Boni! Egyik barátnőm januárban így lett terhes, megvolt az átjárhatósági, és még abban a hónapban teherbe esett, neked is ezt kívánom, és akkor nem kell closti!
Fanni! A környezettanulmány alatt hagyd nyitva a babanetet, majd mi leírjuk, hogy micsoda nagyszerű anyuka leszel, a Te dolgod csak annyi, hogy megmutasd, milyen szép monitorod van Komolyra fordítva: drukkolok, tuti, hogy minden rendben lsz és kapsz öribabát is a saját mellé!!
sziasztok!
olvasok ám mindent, mégha keveset is szólok hozzá.
Boniko,klassz, hogy ok. lett minden, jöhet clostika! Mereszt,a 9 szép szám! +++++++++
Tobi, neked is drukk!
Mindenkinek puszi
Lafi Örülök, hogy úgy lett, ahogy végülis szeretted volna
Baba Tobi Katica Aranyosak vagytok, köszönöm. Szerintem nem lesz gond... de majd az 5. lombikhoz kérem szépen az igazi nagyon-nagyon nagy drukkokat... Borzasztóan szeretnék saját babát, aki a férjemből és belőlem kel életre. És egyszerűen nem lehet úgy, hogy ne legyen ilyenünk. Tobi idézetével tudok és kell, hogy azonosuljak és akkor úgy is lesz, mert úgy kell legyen
Holnap megyek első UH-ra.
Este jövök referálni. Most még csak keveset tudok lenni, mert 12 órázom, de már csak pár napig - remélem, aztán jövök boldogítani megint Titeket.
Pusz!
Coca Épp a napokban vettelek ki a táblából... ma visszateszlek. Hajrá 2. lombik
Tobi Gondolom 10 felé telcsizel. Gyere a hírekkel!
Mereszt Ma hogy áll a helyzet?
Baba Mai drukkjaim küldöm szeretettel
Dalmi Én annyi hülyeséget csináltam meg szedtem, meg ittam már a lombikok alatt, hogy most inkább nem eszem-iszom-csinálok semmi "segítőt". Ezúttal magamban próbálok hinni... De azért köszi
Bella Voltam már természetgyógyásznál is, igen. Nem hiszek benne Sőt, akupunktúrán is Sajnos abban sem, mert mindkét helyen inkább csak az üzletet látták bennem... Vegyek ilyen meg olyan készítményt, amit épp véletlenül ők is árulnak...
Fanni
Coca, zöldi, Zölddisznó..homályos a kép, biztos az együtt megivott szörpi ártott meg....Na jó, jelentkezem én is.. Drukkolok neked nagyon!+++++++++++++++