A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

L. Moni kitartás tényleg ne keseredj el, előbb utóbb úgy is kijönnek azok a babák! :lol: :lol:

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Andi nagy gratula!

Silka nagyon szorítok,olyan izgi!!! :D

Nálunk ma kész káosz volt.A radiátor árvizet csinált éjszaka,manó meg aláfestésnek ordított végig.Egész délelőtt nyomoztunk szerelő után,mert sem meleg víz nem volt,se fűtés.A sírógörcs határán álltam amikor végre hajlandó volt valaki megnézni.Aztán takarítás,mosás,készülődés mert holnap jönnek anyósomék.

Bevásároltunk és most próbálok nyugiban lenni mert délben alig volt tejcsim.Szerencsére már javult a helyzet.

Jó hétvégét mindenkinek,majd próbálok kukkolni és szorítok a kismamiknak!

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Andi! Nagyon gartulálok mégegyszer, és remélem megnyugodtál, tökéletes a súlya a Babácskádnak!

Viranka! Igen minden héten vérvétel :(

Fleur! Van mit ennem, csak sajnos mind olyan amitől fél óra múlva éhes vagyok (pld ma diós karfiolt ettem párolt zöldséggel és almakompótot, fini volt, de hamar megéheztem megint)

VargaTündi! Hogy vagytok? Már hiányoltalak :lol:

Emese! Milyen muzsika volt amitől így megnyugodott?

Hörcsög! Ildike jó nagyot tud ásítani, édes nagyon :lol:

SILKA! HAJRÁHAJRÁHAJRÁ!

Móni! Kitartás! Hamarosan Te jössz, meglátod!

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Regina!

Nagyon sok boldog névnapot kívánok neked!!!!

Beke Andi!

Gratulálok kisfiadhoz! Jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!!

Silka!

Gyors szülést neked, várjuk a jelentkezést!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

SILKA :!: :!: :!: :!:

Láttam ma egy gólyát:
Kép

Felétek tartott!
Kép

Még egy kis vidámság lányok, felteszek egy képet a mai nappalinkról:
Kép

Meg magamról:
Kép

Kép
granda

L.Móni,
keddig még van egy csomó időtök! :lol: És úgy tűnik, mikor az emberre a frászt hozzák a befektetéssel (mint rám szerdán), akkor beparázik az a kis bébi és inkább magától elindul. Van, akinek az kell, hogy jól megijesszék :lol: :lol: :lol: (Mondom én itt nagy pofával, közben meg még jól előtte vagyok a dolgoknak.)
Változatlanul 10 percnél járok, de egyre durvábban fáj. És még milyen lesz??? :shock: Mennyi idő után lesz 5-8 perces? Apának még volt ma estére egy kis munkája, úgyhogy még kb 1 óráig egyedül vagyok, de szerencsére a közelben van, 5 perc alatt hazaér :lol:

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen nagy mennyiségű a nyákdugesz. Még mindig jön...

silka
silka

Silka! Ha átvált ötpercesekre, mindenképpen induljatok el a kórházba. Mindenkinél változó, hogy mikor kezd sűrűsödni.
De az biztos, hogy te ma éjszaka szülni fogsz!

Kép
Kép
timi26

Silka! Te nagyon bátor vagy,hogy egyedül otthon mersz maradni!Én tutira bepánikoltam volna és már rég a korházba lennék :lol: Továbbra is megy a drukk!! Mindent bele!

KépKép
juba

Sziasztok!

Én se tudtam délelőtt belépni, aztán délután meg már dolgom volt, nem tudtam ideülni. Csináltuk a babaszobát!!! De képzeljétek, a pelenkázó egy nagy sz.r! Olyan mérges voltam, még sírtam is. Hiányoznak hozzá részek, meg 1-2 helyem még a lyukak is rossz helyen vannak. Azt hittem, megőrülök. :evil: De asszem csináltatok egy sima bútorlapot a kiságyra és az lesz a pelenkázó, teszek rá egy szivacsot. Kipróbálom, aztán legfeljebb ha nem válik be, akkor szerválok egy másik pelenkázót. Holnap kicsit még rendezgetem a szobát, aztán teszek fel képet. :D

Köszönöm a névnapi köszöntéseket! :lol: :lol: :lol:

Beke Andi!!! Hajrá!!! … Na, már gratulálhatok is!!! Sok tejcit Nektek! :lol:

Silka! Húha!!! Hajrá!!! :lol:

Miléna!!! Kitartás! Küldjük a nyugalom energiákat!!! Próbálj meg aludni! :(

Hú! Granda! Nem is szólok egy szót se… De mire mész majd haza a picivel, tuti, hogy minden a helyén lesz!!! És nagyon csini vagy!!! :lol:

Regina
KépKép
mazsola7

Silka! Megy a drukk!!!

Mazsola! Boldog névnapot!!!

Andi! Gratulálunk! Sok boldogságot a picihez!!!

Dobok néhány képet:

Kép 1 naposan

Kép 2 naposan

Kép 3 naposan

Kép Itthon

Kép Jé, mi ez itt?

Kép Kajcsi után

Kép Fürcsi apával és a nővérkével

Kép
Kép
timi26

Timi!

Nagyon aranyos Viktorka.
És Rebeka milyen ügyes és hogy segít.
Le a kalappal.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Először is: gratulálok a bébikhez, és Kiskolbi nevében is mondhatom: drukkolunk a most indulóknak. :)

Mivel én vagyok leginkább netközelben, engedjétek meg, hogy bemutassam Mátét!

Üdvözletem Mindenkinek: Kiskolbi anyukája. Kép

Detti
KépKép
kiskolbi

Timi26! Kiskolbi anyukája! Tündériek a babák!!! :D
Ha itthon lenne a dokim, akkor mondanám, hogy ÉN IS, ÉN IS!!! :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Regina!

Csak ne kiabáld el.

Mindegyik baba tündéri.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: hát igyekszik mindig az öcsike közelében lenni. Olyan aranyos, amikor felsír, mindig ő az első aki szalad hozzá!

Gondolom nálatok is kiveszi a részét Gábor a tennivalókban. Tényleg mit szól, hogy 2 aranyos kistesója is van.
Olyan közel lakunk egymáshoz. Nem kéne a két babócát összeismertetni egymással? Hátha kisülne valami a dolgból... :D

Gremese, ti jól vagytok? Nem írtál még ma ha jó emlékszem!

Vadvirágékkal vajon mi lehet?

Kép
Kép
timi26

A kis Máté is tündéri baba!!!

Kép
Kép
timi26

Mazsola!Ne idegeskedj az nem tesz jót se a mamának se a babának.Nem lehet kicseréltetni a pelenkázót?Azért ha elkészül a szoba kérünk képeket!

Timi!Nagyon aranyos Viktorka,és milyen ügyes nővérkéje van :D

Kiskolbi anyukája!Gyönyörü a kisunoka!!Sok boldogságot hozzá!

KépKép
juba

Sziasztok!

Beke Andi!
Gratula a babóhoz! Sok boldogságot kívánok nektek! Látod, teljesen jó paraméterekkel született Gergő :wink: !

Minden baba nagyon gyönyörű!

Granda!
A második kép jobban tetszik :lol: ! Sorstársak vagyunk, ahogy elnézem a nappalitokat... De engem már nem idegesít a dolog. Előbb-utóbb tőlünk is levonul minden munkásember. Hétfőn jönnek a festők, szerdáig maradnak, a tetőteret kifestik. Ha minden jól megy kb. 1 hónap múlva a srácok birtokba vehetik a tetőteret.

Silka!
Megy a drukk, ügyesek legyetek!
Egyébként teljesen igazad van, 10 perces fájásokkal még nyugodtan vajúdhatsz otthon.

Az éjszakám pocsék volt, egész éjjel keményedtem, fájt a derekam, hasmenésem volt, és 5 percenként pisilni jártam. Szerencsére reggelre teljesen elmúlt, a CTG-n szokás szerint semmi sem volt (se mozgás, se méhösszehúzódás). Babuka szót fogadott, megvárta a doktorbácsit, ahogy megbeszéltük. Szerintem tegnap fészkelte be magát a szülőcsatornába, azért voltak ezek a jósló fájásaim tegnap. Most már szabad a pálya, akkor születik amikor akar :wink: !

Megyek, ma hátha sikerül aludnom.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Kép Kép Kép

Sziasztok!
Elég régen írtam már ,ide, remélem nem baj, ha felteszek Ádikáról pár képet.
Gratulálok minden már babázó anyukának, aki még egyben van, annak kitartást!
Gyönyörűek a babák, és az anyukák, apukák is :wink:
Gremese: nem akarok beleszólni, de ha jegeled a melled, elöbb utóbb, elapad a tejed.
jelenleg én is mellgyulladással küzdök :cry: Lázas vagyok, szal csupa jó dolog...
Ádikám, sajna nem akar szopni kezdetektől, tehát egyenes volt az út ide :cry:

Annyira jó olvasgatni, hogy ismét megszületett egy baba, és hihetetlen, hogy nem olyan rég, még a paráinkat osztottuk itt meg.
Mára ennyi, megyek és fejek tovább, amíg nem ébred nyöszikém és követeli a jussát :lol:
Még vmi: Lányok, hogy álltok az éjszakai alvással?
Ádámkám nem nagyon szeret éjjel aludni, akkor műsor van inkább.
Hajnalban elnyugszik, akkor hagyja anyát is kb 3 órát aludni.

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Szerencsére nem indult meg semmi az éjjel. Délután meg már lesz a dokim, úgyhogy innentől Szelinának is szabad a pálya!!! :lol:

Ma mindenképpen megoldom a pelenkázó problémát. Ötleteim vannak. Úgyhogy este, vagy holnap dobok fel képet!
Éééés! Ma összeszereljük az utolsó bútort is, az előszobaszekrényt! Jaj! De várom. :lol: Remélem, a dobozok is elkerülnek a lakásból!!! :wink:

Gabcii! Ádika gyönyörű baba! :lol:
Szorítok, hogy lemenjen a lázad. :(

Regina
KépKép
mazsola7

Jó reggelt Pocikások és Anyucikák!

Timi26! Vagyok, vagyok, csak az a baj, mikor nyugi van, vagy ennem kell, vagy a cicimet ápolgatni.
Tegnap este megbeszéltem "vele" a zuhany alatt, hogy most már jól meggyógyulunk, mert a másik cici nem fogja bírni Babuka igényeit.
Ez a Viktor-baba milyen egy zabálnivaló kispofa!!! :D És annyira jó, hogy Rebeka nem féltékeny, hanem tiszta szívből szereti, és segít mindenben. Apája meg milyen ügyesen fürdet! :wink:

Gabci! Ádi egy tünemény, nekem a husis szája tetszik a legjobban! :D
Tudom, hogy nem szabad jegelni a cicit, vagyis nem sokáig, mert akkor elapad. Hugom is és a dokim is azt mondta, fejjek ezerrel, próbáljak szoptatni (ez még nem megy a csomó miatt), majd jegeljem max. 10 percig. Ez lehúzza a gyulladást. Nem tovább, mert akkor tényleg elapad.
Hajnalban megint ki tudtam fejni 20 milit, remélem ez már a javulás jele.
Jobbulást kívánok neked, sajnos már én is tudom, hogy ez mi... Kitartás!!!!!!

Éjszakai alvás: Nálunk kétféle variáció van: vagy 3 óránként ébred és eszik, vagy alszik 6 órát, és utána nagyjából 3 óránként. Ez így klassz, mert én is tudok pihenni eleget. Már egészen megszoktam mindkét variációt - én, akinek a 8 óra alvás is kevés egyhuzamban.

Hörcsög! Nagyon cuki Ildike! Gyönyörű kislány! :D

Kiskolbi nagyi! Mégegyszer hatalmas gratula az egész familinak!!!!!! Máté egy kis cukipingvin, látszik, milyen elégedett. Várjuk mihamarabb vissza a Lányt közénk!

Anitja! Az a muzsika..... höm..... hát..... izé.... 2Pac volt..... Nem Halász Judit, meg Vivaldi, hanem amit éppen Apa hallgatott..... Olyan jó zúzós feka zene..... :oops: De HATOTT!!!!!! :lol: :lol: :lol:

[b]Silka! HAJRÁ! Én tudtam, hogy Te leszel a következő!!!!!! Lehet, hogy már babázol? Nagyon várjuk a híreket!!!! Ügyes vaaaagy!!!!!! [/b]

Granda! és Mazsola! Le a kalappal előttetek, hogy így bírjátok a tempót a terhesség végén! Granda, nagyon aranyos vagy a képen! Csak nyugi, előbb-utóbb lesz nappali, meg pelenkázó. Ne idegeskedj Mazsola, attól jobb nem lesz.
Biztos vagyok benne, hogy mire Szelina kibújik, meglesz mindene!
(És ha nem is, bárhol be lehet pelenkázni a kis drágát!) :wink:

Miléna! Próbálj meg pihenni, Te se idegeskedj, nem omlott össze a világ! Lehet, könnyen beszélek, de megijed a tejcsi, ha ideges vagy! Tessék pihikézni, hogy legyen jó sok!
Egyébként én is azt vettem észre, ha napközben nem pihenek eleget, kevesebb termelődik. (De szerencsére még elég).

És egy éjszakai adat: Az én tokás Tündibündim hajnali fél háromkor 140 g anyatejet szopizott 1 ciciből. :!: :shock: :D
Szegény cici csúcsra van járatva, ipari termelésbe fogtunk. Ezért kellett tárgyalnom a másik cickóval a zuhany alatt, hogy legyen már belátással a párjára, és Babukára, no meg rám. Remélem most tart egy kis önvizsgálatot, és hamar rendbejön! :wink:

Silka! Mégegyszer hajráááááá!!!!!

Olyan jó volt ez a sok babakép! MÉG! MÉG! MÉG!!!!!!!!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Timi!

Meg beszélhetjük a dolgot. :lol:

Emese!
Szerintem mindegyik babuci nagyon aranyos és tündéri.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka:
hajráááááá.:)
Remélem már babázol. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Mammócák!
Jaj de szuper, hogy ennyi képet tettek fel, imádom nézegetni...

Először is Granda! Nagyon csinos vagy :lol: a nappali meg biztosan kész lesz mire jön a Kislányotok :lol: Nálunk is vannak még tennivalók, például szerettem volna a szőnyegeket kitisztítani, de ilyen időben nehezen száradnak, várunk egy kis meleget. De ha nem jön össze akkor sem szabad begörcsölni. Hallod Regi! Lazulj egy kicsit, minden rendben lesz.

Timi! Nagyon aranyos Viktorka! Igazi kisfiú! Jól láttam, hogy a kádba tettetek pelenkát alá a vízbe? A nővérem mesélte, hogy Ő eleinte így fürdetett, és a Baba sokkal biztonságosabban érezte magát (lebegett körülötte a textil, mint a méhlepény :lol: )

Kiskolbi Anyukája! Köszönjük a fényképet! Nagyon szép Máté Baba!

Gabci! Tündéri Ádika! Kis csillagszemű Legényke :lol:

Emese! Tényleg? De végülis Zsófka a kocsiban is táncolt rá a hasadban (egyszer írtad :lol: )

Silka! Remélem jól vagy!

Mi ma megyünk esküvőre :lol: , nagyon reméltem, hogy sikerül, és nem szülök meg eddig, mert a gimi óta barátnőm a menyasszony
:lol:

Puszi Nektek! Még a napocska is kisütött :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Anitja: ezt a méhlepény dolgot nem is tudtam! Elsősorban azért teszünk a vízbe pelust, mert jó meleg és így nem érezni hogy hűl a víz fürcsi közben. A fürcsi alatt nem is szokott sírni.

Gremese: ok, csak aggódtam, hogy nem jelentkeztél. Remélem hat a beszélgetés a ciciddel. Nálunk most nem tudom mivan, de fél óra cici után simán bevág 100 milli tápszert. Azt mondta a védőnő, hogy nem baj, minden csepp anyatej számít, próbáljam ciciztetni amíg csak van tej. Remélem sokáig kihúzzuk így!!!

Silka nem üzent senkinek??? Kezdek aggódni érte. Remélem csak a nagy örömben felejtett el írni!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!!! :D

Eloszor is:

KISKOLBI, BEKE ANDI!!!! SZIVBOL GRATULALOK, ES NAGYON SOK BOLDOGSAGOT KIVANOK!!!!

Kiskolbi anyuka!! Mate egy gyonyoruseg!!!!

Es persze Gabcii, Timi: Iszonyu jokepu babaitok vannak, majd ha lesz baba talalkozo a lanyaink orulni fognak!!! :D

Emese! Nagyon lelemenyes apuka!!! En kb 22 hetes terhesen elmentem egy szorakozohelyre a hulye fejemmel, ahol "oreg DJ-k" lettek meghivva nosztalgiazni. Apuka is jatszot, drum & Bass-T.... :shock:
El tudod kepzelni??? Egy perc ott tartozkodas utan majdnem kirohantam es azota aggodtam, hogy suket lesz a gyerekem. Tegnapelott megvolt a hallasvizsgalat, teljesen jo a hallasa!! :D De remelem, nem szerette meg ezt a zenet...SZORNYU!!!!! :twisted:

Tarsalogj a cickoddal!! En meg kuldok vudut!! Csak eloszor megformalom a cicidet!! :lol:

Silka!! HAJRA, HAJRA!!!

Velunk minden rendben, Rania tunemenyes (hat persze, milyen is lenne :D ) dobok par fotot!

Szep napot nektek!!

Kép Pici lany a nagy agyban:) Kép mar igy forgolodok!!! A labaim picit szorosek...
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a biztató szavakat. Aranyosak vagytok.

Nagyon tüneményesek a fotók :lol: Gyönyörűek a babák, olyan jó nézegetni őket :lol:

Anitja Érezd jól magad a lakodalomban :lol: Azért vigyázz magadra :lol:

Silka tegnap este 10-kor küldött egy üzenetet, hogy 4-5 perces fájásokkal elindultak a korházba! Azóta sajnos nem üzent és az sms-re sem válaszol. Szerintem már babáznak. :lol: :lol: Ha üzen rögtön tolmácsolom!
Bocsi, hogy csak most írtam be, de már megjártam a kórházat. Voltam megint NST-n és vizsgálaton. Ma már mutatott fájásokat a gép :roll: a szülésznő rögtön hívta a dokit, hogy vizsgáljon meg, de semmi :cry: :cry:

Tegyetek fel még ilyen szép képeket a babókákról :D :D Olyan szívetmelengető nézni őket :D .

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki!

Rania is kész gyönyörűség.
És az a nagy haj neki is.
Kis tündér.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Móni!

Ne idekeskedj.
Bármikor mehetsz te is szülni.
Csak kicsit várat magára a manókád.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög! Naná, hogy mindegyik baba egy kis tündér! :wink: :D

Anitja! Igen, a kocsiban is ilyen zenéket hallgattunk, és amikor Zsofka táncolt Apával, az Robbie Williams számra történt. Eminemet is hallgattunk, meg fekete zenét is, meg mittomén. Nem is tudom az előadókat, én csak hallgattam az anyósülésen.

Silka! Üzenj már drága! Itt mindenki tűkön ül!!!!!

Timi26! Jól esett, hogy aggódtál!!!!! :)
Ciciztesd bőszen a fiatalurat, minél többet szopizik, annál több tejcsi lesz. Kitartás, nagyon ügyesek vagytok!!!

Niki!
Köszönöm a vudut a cickóm nebvében is, ránkfér!
Rania az első képen egy igazi kis angyalka. És neki is micsoda hajkoronája van.... :D

L.Móni! Nekem nem elkeseredni!!!! Nemsokára jön az a babuka! Türelem, úgy is Ő dönti el, mikor akar kibújni. Most szép az idő, lehet, nemsokára elindul! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ma reggel 6óra 15 perckor megszületett Silka kislánya Liza 3850 grammal és 56 centivel :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jól vannak mind a ketten csak sajnos a császár miatt a pici még nem lehet Silka mellett. :lol: :lol:

Silka itt is GRATULÁLOK :lol: :lol:

Lányok kérek szépen vudut, hogy a következő én legyek :roll: 8) :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Silka Gratulálok és sok-sok jót kívánok nektek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Silka drága! Óriási gratula Liza babához! Nagyon sok boldogságot, tejcsit és mihamarabbi felépülést kívánok!!!!!!

L.Móni!
Most neked megy a vudu! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Silka!

Gratulálunk minden jót kívánunk :)

Annyira aranyosak a babákról a képek :)

Granda!
Csini kismama vagy :) A nappalitok is jól néz ki :)

Anitja!
Jó szórakozást :)

Mazsola

kis segítség (ha még nem késő :) ) milyenk ilyen a kádhoz is hasonlót csinált anno 3 éve a tesóm :)
Kép

Kép

Vera

KépKép
viranka

Silka, hatalmas gratula Liza babához!!!! Sok örömet és tejcsit nektek is!!!

Móni, mennek a vuduk, hogy te legyél a következö!! :wink:

Jajj, minden baba olyan gyönyörü!!!!! Már én is úgy babáznék! Mondjuk már csak 3 nap és teljesül a kívánságom! Ennek örömére az elöbb bevágtam egy óriási fokhagymás lángost, mondván az elején úgysem ehetek majd ilyesmit, akkor most még hadd szóljon! :lol: :lol: Amolyan városnap, vagy mifene van itt nálunk, van egy magyar stand, rengeteg ismerössel és baráttal, ök csinálnak lángost, ott hamiztam. :wink:

Emese, cicit masszírozd csak a meleg zuhany alatt és fejjél ezerrel, meglátod hamar rendbejön! :wink:

Mazsola, ne idegeskedj a pelenkázó miatt, de gondolom azóta már találtál rá megoldást! :wink:

Granda, nagyon csini kismami vagy!! :wink:

Húú, nekem is jó éjszakám volt, este már a zuhany alatt éreztem a keményedéseket, egyre jobban, aztán a tv elött még jobban belehúztak, hajszál pontosan 5 percenként, elég durván. Bár nem az a tipikus fájás volt, mint anno Ábelnél, amikor tudtam, hogy na, ez már az lesz, de nagyon kellemetlen volt és kemény. Azt hittem, megyünk az éjjel szülni, de mégsem. Mondtam Áronnak, hogy legalább máig várjon, mindjárt megérkeznek anyukámék, most telefonáltunk, 50 km-re vannak tölünk, úgyhogy innentöl szabad a pálya! :wink: Ráadásul tegnap este vicces is lett volna a kissé becsípett apával menni a szülöszobára, ugyanis besöröztek a magyar barátjával, akik ma lángost csinálnak, egy éve nem látták egymást :lol: :lol: volt mit bepótolni :lol: :lol:

Lánok, hajrá!! Ki lesz a következö???

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Silka!
Gratula Liza babához, sok boldogságot kívánok nektek!

Gabcii!
Ádi nagyon formás kis pasi :wink: !

Niki!
Rania gyönyörű hajasbaba!

Tegnap este nagyon jót aludtam, csak egyszer keltem fel! Bepótoltam a csütörtök esti derékfájós-keményedős éjszakát, amikor csak pár órát sikerült aludnom. Tök jól vagyok, nem vagyok fáradt (szülés előtt mindig teli vagyok energiával), a dokim már Szegeden van, és már semmi sem idegesít, már ami a felújítást illeti. Kb. 1 órája ment el a burkoló, holnap nem jön senki (lassan már hiányozni fognak :lol: ). Egy hónapja, még rosszul voltam a gondolattól, hogy úgy fog megszületni a baba, hogy még itt jönnek-mennek a munkások, de most már ez sem zavar. Kibírjuk a cél érdekében :wink: ! Anyósom ma Pesten van, mondta, ha lehet várjunk vasárnapig a szüléssel. Mondtam neki, még az is lehet, hogy hétfőn ott leszek az iskolában a szülőin (Benikém legnagyobb örömére :lol: ).
Megyek, mert indulunk a cukrászdába, nagyon kívánok valami édességet.

Kép

Kép

Kép
banita

Niki! Rania gyönyörű baba!!! Még mindig… :wink:

Silka! Gratulálok. Mielőbbi jobbulást, és jó babázást kívánok. :lol: Végülis miért lett császár??? Az is volt tervben (nem emlékszem, hogy Te arra készültél volna... :oops: )

Viranka! Köszi! Ilyesmire gondoltam :lol: , de aztán drága apa összerakta végülis. Igaz a fiókokkal még barkácsolni kell, de szerencsére máshol nem találtunk benne hibát!!! Ha kész, majd teszek fel képet, csak kell vágatni hozzá belső lapokat. Meg hétfőn vennem kell rá szivacsot. (Most már tudom, hogy milyen a mérete…, ugyanis eddig dobozban volt, és fogalmam se volt, hogy hányszor hányas a pelenkázó része… :roll: )
Ügyes a tesód! 8)

Motiot! Nekünk is ciki lett volna szülni mennünk. Apa is sörözött… :shock: Ők meg a barátja szülinapját tartották.

Regina
KépKép
mazsola7

Silka!

Gratulálok Liza babához! Jó egészséget, sok tejcsit és gyors felépülést kívánok!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Mazsola Silkáék tényleg nem császárra készültek, de több mint 10 óra vajudás után szinte semmit sem tágult. Az orvos döntött a császár mellett.

KépKép
Kép Kép
l.móni

SILKA GRATULÁLOK

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok, Lányok!
HIÁNYOZTATOK... :wink:

Először is hatalmas gratuláció MANÓFALVINAK, KISKOLBINAK, BEKE ANDINAK ÉS SILKÁNAK a csöppségekhez!!! Sok boldogságot és rengeteg tejecskét!!!

Másodszor: bocsánat, amiért nem szóltam, de ahogy az lenni szokott: kedd este számgépet lekapcsoltuk, fürödtem, lefeküdtem aludni, és abban a minutumban valami tompa nyomás után éreztem, hogy folyik a magzatvíz (ez volt hétfő 3/4 12-kor). Rekordsebességű szülésekre apellálva sietősre fogtuk, főleg mert a kórház nem két percre volt tőlünk. Mondjuk a szülés sok minden lett, csak rekord sebességű nem... :wink:

Ígérem, képek, szül(et)éstörténet jönni fog! Sokat gondolok Rátok, Mindenkire!

Ui: Lányok, ennél nagyobb öröm nincs, mint a szülés, és hogy itt szuszog a kispöttöm az ember mellett!!!

HAJRÁ MINDENKINEK!!!

Kép
Kép
irina

Nagyon jók a babás képek!

Este óta figyeltem ám az eseményeket, csak nem írtam :)
Silka nagyon sok boldogságot nektek!!!

Granda
Hát látszik, hogy nagy munkában vagytok! És végre tettél fel képet magadról :) Nagyon csini vagy!

Mazsola
Boldog névnapot!

Én már mondom, hogy én is én is! Rám tört a türelmetlenség!!!

Móni
Megy a vudu!!!!

Tegnap nagyon szülős hangulatban voltam, olyan furcsán éreztem magam, de végül semmi nem történt :) Bár elég sokat görcsölgettem az éjszaka és persze mindig felébredtem rá :). Na de nem olyan volt, még mindig csak egybefüggő lazza menszeszes görcs.

KépKép
KépKép
fleur

Silka! Mi is gratulálunk a jövevényhez! Látod csak ki akart jönni a végén!

Lányok, Silka szülése kísértetiesen hasonlít az enyémhez!!! :shock: Pedig azt mondják nincs 2 egyforma szülés...

Ma sétáltunk egy hatalmasat, nagyon jókat alszik a babakocsiban a drága. Az autót is szereti, de csak ha megy, ha megállok, ordít!

Irina: mi is hiányoltunk már! Mégegyszer gratulálunk a ki Ádámhoz!
Tényleg, mikor ünneplitek a névnapját? Holnap, vagy karácsonykor?

Vadvirág: mi van veletek? Legalább csak annyit írj, hogy jól vagytok, csak soka dolgod! Légyszí!!!

Kép
Kép
timi26

Silka! Gratulálok a babócához sok örömet,tejcit és jó egészséget kívánok hozzá és persze mielöbbi felépülést! :D

I.Móni nagyon drukkolok neked,hogy te legyél a következő és,hogy a könnyeid már csak örömödben potyogjanak!!

Minden babás kép gyönyörüséges!! Kérünk még rengeteget mert nem lehet velük betelni!

Motiot! Nagyon jól hangzik a lángos már itt érzem a számba az ízét!

Irina!De jó,hogy újra itt vagy már nagyon hiányoztál,gyere amikor csak tudsz és kérünk képet a kis vasgyúróról!!

KépKép
juba

Kép

Kép

Kép
granda

Móni! Köszi az infót! Akkor jól emlékeztem. Én is úgy vagyok vele, hogy azért 8-10 óra után már jobb is így. Párom kisfia is így született...

Szijjja Irina! De jó, hogy ott szuszókál melletted!!! :lol: Örülök, hogy jól vagy!!!

Képzeljétek, az előbb ment a hasam… :shock: Ez már jelent valamit :?:

Regina
KépKép
mazsola7

Silka gratulálok én is

Kép
hajagosné szabó éva

Sziasztok!

Irina!
De jó, hogy jelentkeztél :D ! Várjuk a képet, és a szüléstörténetet.

Mazsola!
Igen, a hasmenés jelentheti a közelgő szülést. Nekem a fiúkkal így kezdődött, ezért is ilyedtem meg csütörtökön, mikor du. hasmenésem volt plusz hányinger, derékfájás, pocikeményedés, a dokim meg ugye Győrben. De szerencsére minden a terv szerint alakult, nem szültem meg :wink: ! Visszavártuk a dokibácsit.

Kép

Kép

Kép
banita

Kép Beatrice ma

Sziasztok Lányok!

Gondoltam dobok egy képet a lányomról, mert már régen küldtem. Egy picit husibbak vagyunk :lol:

Beke Andrea! Nagyon nagy gratula a babához!!!!! Látod nem is lett olyan picike!!!!!

Jó éjt, és várom ki lesz a következő :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: