Amit a súlyos melltartó-gondokról írtál: ezek után szoktam mindig azt gondolni, hogy mi mennyire el vagyunk már kényeztetve, hiszen ha meggondoljuk, hogy a melltartó tul. képpen csak egy néhány száz éves ruhadarab, meg hogy a természeti népeknél még most sem hordanak egyáltalán melltartót, hát nem is tudom, ok mit csinálnak a súlyos melleikkel. Nem lehet könnyu helyzetük nekik sem.
Eszter!
A hét végén mi is vásárolni voltunk a párommal. A Mega Toys-ban voltunk, ami egy hatalmas babaáruház a Soroksári út 160-ban. A párom eloször be sem akart jönni, mert utál vásárolni, de mire oda értünk, addigra megváltoztatta a véleményét. Két nadrágot vettünk nekem (még kicsit nagyok, de már hordom oket). De ami a lényeg, a párom olyan édes volt!
Én már felkészültem arra, hogy csak végigrohanunk az üzleten, de o minden kis vacakot végignézett, olyan lelkes lett, mint egy kisgyerek a játékboltban, és egy csomó dologra rámutatott, hogy majd ezt is megvesszük, azt is meg kell venni, stb. Teljesen el voltam tole ájulva!
Márti!
A Mega-Toys-ban voltak kismama fehérnemuk is.
Pocok!
Gyógyszertárban nem lehet szerinted kikevertetni valami krémet erre a célra? A popsikenocs, vagy valami hasonló gyógyszertári kence jót szokott tenni, szerintem kérdezd meg.
Évike!
Tartozom neked egy vallomással: csak pénteken jutottam el a körzeti dokimhoz, és ott kérdeztem meg, hogy hol találom a védonot. Nálunk (Árpádföldön) a gyermekorvosi rendeloben dolgoznak, tehát majd ott kell keresnem oket. Ma reggel el is mentem, de 1 héten csak egyszer rendelnek két órát, mert jönnek-mennek a kisbabákhoz.
Úgyhogy a te ügyedben csak annyit tudok sajnos segíteni, hogy a körzeti orvosod (akihez úgy is el kell valamikor menni) majd meg tudja mondani.
Sziasztok: Laura

Ne add fel!