A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó! Èdi-édi!!!!! ùgy látom tetszik neki :wink:

Hencsi! A képen nem is látszik, hogy nyüügi lenne.... :wink: Kitartást nektek!
molkata

Sziasztok!!

Csajok van még valaki akinek még nem jött meg a mensije???
Bakker már 1 hete fájdogál a hasam, olyan "megjövősen" és várom, várom,de sehol sámli :shock:
A csajokkal ennyi idősen már megjött....

Meghozta a futár tegnap Lackó pihiszékét. Tetszik nagyon :wink:

Kép
Masszír közbe:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

nagyon édi Lackód! :wink:

nekem sincs semmi! folyás is kb 3 hétig utána épp 1-1 csepp néhanapján

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Lányok, a brendonban most kuponakciós ez az autósülés:
http://www.brendon.hu/campaign/viewer.a ... tid=169978

Mi a véleményetek róla? Nagyon gondolkodom rajta...

kétfiús anyuka
babdorka

Enikő: nekem sem jött meg, és semmi sincs! Bár nálam ez már megszokott dolog! :wink:
Nagyon cuki Lackó bébi a kis fütyis!

Andrea
Kép
kindernay

dorka: épp ma megyünk a Brendonba gyerekülést venni a Blankának. ( ami van, azt kinőtte, 18kg-ig ajánlják, ez majd jó lesz a Bálintnak.) Majd megnézem élőben azt az ülést amit kinéztetek...
Főtt étel:
szívem szerint én is azt enném amit én/mi főzünk, de valahogy nekem ritkán jut időm a főzésre. Az elmúlt hetekben (mivel nem rendeltem kaját, épp azért mert nagyon válogatós vagyok, és nem ízlett amit hoztak) alig ettem főtt ételt, szinte csak hétvégén... ez így nem túl szerencsés...persze, tisztában vagyok azzal, hogy a rendelt kajánál nem tudja az ember hogy mit eszik, de ilyen alapon étteremben sem kajálnék, mert ott is hasonló a helyzet, sőt, egyéb élelmiszert (kenyeret, tejterméket stb..) sem vennék, mert ki tudja abba is mit raknak bele?!
De értem amit írsz, és igazad van, hogy ilyenkor duplán oda kell figyelni a táplálkozásra. Csak azt nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb, ha hozatom az ebédet, és bár nem tudom pontosan mit raktak bele, de eszem főtt ételt, vagy ha nem rendelek, és akkor viszont alig eszem főtt kaját.... :roll:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Jól vagyunk. Samu most alszik.
Tegnap Zsuval 1 órát sétáltunk + ma is összefutottunk, elmentünk a Pólusba a DM-be kiváltani a baba bónuszt.
Samu már egész jól el van a babakocsiban, elalszik, néha felébred picit sír de nem vészes.

Kinderke!
A food expressnél nagyon nagy adagokat hoznak, sztem nem rossz bár mi a napi menüt esszük. Lehetne változatosabb.
Láttam egy összeállításban, hogy egyedül ők vállalták magukat, hogy miből, hogyan, miképp készülnek az ételek. Megbízható bandának tűnnek, mindig ugyanakkor jön a kaja és jó arc csákó hozza. (tök rendi)

Mingyá reagálok a többi hsz-re.
torolve_20131003125716

Gurgi: régebben a melóhelyen rendeltem a food expressztől, akkor nem ízlett, de lehet hogy most kipróbálom, ha már így dícséred :lol:

Kép
Kép
moni1973

Sziasztok!

Egykezes vagyok, Panka nem akar nélkülem lenni egy percet sem. Ma nagyon nyűgi.

Mary: Boldog névnapot neked!

Kaja: Foodexpress nagyon okés, bár néha nem ízlik. Mi áttértünk a menüről most másra. Egyszerűen nincs időm főzni. A kajafutár cuki nálunk is.

Bébikék nagyon édik!!!!

Csípőszűrésen kinek mit néztek? Nekünk nagyon gáz volt.

Kép
zsuzsi**

Aha: ami lemaradt:

Brigi - boldog szülinapot, így utólag is.

Mary - neked meg szintén boldog névnapot.

Kép
kissmanó

Gurgi! De jó nektek, közös séta :D

Eniköö! Ugyanolyan pihiszék :D Zalán aranyos, kis álmoska... :D

Èn a food-eszpresztööl rendeltem veszprémben. Néha nem ízlett, de egyébként jó volt. Ès rendes csaj hozta ki. :D

Zsuzsi! Már hiányoztál! Mi volt gáz?
molkata

KinderAndi, Emi, Zsuzsi, Móni: Miket csinálnak már a gyerkőceitek??? :lol: Tehát figyelgetnek már? Nézik a kezüket? Mosolyognak Rátok ha beszéltek hozzá?
Ők elég közel vannak életkorban Lackóhoz, azért szeretném összehasonlítani! Pl Lackó még rohadtul lecarja a pihiszéken a játékokat. Ő csak ott úgy elvan... Mintha még nem látna olyan jól!

ceniko
Szeged

Hát én 2 helyről rendeltem/hoztam a kaját. Összesen kb 5 alkalommal, és nagyon fos volt!

Úgyhogy én minden nap főzök! :wink: Plussz a páromnak a munkára is szenyókat gyártok (8at naponta :lol: ), meg kávékat lefőzök, elkészítem neki...

ceniko
Szeged

Enikő: Grétu is megnézi magának a pihiszéken a cuccost, oszt tovább pá.

Télleg: Zalán béb aranyos, egyforma székekben nyomják a csajommal.

Zsuzsi: asszem eléggé el voltál veszve. Mizujs?

Mütyürkére télleg körözés kiadva.

Minden fotó csodálatos, öröm volt nézni őket az éccaka (is).

Kaját nálunk nem lehet rendelni, itt óriásiak a lemaradások, szal főzni azt kell, mett Edó többé nem kajol az oviban, hisz sulis lesz. Épp elgondolkodtam, hogy eddig néha ha meg is spóroltuk, ezután nem megy. :(

Most néztem az oltásos honlapon (román), hogy ellenjavalt 6 hétig bármiféle szuri. Na, akkor most kopp lettem.

Fő a kaja, lépek.

Kép
kissmanó

Moni!!
Annyira azért nem dícsérem a Food-ot, mi napi menüt eszünk 595 Ft-osat de soxor ugyanaz a kaja és hús-hússal van..engem ez zavar picit de ezenkívűl van egy csomó variáció.
Én még a Joker nevű kajásokat néztem..

Én is elutaznék vmi fasza helyre de most Ati nagyon sokat dolgozik.
Majd jól bevásárolok magamnak őszre-télre :wink: vmit-vmiért

Zsuzsi!
Csípőszűrésen mozgatta a lábakat a doki, mindenfelé..tekergette..hasra fordította + UH-val is megnézte a forgókat.
Kérdezte, hogy mindkét oldalra fordítja-e a fejét és egyenlő arányban + a lábaival rugdos-e rendesen :lol:

Hencsi!
Nálunk már javuló félben van a sírás. Egyébként simán el tudom képzelni, hogy Bogi éhes amikor sír, márcsak azért is mert nálunk Samu sem eszik extra adagokat hanem ő is kisebb részletekben eszik többször de ez is változó. Ma pl. evett reggel 7-kor, 8.30-kor és 10-kor is de a 10-es az inkább komfortozásról szólt. Aztán evett még 12.30-kor de sztem keveset. Másfél órája alszik.
Szal nyüszikék vannak de egyre kevesebb. Samu is nagyon igényli a testközelséget és nagyon le kell kötni a figyelmét..Kaja után az ölemben van (úgyhogy fel van húzva a lábam) akkor gügyög+nézelődik+mosolyog+kakil (mindig így kakil) így el van fél órát, aztán 20 percet a kiságyában nézi a figurás falat + pihenőszékben is 20 percet elnézelődik..utána már nyüszög. Éhes vagy komfortozni szeretne.
Szombaton egyáltalán nem komfortozott, vasárnap sem, tegnap 2x és ma is 2x eddig.
torolve_20131003125716

Mary!
Boldog Névnapot!
torolve_20131003125716

Enikő!
Szuperanya. Nem semmi, hogy 3 gyerek mellett még főzöl is. Le a kalappal.
Kávééééééééééé. Iszom egyet most.
torolve_20131003125716

Manó!
Ez neked is szól!

Én nagyon szeretek főzni, mint azt tudjátok is..de most ááhh meddő vállalkozás lenne.
Pihenésre semmi időm nem maradna.
Majd ha picit nagyobbacska lesz Samu, bár ez baromi kényelmes, hogy hozzák a kaját és anyagilag sem rossz.

Fasza, kopácsolnak ezerrel a lépcsőházban + ordíbálnak is a pronyó melósok..(bocs, nem a melósok ellen szólok)
torolve_20131003125716

Gurgi! Nem értem, miért kell nekem IS szóljon?
Álltalában azért mindenkinek szoktunk írni, hacsak nem konkrét kérdésekre válaszolunk. Vagy nem?
Én is szoktam ám főzni, de volt benne rendszertelenség. Most Edó miatt fog kelleni a rendszer (itt suliban nincs menza).
Na, ébredés volt, éhség van.
Pussz

Kép
kissmanó

Enikő
Nekem sehol semmi, és remélem még 1-2 hónapig mensi nélkül leszek

Nektek nem kavar be ez a buzi szeles idő? gyermekem ma nyűgös, de nagyon. Itt volt egy kismama kolléganőm, tök örültem a látogatásnak, csak gyermekem 2x negyed órát aludt, ill, a 20 perc szopi volt még jó, különben hüppögés, sírás... Aztán most fél 3kor aludt el, remélem ez már hosszabb lesz!!!

Kép
Kép
emma1976

Manókám!
Hát az szól neked is, hogy szuperanya vagy! hehe..főzés, ezazamaz :lol:

Na jól van nem istenítelek ha nem akarod :lol:
torolve_20131003125716

ENikő!
Nekem sem jött meg még.
torolve_20131003125716

:wink:
na jólvanna. azért ma is csak egytálétel van, szal Enikőtől távol állok

Kép
kissmanó

Emma!
Nálunk nem zavar be az időjárás /most nem.
Harmadik napja ugyanúgy van minden.
Délelőtt vállon alvás, esetleg picit kiságyban. Délután pedig egytől-négyig alszik Samesz.
torolve_20131003125716

hali!

Emi25: most nézegettem a tegnapi fotót! Szép a baba, de a papi.... jó bőr! :wink:
ckat

Na visszanéztem én is Emi25 apáját..hihi..ckattal egyetértésben :lol:
torolve_20131003125716

Na, megyünk kacsákat etetni a tóhoz.

Pusszancs :D
molkata

Hi-hi. Mi rucákat etettünk az Európa Parkban.
Hogy ezek a német szárnyasok hogy szeretik ha etetve vannak :wink:

Kép
kissmanó

Kata!
Jó kacsázást! :lol:
torolve_20131003125716

na ez az alvás is 20 perc lett, majd bebújtunk a nagyágyba, ott 15 perc rajtam, azóta oááááááááááááá :shock: :shock:

Kép
Kép
emma1976

A csípőszűrésen az volt gáz, hogy egy nagyon öreg, szenilis dokker volt, aki szerintem nem nagyon akar mán dógozni. Le kellett venni a pelust, de a rugit rajta hagyatta velem, a dereka alá tűrve. ezért (valószínűleg ezért) az egyik térdét nem tudta teljesen lenyomni. Most tornázni kell, de itthon leér. Brrrrrrrr.... elegem van az eü-ből.
Gyerekorvost is most váltunk, mert akihez tartozunk, egy fura nőci. Nem egyezik a felfogásunk semmiben. Megtaláltam a régi dokinénimet, csak most szabin van.

Bori, Orsi, Móni: nektek ki a gyerekorvosotok?

Manó: Köszi, minden rendben velünk, Panna cukker, én kicsit fáradt vagyok. Szabadidőmben próbálok pihizni kicsit.

Enikő: Panna figyelmét felkeltik a játékok, de csak ha direkt mutogatom neki. Ő kéthetes kortól emeli a fejét hason, és akkor fordult először a hátáról az oldalára. Most már egyértelműen felismer bennünket, mosolyog ránk. Már gügyörészik is. És nagyon huncut....:D

Kép
zsuzsi**

Ja, csípőszűrésen nem fordította meg, a fejét, nyakát, gerincét nem nézte... :evil: :evil:

Kép
zsuzsi**

Mármint a doki nem csinálta ezeket...

Kép
zsuzsi**

Enikő: már írtam le a kalappal előtted anyukám!

ZSuzsi: jó, hogy itt vagy! mi volt a baj?

Móni: na nem volt azért annyira kis adag, és elég finom volt,majd meglátom a többi napot is!

Gurgi és Zsú: irigy-irigy a közös sétára...

Enikő: nekem mosolygás van ezerrel bár néha hiába beszélek hozzá nincs mosoly számomra, csak apának... kezeit még nem nézi, forgolódás, fejemelés van, meg kúszik folyamatosan a kiságyban. :-)

Gurgi: felteszed mégegyszer a fejlődés oldalt?! köszike

Andrea
Kép
kindernay

Lányok!

Hol lehet venni Gripe Watert és More Milk kapszulát?

Andi: Csak az volt gáz, amit írtam, amúgy minden oké. De azért ez olyan xar. A gyerekorvosunk nem szólt, hogy kell beutaló az ortopédiára, úgyhogy először nem nézték meg Pannát, pedig fizettünk volna érte, de nem lehetett, mert a számítógépes rencccer nem engedi őket tovább vagy mi... Bosszantó volt, hogy egy kicsit több, mint négyhetes gyerekkel haza kellett jönni. Minket korai ortopédiai vizsgálatra küldtek a farfekvés miatt.

Kép
zsuzsi**

www.boldogmama.hu
itt kapható a More Milk
gripe water szerintem patikákban

Kép
kissmanó

Ági: Gripe watert a gyógyszertárban, more milket pedig minden Kenguru Gold üzletben (5990 Ft)

Kép
zsuzsi**

[url]http://www.informed.hu/eletmod/care/dev[/url]
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

Samukámnak most nagyon jó az alvókája :lol:

Kinderke!!
Papucsos kép, régi cép emlék :lol: :lol:
Emléxem röhögtem rajta aztán rá 2-3 hétre nekem is bevizesedett a lábam.

Most jók rám a cipők de be kéne újítani.
Sok minden köne.
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Vagyok, csak főztem, meg rendet raktam, mindezt Marci sírással időnként megszakítva. Most a babakocsiban huny. :lol:

Ritával nagyon jó volt a séta. Samu baba egy cukker. :wink: És naon nem kell neki a cumi.

Fú, Andi az a vizes láb nem volt semmi, az enyém is ilyen durvítós volt!

Na most akkor Gastroyal vagy Foodexpressz? Jövőhéttől valamelyik befigyelne! :roll:

Apjuk hazagyün megyünk Auchanba vásárolni. :lol:

kispiskóta

Sziasztok!

Végre tudok jönni. Mi is túl vagyunk a 2 hós oltáson, és úgy látom, hogy mi is az alvós verziót kaptuk. Ráadásul a fiam egy hős: hang és könnyek nélkül vette az akadályt. (Férjem szerint azért, mert annyi szúnyogcsípése volt már, hogy az oltást is annak vélte.. :) )

Jelentem, nekem sem jött meg. Egyenlőre nem is várom..

Főzés: igyekszem, bár eddig nem volt gond akkor sem, ha all-day-crying volt, és nem tudtam főzni, mert kényszerből eddig szüleimnél voltunk. Viszont holnaptól cuccolunk mi is, és hétvégétől már az új lakásban leszünk! Hurráááá!! :lol:

Kép

Kép
monccs

Na megjöttünk a szuriról, egész jól viselte nem is sírt, viszont most elég nyűgös. Súly:5570 hossz:57,5cm remélem az éjszaka azért aludni fog.

Enikő! Nekem sem jött még meg.

Gurgi., Ckat köszi az apuka dícséreteket..!

Dorka! nekünk ilyen ülésünk van csak a 0-18kg-os változata, ami most le van értékelve azt csak később lehet használni, nekem nagyon bejött ez az ülés.

Emi

Kép Kép
emi_25

Zsuuu!

Ohh, köszönjük szépen a dícséretet és persze viszont is így gondoljuk.
Jó ez az együtt séta, lehet dumcsizgatni. Megbeszélni ezt-azt.

Én nemtom mi van ma a levegőben de Samu még mindig alszik.
A cicimből meg folyik a tejci pedig főzöm a kecskerutát, mekk :lol:

Mentek ma az Auchanba, de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó nektek
Tök szeretek vásárolgatniii..öhöm-öhöm :lol:

Mi apánk ma későn jön. Hüpp.
torolve_20131003125716

Emi + Monccs!
Ügyik a babák, meg sem kottyantak az oltáson.

Monccs!
Merrefelé költöztök??

Mi is nézelődünk már jó ideje..jövő tavasszal költözünk.
Most is sorházakat nézegettem..háát, nem rossz-nem rossz
Budafokon találtam is egy most épülőt. 100 nm-es kerttel, sarki ráadára csak egy szomszédunk lenne de az persze picit drágább, mint amennyit szánunk rá.
torolve_20131003125716

Henchy, Cenikő!
Babák nagyon édesek! Lackónak cuki kis Döbrögi-pocija van, biztos kaja után fotóztad. :)

Kép

Kép
monccs

Gurgi
Kecskerutát iszogatsz a jó tejcsiért?

Kép
Kép
emma1976

Gurgi!
A XI. ker.-be, Nádorliget lakópark, Lágym.-híd budai oldala. Pozitív, hogy sok fiatal lakja, és új lakás, minden olyan, amilyenre kértük. Ja, és brutális nagy erkély van, 25 nm. Következőnek kertest szeretnék.

Kép

Kép
monccs

Emma!!

Aha, kecskerutát :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: