A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Drága Kicsi Lexikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kívánok neked Boldogabb születés napot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hahóóó Újvárosi lányok!

Még jó hogy erre kóricáltam!:-)
Nálunk is lehet a tali...!

Kedd,csütörtök nem jó,mert megyek jógára(17 órára)
A többi napokon jó nekem is!

Niko!

Na akkor túl vagy a beavatáson!:-)De jóóóó!

Zsebi
zsebibaba74

Szia Zsebikém!!!

De jóó ,hogy itt vagy!!! :wink: Mi újság Kedveske??? :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszönöm a válaszotokat! :wink:

Kipróbálom ezeket a cseppeket hamarosan. Magas a prolaktin szintem, de nem szeretnék Bromót szedni, mert mindig rosszul voltam tőle. Igaz, az orvosom nem is javasolta szedését. :roll: Jobban járok egy természetes gyógymóddal. :wink:

KépKép
charlott

Charlott!!

Szerintem ez segíteni fog!!!Én 2 éve szedtem akkor olyan 2500 körül volt az ára!!Egy próbát megér!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Utálom ezt a szomorú időt nagyon, és fázok is. Na azt meg főleg utálom.Mindenkinek drukkolok és sok sikert kívánok. Nagyon várom a talit. Tök furi, hogy nem megyek dolgozni holnaptól, kicsit korai ugyan de olyan a melóhelyem, hogy ott nem tudnám bedni a szurit meg nem szeretnék összeszedni semmi bacit.
Zsebi!
Igen megkezdtem én is nagyon izgulok mi hogyan alakul biztos azért mert elöszőr csinálom! :D
Lexi!
Boldog születésnapot kívánok neked és azt, hogy mostantól csak jó dolgok történjenek veled!
Kép
nikó

Lexi!
Boldog szülinapot!

Bocs, de nem tudok visszaolvasni lányok, mert az tegnap esküvőn voltunk és még elég kómásak vagyunk!

Nefke
nefke

Sziasztok,

Ma van a 7. házassági évfordulónk! :D:D:D:D Voltunk egy jó kis étteremben, és most pihizünk itthon :D

Nellike,
Jó, hogy visszatértél! Októberben akkor kezdtek újra? De jóóó!! :D

Lexi drága,
Hű, elég durván hangzik ez a méhgyulladás! :cry: Milyen tüneteid vannak? Nagyon fáj??? Mit kapsz rá, antibiotikumot? Jobbulást kívánok!!!!
Nagyon sok boldog születésnapot Neked! Bár tudom, hogy most nem vagy boldog, de szívből kívánom, hogy az életed megváltozzon, és csupa-csupa jó dolgok történjenek Veled!

Kép

Rebe,
:shock: Tényleg szerencse, hogy nem fáztál meg! Sajnálom, hogy ilyen rossz időt fogtatok ki!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!!!!!!!!!!!!!! Kép Boldog Házzasági Évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Megkaptam a szuriadagomat sikeresen! Én nem vállaltam be Petire maradt de azt mondtam nem baj ha én nem akarom majd ő bedja megteszi szivesen ha én így szeretném.
Változott a programom nem kedden hanem hétfőn kell vigyáznom a skacokra. Ha nem pont 17:15-kor kapom meg holnap a szurit hanem 15-20 percel később az gond lehet?Mert adigra érnék haza holnap.
nikó

Hahoooo lányok!
Madrin boldog névnapot (így utólag is)

Lexi! Boldog születésnapot!

Zsókuci Boldog házassági évfordulót! Túl vagytok a bűvös 7. éven! :lol:

Nálunk gyönyörűen süt a nap! Kár, hogy nem mehetünk sehova, mert apa még lábadozik! Bár (lekopogom) fantasztikusan gyorsan!:)
Már tök normálisan jön-megy! Holnap már dolgozni is akar :shock:

Én a hatásotokra tiszta angyal lettem egész hétvégén mostam-főztem-takarítottam. Már azon is gonolkoztam, hogy idő előtt jön meg :wink:

Kiolvastam két lombikos/fogamzásos könyvet, és egészen nyugodt lettem, kevesebb kérdésem maradt;)

Zsebi!
Találtam jógát a közelben, kedden már meg is nézhetem milyen! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Madrin: boldog névnapot kívánok én is!
Lexi: Neked pedig boldog születésnapot! Gyógyulj meg hamar!

Zsókuci, wow :) Nagyon sok boldogságot kívánok a következő 77 évre ;)

Lányok, tartozom egy vallomással: miután olyan sokáig nem észleltem tüszőrepedést, elkönnyelműsködtük a dolgot a párommal, most meg izgulás van, hogy megjön-e... tudom, hogy nagyon kevés esély van arra, hogy akár csak 1 pete is megtermékenyüljön, de azért félek, hogy mi van, a 3 vagy annál több, juj :( Olyan buta vagyok, hogy mindig találok valami aggódnivalót...
elan

Elan!
Ne izgulj! Biztos minden rendben lesz!

Hány napot fogsz még izgulni? Mikor kellene megjönnie?

Törpe

Kép
törpehzs

Elan, szorítok érted. Klassz lenne a spontán baba, persze csak megfelelő létszámban :wink:

Zsókuci, sok boldogságot kívánok házassági évfordulótok alkalmából!!! (nekünk aug. 31-én volt az 5.)

Lexi, tudom, elcsépelten hangzik jelen esetben, de Boldog születésnapot és kívánom, hogy a következő valóban szép legyen!

Törpehzs, szuper, hogy a párod ilyen gyorsan javul!

Nikó, +- 1 óra belefér. Nyugi!!
süni76

Sziasztok!

Holnapra drukkolok mindenkinek!!! :) :) :) :)
Jó lenne, ha vki már jó hírrel érkezne haza!!!!!!
nika28

Törpe, Süni, köszi, remélem, hogy azért _ekkora_ mázlink nem lesz. Törpe, jövő pénteken kellene megjönnie, de lehet, hogy nem bírom ki, és előtte 1-2 nappal tesztelek...
elan

Törpe!

Ment pü!
Várom a mielöbbi válaszodat! :D :D :D :D :D
nika28

:lol:
Amennyit mi tesztekre költöttünk?!?! :lol:

Utólag már viccesnek találtuk, hogy ennyit költöttünk védekezésre, utána meg tesztelésre:)

Elan azért az szuper lenne, ha kicseleznéd a dolgokat, és spontán lennél terhes megfelelő számú babával:)

Süni! Nektek is gratula a házassági évfordulóhoz!:)
Ez az andrológus aranykezű! :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Na kukuccs!!!!!!!!

Elan Drága!!!!!!!!!!!!Jajjajajaja!!!!!!!!!!Nem gond 4-5 ikrek!!!!!!!!!!!!!!!Szerintem boldogulnál velük!!!!!!!!!!!!Azért drukkolok ,hogy 'csak' 2 legyen!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nekünk se kéne ma ,de nem érdekel !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Szerdáig vissza termelödik rendesen a sok kiskatona,pláne ,hogy azt mondta a doki hogy extra jó a párom sperma száma!!!!! 8) :lol: Hi-hi -hi

Törpe!!!

Örülök,hogy jól van párocskád!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Nikó!

Ügyi a párod!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ja Én ugy döntöttem,hogy most majd tesztelek,sikerült szerezne 5 db korházi terhes tesztet 650-ft ért!!!!!!!Megcsinálom,nem akarok ott csalódni!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!!

Mi ez a negatív gondolkodás már megint?!?!?
Miért kéne csalódnod??????
Nagyon el lesz verve a feneked!! :D :D :D
nika28

Jó estét, sziasztok!

Lassan, de kezdem bepótolni a lemaradást. :)

Gabicsibe! Örülök, hogy eszedbe jutottam, nagyon drukkolok, hogy sikerüljön! Szerintem nekem is ez lesz a sorsom, de azért még két inszemet megpróbálok. :?

Lexi! Jobbulást!
Tényleg le vagyok maradva. Én még ott tartottam, hogy...
:(

A jövő héten megy a párom spermavizsgálatra (letelt a 3 hónap). Szerintetek kérhet nekem egy Bromocriptin receptet? Van egyébként valami változás a BMC-be május óta? A lombikra van várólista? Mert mi még megpróbálnánk két inszemet, aztán kb. januárban egy lombikot.
nellike

Sziasztok!

Nyunyi, Törpe, Elan, Süni,

Annyira kedvesek vagytok! Köszönöm szépen a házassági évfordulós köszöntéseket! :D:D:D

Nikó,
Szerintem sem gond, ha annyival csúszik a szuri beadása.

Törpe,
A bűvös 7. éven már 5 éve túl vagyunk, már 12 éve, hogy együtt vagyunk :lol: :lol: Amúgy nekünk az 5. volt a kritikus, de aztán még abban az évben esküvő is lett :oops: :oops:
Ügyi vagy a sok mosással-főzéssel, hát ez rám nem éppen volt jellemző ezen a hétvégén (sem) :lol: :lol:
Melyik 2 könyvet olvastad ki, ha megkérdezhetem? Most én éppen (illetve már egy ideje) a „Várva várt babák”-at olvasom.
Az eddigi tesztek árát amúgy én is szívesen elviselném egyben a bankszámlámon :D:D Főleg, hogy totálisan feleslegesen kidobott pénzek voltak…

Elan,
Ejnye-bejnye :wink: :lol: De azért tényleg szuper lenne, ha mondjuk abból a sok-sok tüszőből, elkaptak volna a kiskatonák, mondjuk egyet, vagy kettőt, nem? :D:D:D
Mikor kell(ene) megjönnie?

Süni,
Akkor utólagosan Nektek is nagyon boldog házassági évfordulót!!! :D :D

Puszi mindenkinek, és szép álmokat!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lexikém!
Isten éltessen sokáíg!!!!Kívánom, hogy a következő születésnapod már nagyon nagyon boldog legyen!!!!!! Kép

Nikó!
Nem gondolnám, hoyg az a negyed óra gond lenne...Nekem volt hogy majd 1 óra volt(mikor dolgoztam, és elfelejtettem) :oops: Örülök, hogy zökkenőmentesen túlvagy a mai napon is!!!!

Charlott!
Én is ettem a Mastodynont!Én híztam tőle 1 hónap alatt 4 kilót!Pedig úgy emlékszem, vigyáztam, ne egyek többet...Hogy segített e, azt nem tudom.Tudod, elég sok oka van a magas prolactin szintnek....Lehet változtattam 1-2 dolgon, és ez is közrejátszott.Az abbahagyás után nem csináltattam ellenőrzést....De most pár hónap után teljesen normális volt a prolactinom.Lehet a szer hatott, nem tudom.Biztosra nem mondanám......

Zsókuci!
Boldog házassági évfordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gratulálok!!!!
Vendég

Zsókuci!
Az az egyik :lol:
A másik a Zita West: Gyereket szeretnénk
A Zita Westes egy kicsit (nagyon) jobban tetszik, de mindkettő érdekes!

A rossz példák, és negatívumok ellenére is megnyugtató a könyv!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!!!

Ne ilyezgess!!!!!!!!!!!!! :mrgreen: :lol: nem leszek negatív!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Krisztike!!!Örülök,hogy írogatsz!!!!!!!!!!!!!!!!!!Már híányoztál ám!!!!!!!!!!!!! :wink:

Megyek én is reggel még bekukk!!!!!!!!!Jóccakát!!!!!!!!!!!!!!! Kép Pusszancs

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj!!

Még annyi!!!Kicsi Bonyám merre vagy???????????????????????? :roll: Híányzol ám!!!!!!!!!!Nem ér nem jönni!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :wink: Na tényleg megyek! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!
MInden adat maradt, nem kell más, csak annyival egészítettem ki, hoyg mi az oka a lombiknak, inszemnek...De ez nem kötelező, aki akarja, leírja....

A másik, pedig, hogy úgyis oda van írva mindenkinek, hanyadiknál tart, és magyarázatként odaírtam, ez előtt mik voltak(inszem, hány stimu, melyikből sikerült, mi lett a vége)Nem biztos, hoyg jól olvastam, éppen ezért ha bármi adat nem jó, nyugodtan jelezzétek..... :roll:

Akkor íme a tábla:
Anyukák és kismamák
Leendő anyukák, kismamák
Vendég

Sziasztok
Mindenkinek nagyon köszönöm a jókívánságokat és remélem, hogy jövőre tényleg boldog lesz. (25 éves korom óta végigsírtam minden szülinapomat, mert még nincs babám. Azt hittem az idén más lesz!!! De nem így!!!)

Az én Drágám reggel beállított 32 szál vörös rózsával.....

Egész nap vásároltunk a lakásfelújításhoz. Bár már nincs miért újítani, de már az ablakot nem tudom lemondani, akkor meg már festés és így tovább gyűrűzik, úgyhogy elherdáljuk azt a pénzt is, amit babakelengyére szántunk... :cry: :cry: :cry: ( Nekem sikerült közel 240ezres babakocsit kinézni)

Zsókuci
Húha, a számmisztika szerint ez elég szerencsétlen nap, Nálatok mégis bejött. Kívánok még nagyon sok boldog évet és mellé ugyanazt, amit magamnak is......Puszillak
Vendég

Kriszti!

Le a kalappal!!!!!!
Nagyon jó lett a tábla! :)
nika28

NIka!
De csak reménykedni tudok, hoyg minden adat jó!!!Ha valakinek mégsem, kérem ne haragudjon, csak sajnos elég sokan vagyunk....De ha megírjátok, szivesen javítom!!
Egyébként a babások a példaképeink, hisz látjuk, Ők mennyit tettek, mennyi mindenen mentek keresztül, mire ide jutottak!!!Igaz voltak szerencsések is, akiknek elsőre összejött, de a többiek előtt le a kalappal......De megéri lányok!!!!Érdemes küzdeni, nem szabad nekünk sem feladni!!!!! :lol:
Vendég

Kriszti!
Szuper a tábla! Vagyis a táblák!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Esetleg lehet tudni, hogy a babások között volt azoospermiás-biopsziás eset?

Törpe

Kép
törpehzs

Köszi Lányok!
Elvileg már az alap adat szerepelt a táblában(ki hol tart).De ha bári számára sértő, hoyg az előzmények benne vannak, jelezze, azonnal leszedem......Nem szeretnék senkinek gondot okozni...Gondoltam, ebben semmi olyan személyes nincs, amit ne beszéltünk volna már itt ki a topikon. (Ugye én is innen szedtem le az adatokat).Ha valaki kérte, hoyg XY adat ne legyen benne, az nincs is benne...

Húúú, remélem senkinek nem lesz baj, hoyg így feltettem....Most ezen aggódom...... :oops: :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!
Én a Sharon férje vagyok: Attila
A Drágámat pénteken be kellett vinni Kaposvárra a kórházba.
Görcsölt és bekeményedett a pocija.
Reméljük,hogy csak egy pár napig kell bent maradnia.

Mindenkit Puszil!!!

Lexi, neked sok boldogságot kívánok szülinapodra!

Sziasztok.

Kép

Kép
sharon

Kriszti,
Neked is köszi a köszöntést! :D

Törpe,
Köszi a könyvcímet. Na, akkor ha kiolvastam a mostanit, akkor beszerzem :D
Ha jól tudom, akkor a babások közül Nvikiéknél volt ilyen probléma – azóta csodaszép ikerlányok szülei :D:D

Lexi,
Még jó hogy nem hiszek a számmisztikában :wink: :lol: Amúgy szerencsés nap volt, mert az esküvőnk előtt tök rossz idő volt, meg eső, de erre a napra gyönyörűen kisütött a nap :D:D És hát azóta is happy minden Zozóval. :wink: Mondjuk 5 év után egy esküvő szerintem már csak formalitás, de azért jó volt :D:D

Attila,
Nagyon szépen köszönjük Sharonról az infót! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és hamarosan újra otthon legyen Veled! Méhszájával minden rendben?

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
A könyv super! :)
Köszönöm az infót! Nagyon kell a jó példa!:)

Kriszti ne aggódj, szerintem senkit nem fog zavarni ez! Sőt!
Még egyszer köszi!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Lexi, Boldog szülinapot neked, bár tudom ezt most furcsa mondani! Azt kívánom, hogy a következőre teljesüljön az álmod! Kép

Zsókuci, Süni, Nagyon boldog házassági évfordulót nektek! Gratula!Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Lexi,
Jobbulást neked. Sajnálom ezt a fránya méhgyuladást! :(

Nikó,
Örülök, hogy kezdtétek, megy a drukk!

Elan,
Szerintem ne izgulj! Minden ok lesz! Drukkolok hogy spontán babó legyen!

Törpe,
Örülök, hogy a párod jobban van!

Kriszti,
Tuti a tábla! :D Majd küldöm a pü-t!

Attila,
Köszönjük az infót Sharonról! Remélem minden rendben lesz, és hamarosan hazaengedik! Szorítok!

Kép Jó éjt mindenkinek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!
Köszönöm!:)
Jó éjszakát!

Törpe

Kép
törpehzs

Helló!

most találtam a másik fórumon

Sziasztok!

Ha valakit érdekel mi van a lányokkal, az látogasson el a www.meiszter.extra.hu oldalra, ott egy kicsit többet megtud róluk.

Üdv.: Attila
málna79

Jó Reggelt!!!

Attila!

Köszike, az infót,remélem minden rednben lesz!!!!!!!!Drukkolok,hogy minden oké legyen!!!!!!!!!!!És várunk a további infókkal!!!!!!!!! :roll:

Krisztikém!!!!!!!

Nagyon jó a táblicsku!!!! :)

Drága Lexike!!!

Fel a fejjel Kedves!!!!!!!!!!!!!!!

Na megyek mert,zuzu aztán össze kell szedni a családot!!!!!!!!!!Majd jövök!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Lexi

Boldog Születésnapot! Kivánom, hogy a vágyad minél hamarabb teljesüljön!

Kép

Zsókuci, Süni utólag is Boldog Házassági Évfordulót kivánok!

Kép

Attila

Köszönjük az infót. Szoritok, hogy Sharon jobban legyen.

Megy a drukk a mai bmc járatnak!
Várunk a jó hirekkel beneteket.

Mindenkinek szép napot!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok lányok!

Régen jelentkeztem, de otthon sajnos nincs net(illetve nem sajnos, én vagyok a nagy "ellenálló", a munkám meg olyan, hogy nem minden nap ülök a fenekemen, sokat járok területre (erdész vagyok, és csöppet sem sajnos). Az viszont sajnos, hogy nincs időm visszaolvasni.

Talán még emlékezetek, 30.-án voltam Koncz Tanár Úrnál, mensi második napján kell újra meglátogatnom, és kezdődik a lombikos stimu. Azért nem írtam erről a múlt héten, mert a párom kissé óckodott, szabályosan meg kellett győznöm. Tudom mennyi az esély, de nincs kecmec, nálunk egyből sikerülni kell(vagy jó sok fagyi babát kell produkálni), mert a drágaságom ezt az egyet engedélyezte számunkra. Előszőr elkenődtem, de most már belenyugodtam, és igyekszem tudatosítani magamban, hogy mindent bele.

Jó lenne tudni mi van veletek, de gondolom, ha innentől szorgosan olvasok, mert a héten leszek, akkor képbe kerülök.

Drukk mindenkinek, főleg aki a BMC-ben jó hírekre vár!!!!!!!!!!
estike66

Estike, nagyon-nagyon szorítok, hogy sikerüljön! Mennyire klassz, hogy erdész vagy!!! Nem is gondoltam, hogy lányok is választják ezt a szakmát :)
elan

Kriszti,
szuper ötlet, megtudom nyitni a táblát.
Köszike!
Hozzám beírhatod az okokat:
PCOS, ENDOMETRIOZIS, HYPOPHYSIS ADENOMA, BALOLDALI PETEVEZETŐ ELTÁVOLÍTÁSA!

Cuki vagy, hogy ilyen sok időt fordítasz a topikra.

Hétvégén nem voltunk itthon , jó sokat írtatok azóta.

Ugye nem baj, hogy nem írok külön mindenkinek, de ezt már lassan úgy is megszokjátok, ez nem az erősségem szerintem a névmemória zavar miatt is .

Mindenkivel együttérzek és kitartás a cél eléréséig.

Már csak kicsit fáj a pocakom, nem tudom mikor lesz tüszöredés?
Érezni fogom? Normál esetben nem azt tudom, de ilyen hiperstimu esetben ez jár fájdalommal?

Köszike mindenkinek az infókat ezzel kapcsolatban sokat segítettetek már eddig is.

Pusszantalak bennneteket.

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a sok jó kívánságot meg a sok virágot :) KÁr hogy nem rakhatom be a szobámba:)

Most hosszú leszek :)

Kriszti az ok nagyon jó ötlet, anno én egy másik topikon láttam ugyanezt és írtam is egy lánynak mert szerettem volna képbe kerülni.
Hátha segítség másnak is főleg ha bonyolultabb a betegsége.
NEkem endometriozisom volt a bal petefészken amit lecsonkoltak :(
Remélem tényleg csak ennyi volt a bajom.

Lexike, boldog szülinapot kívánok, remélem a következő tényleg boldogabban tellik majd.

Zsókuci, boldog házassági évfordulót :) Ja tegnap kezdtem el ugyanazt a könyvet olvasni mint Te :lol: :wink: :wink:

Gil, köszönöm kérdésedet, sajnos túl jól sikerült :oops: :oops: :oops:

Nikó, az injekció miatt ne aggódj én megkérdeztem nekem azt mondták hogy 1-2 óra csúszás nem jelent semmit az a lényeg hoyg a napszak ugyanaz legyen de vagy du.
Nekem az első szurit 2 körül adták be a BMC-be és mivel visszamentem melózni mindennap fél órával csúsztattam a beadást hogy 5-1/26 közt adjam be magamnak otthon.

Mától én is kezdtem az edzést, hátha lemegegy egy két kiló :oops:
madrin

Sziasztok Lányok!

Kicsit eltűntem, de olvastalak benneteket a háttérből, csak nem nagyon volt időm írni. Igyekszem visszaolvasni a hosszú termést. Bocs, ha mindenkinek nem írok rögtön, de mindenkire gondolok nagyon-nagyon sokat.

Madrin!

Sajnálom, hogy nem sikerült fel a fejjel, meglásd a következő tuti siker.

Manda!

Még ne add fel, babatapik mennek ezerrel. Szurokolok, hogy megmaradjon, HCG szint emelkedj!!!!!

Lexi,

A körülmények ellenére boldog szülinapot. Szegénykém veled aztán tényleg nagyon igazságtalanul bánik az élet. Nem elég a történtek, még ilyen ronda gyulladással is küszködnöd kell. Jobbulást Neked testileg lelkileg, és meglásd lesz még nagyon boldog szülinapod. A lakásfelújításhoz is sok erőt kívánok.

Zsókuci,

Nagyon-nagyon boldog házassági évfordulót kívánok Nektek. Mi volt a vacsi? :wink:

Nyunyi drágám,

Nagy drukk mára Gabicsibével együtt. Csak meglesz már az az inszem!!!!!

Gabi,
Hajrá leszívás!!!!!

Juci,

Sokat gondoltam rád és a babókra. Sok erőt, kitartást és egészséget kívánok mindannyiótoknak. Jobbulást a babócáknak.
Híreket majd várjuk Benszi-rádiótól! :lol:

Elan,

Kívánom, hogy úgy sikerüljön a dolog, ahogy elképzelted. Én bekajáltam a clostit, fogalmam sincs mennyi pete érett, mi a helyzet, doki ugye szabin volt, uh-ra nem küldött. Apával meg vígan akciózunk, amikor csak lehet. Én úgy gondolom, nem ezen múlik, és valószínüleg ez a hónap se fog sikerülni, én nem is nagyon gondoltam bele mi lenne ha több termékenyülne meg, mert sajnos az egynek se túl nagy az esélye, hiába mondják a dokik, hogy vigyázni kell.

Kriszti,

Köszi a táblát. Hát igazából nem is tudom hozzánk okként mit kéne beírni, mert igazából én sem nagyon tudom. Talán peteérési gondok, alacsony hormonszint? De ez se teljesen igaz. Vagy apabajok? Hát 100%-ig ez sem okozza a probléma nagy részét, merthát éppen határeset. Hát valahogy a kettő együtt talán. Rádbízom mit írsz be, mert nekünk egyéb szervi bajunk, betegségünk nincsen.

Anett,

Már megint el vagy tűnve.

Vikikéről tud valaki valamit?

Hú bocs, akiket kihagytam, de most pillanatnyilag ennyi jutott eszembe. De majd igyekszem hozzászólni.

Velünk annyi, hogy az építész 3 héten belül megcsinálja a házterveket, és októbertől úgy néz ki mégis indul a görög tanfolyamom. Szorgalmasan tanulok az idvez vizsgára, meg dolgozom.
Dokihoz szerintem a jövő héten megyünk, addigra nagyjából kiderül mi a helyzet, de meg kell beszélnünk a hogyan továbbot. Mert én több Clostis próbálkozást nem szeretnék, de ő is valami más gyogyiban gondolkodott. Ebben az évben azért legalább egy inszemet szeretnék, az bele is férne.

Szóval ennyi nagyjából rólunk. Na megyek dolgozni, leegyetek jók. Ha tudok benézek.

Puszi Lányok

Vic
vic12

Mindenkinek szép Kép -ot!

Én meg is érkeztem,ma csak Uh volt és negyed 9-kor már ott sem voltam!Bezzeg most korán végeztem,hogy nem megyek dolgozni :twisted: Mikor mentem volna mindíg szabit kellett kivennem,mert sosem végeztem időben.Szerdán újra megyek,de már lesz vérvétel is.
Lányok tudom már kérdeztem és választ is kaptam,de most teljesen elbizonytalanodtam! Mindíg az 5. naptól kell elkezdeni a Gynazolt,páromnak meg az antibiotikumot vagy függ attól is mikor lesz a leszívás??Dokim nem mondta én balga meg elfelejtettem rákérdezni :oops:

Zsókuci,Süni
Utólag is boldog házassági évfordulót!

Erika,Dedina
Nektek továbra is megy a Kép ,mindjárt tudjátok az eredményt :D

Sharon
Szorítunk és biztosan minden rendben lesz!!!
gabicsibe

Gabicsibe, nem kaptál stimus papírt?
Én úgy tudom független a leszívástól, nekem 1 nappal később volt a leszívás mert vasárnap kellett volna mennem de akkor nem dolgoztak így hétfőn volt.
De nem mondták hogy emiatt máskor tegyem fel a kúpot.
madrin

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: