A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Vot,
Isti EGYÉNISÉG szerintem. (én nagyon birom, olyan édes gyerek :) ) lehet h kicsit más mint a többiek, nade mindenkiben van vmi másság. és ha a nevelök nem tudják kezelni az aktivitását, az az ö kudarcuk, nem a Tiétek.

Szrek,
torkod jobban? Homeogene is segithet no meg ha kibeszéled amit ki kell :wink:

Deni,
nem Rád értettem hogy "kevés", az természetesen jo, hogy tudsz mindennap jönni :) csak mostanában kevesebbeN és kevesebbeT is irunk.... most nem sorolok fel mindenkit, aki jo régota nem irt, nehogy kimaradjon valaki.... :wink:
fibi

20 percre kidőlt a kis hizstimanóm, eaz pont elég volt arra, hogy feltakarítsam az olajat, amit a kendőből kinyúlva dobott le a földre (üvegesől)...
Valami van, front vagy mittomén, senki sinc sigazán jó passzban!
Megyek, ébredés van....
rídonli#

Ancsi, igen, hozzá jártam kismama masszázsra is! :)

ez egy magán-Családi Napközi, fizetős, vállalkozás-szerű, ahová bölcsis-óvis korú gyerekeket felvesznek délelőttökre vagy akár egész napra is (így max 7 gyereket, de-re max 12-t) és óvónőket alkalmaznak (bár alkalmazhatnának betanított munkásokat is)
itt a honlapjuk:
http://szivsziget.hu/
Tehát semmi nem köti és nem is lelkesíti őket, hogy vállaljanak egy problémás gyereket
hacsak nem a pénz, de úgy látszik, Isti "megfizethetetlen" :lol:

Istinek szenzomotoros zavara van, eltérő fejlődésmenet miatt korához képest éretlen idegrendszere, kommunikációs-, figyelem- és magatartászavara, és a finommotorikája is elmaradt kicsit, ennyiben más mint a többi gyerek.
Nem szabálykövető, nem szófogadó, nem túl önálló, nem beszél, pelenkázni kell.
a csanások azt mondták, veszélyes a gyerekekre, mert rohangál, lökdösődik, verekszik - ezt nagyon nehezen hiszem, nem az anyai elfogultság miatt, hanem mert látom hogy viselkedik gyerekek közt, és ezt még sosem tapasztaltam. még ha őt gyepálják, akkor sem üt vissza... az más kérdés, hogy néha kiakad, lakásban rohangál, feláll a székre, lever dolgokat, szétkeni az ételt, meg rúgkapál pelenkázós közben, de gyereket sosem bánt - inkább magára veszélyes, mint másra.
az, hogy aktívabb, több figyelmet igényel, nyáron nem volt gond, gondolom jól jött a pénz, mikor kevés gyerek volt. Most már van elég gyerek, ráadásul könnyűek...

Gabi, Dorkának jobbulást! :)

votiv 8)
votiv

Rídonli, Fibi, a Klub minden hétfőn van, csak én 17-én tudok elmenni, és gondoltam, bárki szívesebben jön egy idegen helyre, ha van vele egy ismerős :) de természetesen el lehet meni nélkülem is, és lehet rám hivatkozni! senkit nem esznek meg, Éva egy tündér, és tűzbe teszem érte a kezem :)
szereték majd én is menni még párszor, de pasim nagyon háklis, aszondja "ne legyen belőle rendszer" :twisted:
mert hogy egy kétgyerekes anyukának fektetési időben itthon a helye, és ebben persze igaza is van :P

votiv 8)
votiv

Indi, végül ma voltam Áginál a tanfolyamon, és SZUPER volt!!!
Köszi neked, hogy ajánlottad!!! Fél2-re értünk haza, és Igi azóta a hátamon lóg :lol: :lol: :lol: :lol: ójeeeeeeeeeeee ja, és alszik közben.

Votiv, köszi a gumicsizma tippet, oda most tényleg nem megyek el érte. Ja és aki olvas Kismama újságot: a hordozókendős tanfolyáson a W. Ungvári Renáta is ott volt a kislányával. :P

Deni, hanka szerenmcsére 1 éves kora óta átalvó, és ebben a kistesó sem zavarta meg :D
leni

Votiv: hú de dúúúúúúúrva ez a dolog. Számomra érthetetlen, hiszen Isti tök jó fej, és hasonlóan aktiv mint Fannibébi. Ezért is olvasom döbbenettel amit írtál. Hát nem az lenne a feladatuk, hogy a kicsit esetleg elevenebb gyerekekkel foglalkozzanak igazán, hát mi a fenéért vannak ott? HOgy veszélyes lenne?Hát én sose tapasztaltam, nyilván ha nem kötik le igazán vagy fáradt,akkor minden gyerek kiakad... Szóval értetlenül állok a dolog előtt.

Lányok szánombánom, hogy sosincs időm irni és olvasni, de talán, ha vége a szezonnak, Fanni beszokott a bölcsibe, a lakás is kész, akkor jöhetek sűrűbben. :lol: Nagyon szeretnék.

Indinek: drukkok, hogy összejöjjön a Csana, és ha tudok valamit akkor természetesen szólok azonnal.

Szép napokat Néktek
JOhi és Fannibébi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv: köszi a meghívást, lehet, hogy élek majdan vele. és akkor legalább Veled is talizom, meg még aki gyün.... Tehát ide gyerek nélkül szabaduljak el? :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Leni, meséj még tanfolyásról! :D

felétek nincs madaras? vagy Cora? ott nézném még meg. Tegnap Deichmannban is láttam és a sebastiano cipőboltban is ( hátha van hozzátok közel üzletük, www. sebastiano.hu )

votiv 8)
votiv

Votiv,
fuj de undorito :( tényleg benne lehet a pénz is, hogy nyáron kevesebb gyerek volt..... jaj :evil:
Én szivesen mennék minden hétfön, de fektetési idöben még cici kell a kisebbiknek :wink: maaaaaaajd egyszer ide is :lol:

Rid,
+++++++ Férjed mikor jön haza hogy segitsen? Vagy néha szitter jár Hozzátok?
hozzánk ma hugom jön (aludni is), mert Zsoló elutazott a 7végére, máris hiányzik :( (sok hüje szakmai kiállitás :lol: )
fibi

Johi,
helloooooooo :D

tényleg, Coraban megnézzük holnap a gumicsimmát :lol:
fibi

azt hiszem az lesz a megoldás, hogy megkérem az Évát, csináljon egy délelőtti Klubot, ahová gyerekeket is lehet hozni :mrgreen:

votiv 8)
votiv

Johi, ne aggódj, lesz még bőven időd velünk csacsogni :D
és Fanninak hogy tecc a bölcsi?

votiv 8)
votiv

Vot,
de jooooo 5let, támogatom :D

na, enyim is felébredt a 20 perces alvásbol......
fibi

Engem is nagyon érdekelne ez a klub, de én még kezdő vagyok ilyesmiben. Nem tudom, hogy nem lógok-e ki a sorból, ha csak hallgatok. Ráadásul hétfőig meg se gyógyulhatok (megfáztam), de máskor olyan szívesen mennék, főként ilyen időben, mikor férjem tud vigyázni Lencsére. (már ő nyüstöl, hogy találjak ki vmit magamnak, ahova eljárhatok)

Vot!
valahogy éreztem, hogy maszekok és gondolták mindent szabad. én is így emlékeztem Istire, ahogy leírtad. ha nagyon verekedős dúvad lenne, mondjuk sérüléseket okozna a többinek, akkor még keresném a gondozók kibúvóit, de így... :(
különben megsúghatom, sokkal könnyebb pelenkázni, mint wécéztetni! komolyan! Lencse pl. mindig az ut. percben szól, egy stressz, hogy le tudunk-e addig vetkőzni, sokszor becsurrant, befostizik, így szvsz most még könnyebb lenne pelusozni, csak nem adom fel :). emiatt aztán végképp örülhettek a nyanyák Istvánkának :).
tarts ki, mire 8 órás melós leszel, már kötelesek lesznek bevenni az oviba, és nincs semmi kibúvó! addig meg vidd jó sok fejlesztésre, hogy javuljon a helyzet. már nagyon régen írtam, hogy unokaöcsém (akkor kb. 40 éves n.nénémtől született) nagyon hasonló kis rontopál volt, pörgött, ugrált, felmászott, leesett, olyan volt, mint aki begyorsítózott, nem ihatott kólát, mert az is rontott a szitun, elejében el is könyvelték, hogy hiperaktív, s az általánosban megváltozott, ma meg épp az egyetemet végzi Szegeden, de előtte is végig végig kitűnő volt, országos versenyeket nyert, persze a nagynéném rengeteget foglalkozott vele, hogy ilyen lett. (és persze nem gyógyszerekkel)
ancsipancsi

azért annak ellenére, hogy első pár hónapban (mondjuk fél évben) milyen zombi voltam, mennyit keltem L-hez, vagy milyen keveset aludt, mára elértük, hogy este 9 és 10 között tentézik (néha sajna még sír, hogy kicsit hadd jöjjön a nagy ágyra) aztán reggel 8 és 9 között kel, addig hagy engem is aludni, és utána kb. 1-től 3-ig fél 4-ig megint tentézik. szóval tök jó nekem, csak el ne kiabáljam!
ancsipancsi

na csak gyors bekukk, mert párom rossz szemmel nézi, hogy itt lógok ahelyett, hogy pakolnék, sütit sütnék :)

a rossz hír az, hogy írt a szállásadónk, hogy Dben 18 fok van :o :cry: csomagoljunk meleg ruhát. teljesen kész voltam,,,,de most jobb egy kicsit, most úgy állunk hozzá, hogy legalább kirándulunk nagyokat, csak épp a gyereknek még zárt cipője sincs.. :oops: majd legfeljebb gumicsimmába nyomja a 10 napot..
Ja és nekem megjött igy az első pár napban ez is jó móka lesz! Nem csak pelucsere lehetőség kell hanem anyupelu csere is ááá
na de sebaj! HURRÁ NYaralunk ! ;)

Votiv: ++++ köcsög banda, a meló már büdös nekik bezzeg a pénz az jól jön(ne) :x szegény Istók arról nem tehet, hogy nem az a típus aki megül a sarokban! Szerencsére!!

Indi: neked is +++ sajna nincs ismerősöm...

zenesulit nem ismerek, csak ahová én jártam :) de ez Csepelen van.

PGabi: rtl klub híradó az elég vicces és szánalmas szerintem, kb olyan mintha a sztori magazint olvasnák fel :?
Lányok pedig majd biztos odalesznek a tesótól!!

Deni: még nem kapcsoltuk be a fűtést, mert erre az egy napra minek :) úgyhogy este is a klímával fűtöttünk, csak a nagy szobába ugye ez sincs tehát itt mozgásba kell lenni, hogy ne fázz 8)

Fib. drukk ezerrel, hogy rendes építettőtök legyen!!

gumicsimma kínaiba 700 píz!

Na mék, mert az uram megjegyzéseket tesz a gyerek meg lepakolja a szárítót!

Kívánjatok nekünk sok-sok napsütést!!
Legyetek jók és ne bretegeskedjetek!!!!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Nem vagyok ugyan otthon, hanem anyuéknál, de benéztem, nincs is sok időm. Csak láttam, hogy Istit kirúgták a napköziből és nem nagyon értem??? Hogy lehetnek ilyenek?? Bendi is elég hiperaktív, na nem a szó szoros értelmében, de néha nagyon is tud alkotni és ahova ő járt bölcsibe ott aztán volt harapás, verekedés meg minden és volt, hogy úgy fogadták a férjemet délután, hogy hű ma a Bendi nagyon rossz volt és még finoman fogalmaztunk...de mégis imádták a fiamat, egyszerűen fantasztikusan aranyos volt az a nőci aki Bendinek a gondozónője volt, és nagyon sajnáljuk, hogy nem járhat már oda, de mivel én megyek vissza dolgozni és így nekünk egész napos elhelyezés kell, nagyon drága ez a bölcsi, mert egy hónap 90 ezer forint. (mi szeptember közepétől már egy államiba fogunk járni) De mindenesetre nekem nagyon bejött ez a bölcsi, úgyhogy tudom ajánlani, van lehetőség fél napra és hét bizonyos napjaira is, így a költségek jelentősen csökkennek, ha nem egész nap, egész hónapban jár. Azt nem tudom, hogy van-e helyük meg ilyenek, meg mennyire van nektek messze, de itt a linkjük: http://www.kinderclub.hu/

Fejlesztések meg sok foglalkozás nem igazán van, sokat kint játszanak bent pedig a játékon kívül rajzolnak, gyurmáznak, ezen kívül más nincs, viszont nagyon jó fejek, a gondozónőkkel tegeződtünk és imádják a gyerekeket. Az én fiam aztán minden csak nem nyugis gyerek és mégis imádták ott. :)

Sajnos tényleg nincs sok időm, csak ezt mindenképpen meg akartam írni, hátha jól jöhet neked Votiv, most gondolom keresel más lehetőségeket. Legalábbis amíg meg nem valósul az amit Indi tervez. :wink:

ruz
ruzicsky

Ancsi!!!!!

Te egy iszonyú mázlista vagy!!! Bendi is 9-10 között fekszik le, de már reggel 6-kor fent van!!

ááááá

ruz
ruzicsky

Votiv :) Szerintem egy egygyerekes anyának is otthon a helye altatásidőben. Sőt, továbbmegyek: az apának is :wink:
indianyo

[quote="indianyo"]V írta:indianyootiv :) Szerintem egy egygyerekes anyának is otthon a helye altatásidőben. Sőt, továbbmegyek: az apának is :wink:

nálunk simán lefeketné a férjem, ha nem lennék itthon, tavaly, mikor angolra jártam, néha nem értem haza, és L. nem szenvedte meg túlságosan. én a délutáni altatás időben mindig otthon vagyok :), sőt kb. 2 hónapja sokat alszom is vele.
ancsipancsi

Mi is sétáltun egyet esőben, P baromira élvezte, csak úgy nyargalt, végre kiszabadult. Télleg, gumicsimmát mi is a Corában vettünk, mindenhol csak 2000ft körüli volt, kissé sok, olyan hamar kinövik...

Mi van ezekkel a kevesetalvós gyerkőkkel? Front van? B azonnal üvölt, ha nem szórakoztatom elég intenzíven.

Fibi, Apjuknak totál változó a munkája (színházi, nappal próbáktól, hangosítás nagyságától, este meg az előadásoktól függ). Szal, van, hogy 2 napig itthon van él semmi dolga (ez a ritkább), van hogy napokig reggeltől estig... És most telefonált, hogy vszn holnap Amszterdamba kell mennie, ott lesz előadás. :shock: :shock: :shock:
Ilyen azért nem szokott lenni, csak úgy, ha jó előre tudjuk. (Tavaly volt 1 hónapig Franciaországban, én meg itthon a 2,5 évessel, meg a 8 hós pocakkal...de akkor legalább megérte anyagilag, ez sem mindig van így sajna. És akkor kezdtem nálatok "rídonlizni" :) ) Bébiszittyónk nincs, és asszem nem is lesz. Viszont a Húgom meg a Nagyim közel laknak, ill.laktak, mert a Húgom holnap elköltözik messzebbre, a másik Húgom meg most "vándorolt ki" Olaszországba a pasijához, tehát családi bébiszittyó lehetőségeim is csökkentek. (A Nagyim szokott segíteni, de egyedül már nem vigyáz a gyerekekre, föl sem bírná emelni, meg ilyenek.)

Na, megkezdem a fürdetést, mert B már nyafog.
rídonli#

Köszönöm lányok a kaksis-fürdéses válaszokat :) Most az van, h vacsi előtt fürdetés, bár nagyon nem akartam így. Eddig (kopp-kopp) no kaka :)

Kattix,
Szupi, h minden okés a bébivel :) Cukros dolog szerintem még alakulni fog :wink:

Rídonli,
Szegény gyereket tényleg miért nem fektették :evil: Előpanírozás :lol: és kitartást!!!!

Babdorka,
De szupi, h megoldodott a fürdetéses dolog :) Ticker kép haláli :D

Votiv,
Annyira sajnálom, h kitették Istit a napköziből :( Hihetetlen, h egy aktívabb gyerekkel már nem akarnak foglalkozni. Könnyűbb úgy benyelni a lovét, ha nem kell érte sokat tenni :evil: :roll: Enyhén szólva dühítő a dolog :evil: Arról nem is beszélve, h Istit én sem úgy ismertem meg, aki nekiáll másokat gyepkázni, sőt itt nálunk is, békésen tűrte a többiek piszkálodását.

Leni,
Hogy neked milyen rendes férjed van :) Éjszakákhoz kitartást!!!

Barbi,
Én nem ismerek sajnos zenei sulit, de szerintem Nuknak tök igaza van :?

Indi,
Olyan jó, h meglátogattátok Macsékat és hogy Füli ennyire megszeretgette Dominót :D És én nem kaptam körmailt :(

Neet,
Akkor +++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!

Gabi,
Dorkádnak jobbulást!!! és ezek a lányok :lol:

Johi,
És hogy tetszik a csajodnak a böli?

Rylie,
Simán lehet még szuper időtök, de drukkolok!!! :)

És én azért nem jövök mostanság, mert amikor jönnék bnyet nem műxik :evil: ha meg igen, épp apa fáraszt :roll: és rengeteg intéznivalónk van :?

Kép Kép
curse

Ríd! Mai nap nálunk is „érdekes” volt. Angi délben fél órát aludt rajtam és ennyi. Ellenben már fél8kor kidőlt.

Gabi! Dorkának bulást, Orsidon mosolyogtam :D .

Fibi! Igaz eddig is tudtuk, de milyen rendi a hugod! :lol:

Ruz! Suli?

Kivételesen vettem egy Anyák lapját. Ha vkit érdekel vmelyik kupon, szívesen elküldöm.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Indi, Leni: én is jelentkeztem a kötözős tanfolyamra, csak szept. végére. Bár ma az egyik barátnőm megmutatta a csípőset, amit már megbuheráltam én is a link alapján. Az elég könnyű. De azért mégis megyek, mert háton is szeretném hordozgatni.

Kép
Kép
tinu

Hajrá, hordozásra fel! :D
Votiv, a tanfolyamról csak azt tudom ondani: nagyon kellemes hangulatban telt, Ági+5-en voltunk, és persze, mint ahogy lenni szokott: ha egy vérporfi csinál valamit, akkor az tök evidensnek tűnik, de mikor egy kezdő nekilát.... ennek ellenére tudott olyan szemléletes, és alapos lenni a magyarázat, hogy itthon simán feltettem Ignácot a hátamra, és valszeg nem nagyon rosszul, mert először csak nézelődött, de egy idő után el is aludt ott. :P

A lakás is nagyon tetszett, nagyon természetes, jó ötletekkel és teljesen gyerekbarát. Én két gyerekkel voltam, és Hanka addig játszott az gyik anyatárs első és második gyerekével (ő a harmadikkal gyakorolta addig a kötést).

Itt a környékbeli CORA, Auchan és Deichmann ki van fosztva 24-25-ös gumicsizmából, így végül qvadrága Kengurukidses lett, mert holnapra KELL egy gumicsizma. (2000-es Corás helyett 3000 ezerért. de legalább zöldalmás, jó lesz iginek is :wink: )
leni

Pedig ma egy csomót írtam, de elszállt.
Megpróbálom újra - fantasztikus avatarok vannak - gondolom csak nekem tűnnek újnak, de tényleg nem emlékszem rájuk. Barbiéra egyáltalán nem - és olyan jó. És Fibié és Votivé és a többieké is annyira klassz.

Curse,
Zuhanyozás gyerekkel? Vadul hangzik, de ha nem kell fogni a zuhanyrózsát élvezhető!!!

Leni, Rídonli,
Marci sem alszik nappal csak rajtam - úgy viszont bármennyit. És 1m-nél jobban nem távolodhatom el. (Ezt részleteztem hosszan, de végül is tényleg minek írtam annyit...) Meg azt írtam, hogy nem kap enni - aki cipelteti magát és aki 9 kg az ne akarjon krumplit és almát. Csak kicsit izgulok, mert sztem ő enne csak vhogy eddig még nem jött ki úgy a lépés.

Ja, és én nagy bébiszittyó párti vagyok. Múlt héten P. újra elvolt a szitterrel. (Volt egy időszak, amikor csak én kellettem. De még akkor is fantasztikus volt a szitter. Mentünk négyesben és tudtam, hogy ha Peti cipőfűzője kikötődik nem nekem kell lehajolnom Marcival a kendőben megkötni. Fantasztikusan felszabadító érzés volt!!! És Marcit is sokszor a kezébe tudtam adni - persze ráhagyni őt még nem lehet, mert sokszor eszik és mint mondtam 1 m-en belül célszerű maradnom. Azt hiszem csodás lehetett régebben úriasszonynak lenni. Lett volna egy dajkám vagy mi, aki mindig ott van és én is ott vagyok és miközben játszom a gyerekeimmel és szoptatom őket van valaki, aki hoz nekem egy pohár vizet és ha P. magára önt vmit akkor helyettem rendbe hozza - és nem nekem kell felállnom és abbahagyni a szoptatást és M. üvölt ésésés...) Kár, hogy csak ritkán hívom a szittert...

Leni,
Háti hordozást én is gyakorolom csak M. túl hirtelen unja meg. Ha egyedül vagyok vagy bkv-zom nem merem így vinni. Ezért baromi ritkán viszem. A csípőn hordozás nem jött be - sztem vmt rosszul csinálok. Ha esetleg van képed kendőzésről nem teszed be?

Votiv,
+.

Ancsi,
Lencsi alvását titokban kellene tartani :D . És a nyomtatókkal kapcs-ban (is) roppant felkészült voltál - ez nekem annyira tetszik. Már hogy így utánanézel dolgoknak.
Pogácsa receptet nem küldenél át nekem? Ugye krumplis pogácsa volt?

Vagy bárki, tudtok békebeli krumplis vagy sima pogácsát? (Sajt, túró, tejtermék nélkül.) Vagy vmi reform pogácsát? (Csak úgy pü-ként.) Muszáj lenne sütnöm...

Móni
Kép
Kép
monisa

Monisa, amint lesz kép, ígérem felteszem ide - de ma volt először így Igi rajtam :roll:
(amúgy igazad van, annyira édes volt, ahogy a hátamon aludt, hogy lefotóztam magunkat, csak tükörben nem jó vakuzni, anélkül meg tök homály lett a kép) 8)
leni

Leni :) Tinu :) éljen, csak így tovább, jó az a hordozás! Ha valami gáz van a kötözéssel, kölcsönadom Dét, ő bírja a gyűrődést :wink: Tessék jönni hordozós sétára!
indianyo

áááááááááááhhhhhhh, ez most nagyon fájt
ezt muszáj leírnom
24 éves marketing asszisztens (azt hiszem) okosabb vagy mint egy 5.-es c. műsorban
nem tudja Mátyás királyunk vezetéknevét
A kérdés egyébként : Kik voltak Mátyás király szülei?

Kép Kép
curse

Móni,
Gondolkoztam a zuhanyozáson, mert szerencsére nem fél a rózsától, eccer kéccer már le kellett így tusolnom Adélt. De ebben az esetben nem tud annyit pancsolni, meg hülyéskedni a vizi játékaival :?

Kép Kép
curse

Curse,
mi mindig esti szopi, vacsi előtt fürdettünk, sose volt eddig ilyen fürdős gond ;) :D

Babdorka,
örülök, hogy nálatok megoldódott :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Curse :) Szerintem jobb, ha fürdés után vacsiztok - már ha a vacsi tejecske. Nálunk ez a tökéletes kombináció, biztos siker és elalvás :) Persze, ha rendes közös vacsi van, az más, de talán adél még nem eszik húsokat krumplikkal :wink: S ha tudnád hogy egy zuhanyrózsával mekkora locspocsot loehet csinálni :wink:
indianyo

Sziasztok!

VÉÉÉÉÉGRE alszanak! :) :) :)
Jöhet a mosogatás. :(

Ááááááááááááá, megint sír...

Mégsem...

Ne, ez megy nálunk ma este. Kicsit már kivagyok, a foga meg még nincs kint. ma először evett zöldborsót, lehet, hogy ez a baj. (Persze, héj nélkül, szal elvileg nem kéne, hogy fájjon a hasa.)

Indi, pü.ztem!

Moni, B is anyás korszakát éli, folyton rajtam lóg.

Ancsi, Lencsi nagy alvó! :)
Az én nagyom jól alszik, de csak éjjel. A kicsim EDDIG jó alvó volt, 2 napja meg ROSSZ alvó...
rídonli#

szrek! ti nem reggel fürdötök? pedig pont akartam kérdezni, hogy ez hogy alakult? :oops: bár én is reggel szeretek (csak gyerkőc mellett megváltoztak a szokásaim :mrgreen: )

ma fedeztem fel, hogy már a 14.fog is áttört. no megyek mert nagyon nyugtalanul alszik, s velem jön a világbéke :lol: 8)
gödibarbi

Akkor megpróbálom megszokni a vacsi előtti fürdést. Nem tudom miért gondoltam, h ez eddig jó sorrend :? Talán azért, mert a meleg vizecske után könnyebben elalszik :? Meg mondjuk az is közrejátszott, h Adél már vacsira a tejcsin kívül pürés cuccokat is kap és sikerül neki mindig nyakig kajásnak lenni :lol:
De ez tényleg tök jó, h ált.-ban mindenki vacsi előtt fürdett, úgy látszik mindig tanul vmit az ember :D

És Indi nagyon jól emlékszem arra a képre, amit D-ről raktál fel, amikor épp a zuhanyrózsával játszott :lol: :wink:

Kép Kép
curse

Barbi,
igazad van ;) :mrgreen:
amióta együtt leülős közös vacsi van, azóta általában reggel; azért alakult így, mert regel szokott kakilni, és akkor utána meg is fürdetem; este csak akkor szoktam, ha nagyon mocskos :lol: (a kajálás miatt változott meg a kakilás rendje is ;) úgyh muszáj volt átállni a reggeli fürcsire)
de amíg tápi volt a kaja este illetve kisebb volt, addig a menet esti fürdés és kaja volt :D

Curse,
nálunk azért jött ez így (mint a tápi előtti peluscsere is még régebben), mert nem akartam teli hassak fürdetni

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Aham, értem :) Nálunk a teli has nem okoz gondot, ugyanis a csajom fordítva van bekötve. Rendes kaja v cici után nemhogy aludna, hanem akkor pörög fel ezerrel :lol:
Nálunk szerintem ezért sem lett többek között cicin történő altatás sem :?

na azt hiszem elteszem magam, holnap is rengeteg helyre megyünk
jóccakát Mindenkinek :)

Kép Kép
curse

Curse :) próbáld ki, hogy kettéveszed a vacsit és a kanalasat korábban adod, utána még kicsi játék és a fürcsi után a tejecske. A vacsora nálunk fél 5-5 körül van, ekkor eszünk valami felnőttételt, fél 7-kor megyünk fürödni, addigra már megvolt az esti kakimenet :lol: utána jön a tejecske, az már többnyire alvásban végződik, de legkésőbb egy negyedóra múlva szuny a picurek - reggel 6-ig :wink: No és vacsi előtt 2-3 órát mindig levegőn vagyunk, akármilyen is az idő(kivéve a nagy szelet)
indianyo

Indi: már írtam, sajna, nem tudok menni a felvonulásra, mert pszichodrámázok aznap. :( Pedig tökre szerettem volna. Imádok felvonulni. Azok a boldog május elsejék. :lol:
Ja és tegnap nem is írtam, mert már az ágyban akartam lenni, hogy Tündi elaludt a csípős poziban rajtam. :D Ráhajtotta a fejét a vállamra és beszunyt, annyira fáradt volt.

Kép
Kép
tinu

huu Tinu, csak vigyazz nehogy kenyaiva valjon a lanyod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca: ha bőrszínváltozással is járna, én csak örülnék, legalább nem lenne gondja a hófehér bőr érzékenységeivel, nem égne le nyáron stb. :lol:

Kép
Kép
tinu

Votiv, nagyon sajnálom a napközis dolgot, borzasztó lehet ilyet hallani. Sok erőt! +++

Köszönöm a dícséreteket. Mivel tetszik nektek a vonalzós kép, felmerészelek rakni két képet, ha nem haragszotok meg.
7 hetesen:
Kép

és a fürcsi:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Tadamm!!!!!
Nézzétek a vonalzómat!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

büszkeanyaNuk

nukada

Ezt lőttem az ovinkba ma 700-ért a piacon :) Uncsik szerint inkábbhagyjam náluk :lol:
Kép
indianyo

Indi, ez szuper, főleg ennyiértért. :)

Babdorka, Balázs nagyon szép!!!!! :)

Tinu, csípőn hordozás szupi! És ha elalszik, akkor rá tudod húzni a kendőt a fejére, vagy a karoddal tartod? (Már próbáltuk így a kendőzést, de még nem aludt el ebben a pozícióban.)

Nukada, Isten éltesse a féléves Rékát!!!!!!!!!!! :)

SZOLGÁLATI:
15-én szombaton, BABARUHABÖRZE a TEMI művházban (Fehérvári út), 8-13ig, belépés díjtalan.
Én megyek ovis ruhákat vadászni. Tök jó szokott lenni!

Szerintetek miért nem találtam sütőtököt a piacon? Csak én gondolom, hogy már kéne lenni? Helyette megkóstoltuk a cukkínit, krumplival (sztem csak az utóbbinak lehetett érezni az ízét), rendesen csúszott! P viszont nem hajlandó ebédelni, csak néhány fajta táplálékbólhajlandó magához venni: kölesgolyó, túrórudi (el kellett dugnom, mert kiszolgálja magát), vajas kenyér, szőlő. Gyakorlatilag napok óta ezeken él. (Méghogy a gyerekek tudják, mire van szükségük! :mrgreen: )
rídonli#

Indi, Dominó nagyfiú, és szép! :)
rídonli#

P idejött, és egyből kiszúrta Dominó mögött a Thomast! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
rídonli#

:oops:
Ilyen "villogóst" küld nektek!
"Olyat is, amelyiknek nincs szeme!" :idea: :?: :!: :arrow:
"Azokat a rondákat is": :evil: :twisted:
rídonli#

Rídonli :) Ez jó :lol: Thomas nem a miénk, viszont a szanaszét heverő kukákat mellette érdemes megnézni - szelektív hulladékgyűjtő óriási kukásautó daruval - műanyagból :lol: Az se a miénk.

Dominó azt már tudja, hogy Cipity Lőrinc azt mondja, hgoy TYAFF TYAFF TYAFF :lol:
indianyo

Remélem, nem ártok vele a tulajnak, ez egy kincsesbánya, telistele értékes zenével, mesével - Szalóki Ágit külön ajánlom!
Hallgatni is lehet és letölteni is.
indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: