A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

KAta azt hiszem mi megértünk Téged.
Pénzről annyit hogy egész nyáron az ablakon pislogtam ki, sehova nem mentünk ja dehogynem egyszer Veszprémbe a párom nagyijához a kórházba..
Így is ha apósék és anyuék nem adnak bele....NEkünk is +1 hitel,így is van már kettő...
Pont 260 ezerbe került a nagy SEMMI :( egyik barátunk pont azt mondta hogy az alap dolgokat ennyiből vették meg...a babának

Munkahelyet is megértem én imádom a kollégáimat csak fiatal pasi:) Így senki nem cseszegett emiatt,persze másért mindig piszkálnak de az vicces:) Mégis elmennék mert csinálnék már mást... de hova,hogyan? 33 éves nincs gyerek, na húzzon innen....

Ja és idén +8 kiló!!!!!! OSztálytaliról sírva mentem haza mert mindenki megjegyezte milyen dagi lettem.

Rebe nekem a tanárúr szúrta ki az endot uh-al, előtte 4 másik csoda nőgyógyász nem :x :evil:

JA még anniyt hoyg állítólag a Svábhegyi tüdőorvos csapat egy része Törökbálintra ment esetleg kérdezzék meg ott.
De azt nem értem hogy az ottani kórház nem segít??????
madrin

Na de édesek vagytok.. :wink: :mrgreen: közben le akartam cserélni a képem, persze ez sem sikerült valamiért, úgyhogy most én vagyok a nagy pirosx :lol:

Tudom Kriszti, hogy bármikor írhatok, Tündérlány vagy! De asszem most buktam ki végképp, úgyhogy mindenkire rázúdítottam a nyaflim.. :oops:

Háááát Estike, nekem az egyetlen a humorom, ami nem hagyott még el!! :wink: :lol: az megmarad örökre, csak mostanában fanyarodik.. :roll:

Nefke, nem irigyellek az okoslány :evil: miatt, nekem legalább személyszerint nincs úgy problémám.. csak maga az a tudat, hogy úgy érzem, mintha börtönbe ülnék.. Úgyhogy remélem Drága most beindítod azt a babaesőt, mert utánad én jövök és szeretnék én is jól elázni.. :lol:

Madrin ne is mondd a nyarat :oops: , nekünk akkor volt a beülti, és ugye én hülye negyven fokban ültem a panelban, hogy nehogy elkapjak valamit a lombik előtt- közben- után, szerintem emiatt jött rajtam ki ez az egész, mert ráment a nyarunk.. :oops: Nekünk is kb. annyiba volt mindennel együtt.. a mostani 100+ a progiszuri+ az utró, feljárás szóval szerintem ez is 150-be lesz tuti. :oops:
torolve_20130114141731

Húúú Lányok!!!

Nem semmi mi folyik itt mostanság!!!!!!!!!Hogy lehetnek az emberek ennyire bunkok ,hogy zaklatnak titeket ilyennel!!!!!!!!!!!Vikkatám,írd ki magadból nyugodtan ,azért vagyunk itt!!!! :cry: Drága ,nagyon kivagy!!!!Lesz neked is nemsokára kisbabád,biztos menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!Meglásd!!!

Rebe baba!

De jó hogy írtál!!!Köszike drága a drukkot!!!!!!!!!Elkapom apát! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na de ez már legalább sikerülni fog:)

Nekünk egy fagyink van tanárúr szerint kéne még hozzá tenni egy kettőt :oops:
Mindegy a decemberemet nem áldozom fel, karácsonyozni szeretnék szilveszterezni, na de majd után januárban, hu de jó lesz :) :)

KEdden megyek uh-ra kijön? :)
madrin

Madrin drága!!!!!!

Jővőrre bizti meg lesz az a babó,vagy babák?!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:lol: Lányok! Kiírhatjuk a Bmc "dühöngője" nevet :lol:

de szerintem ez így van jól! itt tényleg olyanok vannak akik megértenek!

Jó néha panaszkodni, és dühöngeni!
Hihetetlen, hogy a "többiek" hogy nem értik, és hogy tudnak ekkor p...k lenni!

Vikkata, én is sokszor mondtam már anyának, hogy miért kellett ezt tennie velem?!?! Ha jól elküldhetnék mindenkit akkor azért kevésbé lennék feszült:)

Krisz,
sajnos a munkahely csere nem mindig jó megoldás...ritka za olyan jó hely, mint a tied!

Nefke,
Én még most kezdtem el a lombikozást, eddig még mindig ki tudtam találni valamit, de ez nem lesz egyszerű..... Sírógörcs már volt, persze arra is ki kell találni valamit....eh!

Na és persze hiába jó a mh, ha ott a család, és az égvilágon mindenki terhes körülötted, még az is aki nem is akart soha gyereket:(

Rebe és többiek, ha hazaérek kaptok még egy babát:)
Ha kell akkor terápiásan napi egyet :lol: 8)

Törpe

Kép
törpehzs

Na jó, lányok, avatart nem tudok feltölteni :evil: Xlány maradok, de megy a buszom, úgyhogy lépek!! Köszönöm, hogy meghallgattattok! Jól esett a renyhe lelkemnek!! :lol:
torolve_20130114141731

Lányok!

Lépek mára ,apa elzavart a géptől,csak holnap jövök!!! :roll: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

madrin, én, én! Én megyek kedden UH-ra!
Igaz, marha korán odamegyek, és igyekszem gyorsan eljönni, amint lehet, mert nem szabad sokat késnem a gályáról... Azért majd beszéljünk, kinmilesz? :)
elan

Törpe,
Már várom azt a babát! Egy kis vidámság nem árt! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

elan én is korán megyek mert húzok melózni :(

Nem vállal vki bér sorban állást? :)
madrin

:D Madrin, nem rossz gondolat. Látom, te Koncznál fogsz várni, én fent leszek W. dokinál. Ha más nem, a sorban találkozunk!
elan

Na megjöttem én is a nagy fodrészkodásból,erről is letudva agond legalább két hónapig.

Estike
Én holnap ott leszek :D

X Girl :D
Ne haragudj,hogy kinevettelek :oops: :oops: DE nyugodtan kipanaszkodhatod magad,mert mindenki tudja és átérzi a problémáidat és nálunk nagyobb megértésre úgy sem találsz!Az a legjobb ha kiadod magadból és nem rágod magad!

Mgállapítottam csak Kriszti szereti a munkahelyét!!!Nincs felvétel???

Köszi lányok segítséget,átmásolom az ikresbe is hátha azt előbb elolvassák!Onnan lopkodom ám a híreket,mert Juci húga írja mindíg a friss infókat!
gabicsibe

Sziasztok!

Jó sokat írtatok ma, alig győztem olvasni! :D

Kata!

Én is teljes mértében egyet értek Veled!
Igazságtalan az élet!!!!!
:evil: :evil:

Gabi!

Szorítok holnapra! :D
nika28

Törpe!

Annyira jó a könyv, hogy alig tudom letenni. :lol: :lol:
meg fogom venni a várva várt babákat is.
Nem tudom a címeket, de volt még 2 könyv amit érdekesnek tartottam :oops: :oops:
nika28

Sziasztok Drágáim!

Bocsi, kicsit eltüntem, de majd próbálok újra jelentkezni.
Picit még nehéz és fáj (bár próbálom magamban lenyomkodni és talán már a könnyeim is elfogytak), de ahogy mondanátok, pici magambazuhanás és utána folyt. köv.
Az hogy ez folyt.köv. mikor lesz még nem tudjuk, még van egy hónapunk eldönteni (jó nem egész 1 hónap, de kb.) a következő ciklusig.
Ugyanis a fagyibabáinkat (2 kétnapos és 2 háromnapos) visszakérhetjük a következő ciklusban (ami mint tudjuk fiz.-us) vagy a nov.20-a utáni ciklusban.
Kicsit most próbáljuk tovább élni az életünket, munkánk az van bőven mindkettőnknek.
Ma voltam először dolgozni, igaz tegnap délután be kellett mennem 2,5 órára, mert hát adóbevallási határidő volt és hát az én részemet bevállaltam, hogy megcsinálom.
De jobb is volt, hogy már tegnap bementem és nem ma kellett először találkozni a kollegákkal.
Nagyon aranyosak voltak, kicsit féltem, majd mi lesz, de kellemesen csalódtam.

Köszönöm a vigasztaló szavakat!
Még nem tudtam visszaolvasni, és dolgoznom is kell most, mert határidő van és meg kell legyek vele holnapra, de majd amint tudok megteszem.
Addig is küldöm mindenkinek, akinek szüksége van rá a drukkjaimat, a petikenövelőket, a babatapikat és a babanövesztőket +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi mindenkinek és köszönök nektek mindent, sok erőt adtok!
manda

Sziasztok,

Beadtam a Merionalt a hasamba, és tényleg nem fájt egyáltalán, ez elképesztő! :) Mintha más hasába adtam volna, megérte úszógumit növeszteni :D
Mondjuk a fertőtlenítést a párom arcszeszével végeztem, mert elfelejtettem fertőtlenítőt venni...
Nincs valami tuti trükkötök az oldószeres ampulla tetejének letörésére? Küzdöttem vele, mint disznó a jégen, végül a párom törte le: szilánkosra.

Manda, nagyon örülök, hogy újra írtál! Ugye jössz gyakrabban? A fagyis transzfernek is ugyanolyan jók az esélyei, mint a normál lombiknak?
elan

Kedves Manda!
Sok erőt! Nehéz talpra állni, tudom, de remélem, lassacskán menni fog!!!

Nyunyi
Hatalmas drukkok!!!!!! Tegnap színházban voltam, nem tudtam jönni, de nagyon remélem, hogy nem ezen múlik! :lol: 8) Ennek sikerülnie KELL!!!! Ilyen virgoncok vagytok apával? :wink:

Gabi
Írtam püt!!!!

Vikkata, Madrin, meg többiek
Hát persze, hogy itt nagyon jól megértjük egymást! És a többiek ezt nem is fogják soha megérteni! Csak aki ugyanilyen szituációban van... Úgyhogy nyomjuk csak egymásnak! Másnak úgyse lehet!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Elan
Gratula, ügyes vagy! Én is szenvedtem sokat, a megfelelő megoldás szerintem egy kendővel törni. Azzal soha nem tört szilánkosra, de mivel én legelőször jól elvágtam a kezem, utána ez a férjecske feladata volt. Úgyhogy én a konyharuha, kendő mellett voksolok! Próbáld ki! Igen, a hájacska erre nagyon jó! :lol: :lol:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Na lányok!
Akinek szüksége van rá.....itt a mai jókedv adag:)

zenével!!!! :lol:
[url]http://www.youtube.com/watch?v=2W4EBoQmWPs

Most visszaolvasok:) a jóga ismét jó hatással volt rám, gyorsan sütöttem apának pizzat! Most jutottam géphez végre:)[/url]

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe,
Kép

Manda: Örülök, hogy jelentkeztél! Remélem mihamarabb feltöltődsz, és belevágtok a fagyisba!

Holnapi BMC-s járatnak megy a drukk!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan nagyon ügyi vagy!
Elkezdtem nézni az oktató videót, de most csak egy darabig mertem:) októberig majd befejezem :lol:

Gabi ezek szerint jó lett a hajad :wink: (se sírás-se fotó):)

Gil, Elan ez az első eset,hogy szeretettel gondolok a zsírpárnáimra :lol:

Látom már későn jöttem!

Mindenkinek jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpezs, én is így vagyok ezzel :D
Örülök nagyon, hogy túl vagyok az elsőn, kicsit izgultam, a párom meg ott ugrabugrált lelkesen körülöttem, hogy majd ő, majd ő :)
Aztán kizavartam a szobából, leöntöttem a hasamat az arcszeszével, és döftem :)
Különben a párom szerint egyértelműen bebizonyosodott, hogy boszorkány vagyok... köztudott ugyanis, hogy rajtuk van egy pont, ahol nem érzik a tűszúrást :D
elan

Elan :lol:
Nem vagy semmi:)
De a párod sem! Az enyém szerintem inkább kizárja magát a szóbából, csak ne kelljen látnia:)))
Jó, hogy ilyen könnyen ment! Én is izgulok, hogy hogy megy majd!
Te már simán szúrod magad!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe jó éjt neked is:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi

Jó lett,olyan mint szokott :D Öcsém barátja vágja már 7 éve a hajam és mindíg olyan lesz amilyennek lennie kell :D A pici képemen látszik!

Elan
Látod nagyon ügyi vagy és nem is olyan nehéz csak első hallásra!Én akkor elvesztettem a boszorkányi képességeimet,mert már nekem nincs olyan pont a hasamon,hogy ne fájna.Pedig van ám rajta háj rendesen :? A tésztaszűrő hozzá képest kutya micsodája :D

Mindenkinek nagyon szép álmokat!
Kép
gabicsibe

Jó reggelt drágák!!!!!!!!!!!!!!

Elan !!!!

Nadon ügyike vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!van egy pont a folyadékos cumon feléd kell állnia és ugy kell letörni!!!annál a pontnál kell megfogni,én pzs használtam! :wink: gratula!!! :)

Gabicsibém!

Tutika az a baba!!!!!!!!!!!! :lol:
Remélem hamarosan látom a csini frizud!!!!!!!!!!!!!! :lol: :wink:

Gil Kedvesem!!!!!!!

de jó hogy írsz!!!Köszike a drukkot!!!!!!!!!!!!!!!Hát ja virgonckodtunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Apa azt mondta ha ennyitől nem lesz baba akkor semmitől!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Írj ha van idöd!

Kicsi Mandám!

Örülök,hogy már egy kicsit jobban vagy Kedves!!!!!!!!!!!Jóóó munkát!!! :wink:

Ma lesz 9 kor a natgeon az a babás műsor!!!Viszem ördit óviba aztán jövök nézni!!!!!!!!Majd csak utána jövök!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!
Most nagyon irigykedek azokra, akik maguknak be tudják/merik adni a szurikat! Nekem mindig a párom adta, egyszer a tesom, meg a védőnő. Én magától a tűtől is félek és most hétvégére már megkérte Lippát, hogy ha kezdeni kell, ő közel lakik és akkor majd ő fogja beadni.
Ő bátor :lol: , én nem :cry: ! De hősiesen tűrök! Ezt is értékelni kell! :lol:
Amúgy a szobából én is szivesen kizárnám magam, de sajna én vagyok az áldozat! :roll:
Amúgy még mindig semmi és most már próbálom szugerálni, hogy ideje lenne, már szeretnék kezdeni! :oops:
Nefke
nefke

Sziasztok!!!!!

Mivel tegnap az informatikus uram sem bírta beállítani az avatart, így megnyugodtam, hogy nem vagyok én annyira béna, csak (ezt ő mondta) valami baja van a rendszernek, úgyhogy egy ideig még X-ként futok! :lol:

Manda Drága!! nyugodtan hívj tudod, bármikor, nálam megértő fülekre találsz, puszillak és sokat gondolok rád!!!

Elan, gondoltam én, hogy ügyes leszel!!!!!!!!!!!!! :D És amúgy az ampullát én sem tudom rendesen letörni, amúgy pzs.-vel próbáld, mert kis szilánkok mindig lesznek rajta, ha megnézed.. Ügyeskedj! :wink:

Gabicsibe, ugye, hogy az utolsó decák mennyire carok, már akkor egy pont se volt a hasamon, ahol ne fájt volna a bőröm.. :oops: az első néhány meg szinte nem is fájt.. :roll: most nekem a hátsómból lesz tűpárna, amitől viszont már most fostizok! :oops:

Nefke, mi lenne, ha egyet megpróbálnál "felügyelet mellett" beadni, a következő meg menne hidd el.. :wink: Én főleg a vége fele már magamnak is nehezen találtam olyan pontot, ami nem fájt, az még rosszabb, ha akkor idegen adja be, mert ő nem is érzi az érzékenységét a bőrödnek..
torolve_20130114141731

Vikkata!
Gondolkozom ezen a megpróbálom magamnak, de félek, hogy ha nem sikerül, akkor felidegesítem magam és bőgni fogok, és akkor még az is előfordulhat, hogy feladom az egészet. :cry:
Igy inkább biztos kezekre bizom!:lol: :lol:
Nefke
nefke

Nefke, én úgy álltam hozzá, hogy tuti biztosan be tudom adni, és egyáltalán nem féltem tőle, de amikor a kezemben volt csőre töltve a tű, akkor azért kicsit bepánikoltam... úgyhogy szerintem ne erőltesd, ha nem akarod. Ha meg tudod oldani, hogy beadja más, akkor hajrá! Sajnos nekem egyáltalán nincs egészségügyis ismerősöm...
elan

Elan!
Nekem Öcsém orvos, de Ő kb. 200 km van tőlünk. A párom adta eddig, de hétvégén nincs itthon és ezért kértem meg Lippát. Ő magának adta és szivesen segít nekem.
lehet, hogyha nagyon rá lennék kényszerülve, akkor beadnám, de az is lehet, hgoy akkor is az ügyeletre mennék! :lol:
Nefke
nefke

Háát Lányok, én nem tudok avatart feltölteni, feladtam, de még vonalzót se, mert nem találok a profilban az aláírás mező mellett
ilyen feltöltőablakot, de már nem is kísérletezem.. így marad, legalább remélem még képet tudok feltölteni.. Aki esetleg tudja, hogy miért nem tudok vonalzót és avatart feltölteni vagy valami trükkje van, írja meg légysziiii.. :roll:

Képpróbbaaaaa: Kép
torolve_20130114141731

Sziasztok csajszik,

Végre, végre péntek van....
Kép

Na még senki nem jött meg a bmc-s járatból?

Nefke,
Szerintem én sem magamnak fogom beadni a szurikat. A párom annyira, de annyira ügyi! Most derült ki nemrég. De aztán az is lehet, hogy megfogom próbálni én, bár attól meg nagyon-nagyon félek!

Kata,
Hát nem tudom mi lehet, mert az aláírás mező mellett kéne lenni egy ablaknak, amibe a kódot tudod írni! Hogy neked miért nincs :?: :shock:
Az avatarnál nem ír ki hibát, amikor töltöd?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe :lol: a munkahelyemen dőlök a röhögéstől!
Igen! Végre! Péntek!

Kata én sem tudok segíteni sajnos:(

Ma valami jó hír??

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Van Jó hír!!!ITT VAGYOK!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: /Csak vicceltem/

Nefke Drága!

Ha nagyon ne akarod magad döfni és van más aki segít akkor mért kínlódnál!!!!!!!!!!Hajrááááááá drága!!!!Hanyadik szuri is ez???????????

Gabicsibém!!!!!

Remélem jó hírekkel jösz,és hétfön leszívásod meg lesz!!!!!!!!!!!!Drukkolok!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Rebe Drága!

Nagyon ari a cica,!!!!Kacagtam rendesen!!!!!! :wink:

Kicsi Vikkatám!

Hamarosan biztos fent lesz az az avatar kép!!!!!!!A profilodban nincs meg az aláírás rész???????????ez hogy lehet???? :shock: Lehet a rendszer dilis!!!Várj egy kicsit aztán délután próbáld meg újra!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi! Ez nem vicc az tényleg jó hír, hogy itt vagy, és hogy jó kedvű vagy:)
Apa bírja még a hajtást? :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Nyunyi82
Ez lesz a 5. beültetés első szurija, lehet ha nem az első lenne, akkor megpróbálnám, de bizti nem fogom.
Amúgy most nagyon kezd fájni a hasam, de még semmi.
Nefke
nefke

Törpe!!!!!

Drága vagy!!!!Köszönöm!!!! :oops: :P

Apa bírja szerencsére!!!! :wink: Ma sajna nincs itthon,dolgozik reggelig!!!Majd reggel elkapom! :wink: Kicit fájdogál néha a pocom!De nem figyelek rá!!!! :wink: És te hogy vagy Kedves!!!Ja és megint sógoréknál lesz ördi 5 ig!Hawai van megint!Reggel kimostam,pórszívóztam,felmostam,és nem sokára hurkit sütök!Nyugis az egész napom! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!
szerintem én is döfetni fogom magam, mert naon bátor vagyok meg minden.....de ezt nem hiszem, hogy képes leszek megtanulni :oops:

Még van kb egy hónapom, addig próbálom lelkileg felkészíteni magam, de nem nagyon haladok.... :?

Törpe

Kép
törpehzs

Nefke Drága!!!

Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!!!!!Ez tuti sikerülni fog Kedves!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Kitartás drága!!!!!Az előzőeknél ki adta be neked?! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Mindig a párom adta, de hétvégén nem lesz itthon, még ma elutazik és ezért szerettem volna ha késik pár napot, hogy akkor kezdjünk mikor itthon van!
Nefke
nefke

Én jól vagyok!:)
Várom, hogy teljen az idő!:) de még egy teljes ciklus meg három nap....szóval még korán van várni:)
Elfoglalom magam mindenféle jóval:) Ma megyek kozmetikushoz, na meg csokimasszázsra :oops: egy kis kényeztetés kell a lelkemnek:) csak ne hagyjanak magamra a csokival, mert azonnal megeszem :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Ne fél menni fog!!!!!!!!!Már most ne idegesskedj ezen Kedves!!!!Ügyes leszel,meg tudod csinálni!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke!

Értem!!!Hajrááá Drága!!! :wink:

Törpe!

De jóóó csoki masszázs,én is megenném ha egyedül hagynának!!! :wink: Hamar elmegy az idő,pláne ha ilyen jó programjaid lesznek!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vikkata!

Hol találtad az egérkét!!!!Nagyon tetszik!!!!!!!

Gabicsibe!!

Szegénykém,még lehet ott csücsülsz!!! :roll: Várlak a jó hírrel!!!

Kicsi Bonyám!!!!

Köszike a meghívot,meg az emailt!!!!Merre vagy Drága??

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajszikák,

Még bekukkantottam így hétvége előtt. Nadon de nadon jó má hogy péntek van!!!!!!!!!

Vikkata,

Hát én nem néztem meg a filmet a szuribeadásról, és a BMC-ben sem kértem segítséget. Arra gondoltam csak megy az magától. A szuri dobozán meg ott volt a leírás, és ment is.

Nefke,

Szerintem kérj meg valakit, hogy legyen ott, aztán már neked is menni fog meglásd. Először nehéz, nekem is az volt. Magamba döfni, aztán már semmi, csak el kell jutni odáig, hogy merd. :roll: Tudom, könnyű azt mondani.

Törpe,

Nem gáz, csak az első rossz, aztán meg már megy mint a karikacsapás.

Elan,

Szerintem én is Merionalt fogok kapni szerintem. Majd kifaggatlak a jövő héten róla.

Most beszéltem a dokival, szerdán megyek a rendelésére, már nagyon várom. Igazából azért vagyok besózva, hogy ne legyen cisztám, és hogy rögtön kezdhessünk, ha megjön.
Most végig csinálok még egy hónapot gyógyszerrel, de még szeretnék egy inszemet karácsony előtt. Nov.24-én vizsgázom, tehát előtte nem akarok, de decemberben hátha belefér.

Denika,

Sajnálom, hogy nem sikertült.

Jaaaaj legyen már itt babásodás!!!. Nem baj, ez most a hullámvölgy, innen már csak felfelé csajok!!!!! Muszály hogy sikerüljön. Egyébként megfigyeltem, hogy szinte minden évben van olyan időszak itt a fórumon, amikor nem akar beindulni, aztán meg hirtelen sikerülnek a dolgok. Remélem így lesz.
vic12

Nyunyi,
itthon teszek veszek, ma végre előszőr nem fáj a pocakom.
Palacsinta függő vagyok és sütöttem az előbb pár db-ot, ez nagy szó nálam, mert én csak enni szeretme , de a családom és barátnőim mindig sütnek nekem.
Mindenféle állapotban megeszem lehet akár másnapos is .
Mindegy csak palascinta legyen.
Kevertem be fincsi vanilliás, citromhéjas, mazsolás túrót és azzal ettem.

Meddig kell ennem fehérjét?
Amíg megnem jön a menszim?
Örülök, hogy nálatok alakulnak a dolgok, nagyon jó lenne ha végre elkezdődne veled megint egy babásodó "széria"!!!

Pusszancska

bonya

Kép

Kép
bonya

Kata,
Valami a babanet rendszerben nem jó, mert akartam én is variálni az avataromon, és nekem is X van helyette. Megpróbáltam az előző avavatart visszarakni, de az sem jó már. :shock: :roll: :?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: