Sziasztok!
Hogy vagytok?
Olyan szépen süt a napocska!
Lara alszik, de kicsit nyügős ez a 7. fogacska nagyon megviseli!
Veronikusz,
Én sajnos nem tudok ilyen „szolgáltatót” de szorítok nektek nagyon!!!
Valentina
Hú hát ha nagyon szenvedtek, akkor az a gél nem fog segíteni, mert az csak pár percig hat. Szóval javaslom az Osanitot, nekünk az nagyon bejött
Emano,
Panaszkodj nyugodtan, de ne idegeskedj!!! Hidd el nem lesz baj! Mi is nagyon sokat küszködtünk, és pótolni is kell, de Lara lassan 8 hónapos és reggel és este még mindig cicizik. Kitartás!!! És sok pozitív energia!!! ++++++++++++++++++++++++
Mi is a cityfodtól rendelünk, és bejött! Most egy hosszú kihagyás után, mára rendeltem megint.
Borsa,
Hú hát ez kemény lehet , hogy nem szereti a babakocsit sem. de igazad van, ezen is túl lesztek, és ebből is majd csak a jó a sok mosoly marad meg!!!
Réka,
Mi van veletek?
Mindig olyan rövid vagy. Pár képet kérünk legalább!!
Barbi,
Jó hogy itt vagy!!! És én is!
Voltunk tegnap úszni, nagyon, nagyon jó volt. Igaz nem a Csilla néni volt, de a pasi volt és Ő jó volt, mert voltunk két hete, és akkor egy tök új nő tartotta(na akkor úgy voltam vele, hogy legközelebb, csak akkor megyek ha a Csilla van) hát az nagyon nem tetszett, és akkor kicsit elegem is lett. A tegnapi nap nagyon jó volt, Lara élvezte nagyon, sokat merült, és már úgy csinál mint egy kis halacska, úgy ficánkol, annyira édes!
Szóval pénteken nem megyünk, mert nem akartuk, hogy sok idő teljen el, és ezért mentünk kedden, de nagyon bejött, csak 4 voltak. Lehet hogy ilyenkor fogunk menni, ha tudunk!
Ja, és igen néztük tegnap mi is a feleségeket, és nagyon jó volt! Jó lehet olyan sokan nézni!
Heni,
De jó, de jó!
Annyira jók a képek!!!! Olyan édes Beni! Nem is lehet megmondani, melyik a legjobb, mindegyiken más, de csúcsszuper!!! Az Anyás és a tesós kép is nagyon jó!
jaj szegény kis szülinapos,Jóbulást neki!!!!
Milyen torta volt?
Larának is van ilyen kutyusa, szuper, nagyon szeretjük!!!! És minden baba imádja, így el tudom képzelni, hogy Benibaba is milyen boldog! Ezt kapta tőletek vagy a járgányt?
Jöhetnek még képek!!!!! Egész családos nincs???
Zsófi
Már akartam kérdezni,
HOgy mi a helyzet a cicizéssel? mert úgye amikor beteg volt, nem akart, de azóta???
Eni,
igen, akartam kérdezni,
hogy miért nem a növérpultban tisztálkodtatok miért az Apaszobában?
hm???
Szép napot!
Masni?
Steffi, GYörgyi merre vagytok?