Szisztok Lányok!
Gyors bekukk, de nem jó szomorú hírekre jönni. Mi van itt hónapok óta, hogy senkinek nem jön össze? Rossz csillagzat? Az angyalkákról meg nem is beszélve
Manda, Erika,
Menni kell tovább, ne adjátok fel, a legközelebbi biztos sikerül.
Denika,
Neked szorítok nagyon, mennek a babatapik.
Elan,
Na ugye mondtam, nem megy az csak úgy ám. Túl szép lenne ha igaz lenne, hogy csak úgy elsőre hopp, és annyi amennyit éppen ideálisnak tartotok.
Lexi,
Sajnálom, hogy ilyen bunkesz levelet kaptál. Annyira bírom, kívülről mindenki olyan k. okos tud lenni. Ezt csak azt tudja aki sajnos átélte, mit Te és Zsókuci. Ne foglalkozz vele, bár megértem, hogy nagyon bánt a dolog.
Én asszem jövő hétre jelentkezem be dokinkhoz, mert kb. akkor jön meg nagyjából, hogy nehogy hónapot veszítsünk emiatt, a mensi után, ha megjön

akkor rögtön tudjunk kezdeni. Csak ha meg megint van meg nem repedt tüsző, akkor viszont meg kell várni míg fleszívódik, ezt nem szeretném!!!
Szeretnék másik gyógyszert mostmár nem szeretnék Clostizni. Meg nézzük már meg uh-n mi újság, mert beszedtem a gyógyit,de mi van ha tele vagyok petével??????

Meg kb. 3 hónapja volt egy progeszteronos vérvétel még annak az eredményét se tudom. Pedig jó lenne tudni a hormonszintemet, lehet, hogy arra is kéne valamit szednem.
Anett,
Boldog szülinapot. Ha visszajössz a nyaralásból jelentkezz!!!!
Krisztikéről senkinek nincs híre????????
Nyunyi, Gabi,
Rajtatok a világ szeme ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!