A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007. decemberére babát szeretnék

Sziasztok!

Írtam nektek egy csomót és ugy tünik eltünt...most nincs idöm újra írni, de a lényeget újra feltöltöm

Kép Bence

Ha tudok még jövök! Köszi Niki hogy szóltál hogy neked nem kell...többiek? Elöre is köszi hogy szóltok.

Puszi:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Sziasztok!

Újra itt:
Szóval: Voltunk 4D n. Itt az igért beszámoló: Megvizsgálták minden szempontból és egészséges, mindene megvan és nagyon szépen fejlődik. Ugy tünik most hogy egy héttel nagyobb így lehet hogy módosítani kell a szülés dátumát Mikulásra! Egyébként Bence nagyon aranyos volt kicsit bújocskázott de aztán mindent megmutatott. Szóval én is csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz és megerősíteni hogy nagyon nagy élmény!

Más: Ugy tünik a terheléses cukrom nem jó ugyhogy most 2 hét szigorú diéta aztán kontroll cukor vizsgálat. (az éhgyomri eredmény az jó volt). Nekted is szokott görcsölni időnként a lábikrátok? Nekem most nem csak éjszaka fordul elő hanem nappal is.

Puszi mindenkinek!Jó hétvgét!

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

tn_zsuzsi: Én úgy tűnik, hogy igényt tartanék rá! Még megkérdezném páromat (majd ha találkozom vele (legénybúcsúzik)), de arra kérlek, hogy tedd nekem addig félre!
Erre legkésőbb jövő hét elején választ adnék.
Köszönöm!
fcicus

Anikó!Puszi a kislányodnak!

Zsuzsi!Annnnnyira aranyos pofija van Bencének!Én eddig kicsit óckodtam a 4D-s felvételektől, mert olyan rossz ilyen "rücskösnek" látni a babákat!De látva a te babádat, erősen elgondolkoztam, hogy elmenjünk... :)

Eri!Domin! Ti mikor voltatok vércukor-vizsgálaton?Én is most voltam vérvételen, de nekem nem kellett ennem, aztán újra vért venni.Én ezt a vizsgálatot nem értem :shock:

Kristóf olyan szinten beindult mocorgásban!!!!Tiszta stressz volt a mai napon a munkahelyem, ráadásul nap végén bezártak!!! :evil: 3/4 19-kor szabadított ki a portás, aki már a villamosról szállt le, és jött vissza értem.Itthon Kristóf szinte dörömbölt (lehet, hogy átélte, ami velem történt?)és a hasam ki-kitüremkedett, ahol épp dühöngött. :D

Szép hétvégét!
Gondoljatok rám,a jövő héten festünk és költözünk. :P

Kép

Kép
linus

Zsuzsi!Az semmi, hogy reggelenként görcsöl a vádlim...a lábfejem (az ujjaimnál) olyan szinten "beáll" (nem tudom, pontosabban kifejezni), hogy csak forró vízben áztatva lazul el, és múlik el a fájdalom. Ezerrel elkezdtem magnéziumot és kálciumot szedni.

Kép

Kép
linus

Sziasztok
Zsuzsi! Én is kapok, úgyhogy nincs rá szükségem, köszönöm.
Nekem is nagyon begörcsölt ma a vádlim. Ma törtánt másodjára, de nagyon rossz volt. Kis maszírozás segített rajta. Pedig szedem a magnéziumot..mellé a hippet iszom, az elevitet már nem szedem.
Nem tudom vajon itt csinálnak ilyen vérvételt..majd utánajárok.
Itt a nőgyógyász szinte minden alkalommal vesz vért. mindent megcsinál amit otthon a védőnő..
Még mi sem vettünk semmit. Babonás vagyok. De már kinéztük a bútort is :)
Szép estét!

dhbetty

Sziasztok!

linus: Én most voltam csütörtökön, 25 hetesen terheléses cukor-vérvételen.Ezt általában a 25. vagy 26. héten csinálják. Én a 22. hét táján nem voltam vérvételen, én sem nagyon értem a vizsgálatodat. :shock:

Fantasztikus, hogy a babák mennyire átélik azt, ami a külvilágban történik. Mi tegnap este moziban voltunk. Biztos nagyon hangos volt neki, mert úgy mozgolódott, hogy alig győztem a filmre koncentrálni.

Néha nekem is görcsöl a vádlim, de csak éjszaka, és egy kicsit visszafeszítve kiáll belőle. Napközben nem szokott.

zsuzsi: Nekünk is azt mondták a 4D-n, hogy lehet, hogy hamarabb, 6-án jön. Ezt említettem a doktornőnek, aki azt mondta, hogy ez nem jelent semmit, ilyenkor már elég eltérő méretűek a babák. Ha az elején a december 12.-t mérték, akkor az a valószínű dátum.
Pedig én is megörültem a Mikulás-babának. :?

Kép
domin

Hello! Hú de sokat írtatok alíg bírtam követni...
Zsuzsi! köszi, hogy gondoltál ránk én csak akkor veszem meg, ha már megvan a baba és kellene... Jössz tornázni? A babaszobán jó áron eladhatod.
Domin! Szept 10 az hétfő, úgyhogy akkor szerdánként tudunk menni a brendonba. Tök jó!!!!
Megvolt a cukorvizsgálat, nekem a zsemlés tejes és tök jó 6.3 a cukrom. A vérképem viszont romlott. Több vasat kell ennem.
Tényleg Domin! Te hogy bírtad azt a cukros lötyit? Nekem azt mondták, hogy az borzasztó!
Nekem még a terhesség elején volt a vádli görcsölés, de mióta 2db magneb6-ot szedek, (ez itt a reklám helye) per nap, azóta elmúlt.
Elmentem a dokihoz, mert nagyon fájt a hátam, meg olyan érzésem volt mintha csúszna a gyerek lefelé... Nagyon rossz érzés. De azt mondta nincs semmi baj, szerinte nyúlnak a szalagok. Pakolódok át, hogy több helye legyen a babának.
Linus kalappal a felújításhoz.
Holnap jön a bababútor, már vettem egy kicsi lila kardigánt és két rugdalózót, ma meg megyek a bababörzére... sokat várok tőle. :D

Kép
nyafi

Sziasztok kismamik!

Szerencsésen megjöttünk a nyaralásból.Szerencsére nem történt semmi olyan.Nagyon jol érezttük magunkat.
Most gyors csak bejelntkeztem mert megyek még pakolodni.Apránként megprobálok vissza olvasgatni.

Mindenkinek jó pocakosodást!

Kép
Kép
meliz

Sziasztok,

ti már biztosan tudtok segíteni nekem. ebben az időszakban mikor kell megint teljes vérkép-vizelet vizsgálatra menni???egyáltalán milyen vérvizsgálat vár még rám????
amúgy én január 4-re vagyok kiírva....szóval decemberben szülök.... :wink:
Vendég

Sziasztok
Meliz üdv újra itthon, gondolom nem nagyon tetszik az esős-hűvös idő. :)
Igazából nekem nincs vele gondom, csak 1..a melegebb ruháimat kinőttem. Nem érnek össze elől a kabátaim :)

Lafead üdv Téged és pocaklakódat! szóval te is erősíted a fiús tábort. :)
Ha kicsit visszaolvasol, látod, hogy a lányok már beszéltek erről a terheléses vércukorvizygálatról, ahol többek között gondolom megnézik a vérképet is..nem tudom, nekem ilyet itt Münchenben nem csinálnak. Az én orvosom havonta lecsapol és ellenőriz :)
Védőnőhöz nem jársz? Ott mindent elmondanak. Én kaptam a magyarországitól egy kis ismertetőt, hogy hanyadik héten milyen vizsgálat esedékes. Ha megtlálom és ha addig a többiek nem tudnak segíteni, írok.
Betty

dhbetty

Betty, köszönöm így előre is!
Annyi bizti, hogy terheléses nem lesz, mert eleve getatiosz diabos vagyok, már a 12. héten kiderült, önszorgalomból, mert hajlamos vagyok rá a súlyom miatt, sajna be is jött. Most diéta ezerrel...eddig 2 kiló plusz van rajtam azóta és a vércukor értékeim is javulnak!A védőnő nem mondott semmit csak hogy majd kell, de hogy mi....aztat nem, mert azt mondta, hogy a doki tudja, na a dokim annyit mondott, hogy most nem kell semmi....
Vendég

Sziasztok!
Lafead! Elvileg a 24-26. héten van a vizsgálat, de ez főleg a cukor miatt. Ha neked kiderült, hogy cukros vagy tényleg nem sok értelme van a vérvételnek. Azért kb 2 hét múlva kérdezz rá. Lányok nekem ma be kellett vásárolnom, mert nem volt se meleg nacim, se cipőm. Szopipárnáért meg már régen nyavalygok. Remélem tudok majd vele aludni. Ma angolon majdnem sikerült nélküle is :lol: naci a gólya boltban a westendben, tudom, hogy drága, de egy jó gatya kell télire és szép sötétbarna kord. Fel lehet venni mindenhova és nyúlik is!!!
Domin! Szerda torna?

Kép
nyafi

Sziasztok!

Ímádom ezt a rossz időt!!! :D Nem tudom, hogy hogy vagytok vele, ugyan én is rohantam az első esőnél vásárolni, de nekem jobb így. Egy negatívuma van csupán, hogy folyton aludnék! :lol:
De nem lehet, dolgozni is kell valakinek. :)
fcicus

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem...de volt okom rá sajnos....képzeljétek a hétvégére az-az szombatra kijött rajtam valami vírusos hasmenés vagyis még nem tudjuk pontosan mi lehet...mert még nem kaptuk meg a tenyésztés eredményét....lázam hála az égnek nincs...pici hőemelkedés de csak szombat éjszaka....úgyhogy a nagyobb baj megelőzése érdekében elmentünk a sűrgősségire...bent tartottak éjszakára másnap de. 10 körül szabadultunk....borzasztó volt...de nagyon kedvesek voltak a nővérek és orvosok is...kivéve az ügyeletes nőgyógyászt...de mit is várhatnék nem neki fizetek nem hozzájárok magánrendelésre...szóval nem lepdőtem meg!
A lényeg hogy a méhszáj zárva maradt pedig voltak görcseim rendesen...nagyon rossz volt...nem kívánom senkinek!Mára már kicsit jobb......a terápia is érdekes számomra ..... sok folyadék és szén tabletta....Érdekes hogy mást nem tudnak kitalálni...na mind1...a lényeg hogy már jobban vagyunk...bár még kicsit fáradékonyabb vagyok.
Holnap el is döntöttem hogy felkeressük a nőgyógyászom....nézze meg Manócskát minden rendben van-e vele....remélem igen...aktívnak aktív...szóval mocorog a kis drággaaaa :)De azért nagyon beparáztunk!

Na megyek is pihenek!Puszi nektek!Vigyázzon mindenki magára és a babucijára nagyon!!!
Vendég

Sziasztok!

Nicolete: Jobbulást Neked, babával biztosn minden rendben van.

Lafead: A 25-26. héten a terheléses cukor mellett teljes vérképet és vizeletvizsgálatot is végeztek. Azt persze nem tudom, hogy nálad ez hogyan fog zajlani.

Én a mai napi időt nem nagyon szeretem, hideg, szél és eső, csak valamelyik ne lenne. Tegnap én is mászkáltam, voltam a babadiszkontban és elmentem az ármániába, de nem voltam elájulva az utóbbi kínálatától. Manócska rengeteget rugdos, néha már kívülről is látszik, olyan a hasam, mint egy hullámzó tavacska.

Üdv a pocakosoknak, pocaklakóknak.

Kép
domin

Sziasztok!

Még vidéken vagyunk a "nagyszülőknél" , így képet nem tudok felrakni a 4D-ről....

Zsuzsi
Gratula a kis Bence babához! Szép bébi!
Lehet, hogy egyszerre szülünk? Nekünk az UH-os gép ismét fiatalabbnak mérte 4 nappal - szerine dec. 5.

Lina
Remélem minden rendben a költözéssel....... Vigyázz magatokra!

Lafead
Üdv itt és Grtaula a bébihez!

Nicolete
Jobbulást!!!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Anikó
GRATULA a pici lányhoz!

A csuklást már mi is éreztük 2x , először a Balcsin. Furcsa volt, szegénykém kb 20 percig csuklott.

Anyajegy
Rajtam jött ki 2-3 új picike anyajegy, szerencsére a meglévők nem változnak.

Hízás
Ennek nagyon örülök..
CSAK 2 KG jött fel :) eddig.... na meg az a 3, ami az elején lement.
Remélem így is fog folytatódni......

Vádligörcs
Nagyon kellemetlen, de még csak 1x volt, az egyik hajnalban...

Az Elevitet most kezdem csökkenteni - ettől a héttől már csak heti 2 szem lesz az adag.

Ha visszamegyünk Bp-re elkezdjük a vásárolgatást is, már összeírtam a listát, hogy mit kell még venni azok mellé, amiket kaptunk.

30-án a 4D nagyon jó volt :P
Manóka az elején takargatta az arcát.
Pár percig az mutogatta, hogy mi van a két combja között :)
Tényleg fiú :wink:
Már fejjel lefelé van..
26 hét és 5 naposan 928 gramm volt.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Összesen 40 percig UH-ozott a nő, mert harc volt, hogy vegy le a kezét és a lábát az arca előtt. Ennem kellett 2 csokit, járkáltam közben... de sikerült :lol: megmutatta.
Mindene megvan, méretei átlagosak. Ha uígy fejlődne, mint eddig, akkor kb 3 és fél kiló lenne a 40. héten.
A jövőhéten rakok fel képeket :P

Sziasztok!
Vigyázzatok magatokra és a Bébikre!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

nyafi: Elfelejtettem kérdezni, hogy milyen ágyneműt vettetek, hány részes, mennyiért, melyik standnál.
domin

Sziasztok!

Kia!
Nekem már 8 kg, de még túrhetően nézek ki. :) Mindíg kellett vigyázni az alakomra, most sem eszem sokkal többet, a különbség csak az, hogy este ha megézem ennem kell :)

Nicolete!
Jobbulást nektek és vigyázz az apróságra továbbra is. Biztos nem lesz semmi baj, persze én is megijednék.

Cicus!
Nekem mindegy milyen idő van, mindig képes vagyok aludni :) Úgy látom ez a boltba rohanás és valami melegebbet keresés nem csak velem történt meg. :)
Bár egyetértek dominnal, nem v agyok elájulva a kínálattól é a ruhák meglehetősen drágák is..

Vigyázzatok magatokra és bébitekre!

dhbetty

Sziasztok!

Most tudok kicsit írogatni.Visszaolvasni még nem nagyon sikerült.De ami késik az nem múlik.

Üdv.az újaknak. :D

Én a hízással eddig 4,5kg sikerült magamra akasztanom.Remélem nem hízok 10kg fölé. :evil:

Mi holnap megyünk kinézni a kiságyat és a pelenkázót az ágyneműnk az megvan 4 részes.Ja és a matracot is holnap veszük meg ha jól alakulnak a dolgok és lesz mindenböl amit már elöre az internetem kinézttünk.Ha nem akkor sajna rendelnünk kell.

Nicolete!
Mielöbbi gyógyulást.A babókával biztosan minden a legnagyobb rendben van.

Jó pocakosodást. :D
Jövöhéten megyek hétfön a vércukor terhelésre.Az utólsó napon amikor még lehet.De hát igy kaptam az idöpontot.
Nödokimnál is voltam tegnep minden rendben és 26 hétben járunk.Még mindig kisfiú!A nevével vannak kisebb gondok mert párom nem tud dülöre juttni.Megegyezttünk,hogy ha lány lesz akkor én mondom,hogy mi legyen a neve ha kisfiú akkor döntsön ö persze úgy,hogy az a másiknak is tetszedjen.
Láb görcsim azok szinte minden héten többször is vannak.De legkésöbb a szülés után elmullik.

Na robogok tovább!

Kép
Kép
meliz

Szia Domin! 3 részest vettünk, kék színü sárga csókolózós zsiráfokkal, van benne párna, bár az még nem kell, takaró és fejvédő. 4490ft volt. www.pelenkadiszkont.hu a cég neve.

Kép
nyafi

bocsi nem az a cég neve ez csak benne volt a zacskóban. 1174. Melczer u. 93. babafelszerelés bt.

Kép
nyafi

Szóval ez a címük, és ez a www.szopiparna.hu
amit már te is néztél :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
nyafi

Nyafi,
nekem a szopipárna.hu.-ról van a kismama-szoptatós párnám és nagyon szeretem.Csak azzal tudok aludni.
Ajánlom mindenkinek. :D

Kép
Kép
meliz

Sziasztok pocakosok!

Nekem is tőlük van a szoptatós párna, de valószínűleg veszek majd ki belőle golyócskákat, hogy egy kicsit puhább legyen. Én is gondolkodom az ágyneműn, mert az is elég jó áron van.

Tegnap nagyon-nagy mozgolódás volt odabent, és egyelőre még mindig nagyon élvezem.

Ti tudjátok már, hogy milyen légzésfigyelőt fogtok használni? Annyi márka van, hogy még nem sikerült választani.

nyafi: Hétfőn az Uzsokiba megyünk tornázni? Majd írj, hogy hol, mikortalizzunk.

Kép
domin

Sziasztok Lányok!

domin: nálunk elég egyszerű a helyzet, nem kell légzésfigyelő, mert a baba szó szerint, csak az ágyunk mellett lehet :lol:

Lányok, most kezdek izgulni!
Ma megyek férjhez! :lol:

Drukkolásokat kérek, hogy ne rontsunk a szövegeken, és lehetőleg jól írjak alá az anyakönyvvezető előtt. :lol: :lol:
Majd ha meglesznek a képek, teszek fel párat nektek!

Tegnap nálunk is nagy volt a mozgolódás!! :) Holnap töltjük be a 24. hetet, és hát a héten már látni is igen jól lehetett néha a rúgdosásokat! :)

Szép hétvégét Nektek!
fcicus

Fcicus!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot, a picinyednek és nektek minden jót kívánok!Legyetek boldog család!
Betty

dhbetty

Sziasztok!

Fcicus!
Gratulálok a lagzihoz!! :D
Nyugi ne izgulj minden menni fog magától!Én is izgultam és minden ment simán egymás után!Szuper volt!Ja nekünk 3 hete volt a lagzi! :D

Ja és köszi mindenkinek a gratuláciokat!
A leányzó neve Vivien lesz! :D

ÚÚJJ!Hétfőn megyek vérvételre!
Nálunk a cukros lötyit kell inni! :?

Na egyelőre ennyi!
Jók legyetek!

Kép
aniko...

Ja!Fcicus!
Nem csinálsz majd vonalzót te is?

Kép
aniko...

Fcicus Anikó!
Gratulálok az esküvőhöz!!!!!!!
Domin! Hétfőn jó az Uzsoki! Hányra menjünk?
Most jöttünk meg Debrecenből!!! Olyan de olyan jó volt!!!! Az Aranybika szállodában laktunk és megnéztük a Da Vinci kiállitást. Mindenkinek ajánlom. ja és voltunk állatkertben is!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Én is gratulálok az esküvőkhöz és sok boldogságot kívánok!!!!!!!!

Én most elkezdtem a cukros diétát...hát van hogy éhezem de azért nekem nem olyan vészes mert egyébként is diétásan kell ennen a tejcukorérzékenység miatt, de ezt lehet hogy már írtam korábban is. Csütörtökön lesz konzultáció addig meg szurkálom magam reggel, meg mindent méricskézek. Az egyetlen félelmem hogy le fogok fogyni ettől a minimál programtól ami az én kezdő súlyomnak(42 kg) nem biztos hogy jót tenne, ugyanis nem híztam csak a pocakom lett nagy. Na majd meglátjuk mit mond a dietetikus.

Nyafi/ Domin: a Mávos torna elég bizonytalan így nem tudom mikor indul. Mennyibe kerül a torna a cserepesházban és az Uzsokiban ha valaki nem ott szül (mondjuk körzetileg oda tartoznék lehet hogy ez számít) Ha nem kerül egy vagyonba már esetleg a héttől mennék veletek.

Képzeljétek az egyik mellszívót már el is adtam már csak a Via dobozos van meg ugyhogy örülök:)

A baba nagyon ficánka bár ebben semmi különös Bence ilyen mocorgós típus, de ma sokat feszült a hasam biztos megint nő.

Más újság nincs most velünk.

Puszi mindenkinek:

Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi

Fcicius,Anikó!
Kívánok Boldog Házasságot és Sok-Sok Boldogságot!!! :D

Mi holnap megyünk a vérvételre:Vércukor tehelés és teljes vérkép.Kicsit izgulok,hogy minden a legnagyobb rendben legyen.Állitólag nálunk teát kell inni.Hát meglátjuk mi lesz belöle.

Domin,
A szopis párnából aki olyat rendelt Szopipárna.hu-n,hogy fehér kis golyós annak írták,hogy ki kell venni belöle egy kicsit mert túl töltik,hogy ha már a használat közben kicsit összébb esik akkor is szuperáljon a dolog.Én a tönkölypelyvásat rendeltem.Kicsit zizegös de nagyon jó.Párom azon szokot piheni ha fáj a feje és elmúlik töle.De egy másik honlapon olvastam is ilyenekröl,hogy reumától kezdve egy csomó mindenre jó.
Mindenkinek ajánlom. :D

A légzésfigyelön gondolkoztunk mi is.De aztán arra az elhatározásra jutottunk,hogy egy szobába leszünk 1 éves koráig.Igy szerintem nincs rá olyan nagy szükség.
De már olvastam,hogy lehet bérelni is.Igy talán jobban megkiméli az anyúkák pénztálcárát. :D

Pusz minden pocakosnak is pocaklakónak.

Kép
Kép
meliz

Szia Melíz! A bérlés nem az igazi, mert használtan már kapsz kb 20ért, de ha egy évre kibéreled az is kb annyi. A használt meg jó a következő tücsöknek is, vagy ha nem lesz te is eladhatod ugyanúgy használtan, legfeljebb buksz rajta egy kicsit...

Kép
nyafi

Szia Zsuzsi! Nem tom, de majd megkérdezzük!!!!

Kép
nyafi

Sziasztok!

Na,én is megjöttem a vérvételről!
Ez a cukros lötyi! :twisted: :evil:

Na jó,azért kibirtam! :?

Majd még benézek este!

Kép
aniko...

Sziasztok kismamik!

nyafi,
hát igen ha egy vre van a bérlés akkor bizti nem is annyira olcsó.De a mérleget azt tuti úgy fogom bérelni 1 hónapra. :D

Ma nekem is megvolt a cukor terhelésem.Egész jó volt.Sőt!
Csak az a fránya éhség azzal nem tudtam mit kezdeni.Amikor hezeérttem a második szúrkárol már remegttem egy kis ennivalóért.Úgy,hogy most a gép elött elött szépen megebédelek.

zsuzsi,
bizti nem lesz semmi gond.A diatetikus bizti tud majd jó tanácsokat addni neked.

Én a 4kg hizástól teljesen kiborultam(perszen nem fogyozok egyáltalán),hogy igy mekkora leszek a szülésik.Erre anyósom mindig azzal vigasztal,hogy Ö mikor szülte a férjemet 19kg súlytöbblettel ment be a szülöszobára.
Na azért ezt nem szeretném. :?

Na pusz mindenkinek.Megyek a császármorzsámér. :P

Kép
Kép
meliz

Sziasztok!

Elég régen jártam nálatok.Ha nem bánjátok,ezentúl újra csatlakoznék.Mi december 11-re várjuk a babánkat.

Valaki szül közületek a Szabolcsba?

Zsuzsi:Én cukros vagyok (ugyan inzulinos),de ha diétával kapcsolatban valami kérdésed lenne,nyugodtan szólj,és szivesen segitek.

Fcicus:Neked tiszta szivból gratulálok az esküvődhöz!!!!!!

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa03!

Üdv. újra közöttünk!
Már tudni h fiú lesz v leány a baba?
[/i]

Kép
aniko...

Sziasztok!

Anikó:Igen már tudjuk kislány lessz.Réka

Mutatok nektek sztárfotót. Kép

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Gratula a friss házasoknak!

ancsa: Nagyon helyes a kislányotok, gratulálok hozzá!

nyafi: Nagyon sajnálom, hogy tegnap nem tudtam menni tornázni, de szerdán a brendon úgy tűnik áll, ha neked is jó. Majd írj, hogy milyen volt az Uzsokiban.

Úgy tervezem, hogy a jövő héttől nekiállok és szépen lassan elvégzem a nagytakarítást, hogy ne a végére maradjon. Bár nem nagy örömmel, elhihetitek. :oops: Viszont utána annyira jó érzés, hogy szép a lakás.

Ti isztok teát? Én 1-1 zöld teát vagy gyümiteát iszom, és Manó arra minidg beindul, ha leér a meleg folyadék. Majd nst-ra is lehet, hogy ezt viszek magammal, ha már ott tartunk.

Hízásban úgy látszik éllovas vagyok, már 9 kilónál tartok, de a várandósság előtt vékonynak számítottam, így egyáltalán nem zavar.

Megjött a házasságink, így most már tuti apa nevére kerül a baba. :D
Kép
domin

Szia Domin! Nem mentem, mert egyedül nem akartam...Ez a legfőbb indok. Van több más is. Kell a kismamakönyvbe a dokiddal beiratni, hogy mehetsz tornázni. Holnap nem tudok menni, mert be kell iratkoznom az egyetemre, és utána du 4-ig órám van és Gödöllőn van a suli, úgyhogy szerintem nem érek oda. Hétvégén meg angol írásbeli A RIGÓBAN, úgyhogy kérek szépen szurkolást... Más. Én iszok teát, de csipkebogyót, hogy kimenjen belőlem a víz. Egyenlőre ettől nem mozog... De miután ettem, mindig beindul.
Tényleg nem kell,hogy zavarjon a 9 kg még így is kb 20-25kg-al kevesebb vagy mint én, pedig én csak 6ot híztam :oops: A házasságinak nem 30 naposnál nem régebbinek kell lenni?
Lányok milyen volt a nászút?

Kép
nyafi

Domin,Nyafi:A házassági 300 napnál nem lehet régebbi.Mi is most fogjuk intézni,mert azgusztusban lejárt a 300 nap.A dokinál volt kirakva egy papir,és abba volt.

Kép

Kép
ancsa03

Írtam egy jó hosszú üzetenet és nem jelent meg..ez bosszantó! :twisted:
Nyafi!
Egy kalappal hétvégén!
domin!
Ne aggódj a hízás miatt én is ott tartok, még jól érzem magam a bőrömben. Mit tegyek..nem rendezünk nagy zabálásokat, de fogyókűrázni sem kezdek el most..majd lemegy :)
Ancsa!
Gratulálok Rékához, tündér :)
Melíz!
Szerintem is jobban megéri bébiőrt venni. Nézted már a vaterán? 19-20000 Ft között vannak.

Tegnap éjjel ügyeleten voltunk, nagyon fájt a hasam, vagy feszült, nem is tudom milyen érzés, de mindenképp kellemetlen. De tegnap volt a csúcs, jobb oldalt már elvislhetetlenül..persze nagyon megijedtünk.
Megvizsgáltak kívül-belül, tetőtől-talpig. Végén vakbélre gyanakodtak, de azt is kizárták. Állítólag azért fáj mert nagyon húzódnak a szalagok, mivel Panka gyorsan nő...és hogy a 26. héten ez gyakori panasz másnál is.
Az uh-n láttuk, hogy keresztbe rakta a lábait..igazi nő! :)

Vigyázzatok magatokra, meg ne fázzatok!
Betty

dhbetty

Sziasztok!

Holnap írok, addig néhány kép:

Kép 2D
Kép Hármasban
Kép A bizonyíték, hogy fiú
Kép Gondolkodó
Kép Talp
Kép Alszik

Sziasztok!

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza

Sziasztok!

Nagyon szépek a babák!

Tegnap meglett a cukor eredményem és jó! :D

Még este jövök!

Kép
aniko...

Nagyon jók a képek, aranyos a babókád! Gratulálok! :)

dhbetty

Kép Nekem ekkora..fej eredetileg sem volt :)

dhbetty

Dhbetty!

Nagyon szép a pocakod! :D

Kép
aniko...

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: