Kertikiri: Két éve simán elsterilizálták a mellszívót a csecsemősnővérek, csak filccel ráírták a szoba és ágyszámot, hogy tudják, melyik kié. A használata olyan realív. Én 6-án hajnalban szültem, 9-én délután jöttünk haza, ezalatt egyszer próbáltam meg fejni, kb. egy csepp jött ki

Ennek ellenére simán beindult a tejem, nem gyulladt be soha, és a kislányom 13 hós koráig szopizott is. Szóval szerintem előre nem feltétlen kell bepakolni, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, akkor a párod biztos be tudja vinni. Ott fog eldőlni, hogy kell-e már használnod vagy sem
Tejserkentő: Én azt hallottam, hogy különféle tejserkentőket nem ajánlott együttesen szedni, ugyanis kiolthatják egymás hatását. Hogy ez mennyire igaz, azt nem tudom, de gondoltam leírom, hátha valaki tud erről többet is
Szülésznőválasztás: Én kedden kérdeztem rá a dokimnál, hogy neki mi a véleménye. Azt mondta, hogy jelenleg nincs az osztályon olyan szülésznő, akire azt mondaná, hogy kerüljem el. Az első kislányomat egy tündéri, fiatal, szuper szülésznőnél szültem, szívem szerint választanám őt, de sajnos nem biztos, hogy a piszkos anyagiak engedni fogják.....
Csim: Nem tudom, hogy császáros szülésnél milyen feladata van a szülésznőnek, úgyhogy sajnos nem tudok választ adni arra, hogy érdemes-e ilyen esetben választani.