A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hanyatka, ez nagyon kiru volt, szétröhögtem magam :lol: :lol: :lol:

Kép
cseka

Hát akkor tali ügyben...találjatok ki valamit, nekem mindegy, elvileg bármelyik pénteken ráérek.

Yamita: az eredményeket a köv. konzultáción tudhatod meg

Beus: tudom, h a reggeli vizelet a legkoncentráltabb, behoztam a tesztet, de NEM CSINÁLTAM MEG!!!! Egy hős vagyok.

Anikó
tatulány

Hanyat! Jaj, nagggyon jó a focis!!!
Nem kaptam meg a mailt :((
bodza2005

Szépem! Mi volt ma Dokibácsinknál????????? :-)
bodza2005

Tatu! :D:D:D
Úgy izgulok értetek!!!!
:D :D :D :D :D
bodza2005

Bodza!Nem megy át a mail :(
MOst is visszadobta.
hanyatka

Yami!
Nem hiszed el, éppen ezt írom: "Kíváncsi vagyok, mit szól majd Bababa a mosómedvéhez", erre a NG-on elkezdenek a mosómedvékről beszélni. Ez megfelelő kabala lesz Nektek, úgy érzem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zel! Minden ok lesz, hidd el!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
Ölellek és puszilunk itt mi, mindannyian!!!!!!!!!!!

Mindjárt küldök angyalkákat is!!!
bodza2005

Hanyatka!Miért?? Eddig minden mailedet megkaptam.
Nem értem!???:(
Azért még próbálod?
Pusza
bodza2005

Felvennélek Skypeon!!!

Képzeljétek,ma megjött a menszim,7re megyek Apánkhoz.
Sztem pénteken kezdem majd a szurikat.
Lassan lehet értem is izgulni :)
hanyatka

Most küldtem újra...
hanyatka

Kép
bodza2005

Ez nagyon szép Bodza!!!

Küldtem privit és elvileg a mailt sem dobta most vissza! :wink:
hanyatka

Na megyek kiteríttem a ruhákat!!!
Majd készülök Apánkhoz!
Pusziiii!
hanyatka

Hanyatom! Átjött, válaszoltam is!!!:D:D
Jaj, nagyon izgulok, hogy mész!!!!!!!!!!!
Ugye, azonnal írsz utána??!!!!!!!
Jaj, de jóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Örülök, hogy tetszik!!
Kívánom, hogy mindenkinek hozzák el ezek az angyalkák az "álmokat"!!!!
:D :D :D :D
bodza2005

Én is írtam :)

Na este még jelentkezem!!!Azonnal!!! :wink:
hanyatka

Nektek is alig látszik az elküld "gomb" :D a priviben?
bodza2005

Nekem jól látszik! :wink:
hanyatka

Hanyatka beszámolót kérünk. Jo ez a focis majd mutatom a páromnak ö él hal a fociért.

Jaj lányok már 3 hétre elörevetitettük a péntekeket és minden pénteken valaki jelezte hogy nem tud jönni.
Most mi legyen? Én szeretném ha mindenki ott lenne. :(

Ági nálunk sajna nincs lift 3. emelet de mivel bérház olyan mintha a 4-re jönnék fel, néha elég nehéz.

Andi
zsembi

Zsembi! A Zuram éppen most nézi és igen erőteljesen kacag :D:D:D
Szerintem is várjunk meg MINDENKIT! Az október 2. hete talán már jó, nem? vagy????
Pussssssszantás
bodza2005

hanyatka gondolok Rád, elvileg már úton vagy, vagy már ott csücsülsz a váróban :))))

bodza köszönöm előre is a mosómacit, Tündér vagy!!!!!! :D:D:D
bababa tuti imádni fogja, bár neki báránya van (még egészen kis korában kapott egy happy boxos fehér bárányt, na azt mit össze hurcolja állandóan :D:D:D imádja) szóval nem fogunk összeveszni!!

Tali nagyon jó ötlet, de gyanítom, hogy egyszerre mindenkinek sosem lesz jó. ahhoz túl sokan vagyunk :D
a megoldás = többször kell találkozni és egyre csak befut mindenki!!! :D
yamita

Háááát, bármennyire próbálok, nem bírok elszakadni kicsit sem.

Én is reggeli első pisikét használtam a teszthez. Csak állt kb 4 1/2 órát, mire rászántam magam. Tulajdonképpen már bánom is, hogy nem inkább kiöntöttem. Bár az eredmény szempontjából majdnem mindegy.

Ági! már autózhatok? Megveszek érte. Csak kimegyek a garázsba simogatom a szerelmemet, és ígérgetem, hogy hajtunk nemsokára egyet.

Tényleg, ha ez most nem sikerült, mikor lehet a következő babaprojectbe belevágni? mennyi a min. idő, aminek két lombik között el kell telni? ( Azért a hétvégére veszek egy másik tesztet...)

Tatu! Naon ügyi vagy!

Bodza! Köszike! Én is elküldöm a címeimet oké? Nekem is van skype. A talikra nem hiszem, hogy eljutnék, de ha esetleg valami nagy skype-os dumcsit rendeztek, ki ne hagyjatok!

Kép
Kép
Kép
zel

zel nem lehet autózni???? :shock:
yamita

Bodza én is szeretnék kabalát kapni. :oops:

Andi
zsembi

Nem tudok képet feltenni mindig aszongya hogy nagy.

Andi
zsembi

Yamita!
Ági "mondta", ne hajolj, ne emelj, ne autózz, ne lépcsőzz...
Be is tartottam. Bár az én kisautómmal most tényleg nem lett volna szerencsés mászkálni. Kicsit keményebb az átlagos autóknál.

Kép
Kép
Kép
zel

De jó, hogy itt vagytok végre!!! Éljen, éljen!!

Zsembikém! Természetesen Neked is jár a kabala!!!
Tatunak (cica, úgy, hogy nem tudtam, hogy macskafil a szentem) végig hozta, amit kell! Igaz-e Tatus? Szerintem Zelnek is hozza (az Egér után szabadon kutyus) , csak Ő kis türelmetlen. Ágicának is teljesítette az eddigi tervet (a yorki hasonmás) és eddig nekem is az enyém (maci és elefánt, ez utóbbi nem a méreteimre utalandó, hanem, mert felfelé áll az ormánya és cuki is amúgy). Remélem, mindez így is marad!!!!!!!!!!:D
Neked egy kiscsirke lesz, azt hiszem, de még ráhangolódom!!!:D:D:D

Yami! Elképzelem Bababát, amint ezzel a kissé méretes (Hozzá képest) medvével császkál Nálatok - HIHI!!:D:D

Drága Zel! Megkaptam! Az már rég lejárt 4,5 ór múlva!!! De komolyan, az tuti nem reális így állottan :D
Te csak még ne szerelmeskedj a kocsiddal, nyugi!!!!! PUSZIK!!!!!:D:D
Milyen az az autócska, hogy elég kemény???:D

Zsembi! Én is ezzel szenvedtem az elején és nekem a Safari nem engedi, a Firefox igen!!! Egyébként bedobod az iPhoto-ba, majd file, export és ott beállítod a méreteket, ami legyen 600alatt!!

CUPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
bodza2005

Kép
Ilyen kis aranyos angyal-lánykák vagytok Ti itt mind a topikban!!!!!!!!!!
bodza2005

Bodza csirke? :D

Már probáltam lekicsinyitettem de nem megy, már feladtam keresek valami avatart.

Andi
zsembi

Bodza!
Nekem tuningolt autóm van.....
Egy nem új kis peugeot 106-os. a rugói rövidebbre lettek cserélve, így lett az autó megültetve, ezért keményebb, jóval alacsonyabb az átlagnál. a kipufogó középen van és Remus, szépen szól, a motorház is meg van morcosítva, nincs rajta jel sem, és "szemöldök" van a lámpákon, párod biztosan ismeri majd, ha megkérdezed, milyen a Mac Audio, szóval ilyen a hangechnika, de félreértés ne essék, nem azt a tüccögő zenét bömböltetem benne. A tesóm szerint csajozós autó, rendszeresen riszálnak is ha hall-ják a hangját, de nem vagány pasi vezeti... keresek képet róla.

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok Lányok!

Zel, csatlakoznék az előttem szólókhoz: lehet, hogy ez a tesztelés korai volt. A párom unokatesója szülésznő, Ő azt mondta, hogy mindenképpen reggeli vizelet a jó, hiába írják, hogy a nap bármely szakában. Ráadásul az az igazi, ha két pipi között legalább 6 óra eltelik. Mondjuk ezt én sosem tudtam kivitelezni, mert ilyenkor óránként járok csurizni. :?
És ugye tudod, hogy a végszót Apánk mondja ki, tehát fel a fejjel. Előfordult már, hogy tévedett a teszt. Kitartás!!!
És +++++++++++++++++++++++++++ :D :D

Ja, az OEP által támogatott két babaproject között három hónapnak kell eltelnie.

Yamita, nekem minden egyes alkalommal elmondja Apánk a beülti után, hogy három hétig nincs autózás, buszozás, fürdő és házasélet. Erre készülj!! :D :D :D

Hanyatka, mizujs? Én ma voltam Doki bácsinál, édi-bédi volt. Rákszűrtünk, cicit néztünk, stb. Túl vagyok rajta, remélem, hogy minden rendben lesz. A cisztáim nőttek, de nem annyira vészes, nem lesz cisztapunkció a stimu előtt. Megkaptam a beutalókat a hormonvizsgálatokra, és hamarosan KEZDÜÜÜÜÜNK!!! :D :D :D

Minen Kismaminak: +++++++++++++++++++++++!! :D :D

Bodza drága, szerintem nem fogunk olyan időpontot találni, ami mindenkinek jó lesz, mivel a babásodás különböző stádiumaiban vagyunk. (Hűűűű, ezt jól megaszontam. :lol: ) Szerintem is többször kellene talizni inkább. És majd beszámolunk annak, aki nem tud eljönni. Mit szólsz?

Pusssszzz
katóc

Kép

Kép
Kép
Kép
zel

Johi! Durva nagggyon! Állat!!!!!!!!:D:D:D
Te kis vadóc!!:lol: :lol:

Katóc! Akkor ÉRTED is izgulhatunk végre!!!!!!!:D:D:D
KÖSZI a ragacskákat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igen, igazad van, jó lesz így szerintem is, de már kissé belegabalyodtunk, hogy ki, mikor...:-)

Zsembi! Cuki csirke, kócos :lol: !! de még veszem a hullámokat és akkor döntöm el -hihihi:D:lol: :D

Hanyat!! Hanyat! Jelentkezz!! Vétel!
bodza2005

Ezt most találtam:
A terhesség akkor számít "biztosnak", ha ultrahangos vizsgálaton kimutathatóak az embrió életjelenségei. Mégis, vannak olyan terhességi tesztek, amelyek már a fogantatástól számított második héten választ adnak a kimondatlan kérdésre. Az otthon is elvégezhető vizeletvizsgálat a hCG-hormont mutatja ki, és a pozitív eredmény az esetek 99%-ban készpénznek vehető. A negatív eredmény azonban nem ennyire megbízható: lehet, hogy még nem termelődött elég humán koriogonadotropin hormon a szervezetben!!!!! Amennyiben a menstruáció kimaradt, érdemes megismételni a tesztet egy héttel később. Ha nem tudod kivárni a 4. hetet, vérből már a menstruáció kimaradása előtt megállapítható a terhesség. Ennek a tesztnek az alapja szintén a hCG kimutatása.
:D :D :D
bodza2005

Johanna! Nagggyon jó kis autócska! Olyan kis morcos a képe! :D
katóc

"Én is ezzel szenvedtem az elején és nekem a Safari nem engedi, a Firefox igen!!! Egyébként bedobod az iPhoto-ba, majd file, export és ott beállítod a méreteket, ami legyen 600alatt!! "

Bodza drága, erre én meg azt mondom, hogy döm-dö-döm.
Hogy Ti miket tudtok!!! :lol: :lol: :lol:
Én ehhez tök hülye vagyok.
katóc

Jaj, Istenem, de jót nevettem!!!!! Köszi!!!!
Ha tudnád, én milyen hatalmas antitalentum vagyok ehhez és az elején itt szenvedtem napokon keresztül, csak ezt a Párom speciel elmagyarázta, meg a csajok is hozzátettek a tudásom elmélyítéséhez.
Imádom a Lázár Ervint!!
Aromo :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Kicsit későn jöttem,de itt vagyok.
Van még valaki???????
hanyatka

Na szóval,7 re mentem és még 4en voltak előttem :)
Így majdnem 9kor végeztem.(én voltam az ucsó)
Apánk naon cuki volt mint mindig,jól megnézett Uh-on,nincs semmi gond,baba sincs,tehát felírta a szokásos Clostit ,Merionalt meg Folsavat.Pénteken kell elkezdeni magam tunningolni :)
Hétfőn megyek UHra.
Ú már várom....végre inszem!!! :wink:
Katóc,te mikor mész legközelebb?

Bodza!Nem tudom mi van a levelezővel,de az összes mai e-mailomat visszaküldte,nem értem ,hogy miért :(
Remélem holnap sikerül :)

Gyönyörű álmokat nektek drágáim!
hanyatka

na itt vagyok végre.. rövid helyzetjelentés: ma kissé beköltöztem az intézetbe, reggel 9től 2ig... ebben volt UH, szurik, meg tájékoztató előadás by Vass doki. (nagyon szimpatikus ez a doki is!!)
utána meg szétnyomkodott a kozmetikus, hogy szép legyek, mire kell. (ha más nem, ez alapján megismerhető leszek szerdán délelőtt...)

szóval elég lelkes tüszőnövesztő vagyok, még kis adag szurikkal is! igazából nemtom mennyi van, mert olyan gyorsan és annyit sorolt Apánk, hogy nem tudtam követni, meg el is röhögtem a dolgot, mert megkérdezte, hogy : hány gyereket akar maga? :lol: /hát én eggyel is nagyon-nagyon kiegyeznék... / :!:
szóval most még picik, nem tudni, mennyi lesz ebből megfelelő, majd legközelebb többet tudok.

Bodza - nagyon szépen köszönöm a felajánlást a Puregonra, ha szükség lesz rá, igénybe venném! akkor majd kitalálunk vmi találkát.
Nekem pingvin a kabalám, erre is rá tudsz hangolódni? :lol:

mennek a ++++++++++++ E-k mindenkinek!!

Zel - ne keseredj el, hisz a vérzés sincs sehol, s nem is lesz reméljük, adj még egy kis időt magadnak!

jó éjt mindenkinek, majd holnap jelentkezem még!
szépem

Hanyatka - de jó, végre ti is indultok!! hú, ma rettenet sokan voltak Apánknál, nem is tudom, hogy tud még este is kedves lenni...
szépem

Igen,Szépem,én is csodálom,persze nem csak emiatt :)
Este 9kor is ugyanolyan aranyos mint reggel.Hihetetlen!
hanyatka

Szia Hanyatka!

Vagy még?
Én már csak akkor megyek, ha megjön a mensim. Aminek elvileg 21-én kellene, ami jövő hét péntek, remélem, hogy nem fog csúszni. Meg azt is remélem, hogy a rákszűrés eredménye is jó lesz.

Lehet, hogy nem fogunk találkozni???? :( :( :(

Szépem, ha Te 2-ig voltál, akkor kellett, hogy lássalak. Hogy nézel ki? :D :D

Szép álmokat Mindenkinek!
katóc

Hanyatom!
Megkaptam a jó kis mailedet!!!!:D
Válaszoltam is rögvest!!!:D:D:D
"Ráhangoló" energiák mennek+++++++++++++

Szépem!
Nagyon szívesen, a baba/babák érdekében bármit!!!:D:D:D
Éjjel még elolvastam, amit írtatok, de nem volt már erőm válaszolni, viszont szétröhögtem magam (bocs') a pingvinre való ráhangolódáson:l:lol: :lol: :lol: ol: :lol: :lol: . Azon jár az agyam, hol találok én pingvint??!! De FOGOK, ígérem!!!!!:D:D
Ragikat KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugye, milyen jó arc az Iron doki!!!! Apánk egy SZENT, nem is emberből van szerintem!!:D:D
Tüszőnövesztő erőket küldöm+++++++++++++++

Tatu Zel, Ági! ++++++++++++++++++++++++

Katóc! De jó, már alig kell várnod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D
bodza2005

Jó reggelt mindenkinek!

Zel, nagggyon jó a kocsid!!!! Tetszik!! :D

Katóc, Hanyatka, örülök, hogy minden rendban van!!!
Hamarosan kezdünk mi is. Hétvégén kell megjönnie, és hétfőn hívom is Apánkat, és startolunk!!
Már várom!

A tesztre váróknak további kitartás!!! Már nincs olyan sok hátra, hogy megtudjátok a jó hírt!!! Továbbra is babaragacsokat küldök!!!! +++++++++++++++++++

Szépem, jó tüszőnövesztést!!!!

Bea
beus77

Kép
Jó reggelt!!!
Szép napot Mindenkinek!!!!!!!!!!
bodza2005

Aranyos Beus! KÖSZI!!!!!!
De szuper, akkor már érted is izgulhatunk nemsokára!!!
:D :D :D :D :D :D
bodza2005

Hanyatka, nagyon jó a videó, jókat nevettem rajta!!!! :D

Bea
beus77

Bodza, reméljük az angyalkáid mindnekinek szerencsét fognak hozni!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!

Úgy látom ma én vagyok az első író! :-)

Hanyatka de jóó! Hajrá inszem.

Szépem nem semmi kis petefészek vagy! :-)
Ági28

Sziasztok!

Úgy látom ma én vagyok az első író! :-)

Hanyatka de jóó! Hajrá inszem.

Szépem nem semmi kis petefészek vagy! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: