Itthon vagyok, hazaugrottam pár ruháért, mert már nem kell hálóingben flangálni.
Lilkó teljesen gép nélkül 100%-ot szaturál, iszonyú mozgékony és folyton szorongat valamit, hol az ujjamat, hol a csöveit. Reggel annyira nyújtozott, hogy mikor kinyitottam az inkubátor ajtaját, "kiesett" a lába. Szóval miatta hála az égnek nem kell aggódni, "csak" híznia kell, igaz, azt jó sokat, 1420g-ra visszaestünk, és még csak 2g anyatejcit bírunk megemészteni.
Dorcikámat gép lélegezteti újra, igazából ugyanott vagyunk, ahol első nap, pedig tegnap olyan szépen szuszogott egyedül, amíg bírta.
Angyalom nagyon sápadt, ma adtam neki vért, de még nem jött vissza a véradóból, remélem mire visszaérek a negyed hatos etetésre, már megkapja és kicsit segít neki.
Vérnyomása sajnos nagyon nehezen reagál a gyógyszerekre és sok sót veszít valami miatt, ráadásul fertőzést is kapott és most arra még plusz antibiotikumot is kap.
Nagyon szorítsatok neki, hogy ne adja fel!
Andinak és Mamintinek nagy gratula, többieknek kitartás, sajnos nincs időm most visszaolvasni, remélem pár hét múlva mindenki itthon lesz és akkor majd pótolom
Puszi Nektek és köszi a sok drukkot, Ati mindenről be szokott számolni.
Judit