A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sehike
Cukiiiiii a vonalzód nagyon!:)

Nikó! Ne izgulj! Krisztinél biztos jó kezekben leszel!:)

Nyunyi! Ezeket a filmeket én is imádom:)

Törpe

Kép
törpehzs

Nikó!
Félhetsz is!!!!! :lol: :lol: Na, jó, nem lesz az vészes, majd meglátod!!!! :wink: Igyekszem fájdalommentesen szúrni! :roll:
Köszi az adatokat

Törpe!
Köszi a dicséretet! :oops:
Vendég

Sehike!!

Nagyon tuti a vónalzód!!!!Mi ezt a számla kérdést megoldottuk!!! :wink: Képben vagy ugye mire értem!!!!!!!!! :wink:

Nikó!!Hajrá szurika,biztos menni fog neked is!!!!!!!!!!!!Krisztike megmutatja!!!!!!!! :wink:

Törpe!

ugyi milyen jók is!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Gil,
Azóta rendben vagyok lelkileg, mármint visszaálltam "alapállapotba"… Remélem én is, hogy csak átmeneti volt a megzuhanás :roll:

Nyunyi,
Helyes, kell is a + hozzáállás! :wink:

Nika,
Ennek örülök, mármint, hogy eszedbe sem jutott feladni! Ügyes csajszi vagy, és hidd el, hamarosan anyuci leszel!!! :D

Kriszti,
Itt is köszi a táblás ötletet, a babásba már fel is tettem :lol:
Ja, és tündéri a micimacid :wink:

Jerika, Manda, Denika,
Mennek ám a drukkok! :D:D
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sehike,
Jó lett a vonalzód :D

Nikó,
Drukk az első szurihoz! Bár Krisztinél tuti jó kezekben vagy :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Nyunyi!

Tegnap is volt a film amit mondtál.
Elég késő este.....de azért megnéztem. :D
Nagyon érdekes, ajánlom figyelmetekbe :D
Nem volt semmi a 4 baba a pocakban........ :D :D

Ma megjött a mensim, és szörnyen fáj a hasam.
Azt hiszem gyorsan ki is számolom, hogy kb. mikor kezdhetünk, majd novemberben. :)

Törpe!

Én is nagyon várom már, hogy újra szúrhassam magam.
Addig apán gyakorlok......
Szegénykémnek keresztszalag szakadása van a bal térdében, tegnapig gipszben volt, most már csak fáslija van. Hétfőn derül ki mi lesz vele.
Addig pedig kapja a pociba a véralvadásgátlót....
nika28

Nika
:shock: szegény embered! Kitartás neki!
Ez most akkor szúrós időszak nektek!:(

Jól értem, hogy akkor most még lesz egy mensid, és az azt követő mensinél kezdesz?
Milyen protokolt kapsz?

Törpe

Kép
törpehzs

Kriszti nekem is megjelenik a tábla, én írtam privit is, olvasd el légyszi :roll: Köffffffffffffiiiiiiiiiiiiii :wink:
torolve_20130114141731

Zsókucika drága!

Mostmár nem is merek negatív lenni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

Nika Drága!!!

Igen tudom,hogy volt már ,tegnap este volt 21-00 kor!!Csak én nem bírtam addig fent maradni!!!!!!!!! :wink: Apa nem hagyott tv-nézni! :wink: 8) Jó szurkálást!!!!!!!!Kicsi párodnak meg kitartás!!!!!!!!!!Üdvözli az úram! :wink: Jobbulás pocifájás ügyben!!! :wink:

Szia Vikkata!!!!!!!!!!!!!!!Hogy vagy Kedveske?????????? :)

Kicsi Manda merre vagy????Híányzol!!!! :roll:

Rebe is híányzik!!!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci!!!

küldtem pűt :!: :!: :!:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika,

Válaszoltam...

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Lányok!

Kriszti
Nagyon örülök a kicsi macidnak :D
Köszi a táblicskut,én is megtudom nyitni!Nálunk nem találtak problémát :? valószínű a buksimmal van a baj :D
gabicsibe

Zsókuci,ment megint a válasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Gabicsibém!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hétfön talizunk!!!!Én olyan 9-9-30 fele jövök!!!!!!!!!w dokinál bizti talizunk!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin

Nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Megvolt az első szuri! Nem is fájt. :D
nikó

Madrin,
Én is boldog névnapot kívánok Neked!
Kép

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Üdv. mindenkinek!

Már ha még valaki emlékszik rám. :? Jól eltűntem, de ennek az volt az oka , hogy a nyáron egy kis pihenésre volt szükségünk.

Gratulálok mindenkinek, akinek nyáron sikerült!!! :) :) :)

Kriszti! Megkaptam a leveled, és ha lehet a három kérdőjelet írd át légyszi a táblázatban októberre.

Majd még jövök, puszi mindenkinek!

Nellike :)
nellike

Madrin!
Beállok a sorba, és itt is nagyon sok boldog névnapot kívánok én is..... Kép

Gabi!
Azt hiszem igazad van, a táblát illetőleg.... :wink: Úgy kevesebb helyet foglal..... :lol: :lol: És sok helyen nincs is meg az adat! :wink: (időpont)Köszi a macim dicséretét!

Nikó!
A párod egy hős!!Azt azért áruld el, hoyg Ő szúrta beléd, és nem én!!!!!Nagyon ügyes!!!!! :wink: Menni fog az!!!Egyébként nagyon édes, aranyos(neki nem mond meg, nem szabad őket dicsérni) :lol: :lol:
Vendég

Nellike!
OK drága, már át is írtam!Örömmel hallok Rólad! Megértem, hoyg pihenésre vágytál..... :roll: De örülök, hoyg itt vagy!!!
Vendég

Nagyon le vagyok maradva, csak itt-ott olvasok bele, ki hol tart. :?

De Madrinnak én is sok boldogságot kívánok!!! :) :) :)

Akinek kell , megy a drukk!
nellike

Madrin!!!!!!!!!!!!!!!

boldog névnapot!!!! Kép

Szia Nellike!!! :)

Lányok elköszönök mára!Jóccakát!!!!!!!!

Nikó!!Örülök,hogy nem fájt!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Ez így van tényleg a párom adta be és nagyon büszke vagyok rá!
Szegény még itthon is kérdezte, hogy tuti nem fájt?
De nagyon jó volt, hogy segítettél benne! :D
nikó

Nikó, üdv a szurisok táborában!!! Gratula a párodhoz, az enyém menekül, ha tűt lát :D Bár tegnap este kérte, hogy ébresszem fel ma reggel, ha döföm magam, mert majd szurkol a másik szobából :D Persze nem tettem, de majd a Merional kutyulásánál bevonom a munkába.

Madrin, boldog névnapot kívánok én is! Fel a fejjel!

Juciékkal mi lehet :?:

Szia Nellike! De jó újra látni!

Jóéjt mindenkinek!!!
süni76

Kriszti
Imádom az új vonalzódat és a mackót is. (meg Téged is, hogy el ne felejtsem.) Képzeld úgy tűnik be van gyulladva a méhem. :( Kösd fel azt a gatyát, mert tényleg Te fogod kihordani a kis fagyibabáinkat!!!!!!
Ha még jövő héten egyben lesz a lakás, akkor kezdhetünk nálam, mert utána kérdéses, hogy mikor lesz szalonképes a kecó. (Tehetetlen dühünkben szétverjük, bár én már úgy vagyok vele, hogy nekem így tetszik.)
A "mesterünknek" pár napja van és utána megy Amerikába több hónapra. Ha az ablak nem jön időben, akkor ideiglenesen költözünk. :) Anyósoméknál legalább már lehet fűteni.

Süni
Egy nagy kalappal....... csak hogy mindjárt az elején "tisztázzuk" :)

Gabicsibe
Semmi baj a fejecskéddel, csak a vizsgálatok nem elég széleskörűek. Nálunk alapból nem is volt nagy a baj, nem úgy, mint most. A gyógyszer szuper, még nem volt olyan szeptemberem, amikor kaptam levegőt. Nagyon köszi.

Nikó
Remélem jövő héten ráérsz és tudunk talizni! Ami a szurikat illeti, örülök, hogy túl vagy az elsőn. Ügyes a párod! Neked is egy kalappal! Vagy akár kettővel is csak minden jól alakuljon.

Madrin
Boldog névnapot kívánok Neked! Kép
Vendég

Lexi!
De jó, hogy írtál. Tuti talizhatunk egyik nap kedden nem érek rá az tuti tesóm gyerkőceit rendezem oviba meg suliba megyek értük meg tanulunk meg játszunk.
nikó

Lányok!
Kedd nekem sem jó, kezdem újra az edzőtermezést..... :oops: :oops: KÉnytelen vagyok, már visszajött 5 kiló! :shock: :shock:
Onnan megyek éjszakára.
De szerda és csütörtök nekem jó!!!!És akkor kezdhetünk Lexiéknél.Majd azután nálam is......(Nálam mindig szalonképes a lakás.Ha rumli van, akkor majd kaja előtt összetakarítunk!Gyertek nyugodtan! :lol: :lol: :lol: )

Lexikém!
A legfontosabb, hoyg én is nagyon IMÁDLAK!!!!!Hisz tudod! És a babakihordást is megbeszéljük! :wink: A lakásotok nekem is tetszik! :wink: Voltál dokinál????Vagy miből gondolod, hoyg be van gyulladva?
Vendég

Kriszti
Igen, voltam a Baráthomnál, édes volt, mint mindig. Azt mondta erős vagyok. Vérkép jó, heg, szép és én is szép vagyok. :oops: Megkérdeztem, mikor vizsgálhat meg. MOndta, h 6 hét, de ha gondolom... Gondoltam, mert valami nem volt oké. Sajna úgy tűnik, már megint igazam van. Miért van nekem mindig igazam??? Hétfőn eredmény, kedden uh, addig áthidaló megoldás. De nem kaptad meg a levelemet????? Abban leírtam mindent :roll: Akkora ma a hasam, mintha még lenne rá ok. Vmi nagyon nem jó.
Vendég

Dújv-i CSajok
Most látom, hogy itt már komoly időpont egyeztetés folyik. Én sajna még semmi konkrétumot nem tudok, mert ugyan hétfőn kezdődik a suli, de még nem tudunk szakirányú tárgyakat felvenni. Mondjuk amennyire ezek a dolgok érdekelnek most............... Inkább veletek vagyok, főleg ha nálunk vagytok!!
Vendég

Lexi!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, mi csak leírtuk, nekünk mikor jó.....A fő áment úgyis Te mondod ki..... :lol: :lol:
Nem kaptam levelet...Minden (6! ) email címem megnéztem...... :( Nem örülök, hoyg nem vagy jól...... :cry: Holnap írok levelet.Már most lepihenek.....

Jó éjt mindenkinek.
Vendég

Sziasztok csajok,

Hazaértünk, és még gyorsan vissza is olvastam. Sajna, hogy nem túl jó hírekre érkeztem.
Mi egy kiállításon voltunk. Hát mit ne mondjak, elég érdekesre sikerült. :roll: Beázott a sátor amiben voltunk, így elázott egy jó pár kiállítási cuccunk. De ez még hagyján. Annyira hideg volt bent, majd meg fagytunk. :shock: 3 zokni volt rajtam, 2 póló, pulcsi, kabát, és még így is fáztunk. Csoda hogy nem lettem beteg. Már alig vártam, hogy vége legyen, és jöjjünk haza.

Madrin,
Nagyon sajnálom! :cry:
Boldog névnapot neked! Kép

Bonya,
Sajnálom, hogy meg kellett szakítani a stimut, de a te egészséged most sokkal fontosabb!

Kriszti,
Bocsi :oops: , nem küldtem a pü-t, de nem felejtettem ám el. Csak nem volt időm megírni, de holnap mindenképpen küldöm! :wink:
Nekem tetszik a táblaötlet! Nálunk a páromnál van gond: kevés, rosszul mozgó sperma.

Törpe,
Gratula a sikeres biopsziához! Hajrá! :wink:

Nika,
Sajnálom! :cry: :cry: :cry: Ment pü! A párodnak jobbulást!

Seiandi,
Üdv neked! Gyere többször a fórumra!

Nyunyi,
Remélem már jobban vagy drága!

Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Madrin

Boldog Névnapot kivánok Neked!
Kép

Rebe

Üdv ujra köztünk. Sajnálom, hogy ilyen pocsék időtök volt.

Gabi, Nyunyi, Nikó és a többiek hajrá szurizás :lol:

Kriszti

Sikerült megnyitni a táblákat. Igaz emilemből.
Bevalom nagyot néztem, én vezetem jelenleg a táblát?
Kicsit furcsa érzés volt.

Mindenkinek szép napot.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Jó reggelt Lányok!!!!!!!!

Lexike,örülök,hogy írtál!!!!!!!!!!! :roll: Jobbulást neked Drága! :wink:

Szijja Kicsi Rebe!

Üdv újra ITTHON!!!!!!!!!Sajnálom az elázos témát!!!Én már jól vagyok köszike !!!!!Híányoztál ám!!!!! :wink:

Erika Drága!

Köszike!!!Mindjárt döfföm az utcsót!!!!!!!!!!! :wink: Drukk neked ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Madrin

Nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!
Bocsi, hogy nem olyan szépen, mint a többiek! :oops: :oops: Jól sikerült a sörözés?

Gabi
Akkor egyeztetünk! :wink: :wink:

Kriszti
Én is meg tudtam nyitni! Milyen info kell még?

Nyunyi
Jó döfködést!! Csak ügyesen!

Rebe
Üdv itthon!

Zsókuci
Örülök, hogy csak átmeneti zuhanás volt!!!

Nellike
Hát hogyne emlékeznénk rád! Ne viccelj!

Holnapi BMC-seknek jó híreket kívánok!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil Drága!

Köszi megvolt!!!!!!!!! :wink: És köszike holnapra a drukkokat!!!!!!!!

Pusszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Képzeljétek ,amiután beadom a szurit azútán,ég az arcom ,meg melegem van,meg égnek a füleim egész nap!!!!!!Tegnap is ez volt szuri után!!!!!!!! :shock: Ezt biztos a hormonok csinálják!!!!! :roll: :?: :?: :?: Amikor clostyt szedtem akkor volt ilyen! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe!

A mostanin kívül még két mensim lesz.....az októberi és a novemberi.
A novemberi utáni 21. napon kezdhetem újra a deca-t.
Tehát ismét long lesz.
Apának jövő hónapban kell csináltatnia egy sperma vizsgálatot, és kezdi megint a vitaminokat.
Én meg akkor megyek, ha megjön novemberben, és megbeszéljük a továbbiakat.....
nika28

Madrin
én is boldog névnapot kivánok :P :P

Nyunyi
ezek a hormonok,nekem is mindig mindenféle furcsaság kijött,ráadásul még idegbeteg is voltam :oops: :oops:

bibar

Nika Drága!!!

Kitartás hamar eltelik az a majdnem 2 hónap!!!!!!!!!Meglesz a gyümölcse!!!!!!!!! :wink:

Kicsi Bibarcim!!!!

Ugye milyen rossz!!!!Nembaj már nem kell szurnom majd csak tüszörepit!!!!Attol kb 30 percig volt hányingerem aztán semmi!!! :wink: Holnap megyek uh ra,már ugy várom mintha babát nézni mennék!!!Pedig csak a kicsi tüszöimet ,aki remélem nem is olyan kicsi,pénteken volt 14-17 esek!!! :) Hogy vagy Drágaság??Pocak??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika28
kültem üzenetet:)

Törpe

Kép
törpehzs

vagyis küldtem :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok csajok!

Köszönöm mindenkinek a vonalzódícséretet,szerintem is ari lett!:)

Rebe
Üdv újra itthon,még jó,hogy nem fáztál meg!:(

Madrin
Nagyon-nagyon Boldog Névnapot kívánok!! Kép

Nikó
Gratula párodnak a szuribeadáshoz!:) Lassan az enyém is rákényszerül,remélem még nem felejtette el,hogy kell, és ügyes lesz!:)

Nyunyika
Lehet,képben vagyok,mindenesetre gondolom!:)
Utolsó szurikához és az utóhatáshoz kitartás!!!!!!!!

Nellike
Üdv újra itt,hajrá október!:)

Lexi
Örülök,hogy írtál,és mielőbbi gyógyulást kívánok neked!Most már csakis jó eredmények jöhetnek! :?

Erika
Te vagy az első a táblában,ez jó jel, mindjárt eredmény!:) Szorítok neked!Most néztem nem is laksz messze tőlem!:)

Denika
Neked is megy a nagy drukk!

Holnapi Bmc-s járatnak megy a drukk,várunk csajok a jó hírekkel!
sehike

Madrin!
Boldog névnapot kívánok neked!
Kriszti!
Végre micimackó!Jó úton haladsz!
Nika!
SAjnálom!
Manda!
Mikor mész vissza újból a dokihoz?
Lexi!
Sajnálom a méhgyulladásodat!

Juciékról sok friss nincsen,de van egy veboldala,itt ír egy naplót!
www.meiszter.extra.hu

Csajok!
Még mindig áll a megmaradt injekciós készletem felajánlása,ha érdekel valakit!!
Holnap beugroma BMC-be lesz ott valakiSzerintem olyan fél 10körül????
Vendég

Drága Sehikém!!!

Köszönöm,aranyos vagy!!!!!!!!!!!!! :wink:

Benszikém!!!

Holnap találkozunk!!!!!!!!!!!!!!!De jóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!Látható élőbe a pocódat!!!!!!!!!!Biztos szép nagy már!!!!!!!!!!!!!! :D

Na medek ,mert most végeztem a takarítással!És vinnem kell ördit csicsizni!!!!!!!!!!Majd jövök!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Újvárosi Lányok!

Hétfő kivételével bármelyik nap jó nekem, és jöhettek hozzám is, csak baromi hideg van. :)
Vendég

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy a lombik támogatás csökkentéséről lehet-e már tudni?

Egy másik kérdés, hogy a Mastodynon cseppekről hallottatok-e? Állítólag a magas Prolaktin szintet lejjebb tudja vinni.

KépKép
charlott

Sziasztok!

Lexi, örülök, hogy írtál! Jobbulást kívánok neked!

Holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok.

Benszi, köszi a Juciinfókat! Veletek mi a helyzet? Hogy vagy?

Charlotte, sajnos én nem tudok segíteni. A lombik támogatás csökkentéséről meg hónapok óta nagy a csönd.

Én picit szarul vagyok. Nem tudom, hogy izomlázam van-e a sok úszástól vagy a levegő szorult be, esetleg idegbecsípődés, de a két lapockám alatt nagyon fáj. Alig tudok mozdulni. :( Na, mindegy, nem panaszkodom, majd megmasszíroztatom a párommal.

Pusszantás mindenkinek!
süni76

Sziasztok!

Lexi

Kép

És jobbulást is neked!!

Nellike
Ha hiszed, ha nem ma reggel gondoltam rád,hogy mi lehet veled és gondoltam megkérdezem az Iwiwen,de látom már nem kell,jöttél te magadtól is :D

Charlott
A támogatás még nem változott!Ez egy homeopátiás szer,hinni kell benne szerintem.Próbát megér,ártani pedig nem fog.

Rebe
Üdv újra itthon!!Azért egyél C-vitamint biztos ami biztos alapon!
gabicsibe

Charlott!!

Én kaptam már mastodynon cseppeket!!!!És arra van amit írtál,nekem levitte a prólaktin szintem!!!!!!!!!!! :wink: Kb 1 hónap alatt!!!!!!Ez homeópátiás készitmény,de nekem mindig fájt a buksim tölle!!! :|

Lombik ügyben szerintem nézd meg a lombikbébi alapítvány oldalát,ott biztos van valami infó!!!!!!!! :wink:

Süncike!

Köszike holnapra a drukkot!!!!!!! :wink:Jobbulást a hátfájáshoz!!!!!Masszázs csodákra képes,pláne ha apa csinálja!!!!!!!! :wink: Imádom! :mrgreen:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Süni

Inno rheuma krém csodákra képes!Jobbulást neked is!!!
gabicsibe

Szia Gabcsibém!!!! :)

Holnap már lesz jó apánk W doki!!!Majd mondom nei ,hogy megvártam mig vissza jön!!!!!!!! :lol: !Mert amikor elment szomórú voltam ,hogy nem ö csinálja,de mégis ő fogja!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Köszi lányok!!!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: