A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Alig aludtam valamit, annyira fájnak a cicijeim :oops: És már vagy 3-4 napja olyan furi érzésem van a pocimban, olyan szurkálódás. Biztos, hogy készül a mensi :oops: :oops: :( :(

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva vagy valami mas:)11dpon meg korai a menzit varni:)

Kép
monyo83

Szilva:lehet,nem is a mensi készülődik :wink: :lol: Nem akarsz gruppen tesztelni??? :lol:
vedresandi

már hogyne akarnék gruppentesztet :lol: Andi, nem tudod, hogy ki is írta azt, hogy inkább kihagyja :wink: :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

ööööö,én írtam, mert nekem 31 napos szolott lenni a ciklusom,és a legutolsó 28 napos volt.Ezért gondoltam,ha 5 nap múlva nem jönne meg,akkor én még nem örülök :lol: Nem szeretnék korán tesztelni,mert nekem mindig a 15 dpo-n jön(tt) meg.
vedresandi

a masik topikban olvastam.

nagyon szoritsunk szilcsinek!!!!!!!!!

Kép
monyo83

andi: szerintem is jobb várni pár napot

Szilvi

szilvaqueen

Jaj, Istenem! Olvastam a másik topikban, hogy mi történt szilcsivel! :(
SZILCSI: NAGYON SZORÍTUNK NEKTEK!!! MÉG NAGYON PICIKE :cry: :cry: :cry:

Szilvi

szilvaqueen

Jaj SZILCSI!!!Nagyon szorítok Neked!!!!+++++++
vedresandi

Már megint rendetlenkedik a babanet! :evil:

Szilvi

szilvaqueen

Szilcsi!!!!!!!!!!!! :( :( :( :( :( :(
Nagyon szorítok, hogy minden okes legyen!!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szilbee

Szilcsi, nagyon-nagyon drukkolok, h minden rendben legyen!!!! :(

Kép
kata05

Snufi! Köszi a kérdést! Puffadt a hasam, kissé görcsölget, vagy jó hír, vagy nem.....majd kiderül!

Monyoka! Ki a fenét érdekel a patikus, meg hogy mit gondol? Örüljön neki, hogy fogy a készlete! Menj és után mars a dokihoz! Cocával értek egyet!

Boniról nincs információtok? Hányra ment?

Szilvi! Lehet, h. más miatt..????+++++++++++

Szilcsi!++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Boni! Gratulálok és hajrá inszem!

babaimádó
Kép
babaimado

Szilcsinek ezermillió drukk!!!!

Babim: honnan szedted Boniról az infót? Vagy írta, csak átugrottam? :oops:

Boni: Szuper!!! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

boni jelentkezett? Én sem olvastam sehol :?

Szilvi

szilvaqueen

SZiasztok!

Szilcsi nagyonnagyon melletted vagyok lélekben! nem lesz semmi baj.amikor anyukám velem volt terhes, kb 4,5 hónapos, én is meg kartam születni, összewvarrták, és itten avgyok!

reggel bevettem előre egy merisztint(de jól tettem)

a vizsgálat nem volt rossz, utána viszont elkezdtem görcsölni, még drága dokibám is látta. de HArcika( KAális topik védőangyala) adott görcsoldót, férjem hozott soksok vizet.

eredmény. ABl oldalt kicsit nehezen ment át a folyadék. másodszorra már simán átment, így mindkét oldal átjárható, következő ciklus closty, inszem!
Vendég

CEni egyébként azt írtaSZilcsiről: hogy kapott két infúziót, éjjel a szülészeten volt, de most felkerült a babapatológiára. Fájások abbamaradtak.+++++++++++++++++++++
Vendég

Boni: ez most UH-s átjárhatósági volt? Lehet, hogy inszem nélkül is sikerül, most hogy "átmosták" a petevezetőket :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

boni: de jó, hogy minden rendben :D :D :D

Szilvi

szilvaqueen

szezso, igen echovist volt, Uh -s. Te jól vagy? neked is inszem? lehet együtt babásodunk majd! :lol:

Szilva én is örülök! hallom te meg babásodol! :mrgreen:
Vendég

Akármilyen kicsivel is írtad, el tudom olvasni :lol: :lol: Nem hiszem, hogy babásodom. De tesztelni szeretnék katával szombaton :lol:

Szilvi

szilvaqueen

boni jujdejo:)gratula.

szilcsinek tovabbra is drukok.

Kép
monyo83

Boni! Puszillak!

Szezso:titok, valaki megírta nekem, mert tudta, hogy mennyire aggódom Boniért, de nem akarom lebuktatni az illetőt! :D

Monyo:újabb teszt? Vettél már?, Ne csigázz!

Kata: tünetek?

Snufi? Klara? Coca? Lili? Sonja????? Csiken? Sziromka?

Sziromka!Anyukád jobban van? Láttam a másik topikon a csodás pocid!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, tünet nincs, de nem is keresgélem. :D

Szülinaposoknak utólag is Boldog Szülinapot! ( bár szegény Szilcsinek lehetet volna szebb is!)

Boni örülök a jó eredményednek! Hajrá inszem, hajrá baba!

Tegnapi napom katasztrófa volt! Kezdödött ott h 1 órát késett a dokim, 3.szúrásra vették le a vért ( azt is csuklónál :( , még mindig fáj), otthagytam a mappámat a kórházban amiben a leleteim voltak és a dokim telcsiszáma, a szemem is begyulladt újra valamint a hasam egyfolytában szúrkált!
A progim 10,86 lett. Doki azt mondta h elfogadtható, de az érték alsó határa!
Apa meg ma megy számláltatni, egy kicsit izgulok!

Kép
kata05

kata: jól emlékszem, hogy a múltkor is nagyon nehezen sikerült levenni a vért? Vagy az nem te voltál? :oops: Nem mentél vissza a mappádért? Biztos, hogy meglesz. A progi azt hiszem, hogy 10-től jó. Nekem 13 volt anno. Párod vizsgálatra megy?

Szilvi

szilvaqueen

Hahó!

Nektek is sz***kodott a babanet? :shock:

Boni: Kép és hajrá spontán (szerintem) ! Vagy inszem!

Szilcsinek gigadrukkok!!!!!!!!!!!!

Monyóka: irány a doki!!!!!! :arrow:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilva, sajna én voltam jól emlékszel már a hideg is kiráz tőle! Nem mentem vissza a mappáért mert így is 1,5 órát késtem a munkahelyről, szóltam a másik dokimnak h elhagytam a nővérszobába a mappám, h "karolja föl"! Meg van otthon van nála!
Igen Peti vizsgálatra megy este 7-re!!

Kép
kata05

Kíváncsian várom az eredményeteket. :D

Szilvi

szilvaqueen

Kata: Petinek Kép

snufi

szilcsi+++++++++++++++++++++++++++ :D

az óvi beszoktatással kész vagyok. szóltam az a óvonőnek, hogy vagy 11-kor elviszem , vagy aludjon ott a Surmika. erre óvonéni azt mondta, hogy aludjon ott. megkérdezte, hogy van-e ágynemű bent neki? persze, a szekrényébe . mondom. erre azt mondja az óvonéni, hogy inkább adjam neki oda az ágyneműt, ne a szekrénybe legyen. gondoltam minden ok. erre 1órakor telefonál nekem, hogy miért nem mentem a gyerekkért 11-kor? vigyem el , mert zavarja a többieket. anyut küldtem be, mert én ügyet intéztem. anyu azt mondta, hogy Surmika az asztalra rádölve aludt.
felháborított a dolog :evil: :cry: :!:
holnap beszélek a vezetőnővel.

BONI: amin voltál az hsg :?: fájt :?:
surmi
kockasfulunyul

Kata! Petinek drukk

babaimádó
Kép
babaimado

Boni: benne vagyok a gruppenbabásodásban :lol:
Babim, Te nyitod a sort :wink: Aztán megyünk utánad :lol:

Kata: drukk a férjednek, ezen most sok múlik!! (Ha nem bánja, megírod majd az eredményt?)

Kata, Szilva: ezek a progieredmények a 21. napiak?? Mert lehet, hogy határértéken belül vannak, de ez nagyon kevés. 20 feletti érték jelzi, hogy volt vmilyen minőségű (nem túl jó) pé, 30 felett mondják, hogy teljesen rendben van...

Surmi: hát ez az ovi felháborító! Vagy inkább az óvónéni :evil:

Szilcsikém: sokat gondolok Rád!!!

Szezso
szezso

kata drukk Petinek! :lol:
babim kis titokzatos! :wink:
Vendég

Szezso, nekem 23. napi! :D Lehet a tied más mértékegységben van! Az előző 6,2 volt!

Lányok köszi a drukkot!!

Kép
kata05

Surmi igen, tulajdonképpen echovist a neve, mert Uh-s, és abszolute nem fájt a vizsgálat! a kontrasztanyag miatt viszont utána 12 óráig görcsöltem, de túl lehet élni!

óvónő :twisted:
Vendég

SZezso, rendben. Legyen, ahogy akarod! :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Kata, a kedvedért előkerestem az ősrégi leleteimet :-D
3. napi progeszteron 1,3 nmol/L
23. napi progeszteron 39 nmol/L
szezso

ja nem 12óráig, hanem 1/2 óráig görcsöltem

BAbim megkezdte, mi folytatjuk a sort :lol:
Vendég

Szezso nekem ng/ml-ben van megadva! :D

Kép
kata05

KAtám! elkiséred párod?
Vendég

EZT NEKTEK!Kép Kép

és aki még csatlakozni akar, bónusz Kép
Vendég

sziasztok!

boni: utólag is boldog névnapot kívánok neked! :D grat a mai jó eredményhez!

monyo: teszt? doki?

szilcsi: mennek a drukkok++++

kata: drukk++++

kati
katica30

boni: köszi a zebrát, tetszik nagyon :lol: :lol: :lol:

kati
katica30

Boniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii köszi!

babaimádó
Kép
babaimado

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szilbee

Szasztok!

Boni köszi! :wink: Egyébként most szabad az út! ++++++++++++

Szilcsi! Szorítok! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Jaj és Babimnak a mai adag! ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

A gruppen tesztelőkenk! +++++++++++++++++++++++++++++

Kata apjuknak! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zöldinek! UFFFFF!

Ma is tanítottam! Nagyon király volt! IMÁDOM!

Táblákat szerintem már csak holnap teszek! :oops:

Kép
bettike
Eger

Tesó: Kép

snufi

Asszem beteg leszek. :( Fáj a torkom (a mandulám), nehéz nyelnem, és kezd dugulni az orrom. Mentateát szürcsölök (mézes-citromos), ittam Béres cseppet (ma kezdtem el), bekaptam egy Gravidát (ezt sem szedem amúgy), ittam egy plusszt,.... még mit kéne? NEM AKAROK BETEG LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

snufi

Tesó sok sok c vitamin, tea, grapfruitcsepp, illetve 2 dl zsályateába 10 csepp betadincsepegtetve, azzal gargalizálj!

Én is beteg vagyok! :cry:

Látom sikeres a zebra csapat, és mindenkinek külön van egy nem kell stipistopizni! :mrgreen:

Szilcsinek üzentem, sokat segít neki, hogy ennyien drukkolunk érte! most pihizik ezerrel!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: