A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Hát ez a nap csúcspontja! :D :D :D

(Melnda meg elaludt az etetőszékben evés közben. Bánom, hogy nem fényképeztem le).

Kép

Kép

Kép
memme

Gabi, csodállak, szuper nő vagy!

Veronikusz, Szofi hihetetlen, olyan jó nézni a 2. képet! Ez az életöröm... :D

Memme, nincs két egyforma terhesség és szülés, ill. baba. Én is mindig az elsőhöz hasonlítottam, de teljesen más volt. Hugi talán kisebb lesz picivel, s könnyű lesz a szülés is!

Borsa, Gyuzso, olyan jó, h sűrün összejártok!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi,
remélem mihamarabb minden a helyére kerül! persze jó hír, hogy nem genetikai és nem ismétlődhet, de fáj ez így is-úgy is.. Sokat gondolunk Rátok, mennek a +++++++++ energiák, nap mint nap!!

Veronikusz,
Szofiról akkor sem hisszük el hogy angyalka, annyi virgoncság van a szemében és a mosolyában!!!! :lol: :lol:
Így jól kezdődik a napunk is, egy hatalmas mosollyal!!!!!!!!!!
Mi van a pótnagyikkal..?

Valentina,
halihó! :lol:

Memme,
aztaa, de nagyra nőtt odabent Melinda! Hátha Tesó picit visszacsíp, csak hogy Anyának könnyebb legyen egy kicsit!

Steffi,
tényleg tök jók a fotók, ne hagyd Magad!! :lol:

Mi kezdünk visszaállni alvásilag napközben és bár éjszaka 2 óránként tuti fent vagyok, de nem sír, csak a puki meg az üres pocak zavarja az álmát :lol: Meg az az 1 db szúnyog, amelyik hozzánk jár vacsizni minden éjjel, de el fogom kapni a grabancát!!!

Ti tapasztaltátok, hogy utazás/sok vendég megbillenti a napi rutinját a lurkóknak?

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso, tényleg jó a hajad, a fotók szupik. (Én férjem sem igen szereti magát a babaneten nézegetni. Nem értem, mi baja ezzel... :wink: ). Szóval Benőkét kezdettől kibillenti az egyensúlyából minden(ki). Főleg a "vendégektől" készül ki. Érdekes, mert ha barátok jönnek, akik valamiért nem azzal az érthetetlen lelkesedéssel, és kiskutyáknak járó babusgatással közelednek felé, akkor minden ok. De a nagyszülőktől stb kész van. Olyankor napok kérdése, mire megnyugszik. Eleinte azt hittem, én vagyok rugalmatlan, és ezért a gyerekem is nehezen szokik meg új helyzeteket. Most már tudom, hogy mások hozzáállásán múlik... :roll: Pl az 5órás pécsi úttól, amikor mentünk együtt várakozva nyaralni, kutyabaja sem volt.
vbea

Borsa!
Örülök,hogy segíthetek a támogatásommal! Én is egyébként annyira ki voltam a nem alvós időszak alatt, hogy már hozzám se lehetett szólni, mindenre ugortam sajnos. De tényleg idő és elsősorban türelem kérdése az egész.

Gyuzso!
Gyönyörű család vagytok! :lol: Rajtad annyira látszik a kiegyensúlyozottság, csupa mosoly vagy állandóan, tök jó! Szerintem tiszta apja ez a gyerköc egyenlőre, de hát még fog változni! Nálunk is kb 2 hónapos koráig kiköpött apja volt aztán 4 hónaposan már mindenki mondta (még anyósék is),hogy a kiskori képeim simán az övé közé keverhetném, mert annyira hasonlított, de tényleg döbbenet votl a hasonlóság. Most már inkább ilyen is olyan is.

Gabo!
Örülök,hogy a suliba menés miatt nincs fenakadás, az első nap, hónap, év annyira meghatározza a többi évet, hogy szeret-e járni, tanulni stb. ja és kösz a fotós technikámat érintő dicséretet este jól elmondtam a férjemnek mit írtál. Ő meg vigyorgott, hogy jól van akkor most már jól fogok aludni :lol:

Valentina!
Halihó! Végre itt, gyere sűrűbben!

Gabi!
Hát ez tényleg a kisebb baj, kiváncsi lesz dr hájsz mit mond. én nem is hittem volna, hogyha rövid a köldökzsinor abból ilyen baj lehet. bár gondolom nem kapott elég tápanyatot vagy valami ilyesmire gondolok... megy a sok pozitiv energia!

memme!
kösz neked is a dicséretet! majd ezt is jól elmondom a páromnak
:lol:

veronikusz!
:lol: :lol: :lol: hát tök jók a képek! és az vonalzós és oldalsó képek is jók!

gyuzso!
hát martin a mai napig szétakad, ha valaki jön látogatóba! vasárnap voltak anyósék és míg érkeztek aludt aztán már egész nap nem, csak este kidőlt. nem szeretem az ilyet olyan rossz akkor. próbálom úgy alakítani, hogy akkor jöjjenek mikor nem alszik, dehát megkaptam, hogy ide csak bejelentkezéssel lehet jönni és ugyan már majd alszik... :twisted: :twisted: ilyenkor kiakadok, mert banyek én túráztatom magam utána legalább 2 napig, hogy vissza álljon a rend az illető vendég marha könnyen van! de érdekes, hogy a várva várt nyaralással nekünk sem volt gond, simán tartotta a napirendjét, pedig volt látnivaló meg újdonság ezerrel.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

van valakinek valami ötlete, hogy repülés elleni hányingerre van-e valami homeos bogyesz? egy barátnőm utazik és gyógyit ugye nem szedhet.

jut eszembe :lol: : györgyi?????

barbi? zsófi? Heni? votl tegnap tali végül?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

Cocculine a neve.
Rita
nováky_rita

Szia Steffi!
Tudom, hogy nem engem szólítottál, de éppen itt vagyok. :D A COCCULINE homeopátiás szopogató tablettát, repülés előtt és közben is használhatja a barátnőd. Ha kimondottan a fel-le mozgás zavarja , akkor a BORAX CH9 készítményből utazás előtt 5 golyó ajánlott.
Üdvözlet
Vendég

Szia Rita! :D
Vendég

Sziasztok!

Szia Erika, olyan jó hogy te is itt vagy! :D Millió puszi neked!

Steffi!
Tényleg jól esnek a szavaid, ma éjjel az első 5 óránk megint simán ment hamar elaludt mint rég, de utána óránként nyügizett. Vagy a pukik vagy valami fog lehet a dologban mert szegény olyan szinten rág mindent, tömi az alvó pelust a szájába... De most alszik már majdnem 1 órája :D

Veronikusz!
Szofit meg kell zabálni már bocsi a kifejezésért :D

Gabi!
Nagyon sajnálom ami veled történt, és rengeteg erőt kívánok a továbblépéshez, már ha lehet ilyet mondani. De Enci ott van hogy erőt adjon.

Memme!
Én igyekszem szigorú lenni :D
Az estékkel eddig nem volt gond valami a közérzetével lehet mert sirdogálva ébred, de ez bizti nem tart sokáig.
Kis pocaklakó meg majd megedzi a nővérkét :D

Valentina!
Gratula a mászáshoz, azt hiszem kezdhetsz edzeni! Így talán utoléred a manót :D

Gyuzsó!
Jó hogy az alvás rendeződi, és én mint már az elejétől mondom apja fia :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és Vali!
Gyuzsóval viszonylag közel lakunk igy heti egyszer tudunk találkozni, ami nagyon jó nagyon élvezzük!

Orsi

borsa

drága Rita és Erika!
nagyon köszi nektek!!!!! Bíró Zsuzsi be van regisztrálva? na mindegy sok puszi neki!!!

borsa!
örömmel. cuki a kép a vonalzón a sapis manóról! annyira cukák ezek a sapik valaki mondta, hogy meg is lehetett venni én nem tudtam róla sajna

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso!
sajnos pótnagyszülők nincsenek. Nem gondolták végig (Betti és Zoli) , hogy ha unokázni szeretnének akkor arra időt is kell szánni és nem este 10-kor vagy a DU-i alvásidőben. Látszik hogy soha nem volt gyerekük és csak magukkal foglalkoztak eddig. Aranyosak, meg minden, de ezt nem gondolták igazán át. :oops: :oops: :oops: Nagyon szomorú vagyok. :oops:

Ma úgyis olyan depis vagyok. Férejem úgy esett be tegnap este 8.30-kor, hogy már fürdettem (nem bírtam tovább húzni, pedig azt mondta itt lesz 7.45-kor), és hajnali 1 előtt már el is ment. :oops: Hétvégén mind a két nap a Hungexpon lesz. Szóval esély sincs rá hogy lássuk. :oops: és még ez a mocsadék idő is!!! brrrrrr :oops: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi!
Képzeld Emmus 2 órája alszik :D Rég nem volt ilyen nagyon boldog vagyok :D

Igen meg lehet venni a sapikat azt hiszem 600 Ft volt a tesóm vett a srácoknak mi azt örökaltük meg igaz az ké de mi nagyon szerettük :D

Hogy van Martin? Remélem se láz se más nincs már csak a jókedv! :D Puszi neki!

Veronikusz!
Szegénykém kitartást küldünk egy kis energiát nektek :D:D:D Remélem odaért!

Orsi

borsa

Veronikusz!

Együttérzek veled... Párod nagyon sokat dolgozik. Gondolom a lányok is hiányolják azért Apucit.
Sajnálom,hogy a pót-nagyik nem jöttek össze... bár ha tényleg nincs gyerekük, nem is tudhatják,hogy mivel jár...Bár ez nem vigasz neked,mert segítségre lett volna szükséged.Hátha később összejön...

Ja,lányok! Köszönöm a + energiákat!jól esik..
Vendég

Borsa!
de édes vagy :D még a Nap is kisütött :lol: :lol: :lol: de jó!!!

Kifáradt Emmus hogy ilyen jól alszik?? :D

Steffi!
hogy van a nagyfiú?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
neked is köszi és én is sokat gondolok rád, de csak pozitívan ++++++++++++++ azért tényleg megnyugtató (ha lehet ilyet mondani ebben a helyzetben) hogy nem genetikai volt a baj. Még egyszer ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és még szokszor ++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!

Szerintem az esti tortúra miatt alszik. Bár az is igaz hogy most délelőtt a szokásos fél órája is kimaradt annyira játszott lehet hogy ennek köszönhető.

Pót nagyis ügyben pedig teljesen megértelek én mút évben vesztettem el apukámat előtte évben pedig anyukámat. A férjem anyja pedig hát inkább nem mondok semmit. Így tökéletesen tudom mennyire hiányoznak a nagyszülők :(

Nekem a legjobb barátnőm anyucija segít sokat lelkileg.

Orsi

borsa

veronikusz!
jajj te szegény fejed! és mi lesz így hármaskával :oops:

borsa!
hurráááá! jobban van a kis szaros! jön, megy ügyintéz, pakol, rosszalkodik. tök jó, kedden nagyon rossz volt látni, hogy bágyadt csak ült és nézett a nagy szemeivel vagy az ölemben aludt :cry: :cry: senkinek nem kívánom az érzést, bár tudom, hogy lesz még ilyen sajnos :cry:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Annyira szeretnék képet fel tenni, de a testvéremnél van a gép és nem tom mikor kapom vissza :?

Elkezdtem visszaolvassni amiket írtatok és azaz igazság, hogy nem tudok mit mondani,így inkább csak együtt érzek veletek. :oops:

Megprobálok többet jönni,de nem igérem.
Ha tudok akkor este írok nektek.
V

valentina

Sziasztok!

Nem, nem volt végül tegnap találka, sajnos, vagy legalábbis én nem tudok róla.

Viszont, Györgyi tegnapelőtt este óta nem jelentkezett... Merre jársz?

Steffi! Örülök, hogy jobban van Martin. Tényleg nagyon rossz nézni, amikor betegek, én már tapasztaltam, nekem is csak ült és nézett, hozzám bújt és aludt... De most szerencsére minden rendben!

Borsa! De jó, hogy rendesen alszik Emma!

Veronikusz! Isteniek a képek! És kitartást, én nagyon csodállak, én már akkor is kiakadok, ha a párom 7 után ér haza...

Gyuzso! Ti is nagyon szépek vagytok. Szerintem mindkettőtökre hasonlít! :wink: Léna jól bírja a vendégeket, utazást, legalábbis eddig. Mi elég hamar elkezdtünk mászkálni, nem hiszem, hogy ezen múlik persze. Barátnőm pici babájával max fél órát lehet sétálni, utána már kiborul. Szóval szerintem ez is,mint minden, gyerekfüggő.

na, felébredt a csajszim, úgyhogy megyek...

Ja, és köszönjük az utólagos köszöntéseket is!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!

Nem, nem volt végül tegnap találka, sajnos, vagy legalábbis én nem tudok róla.

Viszont, Györgyi tegnapelőtt este óta nem jelentkezett... Merre jársz?

Steffi! Örülök, hogy jobban van Martin. Tényleg nagyon rossz nézni, amikor betegek, én már tapasztaltam, nekem is csak ült és nézett, hozzám bújt és aludt... De most szerencsére minden rendben!

Borsa! De jó, hogy rendesen alszik Emma!

Veronikusz! Isteniek a képek! És kitartást, én nagyon csodállak, én már akkor is kiakadok, ha a párom 7 után ér haza...

Gyuzso! Ti is nagyon szépek vagytok. Szerintem mindkettőtökre hasonlít! :wink: Léna jól bírja a vendégeket, utazást, legalábbis eddig. Mi elég hamar elkezdtünk mászkálni, nem hiszem, hogy ezen múlik persze. Barátnőm pici babájával max fél órát lehet sétálni, utána már kiborul. Szóval szerintem ez is,mint minden, gyerekfüggő.

na, felébredt a csajszim, úgyhogy megyek...

Ja, és köszönjük az utólagos köszöntéseket is!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

kedves Rita és Erika!
ez csak így, kapásból megy? gondolkodás nélkül? nem semmi.

Kép
Kép
Kép
manóka28

bocs a duplázásért...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ó Veronikusz.. :( Ilyenkor értékelem azért párom szüleinek az igyekezetét. Mert ugyan nem sűrűn találkozunk velük, de olyankor igyekeznek tehermentesíteni. Anyukám sajnos szintén másik városban él és dolgozik, meg elég beteges és más gondok is vannak.
SZóval így baromi nehéz nektek családi életet élni.
Nekünk se könnyű, kész vagyok, amikor fél nyolckor még azt hallom a telefonban Apjától, hogy "MÁR indulok Miskolcról", de néha vannak lazább időszakok.

Steffi éljen hogy jobban van a kis rosszalkodó. :)

Gyuzsó, hát nem t'om, szerintem Eszter is nagy lesz. Apai ágról jön ez a nagy születési súly, a párom és az öccse is 4 kilón felül volt, az apjuk 5-tel jött világra. A szülés után még a szülőszobán Vidadoktor ugratott, hogy mostmár, hogy tudom, hogy apai áron mire lehet számítani, he legközelebb kezdek valakivel, legelőszö kérdezzem meg, hogy mennyivel született... :D :oops: :roll: (A választ lenyeltem. :) )
Most le fogom tiltani, hogy nem ér közvetlenül szülés után nevettetni.

Erika, nagyon tetszik ez a művésznév!

No, lekoptam.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok Lányok,

Gyuzso: csudajó Rátok nézni, nagyon szépek vagytok!
Gabi: én sem tudok mást írni, mint a többiek - hogy hál'Istennek nem genetika és ilyen szürnyűség csak nem simétlődik meg kétszer. Tudod, mennyit gondolok Rád? Én is ++++++++++++++++++++++ enerdzsit küldök! Sokat!
Tényleg Györgyi hol van? :shock: Még úgy volt, hogy ő szól rám tegnap ha lett volna tali. De erre felé sem járt.....
Memme: igen, nagyon remélem, hoyg az új házban karácsonyozunk. Bár most nagyon vészesen fogy a pénz - amire persze számítottunk is, csak arra nem, hogy amit külcsönadtunk azt nem kapjuk vissza :twisted: :twisted: :twisted: ...... és nagyon nagyon kéne. Hétfőn derül ki, megjön-e az esze az illetőnek. Ajánlom neki!
Veronikusz: valami fantasztikusan édes ez a kép Szofiról! Tudod ki jutott eszembe róla? A nicsak ki beszél még 3 ban (? ) a kislány, amikor a szülei felkapják és mint egy kisangyalt egy aranyos zenére hintáztatják, hogy felvidítsa az öccsét. Sajnálom, hoyg nem jött össze a pótnagyi - bizony hosszú ronda tél elé nézünk..... És olyan rossz egyedül.......

Képzeljétek, ma volt nálunk először a babyszitter. Az első jó félórában én is itt voltam, aztán itt is hagytam őket 2 órára. És Benus TÖK JÓL elvolt, játszottak, semmi gond nem volt vele. Úgy örülök. Most hetente 1-2 szer jön 3-4 órára, aztán ha beindul a cégnél a munka ( remélem novemberig legkésőbb ) akkor jön heti 4 napra délelőtt, én meg megyek dolgozni.......

És tegnap megjött a szülinapi ajándéka is ..... majd lefotózom.
addig is egy másik kép:

Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

SZiasztok!

Fotók természetesen isteniek!

ZsófiHeni

De voltam. Láttam, hogy lefújva, Még írtam is, hogy nem volt találka. :( Na majd legközelebb! :)

Gabi

LAgalább mostmár tudjátok, hogy miért. Mármint a közvetlen okot. Így talán könnyebb lesz feldolgozni...

Memme

Ez nagyon jó. Mármint az etetőszékben alvás. Hogy tud ilyen helyeken elaludni? Jázmint el sem tudom képzelni!! :lol:

Gyuzso
Igen tapasztaltam hasonlókat. Jázmint a sok vendég sosem borította ki, szereti az embereket. Viszont ha a napi rutin felborul azt nem nagyon bírta. Azt észrevettem. De egyébként még három hónaposan nem annyira inkább kicsit később. Úgy a 4. hónap végétől, mert akkor már nagyon pontos volt a napirend. De igyekeztem úgy alakítani a teendőket. Most meg már nem vészes, mert már rendszeresen kihagyja a délelőtti alvást is, így csak az egyszeri délutáni másfél órájára kell figyelnem, hogy az meglegyen fél 1 és 3 között. Így könnyű. :D De van olyan ismerősöm, ahol nagyon megborult a gyerkőc a sok embertől. (most látom, hogy Benőke is. :) De majd meglátod hogy ő milyen típus. kitapasztalod.

Steffi

Mindig teljesen kiakadok azon amiket írsz!!! Elképesztő. MAjd alszik..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Hát repüléshányingerre nem tudok semmit. JA most látom, hogy megkaptad a választ. :) Ja és fél év múlva okosabb leszek, mert jövő vasárnaptól elkezdem a homeos sulit. :) :roll:
JA és tali nem volt. Sz...r idő..

Heni
Hol találtad a babysittert? Ajánlották?

Kép
gyorgyi33

borsa!
végül mennyit aludt Emmus? sajnálom, hogy a szüleid nem érhették meg ezt a csodát! és kár, hogy neked is anyós... ebben is max. megértelek!

zsófi!
emlékszem, hogy mikor léna beteg volt te is írtad, hogy csak ül a kis örökmozgó! hát szar egy érzés na. de vége ma egész nap csak rosszalkodott :lol: :lol:

heni!
jó a kép! vagány a kis csávó :lol: örülök, hogy kicsit tehermentesítva vagy!

györgyi!
basszus hirtelen azt hittem rám vagy kiakadva jól megijedtem, de aztán leesett. hát igen sajnos egy két rokon ilyen kis 'kedves' nem értik meg, hogy egyik gyerek alszik 1x egy jó nagyot az enyém meg 2x és ha megborul annyi az egész napnak... hiába magyarázgatom, jobban tudják. hát igen végülis én 'csak' az anyja vagyok, egész napom velem töltöm, ő meg ugye felnevelt ennyi és ennyi gyereket... na lelövöm magam.

jócakát!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ancsa???? Tünde? Merci?
Vendég

Sziasztok, a Zachár Erikáról vettem példát és tettem fel egy fényképet :lol:
A dorka77 Bencéjét puszilgatom rajta.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Rita, én is merem ezt a képet az iwiwről. :lol: Tényleg elment ( huh kiírhatom ) R.Á.? :cry:
Györgyi: nemajánlották. Adtam fel egy hírdetést a neten és úgy néz ki előre bejött.

Heni

Kép

Kép
cancan

bocsi az elütésekért :oops: :oops: :oops: kicsit fáradt vagyok......

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan,
a Rákóczi Ágit kérdezed?
nováky_rita

rita!
tök jó a kép! dorka bencéje? nagyon megható kép!!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Előbb-utóbb meglesz a honlapunk a Rákóczi Ágival és akkor fent lesz ez a kép is. Csak valakit keresni kell, aki megcsinálja nekünk a tervezést.
nagyon szeretem a Dorka Bencéjét is, Kristófját is, csak már valószínű meg sem ismerem őket.
Rita
nováky_rita

Igen Rita, Rákóczi Ágit kérdezem....... Milyen honlapotok? Valami közösbe fogtatok? Vagy ne kérdezősködjek?????? :oops: :oops: :oops:

Úgy látom, más se nagyon tudott délelőtt jönni, - nálam eltűntek a témák. Most meg megyek az Árkádba - ha megérkezik anyós.

Heni

Kép

Kép
cancan

sziasztok

eddig nem tudtam feljönni, mi van a babanettel? :evil:

Rita! ez a honlap engem is édekel!!!

Cancan! elfelejtettem este megdicsérni Benedeket!!! olyan aranyos és milyen nagy már ő is!! :D repül az időőőőőő

Tegnap elindítottuk a fűtést, de nem volt egyszerű. Ma jön a szerelő, mert vagy megy a radiátor, és akkor nincs melegvíz, vagy van víz, de akkor fűtés nincs :evil: :evil: gázkazánról megy minden.
Úgy látszik hozzá kell szoknunk,hogy minden fűtési szezon előtt valami nem stimmel. És kb. 50-60e Ft amig kicserélnek ezt meg azt.
nagyon unom már....Éljen a távfűtés?????
Vendég

Hahó!

Finiselők, mi a helyzet, jelentkezzetek!!! :-)

Rita, Erika, nagyon jó, hogy vagytok! Köszi!

Képzeljétek! Este 9 után hallottunk egy óriási robajt, még a föld is beleremegett a házban. Hívtam szüleimet, akik nem messze laknak, h földrengés volt-e, jöttem a netre, hátha van info. Semmi. Mentünk ki, s láttuk, hogy valaki nagyonállat kidöntötte a félig kész kerítésünk két oszlopát! Vasbeton betéttel, mindennel együtt! Nem is értem, hogy lehetnek ilyenek az emberek? Miért jó ez?

Kép

Kép

Ilyenek vagyunk téliesen. :-) Ezt a szerkót most vettem a bőrzén kemény 1000,- Ft-ért, még jó, hogy egyből ment a mosógépbe, mert most hasznos...

Kép

Szebb napot nektek!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Veronikusz!

most láttam m1-en az Ablak műsorban:
www.otthonsegitunk.hu
ez egy alapitvány, ahonnan ingyen mennek ki házhoz, segíteni
"nagyik" :D :D
Hátha... nézd meg a honlapot

Vali! a kerítésetek szörnyű... ilyen embereket. nem igaz
a ruhából nem látszik semmi. lehet h nagy volt a kép?
Vendég

Vali/ amúgy milyen börzén vetted?nekem is be kellene szerezni kabátot meg gatyókat. stb...
Vendég

Sziasztok!

Steffi!
Képzeld 2 és fél óra lett a vége sajnos ma nincs egyben ennyi de lopott 45 perceink vannak Emmus jókedvű úgyhogy ha neki így jó akkor nekem is :D
Örülök hogy Martin pakolászik már :D Puszi neki :D

A képek szenzációsak!

Cancan!
Örülök hogy bevált a babysitter én is csináltam egy évig és úgy szerettem őket mint a sajátomat alig vártam hogy velük lehessek :D

Rita!
Aranyos a kép :D
Ja és azt hiszem majdnem minden nap a házatok előtt mentünk el nyáron.

Veronikusz!
Én is láttam a műsört és nagyon szimpatikusak voltak :D

Mindenkinek szép napot kívánok!

Orsi

borsa

Gabi, csak ekkora a kép. Igazából nem a rucit fényképeztem, de már ezen is látszik, h milyen klassz. A Babymarkt-on az elmúlt hétvégén. 3 komplett overalt vettem, darabját 1000,- Ft-ért. Annyira örülök nekik, mert nagyon jó állapotban vannak.

Ajánlom az október 28-i Kismama börzét. Mi oda szoktunk kijárni, csak most így alakult szerencsére.

Kép
Kép
Kép
v30

Gabi!

Mi is voltunk a börzén és tényleg nagyon jó cuccok vannak nagyon olcsón :D
Bocsi hogy beleszóltam!

Orsi

borsa

Vali!

Ti szegények ez a kerítésdolog nagyon durva!
A legjobb barátnőméknek meg ellopták az új Suzuki-ját az utcában ezen kívül egy éjszaka alatt még 4-et vittek el...

Orsi

borsa

Sziasztok!
Mi is voltunk a börzén és bevásároltunk sok mindent, nagyon jó áron!!

Egyébként holnap is lesz egy babaruha börze békásmegyeren a közösségi házban reggel 8-tól 13-ig.
Ez csak egy kicsi börze de én mindíg tudok venni Dorcsinak egy-két jó cuccost.

És ezt a cipőt is nemrég vettük neki (nem a börzén)

Kép

Kép
tikó

Cserélném a vonalzót, csak kicsit lassan ér ide az e-mail a kóddal. :?
Már nem győzöm várni! :evil:
Majd holnap! :(
Jó éjszakát! :D
tikó

Honlap: megvettem a szülésznő.hu domain nevet és még midig "vajúdunk", hogy ki csinálja meg nekünk a dizájnt stb.stb. És az ágival osztoznánk a honlapon.
Rengeteg régi írásom van, mondanivalóm is sokszor és bőven, a családinetnél szakértői válaszaim, úgyhogy meg tudnám tölteni a honlapot. Azonkívül akit a világra segítettem és nem felejtett el fénykjépet küldeni, azokat is végigkérdeztem már,hogy megengedik-e, hogy a honlapom "trófeái" között szerepeljenek, és a babák is akkor rajta lesznek. Kár, hogy a régiek közül a fényképek gazdáit már nem tudom elérni, úgyhogy ők nem lesznek fent.
Hát /kókusz/dióhéjban ennyit.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok!!

Vali! Mostmár látom a ruhás képet is, tegnap valamiért nem töltötte be a gépem, csak a kerítést, azért írtam,hogy nem látom...
Tényleg nagyon jó a ruci, és 1 ezrest simán megért!!
Én hülye, nálunk csüt-ön volt itt ruhavásár, de lemaradtam róla, mert ugye az iparosok itt kopácsolnak a tetőn és nem lehetett őket itt hagyni :evil: havonta 1er itt is van vásár..most várhatok októberig :evil:

Rita! ez a honlap nagyon jó dolog lesz :D :D
biztos sok hasznos info lesz rajta!!!hajrá!
Vendég

Mi tegnap jöttünk haza a kórházból. Bocs az eltűnésért. Kép [/img]

Kép

Kép
zill

Húúúú Rita, ez a honlap nagyon klassz ötlet. Biztso szuper lesz! sok sikert hozzá!

Zill drága, nagyon szép ez a kis apróság! Bocsi, de én le vagyok maradva, hogy hívják???? :oops:
Szüléstörténetet kérünk!!!!!!

Voltunk a hajógyárin a libero napon. Jókat ugrálóváraztak a lurkók, Benus is nagyon élvezte, meg bevásároltunk akciós liberóból.

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: