A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Én is többször néztem az üzeneteket, szomorúan látom mindenki eltünt.

Karmen
karmen

KarmenKép

Biztos mindenki babát gyárt !Kép Sajnos nekem nincs kivel. A párocskám csak jövõ héten érkezik.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!Kép

EgcsiKép
Hát persze, hogy a többiek napoznak, túráznak és hasonlókKép

A tegnapi elõadássorozatra nem mentünk el Beával, úgyhogy nincs mirõl beszámolni. Nem is kell annyit foglalkozni a témával, pontosabban nem kell egyáltalánKép Itt a nyár, és biztos vagyok benne, hogy sokan bebabásodunkKép

Nikie
nikie

Egcsi,Karmen

Én is többször néztem az üzeneteket,aztán úgy gondoltam, hogy a hétvégén mindenki a szabadban van,vagy babagyártás folyik.
Egcsi
Nem felejtettem el a Széchenyis pályázatot,összeszedem a másik géprõl a cuccokat,aztán megy Emilben.

Kitty
kitty123

Kitty! van még ilyen pályázat? Én ugy tudtam a mostani kormány eltörölte.

Karmen
karmen1

KittyKép

Az e-mail címem edinaboros@freemail.hu Köszi elõre is. Én is úgy tudom, hogy már nincs ilyen lehetõség, de nem vagyok benne 100%.

Egcsi
egcsi

Sziasztok Csajok!

Pénteken beszéltünk egy másik onkológussal, aki azt mondta, hogy szerinte szükségtelen 1,5 várni a babavállalással. Õ (vidéken) csak 6-7 hónapot szokott javasolni, addigra ugyanis kiürül a szervezetbõl a vegyszer. Azt tanácsolta (amin mi is törtük a fejünket), hogy várjuk meg az októberi nagykontroll eredményét, csináltassunk ondóvizsgálatot, és ha ott minden rendben, januárban vágjunk bele a babaprojectbe. Kép Nagyon feldobott a dolog. Ez azért sokkal-sokkal kevesebb, mint a másfél év. Kép (Bár most kicsit el vagyok kenõdve, de egy egész más dolog miatt)
Kérdésem lenne: "ficánka" vizsgálatra a páromat háziorvosa is beutalhatja? És vajon kérhetjük, hogy hol csinálják, vagy a területileg illetékes "hivatalban" kell végeztetni? Ha mindegy hogy hol, ajánlanátok valami helyet?
Pusszantás mindenkinek. minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!Kép
Itt többen mondták, hogy a spermabankban csinálnak ilyen vizsgálatot. De a részleteket nem ismerem.

Lányok!Kép
Nem vagyok benne a táblázatban, de gondoltam lejelentem, hogy 2. cn.-on vagyok. Annyira nem tudtam hogy most kell megjönnie, hogy meglepõdtem. Pedig hõmérõzök, de az elsõ napon még 36,9 volt a hõm, a másodikon már csak 36,5. Kiszámoltam, ez elõzõ ciklusom így csak 27 napos lett. (Az elsõ volt stimuláció nélkül.)
Van valaki másnak is olyan, hogy olyan kevés a mensi, hogy még 1 tisztasági betétet sem használok el 1 nap alatt??? ez jelent valamit?
Amúgy ettõl függetlenül jó kedvem van!Kép

AndiKép és akit még érdekel!
Ígértem, hogy írok az új munkámról. Eddig még tetszik és nem érzem stresszesnek. Ilyet még nem csináltam eddig, de a mostani munkám mindenképpen kevesebb stresszel fog járni mint az eddigiek, a munkakörbõl adódóan, de kevesebb pénzzel is mint amit eddig dolgoztam. De amilyen nehéz errefelé munkát találni még örülhetek hogy ilyen is van, meg a kevesebb stressz talán a babásodás szempontjából sem árt. Tehát eddig jónak tûnik, de még csak 1 hét telt el, majd 1 hónap elteltével meglátjuk mi lesz a véleményem, remélem nem változik. Amúgy is addig csak próbaidõs vagyok.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Karmen
A pályázatág bõvebben a www.gm.hu (Gazdasági Minisztérium)oldalon lehet olvasni. És amig a keret tart,de max. szeptemberig lehet pályázni.

Kitty
kitty123

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Minyu!
Örülök, hogy nem kell olyan sokat várnotok még! Kép Meglátod, pikk-pakk babás leszel! Kép

Kitty!
Engem is érdekel a Széchenyi terv, küld el légyszíves nekem is a tudnivalókat róla! Köszönöm. gitta_@freemail.hu

Leone!
Majd csak nem jön meg már egyszer! Kép

Lányok!
Látta valaki tegnap éjjel a TV1-en a beszélgetést? Sajna, az elejérõl lemaradtam, a közepén meg elaludtam. Kép Mi lett a vita végeredménye? Sikerült meggyõzni az ún. "szakembereket" a nemválasztás kérdésében?

Lányok!
A felfázásnak milyen tünetei vannak?
Már a múlthét vége óta iszonyú pocsékul vagyok. Érzékeny a hasamalja, olyan, mintha keményre fel lenne fúvódva, tompa nyomásszerû érzésem van és nem gyõzõk 3 óránként a wc-re futkosni, még éjjel is. Az már csak hab a tortán, hogy ezt rettenetes hányinger kíséri. Anyukám küldött a párocskámnak szalontüdõt, amit amúgy is rettenetesen utálok, erre majdnem ott helyben... amikor megéreztem a "szagát". Ez végigkísért egész hétvégén, vasárnap délután meg elszunyáltunk a párommal, majd arra ébrettem, hogy most aztán tényleg futni kell. Kép De semmi, csak az érzés. Brrr.
Tudom, ez akár jellegzetes tünet is lehet, de a babához túlságossan is korai! Már reménykedni sem merek, egyre csak azt mondogatom magamban, hogy biztosan nem sikerült. Nehogy megint beleéljem magam, mint annyiszor. A hõm is csak ma ment fel 37-re, igaz, ma tudtam végre 4,5 órát egyben aludni, úgy, hogy nem kellett kimennem éjjel wc-re. Egyébként meg napok óta 36,9-et mutat 3 órai alvás után. Szerintetek merhetek reménykedni? Iszonyúan félek egy újjabb csalódástól, viszont a lelkem méllyén nagyon nehéz elnyomni a reményt. Ja, és most a cicim sem fáj, mint máskor szokott menzi elött! Kép Lehetséges, hogy esetleg valakinél ennyire korán jelentkezzenek a tünetek? Találkoztatok már ilyennel?

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt mindenkinek!

Nem vagyok babás.

Nincs túl nagy probléma, csak ebben a hónapban kimaradt. Lehet, hogy keverem a fogalmakat, de úgy mondta valahogy a doki, hogy a petesejt még a petefészekben van nem lökõdött ki onnan és ezért van az, hogy nem volt mensim ebben a hónapban. Ez jelenti azt, hogy nem volt peteérésem?
Nagyon zöld vagyok ezekkel a fogalmakkal kapcsolatban.
A lényeg, hogy nincs nagy baj. Azt mondta ezt okozhatja, hogy 3 évig tablettát szedtem. Pár hónapja csak, hogy leálltam a bogyókákkal.
Igazából nem jó hír, de lehetne sokkal rosszabb is.

Szép napot mindenkinek!

Bibi
Bibi

Egcsi, köszi az elismerést a viccekrõl, asszem sikerült egy kis jó kedvet becccipppelni a csajokszoknak!:-)))

Gitta! Nem Írtam még az adataim:
27 éves vagyok, 2000. augusztusa óta próbálkozunk, 3 closty kúra, 2002. novemberében laparoszkópiás mûtét, PCO Syndróma,Pilisen lakom, 30 napos ciklusom van.

Erika! Felettem 2* repült el a gólya, 1* velem volt a párom is! Évek óta nem láttam gólyát, csütörtökön, pénteken átrepült!!!!A dokim adatait átküldöm emailben, ha adsz egy címöt:-)))

Minden csajszi!!!!
Csodálatos dolog történt velem pénteken, ezért is nem jelentkeztem.
Megszületett a legfrissebb keresztlányom, és benn voltam a szülésnél!!!!!!!!!!!
Még most is könnybe lábad a szemem, ha rá gondolok, ez a világ legfantasztikusabb , legcsodálatossabb dolga!!!!!
Én, aki még az inekciós tû látványától is rosszul vagyok, végig tanúja voltam ennek a csodának....
Nem tudom mikor fogom tudni feldolgozni, egyenlõre még ott tartok, hogy minden második gondolatom a hugom és a kis Dorka körül forog...
17.38.perckor, 51 cm-el, 3400 grammal született, és GYÖNYÖRÛ!!!!!!!!!!!!
Kérdezte a doki is és a szülésznõ is, hogy van-e gyerekem, mondom, nincs....láttam már szülést, élõben vagy tévében? Mondom, nem....
Akkor megrázó lesz, sokkoló , és elveszi a kedvemet a babáktól!!!!

Óriásit tévedtek!!!!
Nem kétlem, hogy van olyan, akin így csapódik le, de én csak megerõsödtem, kicsit büszke is vagyok magamra, nagyon büszke vagyok a hugomra, és úgy érzem, ez az élmény csak elõre segített, ha meginiognék, vagy felakarnám adni, lesz mibe kapaszkodni, és örökké hálás leszek a testvéremnek, hogy megengedte, hogy szemtanúja legyek a legnagyobb csodának!!!!!!
Pusz mindenkinek, Ilduci
Névtelen

Jó reggelt Mindenkinek!

Gitta! Drukkolok, hogy babóca legyen a furcsa tünetek hátterében.

Ilduci! Tényleg csodálatos érzés lehetett a keresztlányod világra jöttének figyelemmel kísérése. És még milyen lesz, amikor a saját babádat tarthatod majd a karodban.

Én szerdán megyek a védõnõhöz kiváltani a kiskönyvet. Már várom, hogy a kezemben tarthassam.
Tegnap elég ramatyul voltam. Nem aludtam az éjjel, és hányingerem volt egész nap.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Bogár! Köszi! Kép Nagyon szépen nöl a minimanód. Kép Lassan már a mocorgását is érezni fogod. Mi holnap reggel megyünk dokihoz, viszünk kazit is, párom már teljesen be van zsongva, hogy kisfilmet fog készíteni Babócáról. Kép

Kitty! Abban tényleg igazad van, hogy cikis átkéretni magad intézményen belül. Akkor próbálj minél többet kérdezni a dokidtól. Hátha akkor böbeszédübb lesz. Kép Én a cseppeket a vérzés befejezésétöl a 14. napig szedtem, naponta 20 cseppet, jó néhány cikluson keresztül. De ha nem szedtem, akkor is rendszeres maradt. Kép Drukk-drukk!

Gitta! Ebböl még bármi lehet. Kép Tessék bízni benne! Kép
Ilduci! Gratula a kislányhoz! Kép

Puszi!
Andi
andi28

Sziasztok CsajokKép

Egy reménytelen ciklusom fejezõdött be szombaton. A 22cn.-en elkezdtem menstruálni. A hõm 36,4 volt akkor. Ma kellett volna HCG vérvételre mennem, de mondtam a dokinak, hogy esélye sem volt a babónak, mert végig nagyon alacsony volt a progim, a gyenge stimulálás miatt. Egyetértett velem a doki, és gyógyszert váltunk. Most Clostyt kaptam, és Puregon injekciót. A szurit ajándékba adta nekem, és mondta, hogy szerencsehozó, mert olyan lány hozta vissza neki, akinek már nem kellett, mert ikerterhes lett.
Ja és bíztató, hogy találkoztam a rendelõben egy lánnyal akinek az 5. inszem sikerült, és a barátnõjének a 6. Most elkezdtem megint reménykedni.

NelliKép,BogárKép,KarmenKép
Köszi a bíztatást, úgylátszik a természet kegyes, mert hamar befejezte ezt a ciklustKép Sajnos a 6. inszem sem maradhat el, de bízom benne.

LeoneKép
Az én mensim is olyan, hogy 2 napig tart, és egy tisztasági betét elég naponta. Szerintem ez amiatt lehet, mert vékony a nyálkahártya, de nem biztos.

Képzeljétek szombaton egy túra-versenyen vettem részt, úgy, hogy reggelre váratlanul megjött. 24km-t gyalogoltunk "tökön-paszulyon" át, de remekül bírtam, nem akadályozott a mensi semmiben. Volt egy versenyzõ lány, aki egy 4 hónapos babával a nyakában csinálta végig. Nem semmi mi ?

Cat
Kép
cateye

sziasztok LányokKép

CatKép
Úgy örülök, hogy ismét bízol. Ez a júniusi hónap szerencsét fog hozni neked, érzem!!! (ja és áll még a mákosguba?)

AndiKép
Én már érzem õtKép (még ha tudom is, hogy a tankönyvek az elsõ bébinél kb a 20. hetet mondják; viszont én érzem õt, nem a tankönyv)
Hú, most irigy a kisfilmért. Nekünk még addig 3 hetet kell várni.

NelliKép
Nemsokára túl leszel ezeken a rosszulléteken. Esetleg még kb. 2 hetet kell várnod.

pusza
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok Lányok!

Most egy bíztató emil következik... Azt találtam ki, hogyha pozitív lesz a tesztem, mindent leírok Nektek.
Elõször is mindenkinek azt javaslom, hogy mielõtt bármi gyogyót szedne, csináltasson egy sima petevezeték átjárhatósági vizsgálatot. Nekem UH-on csinálták, kicsit kellemetlen, 10 perc, ambuláns. (ennek a hónapnak az elején csinálták...) Persze nekem fõsuli alatt volt lázzal járó alhasi gyulladásom, lehet, hogy ezért összetapadhatott. A vizsgálat eredménye az volt, hogy mindkeettõ átjárható. Prolaktinom volt még kicsit magas, erre szedek fél Brormot, de szerintem lehet, hogy ezt sem kellene...
Tünetek: középidõben pár napig fájdogált a hasam. 20. naptól állandóan levest kívántam, 21. nap csomó pattanás jelent meg az arcomon miután gyrost ettem (általában alig van pattanásom) 24. naptól rossz volt a gyomrom (mintha kelt tésztát ettem volna - azóta is van) és mindkét petefészkem fájt, néha a hasam is (mintha meg akarna jönni). Elsõ émelygés 27. nap párszor, 28. naptól fehéres-sárgás váladék. Teszt 31. napon: tök erõs csík.

Nagyon boldogok vagyunk, bár még csak nagyon az elején vagyunk. Köszönöm a rengeteg segítséget, amit adtatok. Remélem én is segítettem egy kicsit.
Üdv
(Bocsi, de nem írom alá még a becenevem sem, mert több kolléganõm is olvassa ezt a topicot... )
Névtelen

Még egy tünetet elfelejtettem, de szerintem jellemzõ (több barátnõm is mondta): 22-24. nap körültõl könnyebb széklet. Nem hasmenés, de napi többször is aránylag könnyen mentem. Ez a 32 nap után megszûnt. Most a sokszori pisilés van.
Üdv
Névtelen.

Ui: Cat! Nagyon drukkolok! és persze a többieknek is...
Névtelen

Kedves Névtelen! Gratulálok! Kép Vigyázz magatokra! Kép
Bogár! Én is elöbb kezdtem érezni, mint a könyvek írták. Kép Akkor már tudod, hogy milyen fantasztikus, igaz? Kép
Cat! Na, végre! Ismét a régi vagy! Kép Igy már "tetszel". Látod minden azt mutatja, hogy igenis nagyon sok csoda van! Kép 24 km, nem semmi! Nekem a legtöbb egy 18-as volt. Strapabíró anyukája lesz a babádnak! Kép

Andi
andi28

Névtelen! Gratulálok! Azért reméljük, ennyibõl nem értették a kolléganõk, kirõl van szó.

Cat! Jó, hogy újra vidám és bizakodó vagy!

Bogár! Én is úgy gondolom, hogy kb. 2-3 hét, mire javul a helyzet. Nem olyan vészes, csak a közérzet rossz ezáltal.

Nelli
nelli2

Névtelen!
Gratulálok! Kép Kár, hogy nem tudjuk ki vagy! Kép
Olyan, mintha csak én írtam volna le! Most nagyon bizakodó lettem! Kép Remélem, nem bánom meg, már túl sokat csalódtam! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,
Tudom mit érzel, annyira át tudom érezni. Szinte biztos voltam, hogy állapotos vagyok és nem mertem megcsinálni a tesztet, tök ideg voltam aznap reggel. Igyekeztem nem beleélni magam, mindig mondtam a férjemnek, hogy tuti gyomorrontásom van. De utólag átgondoltam, amit éreztem és ez tényleg "más" állapot.
Szerintem ha késik pár napot és érzed ezeket a tüneteket csinálj tesztet. Van aki semmit nem érez, de a gyomrukra általában azok is panaszodnak.

Kornélia,
Sajnos van rossz tapasztalatom kolléganõmmel és tudom, hogy itt bent sokan vannak rajta a témán. Én kérdeztem nemrég, hogy a a petefészek fájás jelenhet-e babát...

üdv
Névtelen

KittyKép

Kösz a mail-t !

GittaKép

Nagyon gyanús vagy !

IlduciKép

Gratula a keresztlányodhoz !

CatKép

Sajnálom, hogy megint nem sikerült, de örülök, hogy visszatért a reménységed ! Gratula a túra-teljesítményedhez. Bár én mehetnék túrázni, de a párocskám nem megy sehova, ha nincs alatta négy kerék.Kép

NévtelenKép

Hatalmas gratula ! Vigyázzatok magatokra !

Egcsi
egcsi

BogárKép
Persze a mákosguba fogadalom még állKépKép

NévtelenKép
Köszönöm szépen a drukkot, és sok boldogságot kívánok Nektek a picivel. Kár, hogy nem tudhatjuk a nevedKép

Andi28Kép
Igyekszünk hasznosan elütni a babvárási idõt, olyan dolgokkal, amit késõbb már nem csinálhatunk ilyen intenzitással. Ilyen a túrázás is. Bár nemrég bent voltunk a Budaörsön most nyílt kismama boltban, és a párom rögtön a bébi hátizsákokat nézte, hogy melyik bírná jól a túrát. Persze horror árak voltak, de ezt az egyet tuti megveszi majd.

EgcsiKép
Az én párom is nagyon kényelmes, és autó szeretõ volt még egy éve, de jött az új hobbi a geocaching, és az megváltoztatta (bár elõtte természetfotózás volt a hobbija, így ahhoz már régóta kötõdünk). Én nagyon örültem neki!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok !

Ez már a második nekifutás, az elõbb elszállt az irományom. Teljesen OFF leszek, úgyhogy aki akar ugorjon. Lesérült az egyik madaram. A piros(kép a profilomban). Megütötte a csõrét és nem tud enni, játszani, tollászkodni. Sajnálom szegényt, de azon kívül, hogy kézzel etetem mint fióka korában nem tudok vele mit kezdeni. Bingó hasznot húz a helyzetbõl, mert etetéskor kiköveteli a részét a pempõbõl. Állandóan azt hajtogatja, hogy "kérsz, kérsz.." amíg nem kap egy adagot. Ha nem vagyok elég gyors akkor rám mászik és harapdálja a fülemet. Haláli pofa, mindig megnevettet.
Tudom ez nem ide illõ téma, de nekem ez is családi esemény és gondoltam megosztom.
Most mennem kell, mert ki fognak hajintani a könyvtárból, lejárt az idõm.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok !

Ez már a második nekifutás, az elõbb elszállt az irományom. Teljesen OFF leszek, úgyhogy aki akar ugorjon. Lesérült az egyik madaram. A piros(kép a profilomban). Megütötte a csõrét és nem tud enni, játszani, tollászkodni. Sajnálom szegényt, de azon kívül, hogy kézzel etetem mint fióka korában nem tudok vele mit kezdeni. Bingó hasznot húz a helyzetbõl, mert etetéskor kiköveteli a részét a pempõbõl. Állandóan azt hajtogatja, hogy "kérsz, kérsz.." amíg nem kap egy adagot. Ha nem vagyok elég gyors akkor rám mászik és harapdálja a fülemet. Haláli pofa, mindig megnevettet.
Tudom ez nem ide illõ téma, de nekem ez is családi esemény és gondoltam megosztom.
Most mennem kell, mert ki fognak hajintani a könyvtárból, lejárt az idõm.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Na tessék ! Most meg kétszer is megkaptátok. Bocsi

Egcsi
egcsi

HAli!

Gitta!
Csak a felfázásról tudok nyilatkozni. Én egyszer régen nagyon csúnyán felfáztam. Az a gyakori wc-re rohangálás mellett fájdalmas ürítést jelent, egyéb tünet nem volt.
Hányingert, kaják szagára való rosszulétet meg csak babásan éreztem.

Óriási hatalmas megadrukk (és ha nem haragszotok lányokKép) csak neked!!!! Nagyon szoritok és mindig olvaslak! Reménykedni mindig lehet, de megértem ha nem mersz! Nem is biztatlak, csak drukkolok itt a háttérben és gondolok rád!

sasha

Kép
sasha

Gitta! Hol is tartasz a ciklusodban? Nagyon drukkolunk, hogy a hõn áhított baba okozza ezeket a tüneteket. A felfázás biztos nem okoz hányingert.

Nelli
nelli2

Névtelen

Nagyon nagy gratula a babóvcához! Vigyázzatok magatokra!

Gitta
Ha jól láttam a táblicskuban, akkor a 25. napon vagy. Ha az elején sikerült az akció már érezhetsz szerintem ilyeneket.Bár szerintem akkor egy kicsit hányósabb leszel az átlagnál, de gondolom azt nem bánnád annyira. Amúgy ezek a tünetek több mint gyanúsak. Nálam is volt már ilyen szagundor már akkor is, amikor még ki sem maradt a mensit.Azóta sem tudom használni azt a parfümöt. A megfázás meg biztos nem okoz gyomros tüneteket.
El sem tudom mondani mennyirte drukkolok.Még pár nap és tuti kiderül.

Lányok
Ki tud segíteni? Olvastam,hogy ha nincs is pé akkor is megjön kb. idõben a mensi.Nálam mostanában olyankor nem ill. csak marha sokára jön meg. Régebben, ha nem volt pé. akkor is idõben jött meg. Ezt mi okozhatja,mitõl függ?

Kitty
kitty123

CAT:Örülök hogy optimacska vagy!Kép
ILDUCI:nagy élmény lehetett, gratulálok a keresztlányhoz és hogy ilyen hõsiesen viselted!Kép
GITTA:lécci javíts: köv c. 19 cn! Nagyon-nagyon drukkolok Neked, de próbáld meg nem beleélni magad, amíg nincs zebrád!Ez persze nem azt jelenti, hogy ne is reménykedj, csak azért ne csalódj túl nagyot ha mégsem.
KITTY:sajnos nem vagyok a téma szakértõje, valszeg hormonhiány, de a cickafark tea vagy csepp lerövidíti, beállítja a ciklust. Bõvebben ahasznos infok topicban olvashatsz róla!
ANDI, BOGÁR:de jó, hogy minden rendben van nálatok! Jó filmezést!!
Minden régi motorosnak sok puszi, az újak pedig ne maradjanak olyan sokáig, mint mi!
Virág
virág

Leone,
nekem nagyon kevés menzim volt már jo ideje. Kevés ideig is tartott, kb. 2 nap, utána barnás. De váratlanul sikerult a baba, pedig azt gondoltam gyogyszer nélkul nem fog.
Az orvosok nak mindig elmondtam, soha semmit sem mondtak rá.

Gitta,
nekem az volt furi a tunetek kozul, hogy nem volt PMS idegbaj, hanem jokedv.

Névtelen,
kár, hogy nem ismertunk korábban is. De hajrá nektek!

Kitty,
attol még babás lehetsz probléma nélkul, hogy ritkán van pé-d. Voltak itt lányok, akiknek szintén alig volt pé, és csak ritkán menzi, de amikor elcsíptek egy pé-t, akkor azonnal jott a baba. Ne idegeskedj ilyesmin.
Nálad biztos van pé, csak késobb, jobban elhúzodik a ciklus.

Bogár,
és honnan tudtat, hogy ez már az? Minden mástol kulonbozo érzés?

Cat, jó lenne egy inszemes pozitív példa ide a netre.
De még nektek milyen jo lenne.
A párod nagyon hisz benne, hogy bekovetkezik, szerintem, ha a bébicucuknál matat-és ez neked is jó érzés lehet.

Én most iszonyat vidám vagyok, nincs már vérezgetés (kopp-kopp), hányinger eddig se volt.

Bella
bella2

GittaKép
Nagyon megérdemelnéd, hogy baba legyen a dologban!!! Szerintem se éld bele magad, de ha kimarad a mensid akkor tesztelhetsz. Mikor nem kellene megjönnie?

Cat

Cat
Kép
cateye

BellaKép
Hányadik héten jársz ? Szuper, hogy elmúlt a vérezgetés. Mostmár a nehezén túlvagy!

Cat

Cat
Kép
cateye

Kitty! Köszi az infot.

Leone! Nekem sajna nagyon bö, de a barátnömnek is elég kevés, neki viszont hormonprolémja van. Neked néztek hormonszintet?

Minyu! Nem kell beutaló, a férjem többször is volt igy. Mi a klinikára mentünk, mert itt ott van andrologia. Ingyenes volt, de az eredményre 10 napot kellett várni.

Gitta! Andy 2003. júl.12-re van kiirva, pótolhatod a táblázatban.

Lányok! Andy mindekit puszil, még mindig köhög, csak nem mulik neki, már dagad a lába is. Amugy jól vannak.

Bibi! Ez nem igaz, attól mert nem volt peteérésed még menszinek kellett volna lennie!

Néveteln! Gratulálok, engem is izgat ki lehetsz, de nem tudtam ebböl kitalálni Kép

Cat! Sajnálom, de örülök hogy nem adod fel!!

A fene, most olyan messze még az a január. Nem kivánom legyen még itt ismerös a mostaniak közül de én biztos maradok addig.

Karmen
karmen

Andi
Csütörtökön megyek a dokihoz és kifaggatom mindenrõl.Sajna már ennek a ciklusnak is annyi,de legalább jönne meg.(Kapok megint gyógyit ami meghozza,aztán jöhet a köv.hónap.
Kitty
kitty123

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm a sok bíztatást és a drukkot! Sajnos, azt hiszem hiába. Bár még mindig rengeteget járok wc-re, (nem fáj, nem csíp, csak sok), de már nem reménykedem. Teljesen elmúlt ez az érzés, már nem érzem, hogy lenne egyálltalán valami ott. Kép Nem feszít, nem fáj. A hányingerem is már csak sima émelygés. Ha baba lenne a dologban, akkor ez nem múlna el csak úgy magától. A menzimnek pedig pénteken nem kellene megjönnie. Egyébként ma is 37-et mértem reggel 5 órai alvás után. De már egyálltalán nem reménykedem. Bocs, már megint hiába jártattam a szám, pedig már megfogadtam magamban, hogy csak akkor szólok legközelebb, ha már zebrás leszek, de nem tudtam megállni. Kép

Cateye!
Biztosan szép volt a túrátok! Kép

Egcsi!
Akkor össze lehetne kötni a párunkat! Az enyém, ha tehetné, akkor az 5.-re is kocsival menne!
Jobbulást kívánok a madaradnak! Remélem, gyorsan rendbejön, bár tudom, hogy a szaru nehezen gyógyul.

Sasha!
Köszönöm a drukkodat! Kép Remélem, veletek minden rendben van, a múltkor olvastam, hogy már készültök a második babóra, sõt gyanús is voltál! Kép Remélem, gyorsan sikerülni fog a tesó is! Kép

Virág!
Javítottalak!

Ilduci!
Nem adtad meg, hogy hányadik napon jársz!

Kitty!
A norculut nem oldja meg a problémád, csak elodázza! Nekem is állandóan ezt írták fel! Nézesd meg a hormonszinted! Nem lehet, hogy sok a prolaktinod? A magas prolaktin felboríthatja a menzit! Csináltass UH-t is középidõben, hogy hogy néznek ki a petefészkeid! Ott is lehet valami oka esetleg, hogy nem rendszeres a menzid! Abba pedig ne törödj bele, hogy majd rendbejön magától. Ez nem igaz!

Lányok!
Tegnap este elcsíptem a dunatv-n a sejtjeinkbõl egy darabot. Olyan jó volt látni, hogy volt, akinek sikerült! Kép Együtt sírtam azzal a fiatallal, akinek nem. Úgy látszik, valamin mindenképpen sírnom kell, ha már más okot nem is találok rá. Kár, hogy csak pár percet tudtam nézni.

Üdv:
Gitta
gitta

Jó reggelt Lányok!

Gitta! Sajnálom, hogy elszállt a remény, de talán még idõben, és nem élted bele nagyon magad. nyugodtan mondd el az örömöd, a bánatod, a reményeidet, a kudarcaidat. Azért vagyunk itt, hogy meghallgassuk.

Bella! Jó Neked, hogy nincs hányingered. Az elején nekem se volt, de most már kínoz. Mondjuk legalább érzem, hogy terhes vagyok, és nincs probléma.

Nelli
nelli2

Gitta!
Elõször is ne add fel, bitos sikerülni fog, csak a sírást felejtsd el.Tudom, hogy könnyû mondani.....
Én is voltam ilyen helyzetben, mindenen bõgtem, még a Bazi nagy görög lagzit ...is végig bõgtem, pedig az vígjáték...
Most nagyon jól vagyok lelkiekben, nem erõltetem a dolgokat, nevetek, bulizunk, csatangolunk, nagyokat sétálunk, és SZERETKEZÜNK, direkt emeltem ki, mert nem görcsösen gyereket gyártunk, mint pár hónapja...
Fel a fejjel anya, fenn kõröz a gólya a fejed felett, csak adj neki helyet, hogy a bánatod felhõjén át rád kacsinthasson...HÚÚÚÚ, de költõi vótam!:-))
15 ciklusnapon vagyok! Pusz.
Nelli, jobbulást neked, lesz ez még jobb is!:-))
Cateye! Bogár biztatását még el sem olvastam, de már megfogalmazódott a válaszom, hogy Tuti, hogy sikerülni fog a következõ, érzem, hogy még a nyáron babás leszel!+++

Névtelen!Csak gratulálni tudok!!!!!!!Nagyon szuper dolog ez, és tök jó, hogy így látatlanba is örülhetünk nektek!!!!
Minden okés lesz!
Egcsi! Szegény papagájod....:-((Gyönyörû egyébként! Napközben is otthon vagy?Már az etetés miatt kérdezem.Mindkettõ tud "beszélni"?Nagyon édesek! Nekem kutyám van,"akit" imádok, nálunk is ha történik vele valami , az családi eseménynek számít, én mindig szívesen veszem ha állatokról hallok, és megtudom érteni a problémákat....Mindenesetre, jobbulást, a kis gézengúznak!!!
Virág, köszi, tényleg nagy élmény volt a szülés, már kezdek magamhoz térni, tegnap vótam a kórházba, megnéztem a kis szotyikámat, nagyon csöpp, alukált, mint egy rongybaba, teljesen másképp nézett ki, mint a születésénél, kicsit csalódtam is magamban, hogy nem ismertem meg....:-(((

NNa, de fel a fejjel, macák, mindenkinek küldök egy kis jó kedvet, '"!%/(ö)=/%+%"!/(=())ö: D))))))))))))))))))))))
pÁ! ILDUCI
Névtelen

Karmen!
Nem maradsz itt januárig!
Slussz, passz!
Ilduci
Névtelen

A cickafark cseppet megvettem, hogy kell használniÍ?
Ilduci
lido@hello.hu
Segítsetek!!! Köszi!:-))
Névtelen

Lányok!

Most jutott az eszembe! Ki is küldte tegnap a gólyát nekem?

Kép Kép Kép

Jelentem, tegnap találkoztam vele!!!! Kép Kép Kép Mentünk a párommal Komárnoba, és az út szélén ott álldogált!!! Kép Kép Kép Megkértem, nézzen már el felétek is! Azt sajnos nem árulta el, hogy most hozott-e nekem valamit, meglepinek szánja biztosan. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta
Na jó,ne éld bele magad, én majd drukkolok Neked, mert azért az émelygés, a sok pisilés és a 37-es hõ azért együtt még mindig gyanús.De most már hamarosan kiderül.
Én már kétszer végignéztem a Sejtjeinket (sõt még a férjem is aki nem nevezhetõ érzelgõsnek,és ugye van két gyermekünk,tehát Õt a baba dolog annyira nem érinti mélyen)és egyszerûen nem tudtam máshova kapcsolni annyira beleéltem magam. Írtad, hogy Vele sírtál,akinek nem sikerült. De az lebegjen a szemed elõtt, hogy a filmben szereplõ minden párnak sikerült.Sõt a legtöbbet küzködõ párnak végül is spontán,amikor már nem is számítottak rá!!!!
Úgyhogy fel a fejjel+++++++.
Amúgy a Norculut-ot azért kapom, hogy egyáltalán megjöjjön, és el tudjam kezdeni most már 2x1-es adagban a Serophene-t. 2 hónapja csináltak hormonvizsgálatot, és minden rendben volt,sõt azt mobndta a doki,hogy nagyon jó, a férjem is OK volt.Már 2 ciklusban nézték UH-n a pé-t, de sajna ott a gond, mert 12-esnél nagyobb tüszõt még nem látott a doki.Amúgy,hogy lehet,hogy a hormonvizsgálat OK,amikor apeteéréssel gond van?

Egcsi
Jobbulást a madaradnak. Tudom milyen rossz érzés ez, nekem kutyám van,és nagyon tudom sajnálni,ha valami baja van.

Kitty
kitty123

Sziasztok

Kicsit eltûntem, sok volt a meló.

Nos, elmentem a nõdokihoz, még várni akartam egy picit, de hétvégén volt pár cseppnyi barna vérzés, azóta megint nincs, és inkább elmentem a dokihoz. Az a tuti.
Egy 14 mm-s petezsákot látott az uh-n, nagyon boldog lettem. Kép Kép Végre valósággá vált a dolog.
Kaptam progi pótló bogyót a vérzésre, remélem most már nem lesz többé. Nyugtalanít egy kicsit a dolog.

Bella2, neked volt vérzésed ugye? Magától elmúlt, hányadik hétig vérezgettél, minden nap volt?

Én is néztem a Sejtjeinket, el is érzékenyültem. Szerdán és pénteken lesznek 8-kor a köv. részei a Duna tv-n.

Nelli, nálad mikor kezdõdtek a rosszullétek? Remélem te már kikerülsz belõle, én meg nem kerülök bele. Kép

Egcsi, nagyon szépek a papagájaid, remélem gyorsan felgyógyul a beteg. Nekem a zöld nagyon tetszik, milyen fajta?

Cateye, remélem a következõ ciklusodban összejön a pici (vagy az ikrek). Kép

Gitta, azért még ne legyél reménytelen, még nincs vége a ciklusodnak, az óvatos bizakodás nem árthat. Drukkolok péntekre.

Névtelen, hurrá a két csíkhoz. Találj ki valami álnevet magadnak, hogy ne ismerhessenek fel a kollégák.

Ilduci, nagy élményben lehetett részed. Kép

Kitty, remélem rendezõdik a ciklusod.

Gigi
gigi1

GittaKép

Köszi Sparky nevében is. Addig ne add fel teljesen a reményt amíg "piros" jelek nincsenek ! A hõd az még mindig biztató !

IlduciKép

Kérdéseidre válaszolva: Mindkettõ beszél, de a kicsi az rengeteget. Sajnos otthon vagyok napközben is,-ami most nem jön rosszul a helyzet miatt-munkanélküliségbõl kifolyólag.
Köszi a jókívánságot !

KittyKép

Szintén köszi a jókívánságot ! Reméljük hamar rendbehoz a doki és a gyógyszerek és akkor kopogtat a harmadik lurkó ! Különben elég bátrak vagytok, hogy a mai világban három gyerkõcöt vállaltok. Nagyon gondolkodom, hogy ráveszem a páromat a "több mint két gyerekes" családmodellre. Lehet, hogy nem lesz nehéz, õk négyen vannak testvérek. Egyenlõre az egynek is örülnék.

GigiKép

Köszi a "beteg" nevében a jókívánságot. A zöld madár neve ara severa, magyarul a vörös szárnyélü ara. Bõvebb információval is tudok szolgálni róla, ha érdekel.

Egcsi
egcsi

Gigi! Nagy nagy gratula! Mégis sikerült, látod! Nem azt mondtad múltkor, hogy nem?
Nekem a 8. héten kezdõdött a hányinger, kb. 2 hete.

Nelli
nelli2

Gigi
Hatalmas gratula a már hivatalos eredményhez.Vigyázzatok magatokra!!!!

Kitty
kitty123

GigiKép
Gratulálok a "hatalmas" pocaklakódhoz. Remélem hamarosan mi is követünk. Problémamentes terhességet kívánok.

GittaKép
Amíg nem jön meg addig van remény. A harmadik fázisnak valahol most kell elkezdõdnie ha babás vagy, és akkor megugrik a hõd.

KarmenKép
Te kaptál Puregon szurit? Ez ugyanolyan mint a Merional ? Ma kaptam az elsõt, és kicsit csípett. Azt olvastam a tájékoztatóján, hogy a kínai hörcsög petefészkébõl vonják ki az anyagot. Ez elég guszta mi ?

LányokKép
Ma vettem cink tablettát én is, hátha ez a siker titka. A párom már röhög rajta, hogy milyen vagyonokat költök ilyen "hülyeségekre". Sajnos kicsit igaza van.

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye, ez a kinai hörcsög petefészke dolog nagyon tetszik. Kép Kép
(Errõl az orrszarvú szarv por jut eszembe, ami állítólag a férfi potenciára hat...Kép Kép, csak viccelek)
Biztosan használni fog, ha már ilyen különleges dologból készült. Ez a ciklus tuti babás lesz +++, és a többieknek is.

Nelli az elõzõ ciklusom volt sikertelen. Jó lenne megúszni ezt a rosszullét dolgot. Kép

Egcsi, honnan vannak a papagájaid? Kint vettétek õket, magyarul beszélnek? Kép

Köszi mindenkinek a gratulációkat (így már én is elhiszem, hogy doki látta), kívánom, hogy rövid idõn belül ti is a saját babás uh képeket nézhessetek.

Gigi
gigi1

Gigi! Bocsánat, nagyon megy az idõ. Lassan tényleg mindenki babás lesz, kitartás lányok!

Cat! Ha hiszel benne, akkor használni fog. És mindent ki kell próbálni a siker érdekében. Hátha pont ez lesz a nyerõ.

Nelli
nelli2

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: