnak. :) Akkor igyad tovább, de még ne akarj szülni, jó ott az a kis lak a lányzódnak még egy pár napig!

Gira, ez a lopva lemérés... :wink:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Szuper volt a Ricse koncert :lol: Valamikor 11 fele értünk haza, asszem... :roll: Nagggyon jól éreztem magam, véééégre kikapcsolódtam :)
Igaz, hogy utána semmit se tudtam aludni, mert Zalán nyüszizett (takonykór miatt), szal olyan vagyok mint a mosott car :D :oops: 8)
Reggel elvittem dokihoz, kaptunk antibiotikumos szemcseppet (az orrába). Jó lenne ha már átmenne rajta megszakad érte a szívem :cry:

Zitacicu: Te jól érezted magad???? 8)

Zituska: Naggyon örülök, a jóhírnek, hogy punisod lesz :wink: Imádni fogod a kiscsajt :) A ctg is leköltözött a magasföldszintre? :roll:
Szivesen kipróbálnám az új UHkat 8) Kíváncsi vagyok! :D

Karmen, Exi: Az újklinikán az ortopédián voltunk csípőszűrésen (akkor is hívtam őket és vagy foglalt volt, vagy nem vették fel :evil: :evil: , amúgy a váróba mindenki panaszkodott, hogy nem lehet őket elérni, szal nem én voltam a béna 8) ). A gyerekkórházba már nem végzik el sajna. Én is oda szerettem volna menni!

Gira: Túl van tárgyalva!!! Mikor jöttök? Egyeztessünk privibe! :wink:

Anett: Akkor szedjél Renniet, az nagyon jó gyomorégésre. Nekem Bogival égett brutálmód szinte egész terhesség alatt, elég ramaty dolog :roll: Együttérzek!

Lépnem kell ordítás van!Pusza

ceniko
Szeged

Csajok találtam valakit aki eldobná reggelente Violát a bölcsibe (azért csak őt, mert vele 8 előtt oda kell érni a bölcsibe, Boginál az oviba rugalmasabbak...és ha épp szopik a Zalán -még mindig sokáig lóg a cicin-, akkor nem akarom megszakítani a szopit, felöltöztetni az összeset, elcipelni őket, aztán vissza haza....stb, szóval nekem ez nagy segítség....) A házunkba lakik középsulis diáklány, iskola előtt fél 8 fele elvinné... Szerintetek mennyit fizessek neki havonta ezért? Mennyi egy reális ár? Kb 15 perces "munka" amúgy... Itt van a bölcsi tőlünk 150 méterre kb....
köszi 8)

ceniko
Szeged

Zituska! Gratulálok!!!

Enikö! Nekem mindig sikerült öket tel. elérni, jó 3x kellett öket hivni de nem volt olyan régen.

Ági! Hol veszel annyiért tortát? Mert én vettem már Kálvárián,Kati cukrászda, Ujszentiván hát szinte mind egy árban van. (itt Mórán is a 2 cuki ahonnan hozatják annyiért adja szoval én 4e alatt még sosem usztam meg, tüzijáték nincs is rajta)

Off.Lányok, barátnöm szeretné eladni a vatta uj tanuló kutyust, eredeti dobozban (ajándék és már van egy nekik) 7e-ért odaadná, (a bolti ára 8990ft) Tel.20/255-1046

Kép

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Csak röviden:
Voltam ma a Kiss Menyhért utcai Mandarin turiban. NAGYON szép téli kabátokat meg overálokat láttam!!!!! A kabátok 1600 körüli áron voltak. Az overálokat nem néztem,mert csak kicsik voltak most de szépnek látszottak.
Asszem az a Kiss Menyhért utca. A Kígyót köti össze a Széchenyi térrel. Pár házból áll.
Szép sapik is voltak,vadi újak is kesztyűvel,sállal.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

terhesen gyomorégésre nekem a tej/kakaóivás nagyon bevált

Enikő,
miért nem lehet 8 után beérni? nálunk az van, hgoy 8-kor reggeli, ezért vagy 3/4 8-ig kell odaérni, vagy fél 9 után....

sztem 5 ezer Ft/hó kb. reális, lehet még sok is

ma hazaküldtek a bölcsiből 9-kor, délre kellett visszamennem, egy nyikk sírás sem volt, de enni nem evett Boldi, hazahoztam a kajáját, itthon simán megette, pedig éhes volt, mert kiéheztettem, reggel 7-kor evett, és délig semmit

Jozsó kezd furán viselkedni...

kezdte azzal, hogy elkezdett cumizni ,talált itthon egy kókadt cumit, és azóta hurcibálja magával mindenhová, mint macska a kölkit...... ami azért döbbenet, mert ő SOSEM cumizott, még újszülöttként sem, sem ujjszopás, se nyonyó semmi nem kellett neki

és pár napja megint verekedős, pedig ezt 3 évesen elhagyta, a dackorszakkal ez is elmúlt és kezdek rájönni hogy mi lehet az oka :(

az oviban nem alszik, semmit, és nem is ebédel, legfeljebb a husit eszi meg, mert ott totál más jellegű már a kaja, mint a bölcsiben volt és nem ízlik neki, ezt ő mondta

szóval fáradt és éhes, így ingerült, ma is el kellett jönnünk a játszóról és az óvónéni is panaszkodott rá, hogy verekedett egész nap, nem is imert rá

este fél 8-kor alszik már és vacsira döbbenetes mennyiségű kaját megeszik

tegnap ovi után elmentünk cukrászdába, ahol benyomott egy dobos torta szeletet, meg egy mignont (csokisat), utána még frankón vacsizott is
Vendég

Dancsi!

Máté is magtalálta az ezer éves cumiját és avval rohangált de tudja hogy az oviban nem szabad és ott nem vette elő.Itthon nem engedtük neki volt egy 10 perces hisztin azóta el is felejtette szóval okés.
AMúgy meg szerintem lecseng ez Jozsónál is bele kell szoknia az új környezetbe.

Enikő!
Szuper volt de nagyon.Az egy korsó sör nekem a rekordom és azt is tegnap este értem el. :lol: :lol: Nem vagyok az a sörös tipus ,de tegnap jólesett.

Mátém mai beszólása.
Reggel megyek az autóval kicsit gyorsabban mentem meg kerülgettem az autókat...
ANYA, menjél már normálisan mert elütöd a táblát.A többi autó is szépen megy.... :lol: :lol:

Norbikám megfázott hallom a hangján be van rekedve meg köhög.Asszem fűteni kell a szobájukban... :roll:

Szombati sörfeszt???HA minden igaz én megyek.(vagy mindektten apával.)Jön még valaki?

Kép
Kép
zitacicu2

Zituska!

Annyira más egy csaj ,hihetetlen édesek(És most a csak fiús anyukák ne is figyeljenek ide :lol: )Szóval kis szoknya meg hajgumi ,kistáska stb igazi csajos dolgok.
JA ÉS HA A PÁROD AZT HISZI A LÁNYOK APÁSAK NA NAGYON GYORSAN TÖRD LE A "SZARVÁT"MERT A NIKIM NEM IS HAJLANDÓ ODAMENNI APÁHOZ.Na jó ritkán megkönyörül... :lol: :lol:
Én nagyon boldog vagyok hogy egyszem lányom lett kissé "kiakadtam volna "ha a duplából egyik sem lány.. :lol: ,de mindent félretéve annak örülök a legjobban hogy a 35.hétig bent maradtak.

Kép
Kép
zitacicu2

Dancsi! Nagyon ügyes Boldi, örülök hogy simán megy nektek is a beszoktatás!

Hát nekem is furcsa lány után fiú, ne értsétek félre imádom öt is, de hiányzik hogy nem lehet ugy csinosítgatni :lol:

Bölcsiben nálunk is vagy 8 elött v. fél 9 után kellett/lehetett menni. Én sokáig késöbb vittem mert ott semmit nem evett reggel, igy inkább otthon kapot reggelit, ha lehet annak nevezni mert otthon sem igazán evett, de otthon tudtam kedvére valót keresgélni legalább.

Zitacicu! Aranyos volt ez Mátétól! Orsi meg mindig azt mondja "anyu gyorsan mész? Akkor jó."
Meg hogy "anyu érjük utol és elözd le gyorsan". Na azért rosszra senki nem gondoljon 90-100-al szoktam menni nem vagyok egy száguldozós :D

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Jókat nevetgéltem itt a gyerekszájakon :)

Zituska: Gratulálok a kislányhoz, nagyon jó lányos anyukának lenni :) (biztos fiúsnak is, csak arról nincs tapasztalatom :)) És Gréti nagyon apás. Anyás is, de imádja apát, más jellegő a kapcsolata vele mint velem. És apa el van olvadva amikor egyszerre 2 nő szeretgeti :) Egyikünk jobbról, másikunk balról ad neki puszit :)
Aranyos volt ahogy kifejtetted miért jó hogy most lányotok lesz :)
Én lányos vagyok, úgyhogy nagyon örülök nektek őszintén :)

Anett: Kitartás, mindjárt vége a pocakos időszaknak :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: