A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

HAli Lányol!

Már megijedtem hogy ellopták a topikunkat:)

Ma ultra szar kedvem van, estére szerveznek a többiek egy sörözést, engem meg elkapott a sírógörcs mert 1 hete még azt hittem hogy mostanában nem fogok füstös, alkoholizáló helyre járni :cry: :cry: :cry:
Minden folytatódik ott ahol lombik előtt abbahagytam és vhogy már nem szerettem volna na mindegy bocs lányok nem húzom le senkinek a hangulatát.

Gabi úgy emlékszem hogy a leszívás előtt pár nappal kellett felhelyezni de a kis stimus tábládba mindent beírnak. Vagyis nekem a KOnc tanárúr szépen kitöltötte, ki volt rakva a komódra mint a Biblia :)

nyunyi mi ez a negatív hullám én is kiporollak ám:)

Nika sajnálom :cry: , neked is lombik volt? MErt akkkor nem értem, nekem miért csak januárban lehet újra menni?
madrin

Sziasztok!

Nika
Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry: :cry: Akkor talán jövő hónapban újra lehet izgulni érted!

Nyunyi
Ha már te is negatív leszel, akkor vége a világnak! :lol: :lol:

Törpe
Örülök, hogy van jó hír, reméljük, hamarosan még jobbak is lesznek!

Gabi
Nem írtál nekem semmit :( :( :( Tudom, nagyon ritkán jövök már, de azért ne felejtsetek el!!!! Rossz a leállósávban lenni, bár most a meló lefoglalja minden gondolatom, nem agyalok annyit, "kikapcsoltam" kicsit a témát . Már amennyire lehet a gömbölyödő kollegina mellett... De októbertől már nem fog bejárni.
Neked meg mindjárt itt a leszívás! Sokkal jobban megterhelnek ezek a szurik? MIlyen az inszemeshez képest!

Madrin
Én se értem, neked miért kell most ennyit várnod. Nem mondott semmit Koncz erről?

Lányok!
Juciékkal mi van???? És Gica????????? Puszi Mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sokat nem fogtam fel akkor abból amit mondott arra figyeltem hogy ne bőgjek nagyon, meg hogy a remegő kezeimet lefogjam... :oops: :oops:
Mintha azt magyarázta volna hoyg fél hónap figyelés az endo miatt, tehát szeptember közepéig azt okt nov dec 3 hónapos szünet, és januárban mehetek, vagy februárban :shock:
Lehet a várólista miatt?
Én meg úgy számoltam h. augusztusban nem sikerült szept okt nov szünet és decemberben mehetne... Akkor úgyis egy csomó szabit kéne kivenni így tudnék -50 fokban sorban állni
madrin

Madrin,

Nekem is lombik volt.
Én is úgy számoltam, hogy ha esetleg nem.....akkor köv. január, de azt mondta a doki, hogy már nov. lehet.
nika28

Nika, nagyon sajnálom... :( Ez volt az első?

Madrin, nem kérdezel rá megint? Vagy Koncztól inkább nem érdemes? Mindenesetre, a december tényleg nagyon hamar elrepül az ünnepek miatt, és ha már nem, új év, új élet, tudod :)

Nyunyi, ha te, az örök optimista is ilyeneket írsz, akkor itt a vég.

De amúgy tényleg elég lehangoló, hogy mostanában senkinek nem sikerül... pedig egy ideig határozottan felszállóágban volt a csapat. Viszont a hullámvölgy után mindig jön a hegy, csak jönne minél előbb!
elan

Sziasztok,

Képzeljétek, már itthon vagyok! :D:D Ma csak 14 óráig dolgoztam! Olyan jóóó egy kicsit lazítani. :wink:

Nefke,
Ha minden jól megy, akkor március környékén megyünk újra. Akkor telik le az egy év… :shock:

Süni,
Örülök, hogy jól éreztétek magatok a rossz idő ellenére is.

Gabi,
Millió drukk! Mindjárt leszívás :wink:

Bonya,
Lehetőleg napi negyed kg túrónak + egy pohár tejfölnek megfelelő fehérjét minimum. Minél többet, annál jobb. A folyadék pedig 3-4 liter.
A hiperstimu azért veszélyes, mert besűrűsödhet a véred, mert az érfal kiengedi a folyadékot a hasüregbe a vérből, és a fehérje, ha jól tudom ennek az erősítésére kell, a folyadék pedig a „hígításra”. Ha sűrű a véred, akkor trombózist is kaphatsz akár. Szóval tényleg elég veszélyes. Nekem is volt a leszívás és a traszfer után, engem be is fektettek, és le is csapoltak :shock: Na az nem kellemes :?

Törpe,
Nagyon gratulálok a sikeres biopsziához! :D:D Ez nagyon jó hír! És tényleg hős a párod!!! :D

Seriandi,
Üdv itt! Sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál tegnap! Ez már teljesen biztos? Nem próbálnak még egy stimut? Ez volt az első? Hátha a következőre már másképp reagálnál…
Nagyon drukkolok, hogy legközelebb jobban reagálj, és ha nem, hidd el, akkor is van remény! Mindent babóért… - ez a topik mottója :wink: Nagyon drukkolok neked, és kívánom, hogy mielőbb anyuci lehess!!!

Nika,
Végtelenül sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: De ne add fel kedves, meglátod, csak idő kérdése…

Manda drága,
Merre vagy? Mikor is kell menned megint? Jövő hét? Drukkolok ám nagyon!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Madrin,
Jaj drága, sajnálom, hogy ennyire kivagy. Biztos, hogy ez az idő sem kedvez, rajtam tegnap volt a depi nagyon. Iszonyúan ki voltam, csomó minden eszembe jutott, ami történt, és egyszerűen csak bőgtem, és… húúúú, szóval borzalmasan megzuhantam. De ma már kicsit azért jobb :roll:

Gil,
Hasonlóan érzek, mint te… Alig van időm élni, meg ide is írni… pedig olyan jó itt, Veletek. Csak pörögnek az oldalak, és alig tudok néha bekapcsolódni :wink:

Kellemes napot mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Nika, sajnálom :(

Gabicsibe, elővettem a legutóbbi stimus lapomat. Valóban, amikor párod elkezdi a Sumamed-et, akkor kell felnyomni a Gynazolt. Nekem az 5. stimus napon kellett (vagyis amikor már 5 napja szúrtam a Merionalt és a Puregon-t).

Egyébként ma egész gyorsan végeztem. Holnaptól szúrom a Decá-t. Megkaptam az összeg receptet. Most ugyan csak a Decát váltottam ki, de felírattam az összesnek az árát.
Gabicsibe, a Decapeptyl 43 250 Ft volt. Még jó, hogy felkészültem :(
21-én megyek uh-ra és vérvételre. Akkor megrendelem a Progi szurit is. Egyedül annak nem tudom az árát.

Gil, nem felejtünk!!! Tudom milyen rossz parkolópályán lenni. Bár megvan az előnye is.

Pusszantás mindenkinek! Még átnézek a babásokhoz. Remélem van valami hír Juciékról, bár akkor Benszi nekünk is megírta volna :(
süni76

Zsókuci
Remélem, a tegnapi nap csak valami fronthatás volt, és messze elkerül ez a hangulat!!! Hát nehéz így nyomon követni a csajokat, annyit írnak!

Süni
Köszike! :wink: Akkor most már te is "beindultál"! Hajrá!!! Korá végezni a BMC-ben? :shock: Az meg hogy lehet?! Akkor holnaptól szurkálódsz! sok sikert!

gil

Sziasztok!
Végre itthon:)
Bár hulla vagyok,mert az éjszaka nem volt felhőtlen, szóval nem sokat aludtunk:( Na és persze nem azért nem... :wink: :lol:
Ma pedig próbálom felvenni veletek a tempót:) Egyszerre mosok főzök takarítok:)

Dél körül jártam a Bmc-ben is de csak pár percre amíg elintéztem egy-két papírt!
Hiába tekergettem a fejem nem láttam senki arcán a felismerést:) Pedig nekem már mindenki "gyanus":), csak senkit nem merek leszólítanik, hogy szia te vagy a .... :lol:

Köszönjük a drukkokat, és a gratulációkat is!

Nika :cry: rettenetesen sajnálom! Nem mondták mi volt a gond?
Mi is a karácsonyra gondoltunk;) Tényleg szép ajándékok lennének :D

Nyunyi tényleg riasztó, ha te negatív vagy! Fel a fejjel!
Menni fog ez!

Törpe

Kép
törpehzs

Gil
Dehogy felejtelek el!!!!Bálint is mindíg kérdezi mi újág veletk!
Semmivel sem különböznek,csak annyi hogy 2-vel többet kell szúrni.Ja és több az ott töltött napom :? Tessék kollegináról példát venni és spontán babásodni ha már a parkolópályára száműtek :wink: Félretéve a viccet ha ilyen mozgalmas a mh-ed gyorsan elfog telni ez a 3 hét!ha van kedved és időd talizhatnánk valamikor!!

Süni
Végre nálad is elkezdődött és érted is lehet izgulni!!!Ezek szerint én rossz helyen váltottam ki!!Nekem is ott kellett volna a kórházban :(

Köszike mindenkinek az infót!!!!
gabicsibe

Gabi
Te akkor már szabin vagy? Mikor lesz kb. a leszívás, szóval meddig érsz rá? És nem érzed, hogy jobban megterhelnek a hormonok?

gil

Mármint betegállományban.... Bocsi

gil

Sziasztok !!!

Vagyok csak auchan járaton voltam apummal!!! :wink:

Hát Drágáim,én nem tom mért vagyok negatív!!!!!!!!!Lehet a sok rossz ami mostanában itt történt!!!!Soha nem hittem a csodákban ,de amikor Ördi megszületett hittem hogy van csoda!!!!!!!!!!!Kezdek ++++++++++++++++++++++Lenni nehogy ,miattam ti is azok legyetek!!!!!!!!!Tehát sikerülni fog,kislány lesz Nóémi Napsugár lesz a neve!!!!!!!!!És gyönyőrű lesz !!!!!!!!!!!!!Mint én!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Hehhhehe!!!!!!!!!!Most elköszönök mára mert ,holnap meló és még mindig leltár!!!!!!!!!!!

Sünike örülök hogy sinen vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!

Kicsi Madrinom!!!!!!!!!!!!Fel a fejjel!!!!!!!!

Kedvenc Gil-em!!!!!!!!!Nem is vagy parkoló álláson ,mert jössz amikor van idöd!!!!!!!!!!!!Én Imádlak akkor is ha nem jössz olyan sűrűn!!!!!!!!!!!

Lexike Kicsi lelke remélem gyógyulgat,kezd híányozni!!!!!! :( De remélem hamarosan jól lesz és jön hozzánk!!!!!!!!! :wink:

Na tényleg lépek!!Holnap reggel bekukk!!!!!!!!!JÓCCAKKÁÁTTT Drágák!!!!!!!!!!!!!!!Olyan jó hogy vagytok nekem!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil
ment pü

Nyunyi
Szép nevek,de ha nem is lesz olyan szép mint az anyukája :D ,de a természetét reméljük örökli :D pusszantalak :D
gabicsibe

Sziasztok lányok!

Olyan kedvesek vagytok, hogy vigasztaltok! :)

Elan,

Igen ez volt az első.......de a második már sikerülni fog!!!!!! :D :D :D

Zsókuci,

Nem adom fel! Ilyen soha nem fordulna meg a fejemben!!!!!!
Nagyon elszánt vagyok.....pontosabban elszántak vagyunk!

Törpe Drága,

Sajnos arra, hogy miért nem sikerül soha nincs magyarázat.
Felesleges is lenne azt kutatni.
Igaz nekem lenne tippem........no de én nem vagyok orvos.
Az a lényeg, hogy a következő kezdés november.....és az már sikerülni fog!!!!! :D :D :D

Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm a bíztatást!
El nem tudom mondani, hogy mennyire jó, hogy veletek lehetek!
Nagyon drágák vagytok!
:oops:

Puszi Mindenkinek!
nika28

LÁnyok!
Kitaláltam valamit,(nincs elég gondom), hoyg ne foglaljon sok helyet a tábla...Igyekszem minden nap napra késze lenni, és naponta ahsz-eimhez feltenni egy táblát..De ugye az nagyon sok helyet foglal!
Nos, arra gondoltam, egy xls. file-ben felrakom, mint csatolt file, és mindenki meg tudja nézni otthon, ki hol tart.....

Csak egy kérdés van még mellé....Nekem ugye be van írva a név, születés...Természetsen ezt már töröltem..... :lol: Én sem szeretném, ha ország világ látná a nevem....Elég ha Ti tudjátok.
Viszont van egy olyan rublika, ahol az eddigi események(beavatkozások)vannak feltüntetve(mik voltak eddig, kb.mikor(akinek tudtam beazonosítottam)..Nos, a kérdés a következő:
Ez megjelenhet?Láttam más topikokban is, hoyg van írva ilyen, sőt, ott az is be van írva, a pár melyik tagjával van baj.....sztem ebben semmi nincs, de szeretném, ha többen mondanátok véleményt!
És ha valakinek ez bántó, bocsika érte.....Az igérem nem jelenik meg!Nem szeretnék senkit kellemetlen helyzetbe hozni! :oops: Tehát csak annyival lesz több adat, mint eddig, hoyg kinek mennyi, és milyen próbálkozásai voltak eddig....Úgyis mindig kérdezzük egymástól.....Bár nem mindenkinél van írás, hisz van olyan, aki nem is írta le.....

Na, megyek szerkesztem a táblát! :wink:
Vendég

Szia Kriszti, nekem tetszik az ötlet, a valódi nevemet persze én sem szeretném nyilvánosságra hozni :)

Diagnózisnak nyugodtan beírhatod, hogy postpill amenorrhoea (tablettaszedés utáni vérzéskimaradás), meg hogy hormonkezelés volt eddig.

Ja, és amúgy nagyon kedves tőled, hogy bevállalod, pedig nem kis munka! Le a kalappal!

Nika, úgy legyen, szorítok értetek :)
elan

Nika! Hajrá karácsonyi ajándék project:)

Kriszti!
Benne vagyok!
Amikor mi megtudtuk, hogy mi is a helyzet, alig találtunk erről valamit, leginkább élő példákat nem!
Nálunk tudod a diagnózist, de azért leírom (apánál azoospermia, nálam a jobb oldal nem átjárható, amúgy minden értékünk ok!)

Remélem mindenki belehúz és sok-sok jó példa lesz belőlünk!

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Kriszti!

Szerintem is jó ötlet! :)
Nálunk a páromnál van a probléma, kevés a spermaszám.......

Köszi Elan! :)
nika28

Na, egy próba, de ebben nincs semmi adat, ami eddig nem volt! :wink: Csak arra vagyok kíváncsi, mindneki meg tudja e nyitni....Majd jelezzétek légyszike!Puszi nektek, és köszi!

Elan!
Rátok mindig lesz időm!!!!:)És nagyon szivesen csinálom! :lol:
Babásaink.xls

Leendő babásaink.xls

A külalak még nem olyan szép, de majd finomítok rajta......
Vendég

Nekem sikerült megnyitni!:)
Szuper vagy!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok lenne még egy kérdésem!
Olvastam, hogy akupunktúrával/nyirok masszázsal is lehet javítani az esélyeket!

Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?

Egyéb természetes storyk?

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Kriszti,

Jó ötlet! Sőőőt, lehet, hogy le is nyúlom a másik topikhoz :wink: :lol: :lol: (persze, ha nem baj).

Na szóval részemről is rendben. De küldtem privit is, azt is olvasd el légyszi!

Köszi, puszi! :D

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Drágáim!!!!!!!!!!!!!!

Gabicsibém!!!!Szebb lesz mint én!!!És köszike a bóóóókot!!! :lol:

Drága Krisztike!!!

Szerintem is tuti a tábla!!!!Nekem is sikerült megnyitni!!!!!!!!!!!!!!! :D Cuki a micikéd!!!!!!!!!!!! :D

Na megyek csak bekukkantottam!Majd meló után jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Legyen szép napotok!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Úgy látom Titeket is nagyon lehangol ez a borongós idő, de majd ez fogja meghozni a babaesőt. :) Próbálok pozitív lenni.

JErika: Nemsokára találkozunk. :) Remélem, jól vagy, és pozitívan várod az eredményt. Fogsz tesztelni előtte? Én sokat gondolkodtam, hogy teszteljek vagy ne.. ha fogok, akkor is csak csütörtök reggel, addig még jó reménykedni. Amúgy kicsit szurkál a hasam alja, de az máskor is szokott. Egyelőre nagyon „nem sikerült” érzésem van, nem érzek semmi különöset, nincsenek árulkodó jelek.. stb.

Manda: Biztos, csak később sikerült megtapadniuk a picikéknek, azért volt alacsony a HCG. Ne aggódj! ++++++++++

Nyunyi: Mennek a drukkok a jövő heti inszemhez! Meglátod a sok várakozás meghozza majd a gyümölcsét! :wink:

Törpehzs: Nagyon bátor volt a párod, büszke lehetsz rá! Gratulálok, és hajrá október! :wink:

Gabicsibe: Szorítok Neked is! :)
Meg a többieknek is, azoknak is, akik már elkezdték, és a várakozóknak is! Hajrá spontán baba! :wink: Jucit ugyan nem ismerem, de nekik is szorítok, hogy mielőbb hazavihessék a babákat.

Lányok! Nektek is volt vízszerű folyásotok az Utrotól?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Denika!!!

Köszönöm aranyos vagy!!!!! :) Az utrotól nekem is volt,ez normális!!!!!!!! :wink: Drukkolok neked nagyon hogy minden oké legyen!!!!!!!!!!!!Hajráá pozitív teszt!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Neked lombik volt???

Erika!!!Merre vagy?????????????Mikor lesz eredmény???????????????? :) Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!Hajrá első inszemes kicsi mami!!!!!!!!!!! :)

Na megyek mert indulnom kell!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kriszti!

Nekem is sikerült megnyitni :)

Denika!

Nagyon szorítok Neked! :D :D
nika28

Sziasztok!

Kriszti

Jó a maci! Le ne cseréld! Én próbáltam megnyitni, de nem jöt össze. Az itthoni gép linuxos. Igy előfordulnak gondok. De ha hazajön a párom majd megcsinálja.

Manda

Mi ujság? Rég jelenkeztél. Jővőhéten kell mened ujabb vérvételre? Addig is pihenges.

Nyunyi

De jó már te is megint inszemezhetsz. Szoritok szerdára.
Jó lett a vonalzód. Tetszik.

Juciékról tudtok már valamit? Dorka jobban van már?
Minden nap gondolok rájuk.

Denika

A teszten még nem is gondolkodtam. Egyenlőre anyi van, hogy zavar, hogy kezdenek a ruhák derékban szoritani.
Mióta elkezdtem szurni magam azóta 3 kg pluszom van.
Meg estére a hasam alja majd le szakad, a mellem is feszül. Pihenek fél órát után jobb. Reggelre viszont semmit sem érzek belőlük. Friss és fit vagyok.
Amugy semmi bajom. Az előző sorok meg csak nyafogás.
Na megyek, mert meg kell néznem a vegyes lekváromat, oda ne égjen, meg teregetnem is kell.

Délután Alatkán az egyik horgásztónál bográcsozunk, fiuk horgásznak. De estére jövök haza, mert utálom a bogarakat. a párom majd csak reggel. Este megint enyém a gép.

Mindenkinek szép napot.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kriszti:
Köszönjük a táblát, szuper, én is meg tudtam nyitni. És cuki a Micimackód. :D
Vendég

Nyunyi: Nekem inszem volt (1.), Erikával együtt voltunk, jövő csütörtökön kell mennünk tesztelni. Köszönöm a drukkot! :)

Nika: Neked is köszönöm! Hamar el fog telni ez a néhány hónap, aztán Ti is kezdetek, és lesz szép karácsonyi ajándékotok. :wink:

JErika: Lehet, hogy a nyafogásból csütörtökön lesz egy pozitív teszt? :) Bográcsozás, horgászás.. én is menni akarok! :)

Nah megyek, takarítok, vasalok kicsit. Szép hétvégét Nektek!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
denika
Budapest

Sziasztok!
Kriszti, köszi a táblát. Szuper az ötlet és nekem is sikerült megnyitnom. Beírhatod hozzánk is az azoospermát. Nálam minden oké.

Szorítok mindenkiért!!!!

Ma szúrtam az első Decá-t. Ebben a turnusban :D Nem is remegett a kezem!!!

Pusszantás
süni76

Sziasztok lányok!:)

Frankó idő van!:( Kép

Sünike
Végre itthon,tök jó,hogy a rossz idő ellenére is jól éreztétek magatokat!:)
Örülök a kezdésnek,a Progi szuri ára 50 Euró pontosan+ egy 1000-est kell fizetni a futárcégnek!

Gabi
Neked is nagyon jó szurizást,mindjárt a pocakodban lesznek a babák!:) Hogy megy hálistennek az idő!:)

Törpe
Tök jó,végre jó hírek ,ez már kellemesebb izgulás lesz azért,a fő,hogy 1 is elég a babához!!!!!!!!! Sajna az alupunktúrában nem tudok segíteni!

Kriszti
Tök jó ötlet,én is meg tudtam nyitni,majd pü-ben leírom az eddigi dolgaimat,nem foglalom itt a helyet!:)

Nika
Borzasztóan sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Következőnek sikerülnie kell!!!!
sehike

Denika,Erika
Akkor értetek kell most izgulni,hát nagyon szorítok nektek,már 1 hét sincs és eredmény!:)
Gondolom már tűkön ültök!!
sehike

Sziajjsztok Drágák!!

Megjöttem!

Fáradt vagyok mint állat,ördit mindjárt hozza sógor haza!! :) Megyek pihizek vele!!

Erika Drága!!

Köszi a drukkot ,én is szurkolok neked ezerrel!!!!!!!!!!Jó bográcsozást! :wink: Ugyi milyen tuti a vonalzom!!Kösz na dicséretet!!!Nekem is csak reggel jön apa enyém a gép egész nap!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) Szerdán meglesz végre!!!!

Denika Drága!!!Drukkolok neked is ezerrel!!!!!!!!!!!!!! :wink: Hajrá!!!!!!!!

Sünci!!

Ügyike vagy drága!!!!!!!!!!!!!!Hajrá szuri!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika
Pozitív hozzáállás szobra te vagy,úgyhogy ne izgass!!!!:)))))
Jövőhéten meglesz az az inszem!!!!!!!!!!

Jajj csajok,már úgy várom,hogy megjöjjön, és csatlakozzak testben is a reménykedőkhöz!Csak úgy hajtanám már a napokat!:)

Mindenkinek jó hétvégét,akiknek nem írtam bocsi, most ennyi időm volt törpe húz a géptől!:)))
sehike

Szijja Sehike!!

Kicsid hogy bírja ezt a szörnyű idöt???????Ördike kész hogy nem mehet ki!!!!!!!!!!!De ma már nem esik kint fociznak sógoréknál! :wink: Remélem holnap is jó idő lesz!!Mosok mint a mósó maci!!!Ma akartam csak elfelejtettem tegnap venni,és ma is kiment buksiból!!!!!!! :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike!

Megpróbálok ++++++++++++++++lenni!!!!!!!igérem!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike mikor kell megjönnie??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

jajj ne is kérdezd,meg van zuhanva!:)
Ez a bezártság tök gáz,nem tudok mindig újat kitalálni hogy lefoglaljam!:)Kifogytam az ötletekből!:)
Ezért jó a családiház,hogy ki tud menni ördi focizgatni!:)
Mi most egyedül vagyunk,ha Martinon múlna egész nap mesét néznénk!:)

Jó mosást!:)
sehike

18-20-a körül:)
sehike

Cuki a vonalzód,szerkesztek már én is egyet!:)
sehike

Nyunyi, Denika, Jerika, Manda mennek a drukkok!:)
Kezdje már el valaki a jó szériát!:)

Süni! Dejódejódejó, hogy már szurkálsz! Haladhatsz végre! Már én is alig várom (perverz dolog:) :wink:

Sehike! IGEN! akár egy is elég lehet! Csak pozitívan!:) Nekünk meg több is van, ugye?:) A biopsziának sem adtak túl sok esélyt és sikerült! Szóval nem adjuk fel!:)

Pedig izgatja a fantáziám ez az akupunktúra, olvasgattam itt egy lombikos-akupunktúrás topikot, de az elég régi.... :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Sehike!

Szegény,de a mese leköti aza a lényeg!!!Ördi is állandóan mesét néz,verdák ,mackó testvér ,jégkorszak,cápamese,némó,na meg a mini max!!!!!!!!!!!!! :wink: Csinálj te is vonalzót!!! :wink: Hamar itt van 18-20 a!!Kitartás!!!!!!!!Meg lesz a gyümölcse!!!!!!!!! :wink:

Törpi!!

Köszike Drága vagy!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Zsókucikám!
Neked bármikor bármit!!!!!!Hisz tudod!!!Természetesen vidd csak nyugodtan.... :wink:

OK, lányok, örülök, hoyg ennyien meg tudtátok nyitni, azért még várok egy kicsit, hogy többen jelkezzék, nem baj e, ha bővített változatban lesz fent a tábla. :roll: :lol:

Erika!
Remélem megoldódik a megnyitási probléma!Nagyon szorítok érted!!!Perzse mindenkiért, de most Te vagy a fősoros, és Téged ismerlek is személyesen!!!!!

Manda!
Nagyon sokat gondolok Rád is, és teljes szívemből kívánom, hogy ez most sikerüljön!!!!!!!!

Estrella drágám!
Nekem is tetszik, mostanában ilyen hangulatom van!Túl eufórikus!De inkább, mint sírjak!(Pedig lenne okom:()
Csini pocakod van!
Jövőhéten tali!Úgy beszéltük, mindig valakihez elmegyünk!(Olcsóbb, és sztünk jobb is így)Akár én is kezdhetem! :lol:

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam bocsika,majd jelentkezem még! :lol: :lol:
Vendég

Krisztikém!

Örülök,hogy ilyen jó kedved van!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kukuccs!

Ajánlom figyelmetekbe a nationel geograpicot szeptember 14 én,ha valaki szereti az ilyeneket?élet az anya méh ben,2 3 4 ikrek lesznek!!!Én imádom az ilyen műsorokat!lesz egyszer 9-00kor utána meg 14-00 kor!!!Tuti felveszem!!!! :wink: Ha egyszer szüség lesz infókra meg legyen!!!!!!!!! 8)

Merre vagytok?Nálunk hétágra süt a napcsi!!!!!!!!Kimostam egy adagot,találtam egy kis öblítöt! :lol: A szél meg nagyon fúj!Kisördit még nem hozták haza,ugyhogy pihi van!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

megjött Ördi!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyika

Akkor ezek,már új részek?
Mert régebben láttam,de akkor egy babó volt a pociban!
Az ikres biztos érdekes,megpróbálom majd megnézni!:)
Martin 2 és fél órája alszik,szegényt jól beöltöztettem,meg lehet fagyni a lakásban!Nem értem mért nem tudnak ilyenkor már fűteni egy kicsit!És ahol pici baba van?
Olajradiátor,gondolom aztán meg fizethetsz.Mikor mi használtuk 47 ezer Ft-ot fizettünk az elszámoláskor!
Úgyhogy most próbálok vele takarékoskodni!Lassan didergek!:)
sehike

Na végre sikerült ez a vonalzó téma!:)
sehike

Kriszti!

Tök jó a táblázat nekem is tetzik. Nálunk a 13-as 14-es kromoszóma centrikus fúziója a baj, ja és ez nálam alakult ki.

Hú lánnyok mindjárt megyek Krisztihez párommal és megkapom első stimum első szuriját! Jaj de izgulok.
nikó

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: