Hát azt hiszem búcsuzni jöttem!!!! Tudom nem erre számítottatok, de én sem......
Miközben írom a sorokat nektek potyognak a könnyeim.
Tegnap olyan szinten kaptunk rossz hírt, hogy nekem még emésztenem kell és fel kell fognom a dolgokat!
boni: nagyon szép csoportkép Köszönjük!!! Nagyon tetszem magamnak
snufi: feküdj amennyit csak tudsz, sok-sok tea és c-vitamin.
kata: Nem szabad búcsúznod!
A gruppentesztelést én is kihagyom, elkezdtem barnázgatni Részbe jó, részben nem. Rossz, mert ez a hónap sem sikerült. Viszont jó is egyben, mert pénteken megyek harmadik napi hormonvizsgálatra, elkezdődök az inszem.
Kata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Drága Kata!!!Ne sírj!!!!!!!Ez csak egy dolgot jelenthet, amit írsz, de még arra is vannak megoldások, ha másfélék is....
Nem akarunk faggatni, der ha könnyebb lesz a lelkednek, mond el, mi a baj, hátha tud valaki segíteni..Kérlek!Ne tűnj el! Mi nagyon szeretünk! Puszillak!!!
KATA!!!!!!! Ne tűnj el, kérlek... Egyetértek Babimmal, biztos, hogy van megoldás a számotokra! Bár gondolom, még emészteni kell a dolgot...De aztán nagyon várunk vissza!!! (Írok privit...)
Betegek! Jobbulást!
Szilva: Sebaj, akkor inszemes bébid lesz még az idén
Monyo: hülye teszt
Kati: 4 óra alvás? Az Neked szerintem kevés Nálatok most mi a szitu? Indul a lombik? Vagy inszem? Párodnak drukk mára!
Kata! Ha a párod eredménye lett rossz,arra biztosan van megoldás!!!!!! Sajnálom hogy ennyire szomorú vagy!
Bonika! Köszönöm szépen én is a zebrát! Nagyon kedves tőled!Akkor most drukk az inszemhez!
Szilcsi! Nagyon sokszor eszembe jutsz!Remélem hogy minden rendben van,és lesz is!Puszillak!!!
Csajok!Valaki aki jártas a szolárium használatában!Tudna nekem válaszolni arra hogy csak két naponta lehet menni???? Hétvégére kéne hogy legyen valami színem!
Ancsa:célszerű kihagyni napokat, de a Loreálnak (mert megérdemeljük) van egy nagyon jó barnító krémje, amit minden nap használhatsz, és nagyon jó.Azt hiszem 1500-1600 forint körül lehet az ára. Én a Rossmannben vagy a DM-ben láttam.Én a normál/világos bőrre valót vettem.
Ancsa! Én óvnálak a gyakori szolizástól. A szolárium lehet hasznos (pl. arcbőr problémáira a kozmetikus is ajánlja), de a túlzásba vitt sdzoláriumozás igenis káros. Andi ötlete jó, önbarnító krémet használj inkább, bár én az még sosem próbáltam, de azt mondják jó...
Ancsa: szerintem hétvégére nem fogsz tudni egy kis színt összeszedni szoli által, hacsak nem mész mindennap, jó hosszú időre.
Az önbarnítóból jó a Nivea is, nekem van külön önbarnítós testápolóm és arcbarnítóm is. Ha mindennap kenem magam, akkor 2-3 nap alatt elég szép színem lesz. Anno az esküvőm elptt sem szoliztam, hanem önbarnítóval kentem az arcom-nyakam-dekoltázsom-karjaim, és nagyon jó színem volt.
Nem vok jobban, sőt! A mai napot még le kell dolgoznom (most raktam le a kislányt aludni). A délelőtt volt a húzósabb, fél 6ig akár fél lábon is, de kibírom. Holnaptól viszont nem dolgozom, fekszem majd egész nap! (most is ledőlök, azt hiszem)
(((((((((((((((((((Kata))))))))))))))))))))))))) Mindnere van megoldás, hidd el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szilcsi jobban van szerencsére. Nem nyílt tovább a méhszája és a fájások is abbamaradtak. 3 üveg infúziót kapott (visszatartót).
Ma került fel a terhespatológiára. Hogy meddig fogják bent azt nem tudja!
Holnap megyek be hozzá, ha minden jól megy...
Ceni! Köszi az infót és ha mész hozzá, akkor mond neki, hogy ne legyen elkeseredve, csak pozitív gondolatok és hogy sokat gondolunk ré, és öleljük, és pusziljuk..és..és..és
Szilva! Ezek szerint neked is azt mondta közös dokink, hogy a barnázgatástól kell számolni a napokat? Én eddig mindíg onnan számoltam, amikor rendesen megjött. Múlt pénteken voltam 21. napin, a progeszteronszintem jó (16.4) . Pedig én arra gyanakodtam a barnázás miatt. Most következik nekem is a 3. napi, majd ha az is jó lesz, összeférhetetlenségi teszt. Valakinek volt már ilyen? Erről még nem sokat hallottam.
zsebi: én is mindig azt számoltam első napnak amikor megjött. Most viszont a pötyiket is bele kell számolni. Nekem is 16,0 lett a progim 21. napon, a múltkor elírtam (katának írtam, hogy 13 volt). Az összeférhetetlenségi teszt valószínűleg olyan, hogy megnézik, hogy meddig életképesek benned a katonák, vagy hogy a hüvelyváladékod nem-e pusztítja el őket. Én erre tudok gondolni. De hátha más jobban tudja.
Amennyiben a pár egyik tagjánál sem találnak rendellenességet, ún. postcoitális teszt elvégzésére kerül sor. A nemi aktust követő 6-12 órán belül mintát vesznek a női méhnyaknyákból. Ha ebben nem található élő, mozgó spermium, akkor a méhnyak területén lévő fertőzés, vagy immunológiai összeférhetetlenség gyanúja merül fel. Utóbbi azt jelenti, hogy a női immunrendszer védekezik az általa károsnak ítélt spermiumokkal szemben és elpusztítja azokat.