A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Nyunyika!
Jobbulást!

Bonya!
Sajnálom,hogy leállítottak,de a legfontosabb az te vagy!Nekem nincs meg egyik petevezetékem se,így ne izgulj sikerülhet anélkül is!Csak valószínű a doki elfelejtette,hogy nincs neked és nem átjárható a másik!

Krisztike!
Hát újra a régi vagy!Örülök ám nagyon!Köszi a járgánydícsérőt!Óvatosan az apa ugrálgatással,mert az sem jó állítólag,ha mindennap ficánkoltok és most nem az irigység beszél belőlem! :oops: :lol:
Jobbulást!Én is zokniban és kezes-lábas pizsiben nyomom éjjel!

Gabicsibe!
Igen 1milla,ha nem támogatja a tb!Jól tudod!Iszonyat pénz!Támogatással is,nemhogy anélkül!

Madrin!
Ez az jó a pozitív hozzáállás!!!!

Hétfőn megyek a Jánosba cukrzásos vérvételre és majd beugrom a BMC-be hátha összefutok valakivel!Ha nem zavar titeket a nagy pocakom és persze ha valaki megismer!

Csajok!
Van még orgalutránom 3 ampulla,1 merional,3 decapeptyl,15 ampulla agolutyn ez a progi injekció helyett van!
Mindent odaadok féláron ha érdekel valakit!
Vendég

Benszi!
mi kerül 1 millába?
Jól értem, hogy ha elfogy a tb támogatás a lombikra, mert vagy nincs vagy már elhasználta az ember az 5 lehetőséget, akkor 1 millát kell fizetni azért, hogy lombikot csináljanak? ebbe mi tartozik bele, gyógyszerek, stb?

Nekünk ez lesz a 4. lombik és félek, hogy jövőre már nem fognak 5 támogatni, akkor nem tudom miből fizetjük ki az 1 millát?!
Nefke
nefke

én akivel beszéltem még áprilisban annak a lánynak 600.000-ből jött ki a nem támogatott lombik :oops: :oops:

Nefke
reméljük nem lesz már szükséged több lombikra :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!!!

Olvaslak Benneteket, de nem nagyon van kedvem írni, de azért annyit írnék, hogy nem tellik el óra, hogy Juditék ne jutnának eszembe.. Nagyosn sokat gondolok Rájuk így ismeretlenül is..

Madrin sajnálom!! :cry:

Bonya, sajnálom, hogy leállítottak.. :(

Benszi szép a kocsi!! :D

Bibar, örülök a + eredményeknek!!! Kicsit kezdem magam meggondolni a fiúkkal kapcsolatban.. :D Lehet, pont olyan maszat lenne, mint az aptya.. :wink:

Manda, Neked továbbra is mennek a drukkok!!!!!!!!

Kriszti, én irigyellek a + gondolkodásodért, meg a munkahelyért..

Most másnak nem írok, de nem azért mert másokat nem szeretek vagy ilyesmi, mindenkinek a legjobbakat kívánom!!!!!!! :wink:
torolve_20130114141731

Bocsi, azt elfelejtettem írni, kérdezni, hogy van olyan közöttetek, akinek meg sem indult a HCG szint a transzfer után? Mert ahogy így nézem általában biológiai terhességek jönnek létre, de nekem meg sem indult semmi, pedig blasztókat kaptunk vissza.. és most napok óta azon agyalok, hogy nekem miért nem volt még egy kis emelkedés sem, van rá reális esély, hogy valami reakcióba lépnek a szervezetemmel legközelebb, ha most még csak meg sem hatotta őket?
torolve_20130114141731

Vikkata!
Nekem négy beültetésem volt, ebből háromszor semmi se indult meg. :cry: A negyedinél 188 volt a hcg szint, egy baba maradt, pedig azt mondták, hogy ikergyanus, de sajnos az az egy baba is úgy gondolta egy hét után, hogy nem minket szeretne a szüleinek.
Szóval ne keseredjél el! Legközelebb majd sikerül.
Mi most fogunk kezdeni és nagyon bizakodó vagyok, főleg, hogy ma reggelre azt álmodtam, hogy terhes vagyok. Úgy, hogy kezdenünk kellene, de késett és csináltam tesztet és kettőt az egyik pozitiv lett a másik nem, de elhittem, hogy terhes vagyok.
Szóval most tudom/érzem, hogy sikerülni fog! ÁMEN!
Nefke
nefke

Nefke

Ugy legyen! Teljesüljön minnél hamarabb a vágyad!

Vikkata

Jó hogy jelentkeztél. Gyere közénk gyakrabban.

Gabi, Nyunyi, Nika

Jelenkeztek! Várunk a hirekkel.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Nefke,

Én is azt álmodtam mára virradóan, hogy babát várok... :oops: :oops:
Úgy látszik hasonló gondolatokkal aludtunk el :wink:

Pussz!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Bonya, minden nap követtem mi van Veled és nagyon sajnálom, hogy le kellett állítani a stimut. DE! Most tényleg Te vagy az első! És ha nézhetjük a túlstimu jó oldalát, akkor az van, hogy kevés Merionalra is reagáltál. Tudod, nekem 8 ampullát kellett belőle szúrnom, hogy legyenek tüszőim.
Nagyon vigyázz magadra és biztos vagyok benne, hogy a következő sikeres lesz.

Puszillak!!
vicuska1977

Bonya!
Most az a legfontosabb, hogy Veled minden rendben legyen! A következő stimunál, majd ezt biztos figyelembe veszik, hogy most hogy reagáltál és ez alapján fogják beállíani a gyógyszeradagot!

Zsókuci!
Nagyon babára jár az agyunk! :lol:
Ti mikor fogtok kezdeni?

Bocsi, hogy nem irok mindenkinek, de figyelemmel követem az eseményeket!

Jó lenne ha már beindulna a babaeső, mert már olyan régen (ha jól emlékszem) volt jó hír és most már ideje lenne!
Nefke
nefke

Sziasztok!!
Megjöttünk a nyaralásból (vagy inkább őszelésből). Az időjárástól függetlenül nagyon jól éreztük magunkat, de azért sokszor eszembe jutottatok.

Hazafelé erősen gondolkodtam azon, hogy beugorjunk Székesfehérvárra Jucihoz a kórházba, de a férjem szerint úgy, hogy nem tudunk semmit a babák állapotáról, nem biztos, hogy jó lenne váratlanul megjelenni, így nem mentünk. Ahogy látom, jól tettük... :( Nem telt el nap, hogy ne jutottak volna eszembe. Nagyon-nagyon szorítok továbbra is!

Madrin, sajnálom, hogy nem sikerült :(

Bonya, igazuk van a lányoknak. Most tényleg a Te egészséged fontosabb. Jó, hogy nem kell sokat várni a következő próbálkozásig.

Kriszti, jobbulást!! Hogy csinálod, hogy havonta összeszeded ezt a nyavaját? Vigyázz magadra!!! Most én is nagyon odafigyeltem magamra a pihi alatt. Úszás után gyorsan átöltöztem, Canestennel kentem magam (Benszi, nem csuklottál? :) )

Elan, szuper, hogy a pároddal minden oké. Nagy baj nem lehet :wink:

Baby, örülök, hogy jelentkeztél. Lányok, bevallhatom, én tudtam Babyról, de mivel ismerjük, hogy mennyire babonás :D , csöndbe maradtam.

Pusszantás mindenkinek, megyek pakolni, mosni. Mert most Ti voltatok az elsők, ahogy hazaértünk.

Ja, én holnap megyek BMC-be!! Nem tudom hány órára érek oda, mert előtte fogorvoshoz is megyek. Majd jelentkezem!
süni76

Sziasztok Lányok!!

Elkezdhetem ma a Puregont 100 egységgel és 1 Merionált,hétfőn megyek Uh-ra.Kevés petikém van és azok is nagyok.Úgy hogy Benszi,Nyunyi hétfőn randi :D

Kata
Nem kombinálj,a következő biztosan sikerülni fog!!!!

Krisztike
Jobbulást és remélem megtalálod a képet :D

Süni
Üdv újra itthon,az édes kettes megszépíti a ronda,esős napokat mi :wink:

Jucika drága
Továbbra is nagyon szorítok nektek Kép
gabicsibe

Vikkata
nekem a 6-ból 4 beültimnél volt 0 a hcg-ém,már gondolhatod hogy kivoltam hogy még csak el sem indul soha :oops: :oops: na de aztán elindult :lol: :lol: én is igy vagyok a fiúkkal,már alig várom a 28. heti uhát,akkor már azt az arcocskát látjuk ami megszületik,és én már látom a párom arcát piciben :P :P direkt megnéztem a kisbaba képeit :P :P kopasz volt :P :P

bibar

Gabicsibe
hú már a célegyenesben vagy,nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pikk-pakk itt lesz a leszivás :P :P :P már nagyon várunk a másikba mint törzstagot :oops: :oops: :oops:

bibar

Nyunyika, mik a hírek???

Gabi, nagyon klasz akkor hamarosan leszívás és beülti.

Jerika,Benszi,Vikakat,Neffke,Süni,
és akik nem írtak, de gondolnak rám nagyon drágárk vagytok !
Köszike a biztatást , nem vagyok már elkeseredve, tudom , hogy semi sincs véletlen.
Lassan, de biztosan lesz(nek) gyermek(eink)!!!

Tényleg ennyire veszélyes ez a hiperstimu???
Mennyi fehérjét egyek naponta?
Folyadék ? liter legyen?
Ezt addig kell amíg nem kezdek menstruálni?

Ma jönn haza a kedvesem már alig várom !

Puszka

bonya

Kép

Kép
bonya

Vicus,
skypolhatnánk!
Szeretném látni a pocakod és egy jót tracsolni.

Pusszancska

bonya

Kép

Kép
bonya

Megjöttem!

Bocsika ,hogy csak most írok csak be kellet mennem a boltba ,és most jöttem haza!

Jucikám!!!!!!!!!!!!!!Nagyon nagyon szórítok nektek,remélem mindenrendbe jön és hamarosan karodban tarthatod a két kis cseppet!!!!!!!!!!Imátkozok értetek!!!!!!!!! :(

Aranyos vagy Kicsi Bonyám ,hogy kerestél!!Helyzet a következő,szépen nőnek a kis petikéim,és még hétföig adom a maradék szurit aztán hétfön uh,és szerdán inszem!!!!!!!!!!!!!! :D Csak egy kicit szomórú vagyok hogy nem Szűcs doki csinálja,Hétfön már van W doki!!!Jó fej ö is ,de nagyon megkedveltem Szűcs dokit,olyan aranyos volt végig!!! :roll: Na sebaj!

Nika Drága!Örülök,hogy személyesen is megismertelek,tök jó fejek vagytok a pároddal!!!A fiúk jól kibeszéltek minket!!!!!!!!De nem baj ,mert nem unatkoztak addig sem!!!!!!!!Na és mizúúú,merre vagy!!!!!!!!Remélem jó hírt hozol!!!!!!!!!!!kicsi mama! :wink:

Gabicsibe!!

Örülök,hogy jól haladsz!!Hétfön talizunk, :wink: Jön Benszibaba is!!!de jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Gabicsibe! elindult a finish!GRATULA!:)
Nyunyi neked is örülök! Ez már neked is a finish:)

Nálunk van jó hír! :lol: bár ez nekünk a kezdet,de végtelenül boldogok vagyunk, mert kaptunk egy nagy adag reményt:)

Ma megvolt a biopszia, és sikeres volt! Szóval októberi mensi után inulhat a lombik:)

Apa egy hős volt:) Imádom:)

Nika remélem te is jó hírrel jössz!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem jól írtam!!!!!!!!!!!!!! :lol:Mi az a biopszia?? :oops:

Nika Kedves!!!!!!!!!Merrre vagy???????????????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Törpe!!!!!!!!!!

Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!remélem jól írtam!!!!!!!!!!!!!! :lol:Mi az a biopszia?? :oops:

Nika Kedves!!!!!!!!!Merrre vagy???????????????????????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Bibarci!!!

remélem igy lesz!!!Mi újság,hogy vagytok kedves??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Erika Drága!!!!!!!!!

Lemaradt!!!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!Mikor mész eredmény híredtésre????????????????????,, :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na milyen vonalzót csináltam?????????????? 8) 8) 8) Frankóóóóóóó mi???

Kicsi Nika????????????????????????? :( Merre vagy?????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sünike,nem is üdvözöltelek,most néztem!!!!!!!!Üdv újra ITTHON!!! :wink: Örülök,hogy jól éreztétek magatok a sza. idő ellenére!!!!!!!!!!!!!Holnap mért mész drága? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!
Nyunyi, Bonya és Te drága aki próbált vígasztalni ma a BMC-ben (nem tudom milyen néven vagy?)!
Hátha öntötök belém egy kis reményt?!
Ma délben megkaptam életem legnagyobb döfését. lehet hogy donorpetesejtre lesz szükség, hogy babánk legyen. Le kellett állítani a stimut annyira alacsony volt az emelt adaggal is a hormonom.

Bonya!
Kedden beszélgettünk a BMC-ben, ha emlékszel rám.
Olvastam mi történt veled tegnap, veledérzek.
Szétbőgtem az agyam miután hazaértem, talán holnapra jobb lesz?
Gondoltam már megedződtem, de a kudarcokhoz nem lehet hozzászokni

Seriandi
seriandi

Andi drága!!!

Gabicsibe az a lányzó!!!!Én képben vagyok veled kapcsolatban!!!!!!!!!!!!!Nagyon sajnálom ami veled történt!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Kitartás kedves!!!!Én nagyon szívesen adok neked petesejtet csak sikerüljön végre babásodnom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gondoltam már régebben is erre,csak a 2 gyerköc után!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Kicsi Nikám,remélem azért nem írsz mert valahol ünnepeltek ,hogy szülök lesztek!!!!!!!!!!!!!!!!!Jelentkezz!!!! :( :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nefke, Bibar, ha így írjátok, hogy tényleg nem számít a későbbi lombiknál, hogy nincs HCG korábban, akkor Nektek elhiszem!!! :wink: :D Köszi!! :wink:
torolve_20130114141731

Szijja Kicsi Vikkata!!! :wink: Hogy van a kis lelked? :roll:

Lányok elköszönök mára!!Remélem Nika addigra jelentkezel!!!!!!!!!Szép álmokat mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! Kép JÓCCAKKÁÁTTT

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Seriandi,
nagyon sajnálom, de ne add fel!
Bőgd csak nyugodtan ki magad, mindenki ezt teszi, de utána tessék mély levegőt venni és a célt látni magad előtt.
Mindent meg kell tenni érte.

Persze, hogy az ember elsősorban saját babócát szeretne, de annak is örülni kell ha legalább a méhed egészséges a babóca kihordásához.

Légy nagyon erős, kitartás hidd el meglesz a gyümölcse!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi,
a Sz.ügynök mondta, hogy az inszemet már a W.doki csinálja?
Nem lehet nála maradni?
Szerintem ha megkérdezed, biztos maradhatnál nála.

Hamarosan kismamika leszel.

Pusszantalak!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Nyunyi, nagyon klassz a vonalzód :)

Seriandi, nagyon sajnálom a rossz híreket...:( De gyere ide többször, nagyon jó kis terápiás csoport van itt!

Törpe, örülök a híreknek, október itt van a kertek alatt! A biopszia után a hereszövetből milyen mennyiségű spermiumot lehet kinyerni?

Gabicsibe, hajrá! :)

Süni, klassz, hogy megint itt vagy (gondolom, te annyira nem örülsz neki, hogy haza kellett jönni :); és mit csinálsz holnap a BMC-ben?
elan

Szia Seriandi! Mesélj magadról! Ha publikus. Mi még nem ismerjük egymást. Mióta próbálkoztok? Reméljük nincs még akkora baj! Ha pedig más lehetőség nincs, hát el kell gondolkodni rajta. Nálunk fordított volt a helyzet. Férjemnek van azoospermája, így Szűcs doki is azt ajánlotta, hogy gondolkodjunk el a donorspermán, aztán a biopszia eredményes volt nálunk is. Fel a fejjel!!

Nyunyi, a biopszia: ha a fiúk ejakulátumában nincs spermium, akkor alkalmazzák. Felvágják a golyójukat és műtéti úton próbálnak onnan szerezni. Van, akinek csak a vezetéke van elzáródva és azért nem jutnak ki, másnak genetikai vagy egyéb rendellenességek miatt nem termelődik (sérülés, mumpsz, ülőmunka, stressz stb.)
Én azért megyek holnap, mert Sz dokival megbeszéltük, ha a ciklus 20. napja körül leszek, visszamegyek és valszeg kezdjük a következő stimut. Holnap már okosabb leszek.

Megyek, átnézek a babásokhoz!

Jóéjt mindenkinek!

Ja, még délután meg akartam kérdezni, hogy mi volt a helyzet fodrászkodás terén az elmúlt napokban, ugyanis felkentem a hajfestéket a hajamra. :D Végül bátor voltam és rajta is hagytam... Enyém jóóóóó lett!! :D
süni76

Süni, akkor lehet, hogy megtört az átok, és én is elmegyek fodrászhoz :D Igaz, én nem festetni akarom :)

Ez a biopszia nem hangzik jól, én úgy képzeltem, hogy nem kell teljesen felvágni, csak lecsippentenek egy darab szövetet, és gyorsan vége, és gyógyul is villámsebesen... nagyon felvágják? :(
elan

Nyunyi! Köszi!:)
Szupi a vonalzó:)

Elan
Biopsziát süni már leírta jól!:)
Nem vágnak nagyot!
A mi dokibácsink nagyon ügyi volt, mert apa majdnem teljesen panszmentes, és hallottam már olyat is aki több hétig nem volt jól utána:(
A mennyiség változó...van,hogy nem is találnak:( de ha már találnak az már jó:)

Nyunyi angyal vagy!
Mi is gondolkodtunk a petesejt adományozáson, de mi is még az elején vagyunk nagyon, egyelőre nekünk is kell!
Szerencsére ma már sokan adományoznak petesejtet!

Na és persze a spermadonor lehetősége is megnyugtató sok embernek!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe, és mikor fogjátok tudni, hogy mennyi spermium lett? Vagy már tudjátok?
elan

Majd köv konzultáción szerintem!
Akkor is csak annyit, hogy mennyi van lefagyasztva, mert még majd felengedékor kiderül, hogy mennyi éled fel....
Szóval még van min izgulni!
De a nullánál lényegesen több:)
Tudod:) 1 is elég egy babához:)

Olvastam,hogy ti csupa jók vagytok!
Gratula a jó eredményhez!
Most akkor hajrázhattok!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Lányok én már kész beteg voltam hogy nem tok belépni amikor végre beléptem nem volt meg a fórum!!!!! :shock: De végre sikerült és írok ,meg olvasok !!!!!!!!!!!!! :lol:

Kicsi Bonyám!!!!

Nem akarom W dokit megbántani!!!Jól esett hogy tegnap kerestél és küldtél emailt!!!!!!!!!!!! :wink: Imádlak!!!Remélem hamarosan végre kicsi mai leszek!!! :roll: És igen Sz ügynök mondta!!! :lol: Ez jó!! :lol:

Sünike a párod egy hős!!!!!! :)

Kicsi Törpe Drága!!!!Mért ne adjunk ha lehetőség van rá!!!!Tudjuk milyen az ha küzdeni kell azért hogy babánk legyen!!!!!!! :roll: :wink:

Köszönöm a vonalzós dicséreteket!!!!!!!!!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Végre!!!!Nyunyi nem a te trójai falovad csinálta ezt a kalamajkát :DAmúgy jó az új vonalzód :D

Andi
Isteni hozott a terápiás csoportban (ahogy Elan nevezte) :D !
Én voltam ki vígasztalgatott és remélem jobban vagy már egy kicsit a körülményekhez képest!Esti vidító megvolt? :wink:
Meglásd gyorsan eltelik ez a 2 hét és hátha a következő sikerülni fog!!!

Törpi
Hurrá!!!!Október mindjárt itt van!!!!

Lányok!
Elfelejtettem megkérdezni a Gynazolt mikor kell felraknom és páromnak az antibiotikumot mikor kell elkezdenie?
gabicsibe

Sziasztok!

Nyunyi Drága Olyan Kedves vagy, de sajnos nem az ünneplés miatt nem jelentkeztem!

Ez sajnos most nem sikerült!:((((
Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Novemberben kezdhetünk újra, vagy ha akarjuk a fagyist akkor már jövő hónapban.
De mi az újabb stimut választjuk.
És az sikerülni fog!!!!!

Törpe!

Nagyon örülök a jó eredménynek!!!! :D :D

Gabi,Nyunyi!

Örülök, hogy végre személyesen is találkozhattunk!
nika28

Gabicsibe,nem hiszem hogy a trójai okozta mert akkor nem lenne meg a vonalzóm!!!!!!! :wink: Ugyi milyen kis tuti!!!!!!!!! 8)

Kicsi Nika!!!!

Nagyon nagyon sajnálom!!!!!!!!!!! :cry: Hajrá a következőhőz!!!!! :wink: Az már tuti siker!!!!!!! :wink: Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nika!

Sajnálom nagyon, hogy nem sikerült!!!! :cry: Mi ismerhetjük egymást? :roll: Írok privit! :wink:

Nem tudtam belépni egész eddig!!!! Lányok, de most komolyan, már 16 hete nincs új felső lakó a táblában, előtte meg szinte folyamatos volt az utánpótlás.. Mi van a levegőben??? :evil:
torolve_20130114141731

Gabicsibe!

Ha majd mész vissza uh-ra megfogja mondani az orvos, hogy mikor kell felnyomnod a krémet, és mikor kell a párodnak kezdeni a gyógyit.
Egy napon kell mind a kettőt. :)
nika28

NIka
Köszike!

Kata
Tegnap én is elgondolkodtam ezen!Mostanában tényleg rosszul alakulnak a dolgok!lehet a csillag állások ilyen rosszak vagy csak ez a hideg front kavar be ennyire?
gabicsibe

Lányok!

Ezen én is elgondolkodtam!!!!!!Mért nem történik senkivel mostanság csoda?????????? :( Nem értem én sem!!!

Mandácsak még nyíthatja baba esőt,aztán még Erika is!!!!!!!!!!Remélem mostmár elkezdödik valami!!!!!!!!!!!!!Drukkolok mindenkinek ezerrel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Én egyépként ugy érzem nekem nem fog ez most sikerülni,valami azt súgja!!!!! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike Drága!

Beírnád a táblába majd,hogy a következő stimum november?

Köszönöm! :oops:
nika28

Nika Drága!!!

Ne légy ilyen szomórú!!!!!! :cry: Tudom könnyű mondani,de hidd el a következő biztos sikerül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: :!: Melleted állunk mind!!!!!!!!! :wink: Karácsonykor már a pocakodban lesznek a babáid hidd el!!!!!!!!!!Ez lesz a legszebb karácsonyod!!!!!!!!!!érzem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
magaddal kapcsolatban is érezhetnél mást!nem gondolod?????Nem szabad így hozzá állni tessék pozitívan!!!!!Igenis sikerülni fog,mert lesz ám Kép
gabicsibe

Nyunyi!

Én is azt mondtam apának, hogy az lesz a karácsonyi ajándék......
erre azt mondta, hogy azt nem tudjuk betenni a fa alá.
Mondtam, hogy ez a legkisebb gond.....majd befekszem :D
nika28

Gabicsibe!!!

Ajjaj!!!!Értettem!!!!!!!!!!Targoncával biztos menni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nika Kedves!!!!

na ugye!!!!!!!!!Befekszel a fa alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nem tart semmiből!!!!!!!!!!! :wink: Hajráááá!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: