A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Emma súllya tökéletes 6570 g. Ő kb 9-10 hetes kora óta nem alszik rendesen. Éjszaka 10 órát 2-3 keléssel, mondjuk utána egyből visszaalszik. Napközben borzasztó. Az lehet a baj hogy nagyon éberen alszik. pedig sosem jártunk lábujjhegyen mellette. kapott kamillateát úgy sem lett jobb. hason utál lenni üvölt tőle. A hasfájás elmúlt na meg ha nézelődni kell akkor nem fáj? Nem tudom mit csináljak

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

ja és séta pénteken?

Orsi

borsa

Cukipofa
Nagyon jók a képek!

Orsi

borsa

Cukipofa,

nagyon édes a családod!

Manóka.
és hova jártok?

Ricsinek nagyon nagyon boldog szülinapot!
és várjuk a sok sok képet!
Mit kap az Úrfi?
milyen tortája lesz?

ancsaboszi

Hali!

találka, nálunk is takonykórgyanú van, de talán péntek, vagy jövő hét.

mtunde

Ricsinek boldog szülinapot!!! :D

Orsi

borsa

Cancan:
koszi. Feltetlenul szolok. Most elso korben megnezem azt a ket oldalt amit Steffi ajanlott.

Vkbrigi:
hat ez a kep!!!!!!! micsoda kis puszilni valo tappancs! :lol: :lol: :lol:

Cukipofa:
nagyon szep kis csaladod van. :D

Manoka:
Isten eltesse sokaig Ricsit!!!! :D

Borsa:
mi a XI.ker.-ben lakunk Lagymanyoson. Nekem az is eleg lenne, ha tudnam, hogy mennyi ha valakit reggel 7-re odacibalok. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tiko: Szandi is vékony, én próbáltam anno vitamint adni neki ami kiha az étvágyára ,de semmi. 5,5 éves és 15-16 kg körül van. Nem mondom, hogy nem eszik - bár nem sokat, de szerintem gyors az anyagcseréje. Kislány. Legalább nem lesz gondja a súlyával. Bár lehet még kamaszkorra megváltozik.
Cuki: nagyon helyesek vagytok. Orisnak milyen kis csibész pofija van :)

RICSI NAGYFIÚNAK HAPPY BIRTHDAY!!!!!! Sok puszit küldünk neki! Várjuk ám a képeket!

Micsoda szülinapi-bumm van itt mostanság! Régebben írt Marcsim ( Kolos ) és Ildi is ( Hanna) ők is most voltak 1 évesek. Tudom, mert a kórházban kerülgettük egymást. Csak már itthon derült ki.

Veronikusz: szerintem annyit megér , ingyen felteszed ( csak regisztrálni kell ) és akkor jönnek az érdeklődők. Lehet, csak mail címet megadni és akkor visszahívod aki szimpi. Az enyém is holnap jön másodjára, remélem Beni nem lesz beteg, mert akkor nem hagyom rá. Most még semmi más nincs, csak takony, de a kedve jó szerencsére. Étvágya ugyan nem az igazi.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Ricsi, nagyon-nagyon boldogságos szülinapot kívánunk mi is!!!

Úgy látszik Ádám későn érő típus lesz. :?
Viszont most voltunk mázsáláson, s alig hízott a lelkem. 3 hónaposan volt 5210 g, most meg 4 hónaposan 5500 g. Hááát, egy hónap alatt a 300 g nem túl sok sztem. Kérdezte a védőnéni, hogy nem akarok-e almát próbálni neki, de olyan határozottan nemet mondtam, h nem is folytatta. :-) Mivel Ádám a kórházban 2,5 kg alá ment le, nem tartom vészesnek az 5,5 kg-t sem. Eszik rendesen, 11 órát alszik este (többet nem tud, mert szegényt kelteni kell), napközben is sokat, jó kedélyű stb.

hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!

Sztem nem gáz a kis hízás...szegény gyerekek milyen nyomás alatt vannak, "hogyha nem híztok akkor jön a bünti" :D
Ha éhes lenne akkor meg nem lenne jókedvű ,nem???? Biztos sírna...
Dani sztem azért is fejlődik ilyen sebesen, mert szegénykémnek nincs más választása :D Orsi egész nap nyüstöli, kezébe adja a játékokat, zenéltet neki mindent, stb...ott űl mellette a járókában is meg a kiságyában is :D

Borsa!
Nem semmi amin most kersztül mész...nagyon szörnyű tud lenni, ha egy gyerek nem alszik. Teljesen átérzem hisz Orsi is sokszor csak és kizárólag ringatva és szigorúan kézben aludt. A megváltás csak akkor jött amikor már átállt egyfajta napirendre és csak egyszer aludt (egy éves volt akkor, addig szörnyű alvása volt). Viszont amióta egyszer alszik azóta 2,5-3 órát nyomja ebéd után...
Na pont emiatt voltam ilyen szigorú Danival... :? mert Orsi teljesen kiszívta minden energiánkat.
Egyébként van egy könyv: Aludj Velem a címe és Dr. Gál Éva meg még egy pasi írta....nem olvastad véletlenűl?????

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Vali!

4 hónap alatt 3 kiló nagyon jó!!! Nem az egy havi hízást nézd! Meg a védőnő se! :)

mtunde

RICSINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Tünde, nagyon édi a pocid! Teljesen irigyirigy... :oops:

Tikó, igazad van. Én sokszor leírtam már, de nálam az akkor és most számít... hát vessen rám követ akárki, nekem Benőke 4 hónapos kora óta muszáj pótolnom, és igazából nem bánom, amikor azt látom, hogy tele pocival fordul a fal felé. :roll: Lehet, hogy többet kellett volna próbálkoznom, de mai napig 5-7x szopizik, csak estére iszonyat kevés a tej.

Ancsa, Larára nem lehet panasz, gyönyörű. Gellértnek BOLDOG SZÜLINAPOT! :wink:

Heni, Benusod nagyon édi, Szandival együtt pláne. Küldesz egy kis tortát? Mostanában egy fél cukrászdát is felfalnék bármikor... :lol:
vbea

Ja, Cukipofa, irtó helyes az egész család... KÖLTÖZÉS? Rendben? :idea: :)
vbea

Sziasztok!

Kati!
A költözést már én is szerettem volna kérdezni. Hogy álltok? Nagyon szép a kis család :D
Nem ismerem azt a könyvet de félek most nem nagyon lenne időm olvasgatni. Babanetezni is a férjen kezei jóvoltából tudok, mert most is bohóckodnak Emmussal. Nálunk nem is igazán az altatás a fő gond hanem az hogy egyszerűen pár perc után max 30 felébred! de úgy hogy képtelenség visszaaltatni. Holnap megyünk szurira beszélek a doktor nénivel, mert már nem bírom zombi vagyok.

Veronikusz!
A tarifa mindíg attól függ hogy mennyi időre hívod. Ha sokat van ott akkor nálam legalábbis havi díj volt azon felül +1000 túlóra díj. A főnök találta ki így és jó volt. heti 28 óra 80 000.- De ez mindíg egyéntől függ. Nem az a lényeg hányra jön mert az szerintem nem drágább.

Vali!
Ha a babbó jókedvű akkor nem éhes. A tesóm babája is "keveset" hízott a szakértők szerint, de neki elég volt most 3 éves vékony mozgékony, de ilyen alkat és kész!

Orsi

borsa

Ancsa én is "fenem a gépem" egy kakilós képre, Kristóf is annyira cuki ahogy erőlködik. :)
Igen, én is kis ufóval sterilizálok minden este mindent! :) Barátnőm volt itt a hévégén, az ő kisfia 8 hónapos és mindent a szájába vesz... Édekes korszak ez is és nem csak a steril szemppontból. :D :D :D Mert hogy még ők is steerilizálnak mindent. :wink:

Cukipofa mi is 7-kor fürdünk, így legkésőbb 1/2 9-kor alvás van. :) Lehet, önző dög vagyok, de szükségem van az estékre. Ha egyedül vagyok azért, ha pedig Peti itthon van, azért. :wink:

Borsa és Emma melyik tipusú babakocsit "szereti " ennyire?

Kép
vkbrigi

Megszöktem! :lol: Kaja a sütőben, gyerek az apjával meg a nővéremmel, aki délután érkezett nálunk befejezni a nyári szabiját :lol: :lol:

Ricsinek nagyon boldog szülinapot!!!
Képek tündériek!
Cukipofa hiányoztál meg Cukorfalat is és Hófehérke Dóri is, de nem tudtam már követni, ki mit csinál!!

Borsa,
álommanók átmentek!! remélem segítenek!!

Emano,
ne add fel, a Többiek mindent elmondtak, megy a drukk a tejcsárdához!

Eni,
éljen a teli pocak!! Bármi áron!!

Steffi, Györgyi, Masni merre csatangol?? :lol:

Vali,
Ádámon nem látszik az eléhezés :lol: Szép gyerkőc!

Veronikusz,
remélem hamar megoldódik a szitter-kérdés és nyugodtan fogod tudni intézni a dolgaitokat! Le a kalappal Előtted!!
én úgy várom Istvánt haza, mint a Messiást, pedig Mica mostanában nagyon édes baba, nem korbácsolja az idegeimet nappal (csak éjjel :lol: )

Ma megmérte nővérem Miklós hosszát: 70 cm, 7,5 kg, 11 cm-es talpacska.. 3,5 hónaposan..
Mostmár lassíthatna... :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

vkbrigi!

ez az, nekem is az estékre van szükségem. Amikor végre alszanak akkor mi leülünk vacsizni, megnézünk valami filmet vagy csak beszélgetünk meg ilyesmi :oops:
És ez így nagyon jó...végülis egész nap csak velük foglalkozunk...
Mondjuk mostmár az is jó, hogy délután együtt alszanak 2 órát minimum, így akkor van idő házimunkára :)

Borsa!
Remélem hamar túl lesztek ezen a nehéz időszakon.
Tényleg nem lehet egyszerű, kíváncsi leszek mit mond a doki.

Költözés,rendben...nagyon tetszik nekünk a hely, mondjuk én ismertem, mert itt nőttem fel két házzal arréb.
Gondolhatjátok, milyen Orsinak, hogy az ablaka elött van pont egy vadiúj játszótér :D 20 méterrel odébb meg még kettő.
Még van kipakolnivaló, de már egész szépen elrendeztünk mindent.

Veronikusz!
Egyébként a csajok elvannak így mással???? Vagy ordítanak, ha elhagyod a lakást????
Orsinak most volt pár hónapig ilyen nagyon anyás-apás korszaka akkor sehol nem lehetett hagyni, de már elmúlt :)

Szép estét mindenkinek...

Kép

Kép
cukipofa

Hahó!

Ricsinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Tikó!
Itt asszem mi vagyunk a fő nemevősök :oops: Én küzdök, meg Panka is. És általában ő nyer. Nagyon kevésfélét eszik meg, de mostanra már legalább kialakultak a kedvencek. A hízás meg: 2,25-tel született, félévesen volt 6,25. Na és itt kezdődött a havi 20 deka hízás. És én is jól megküzdöttem a "40 illene azért", meg hasonló beszólásokkal (anyós-védőnő és gyerekorvos) Meg az ellen, hogy mindenáron gasztroenterológiára akarta küldetni (anyós) a gyerekemet. Mostanra kiderült, hogy ennyire van hitelesítve. Kétévesen volt 9,80 egy hányós-hasmenős izé után és 80 centi. Anyukájára ütött úgy látszik. Most hajtunk a 12-re, de nem lesz meg szerintem decemberig.
Na lényeg a lényeg, nyugi, ha jó kedve van, ficánkol, akkor eszik annyit, amennyi kell neki. Nálunk is ez van. Csak válogatós mint a fene, meg nem is nagyon érdekli az evés.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Juj nagyon sokat írtatok, nagyon sok minden történt...

Először is boldog szülinapot kívánok az összes szülinapos babának!!! nagyon jók a képek is!!!

Tikó!
Igazad van. Még fiatal vagy. Ugyhogy tényleg ráértek...
az evés miatt sztem ne aggódj, egyik gyerek ilyen a másik olyan.
Úgy ahogy felnőtt-korban is:vannak kövérek,és vannak vékonyak.
Nekem is van olyan ismerősöm ahol az egyik gyerek (fiú) 3 éves - egész nap kakaót inna, és nem nagyon eszik...asszem 12 kg.
A másik bnőm fia, aki most lesz okt-ben 2 éves, pedig 18!kg.
SZóval én nem csodálkozom semmin! :D

Merci?Vica te is rég voltál!mi van veled???veletek??
Vendég

Emano! tegnap te kérdezted a könyvet,ugye? Aludj jól...
én olvastam, de miért kérdezed? a módszer miatt?1-3-5-perc stb...
Vendég

RICSI BOLDOGBOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Gabi,igen én kérdeztem!Ajánlották,hogy olvassam el....
Hülye kérdés van értelme?

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Jó régen írtam. olvasni olvastalak, csak írni nem volt időm.

Előszőri is Nagyon-nagyon boldog szülinapot Benének, Beninek és Ricsinek

Ákosnak boldog hófordulót!

Gabi gratulálok az esküvőhöz!!!

Mi jól vagyunk, a gyerek egy angyal, bár esténként fürdés után elkezd ordítani és 2 órán keresztül nem hagyja abba, csak akkor ha sétálunk vele. Nappal nagyon jól elvan, eszik-alszik-nézelődik, de este nem bírunk vele. Nem tudom, hogy ez miért van? Remélem minnél hamarabb abbahagyja.
Ma kapjuk meg a 2 hónapos oltást. Kíváncsi vagyok, hogy fogja bírni.

A találkozóra mi is szivesen elmennénk, de nekünk a holnapi nap nem jó, viszont, ha lesz jövő héten akkor arra szivesen elmegyünk.

Teszek fel én is egy képet Petyról:

Kép

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat: Boldog 2 hónapot Petynek! Mi is pont a hófordulón kaptuk a szurit :) Nagyon pontos Babók!

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Köszönjük Dóri!

Nálatok volt mellékhatása az oltásnak? Belázasodott Tünde? Bágyadt volt?

Úrólagósan neketek is boldog hófordulót!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
boldog hófordulót Petinek! Nagyon cukor a fiú. :D

Elnézést de ma elég hosszú napom lesz. Este (hajnalban) megvártam, hogy a férjem 0.45-kor hazajöjjön. :cry: :oops: KAta meg 2.30-tól nem aludt. Mikor ki akartam osonni tőle, folyton felült az ágyban. :oops: :oops: :oops:

Majd később visszaolvasok.

Szép napot. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

sziasztok,
azoktól kérdezem, akiknek mátestvéreik vannak, hogy elmondanák-e privátban, hogyan készítették fel a nagyobbat a kisebbik jövetelére, mit meséltek a pocaklakóról
Kértem már ilyet, de most megint
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Petinek boldog hófordulót!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Minden szülinaposnak Nagyon SOk Boldog SZülinapot kívánok!

Tünde,
Nagyon aranyos pocakod van! Bene mit szól hozzá, hogy hugicája lesz???

Tiko, Kriszta
HÁt a súlygyarapodás nekünk sem az erősségünk, de talán annyival jobb helyzetben vagyunk, hogy Réka nagyon sokat eszik! Igaz, hogy ez nem látszik rajta mivel állandóan szaladgál. Most 15 hónaposan volt 8,5 kg és 80 cm!!!:shock: Az elején nagyon zavart, hogy szinte alig hízik de most már úgy vagyok vele, hogy jó kedvű, szaladgálos, igazi eleven gyerek. Amúgy 3350gr-al született de a kórházban visszaesett a súlya 2700gr-ra:cry:, félévesen pedig épphogy súroltuk az 5 kg-ot. Szóval fel a fejjel!

Gabi,
KÖszi, hogy hiányolsz, de hát Réka mellett egyre kevesebb időm van mindenre, délelőtt játszótér stb. De hát ezeket Te is ismered! :D Ami nagyon furcsa számomra, hogy nagyon anyás lett, 2 hónapja szinte a szoknyám mellől nem mozdul el. MÁr néha az apjának is anyát mond! :D Gratulálok a férjhez menéshez! Enci tüneményes kislány! AMúgy jól vagyunk és nem sokára szeretnénk Rékának kistesót. :lol:

Heni,
Bene nagyon édes. Hihetetlen hogy már Ő is 1 éves! Szandi pedig kész hölgy!

Minden baba nagyon aranyos!

Én is dobok pár képet, mert eddig mindig csak ígérgetem.... :oops:

Kép Vad motoros
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Bocsi hogy sok voltam...

Kép

Kép Huncutka
Kép Vigyori
Kép imádja a telefont

vica10

Vicaaa!
De jó, hogy jöttél! Réka nagyon szép kicsi lány.

Kép
Kép
kriszta36

Cukorfalat,
Petynek boldog hófordulót!!
Nálunk is volt hasonló korban az este 6-tól menetrendszerű 1-2 óra sírás, ha esett, ha fújt, mindig. Kinőtte mára. Mostmár fel sem tűnik, hogy nem ordítja végig a vacsorát (amit mi nagy bűntudattal gyorsan belapátoltunk..), hanem elüldögél a pihiszékben vagy az ölemben. :lol:
nagyon szép a Fiatalúr!!
Nálunk az első oltás nem viselte meg, mondjuk belediktáltam a germicidet, mert a védőnő azt mondta.. Másodjára, a 3 hónapos oltáskor már nem adtam neki automatikusan, estére 38,5, reggelre kutya baja, akkor is csak álmos volt, nyűgös nem.

Vica,
Rékának is nagyon boldog hófordulót!!!
Igazi Kiasasszony abban a kendőben!!!

Emano,
én nem olvastam azt a könyvet, ha van időd állj neki, aztán majd leszűröd, mennyire aktualizálható Rátok. Balázst Te ismered a legjobban, úgyis érezni fogod, mi a jó Kettőtöknek!!

Én pont ellenkező témájút olvastam, de mi nem is kiságyazunk :lol:
Én attól nyugodtam meg. Igazából már hamarabb is rájöhettem volna, hogy Miklós igényli a jelenlétet az alváshoz (már a kórházban és utána is a hasamon szeretett aludni, aztán kendőben), Mostanra békések az éjszakák, bár sokat nem alszunk egyben, amióta beteg, még kevesebbet..

Veronikusz,
próbálj pihizni a lopott perceidben!!

Ja, és irigy-irigy mindenkire, aki dr. Hájszt és Született feleségeket néz!!! :lol: :lol: :lol:
Én aludni megyek legkésőbb 9-kor.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Te jó ég, tegnap dr hájsz volt, és én nem tudtam megnézni! :( Benét mostanában maratonian kell altatni. Tegnap jól ki is akadtam :roll:

Vica! És ez Neked is szól Rita!

Benének elejétől fogva modnom, hogy baba van a hasamban, kistesója lesz. Ebből ő 2 szinten értett meg vaalmit. 1. mindenki hasában van baba :)
2. amikor eleinte hányós-fekvős gyenge voltam, nagyon bizonytalan és anyás lett, mert érezte, hogy én nem vagyok 100%-on. Ehhez valamennyire ő is hozzáalkalmazkodott, meg azóta én is jobban bírom.

Összességében szerintem a kis 2 évvéel semmit nem ért belőle, de érzi, hogy lesz valami változás.

mtunde

sziasztok!

ricsinek nagyon boldog szüliiinaaapoot![b]
[/b]

tegnap annyi idegi volt net, míg írtam veronikusznak egy privit aztán egész nap nem!!!!!! komoly elvonási tüneteim voltak :lol:

tünde!
nagyon jól áll neked a várandosság, szépséges a pocid! nem kicsit vagyok irigy! bene is tök édiiii!

lara és beni és kristóf és dani és orsi és balázs és réka és peti nagyon-nagyon aranyosak!

borsa!
jajj szegény fejed! hát ez már tényleg furcsa ez a nagyon nem alvás ilyen pöttöm korban. azért még martin is jól aludt ennyi idősen, sőt már magától is meg minden. oké az rendben volt, hogy elaludt babakocsiban és felébredt és üvöltött, de legalább aludt, volt, hogy 2 órákat sétáltam vele... nem tudom, nem tudom mit mondjak... azért ennyit: nem kéne megpróbálni nappal vele aludnod? hátha megnyugszik egy picit. és talán éjszaka is... lehet, hogy nem akar külön aludni... csak egy tipp, kérlek ne sértődj meg!!!

barbi!
dancáról álmodtam. hogy másképp nézett ki, de tudtam, hogy ő danca a barbi kisfia. ezért kérek szépen képet, hogy megbizonyosodjam annyit nem változott :wink:

györgyi dolgozozodik, de jázmint is rég láttam...
és kriszta pankás képért is elepedek...

lilluska?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jut eszembe, holnapi találka nálunk még mindig veszélyben, totál takony vagyok én is és Bene is.

mtunde

Vica: Huncutka nagyon aranyos!

Cukorfalat: Tündét nem viselte meg az oltás, inkább az, hogy akkor volt ez a jó kis 8 fokos idő és a rendelőben is bazi hideg volt és nagyon nem tetszett neki, hogy csupaszkodnia kell, és didergése közben még vizsgálják. Az oltás helye másnapra már nem is látszott.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Steffi!
Mi Emmával együtt alszunk éjjel-nappal egy ágyban, úgyhogy sajnos nem ez lehet a baj! Inkább lehet hogy pont emiatt nagyon éberen alszik! Most elaludt mert szurit kapot...

Kati!
A doki néni azt mondat próbáljam meg hogy nem hagyon délelőtt aludni és amikor nagyon fáradt délután tegyem le, kimegyek-bemegyek módszerrel lerakni az ágyába.

Most értünk haza szuriról egész jól viselte csak a szúrásnál sírt de utána hamar megnyugodott. Most alszik a kis drágám.

Cukipofa!
Tudom nem engem kérdeztél de Emmának pl semmi baja nem lett a 2.hós oltástól.

Veronikusz!
Te szegény! Nagyon sajnálom hogy ilyen nehéz neked remélem mihamarabb találsz segítséget!

Gyuzsó!
Kicsit nagyobb dózis kéne az álommanóból :D

Mindenkinek szép napot

Orsi

borsa

Sziasztok!

Petinek és Rékának is nagyon boldog hófordulót kívánunk!
Vica, nekem ez a pont 1 év korkülönbség még mindig nagyon tetszik, majd együtt emlékezünk májusban a gyönyörű napra. :-)

Cukorfalat, köszönjük, bár nem Ákos "ünnepel" ma, sztem Ádámra gondoltál! :D Jól bekavar ez a sok Á betűs fiú még nekem is rendszeresen. Ja, apa is Ákos. :lol:

A 2 hós oltást Ádám szinte hangtalanul viselte, a 3. hós szúráson volt nagy ordítás. Egyik esetben sem lázasodott be, állítólag ezeken még nem szoktak...

Szép napot! hali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Lányok egy 7hónapos babának mennyit kell aludnia napközben?
Mert Viktor alig alszik valamit,összesen 2 órát alszik napközben.
És most hogy szenvedünk a fogacskájával így még éjszaka se alszik. :cry:
Minden szülinapos babának boldog szülinapot kívánunk.
További szép napot mindenkinek.
V

valentina

Sziasztok!

Köszönjük Mindenkinek a hófordulós köszöntést.

Túl vagyunk az oltáson. Mikor megkapta kicsit sírt, de utánna hamar megnyugodott. Itthon megettettem és most alszik.

Képzeljétek,hogy 5 kg már a gyerek (2700 gr-mal született).

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vali!

Bocsi igen Ádámra gondoltam, csak valahogy mindig összekeverem a 2 fiú nevét... :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Lányok, éjjel 1 kor arra ébredtem, hogy piszkosul fáj a torkom, úgyhogy ameddig csak lehet húztam a nyelést. Most neo-citran kúrára fogtam magam, mert már az orrom is folyik. :x Beni szerencsére nem lett betegebb, nagyon jó a kedve ( ma volt másodszorra a babyszitter és szuperul elvoltak ) de enni ő sem eszik úgy , mint szokott. Úgyhogy biztos ami biztos alapon, részünkről tali inkább a jövő hét. Ez van..... egyszer azért csak összejön.

Rita! Szandi és Beni között pont 4,5 év van, így ő már mindent értett a dologból. Mikor elkezdett a pocim nőni, én elmondtam neki, hogy a kisteója van benne, aki majd akkor születik, mikor ő középsőbe megy. (szeptember elejére vártam ) Legjobban persze az izgatta, hogy került bele és hol fog kijönni..... :oops: :D Sokat simizte a pocimat és beszélt hozzá és sokat beszélgettünk az egész témáról. Nagyon nagyon várta, de amikor meglátogattak a kórházban, nagyon kimért volt velem. De büszke nővér a mai napig. Persze féltékenységgel és hisztivel váltakozva, de mint egy anyatigtis védi ha arról van szó. Persze olyan is van, hogy "vidd innen, nem hagy játszani"

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Heni! Te is? Én is ugyanígy. Totál takony vagyok, köhögök... Bene is taknyos, de ő persze jól van :)
Gyakorlatilag 2 hetente megbetegszem... :evil:

Valentina. Nincs igazán olyan, hogy mennyit kell aludnia egy kicsinek, mert mindenkinek már most megvan a saját bioritmusa. Persze vannak nagyon extrém esetek, de Viktor azért nem az. Éjjel mennyit alszik?

mtunde

Emano mi újsi?? Hogy vagytok tejci ügyileg (is)?

Borsa küldj egy póstagalambot, ha már a telcsidet nem veszed fel! :P

Heni mit mondtál Szandinak, hogyan került bele a pocakodba a kistesója ??,és hol jön ki?? :)

Cukorfalat nagyon édes Petya! és milyen nagy már ő is!! Hogy repül az idő, most születtek és azóta eltelt 2 hónap!
Én annyira imádom és élvezem ezt az időszakot, nem akarom, hogy gyorsan vége legyen...
Írd majd meg hogy bírtátok a mai napot és éjszakát! Mi csak a jövő héten kapunk oltást!

Kép
vkbrigi

Köszönjük szépen a dicséreteket és a hófordulós köszöntéseket!

Vali,
Igen, az bizti hogy én sem fogom elfelejteni hogy mikor van Ádám szülinapja! :lol: Hihetetlen, hogy szalad az idő!

De látom, hogy a 13.-a szerencsés szám, mert nagyon sokan születettek aznap! :lol: Úgyhogy Petinek és Ádámnak is boldog hófordulót!

Valentina,
Szerintem erre nincs recept, hogy 7 hónaposan mennyit kellene aludniuk. MIndegyik gyerek más. RÉka pl. anno még délelőtt és délután is aludt 1/2 1 - 2 órákat. Most meg max. 1x alszik és akkor is örülök, hogy 1 órát! :cry:

A betegeskedőknek jobbulást kívánunk!

vica10

Ja és persze Kristófnak is boldog hófordulót!

vica10

Vkbrigi
tejci ügybe semmi változás :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
alig van,pedig már túl vagyok 2 üveg ásványvízen,1 liter teán!Szopiztatok,fejek,de semmi :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Brigi,
Kristófnak boldog 2. hófordulót!!
Átjutott a postagalamb Borsához a nagy út túloldalára? :lol: :lol:

Vali,
boldog 4. hófordulót szőke Ádám hercegfiúnak!!
Kerítés? :)

Steffi,
már izgultam, merre jársz, ennél Te gyakrabban szoktál lenni, minthogy kimaradt nap legyen :lol: :lol:

Eni/Beni merre vagytok?? Barbi/Daniii?

Valentina,
küldünk álommanókat, hátha segítenek!!

Én is torokkapirgálás, méz ezerrel, meg slájmoldó. Érhető, Miklóssal 24 órában együtt vagyunk és ő most vírusgazda :lol:
Minden Babának és Mamának jobbulást a takonykórból!!

KépKép
Kép
gyuzso

Emano,
kitartás... És persze ne parázz, de ez a legnehezebb.. Az óránkénti mellretétellel sem változott pozitív irányba még?
Lehet, hogy most időt kell adnotok egymásnak (1-1,5 hetet is akár), addig hozzátápi tápszerrel, aztán ha visszajön a tejcsi, megint csak azt fog kapni. Drukkolunk ezerrel a sok tejcsihez!!!

KépKép
Kép
gyuzso

éljenek a hófordulósok!!!!!!!!!!!
Betegeknek gyógypuszik!!!!!
Úgy szopizunk, ahogy fel kel, ez kb 2 óránként vagy 3!De közbe fejek!!!!
De látszik Balázson,hogy nem lakik jól!!!!! :cry: :cry: :cry:

emano/Andi
KépKép
emano

Tünde: Éjszaka 5-6 órát alszik és utánna iszik és alszik egy órát aztán kapja a tápszert olyan 4óra körül és utána 5kor vissza alszik és 6kor már ébren is van.

Nem tudom mennyire érthetően írtam le.
lehet, hogy holnap már tudok képet felrakni,de nem igérek semmit.
Jók legyetek.
V

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: