A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szia! nyuszifül a hőmérőzésről pontosan a hőmérős topikban (ami felettünk van) olvashatsz

a tüszőrepedést mutatja a megemelkedett hő(sajnos ha cisztád van, attól is lehet magasabb a hő)

Akciózni akkor érdemes, ha az alaphő leesik 1-2 tizedet, és utána láthatóan megemelkedik kb 2 tizedfokkal az alaphőd fölé, és fenn is marad a mensiig. ha 14 napnál tovább fennt marad a hőd, az jelezheti az esetleges terhességet, érdemes tesztelni! de alegjobb ha egész hónapban akcióztok, kb 2-3 naponta kb 72 óra kell a kiskatonáknak ahhoz, hoyg jó állapotuak legyenek. (ezért nem jó a napi töbszöri akció)

Bármilyen kérdésed van, nyugodtan tedd fel, itt Professzorok vannak) :mrgreen:
Vendég

Boniko Köszönöm szépen !

Olvastam én mindenfelé, csak azt nem találja az ember lánya amit éppen keres. Szóval akkor a hőemelkedés nem a tüsző érést, hanem a repedést jelzi.
Eddig nagyon szép a hőm, gyönyörűen majdnem vízszintben van. :)

Még egy kérdés a professzoroknak
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: : állandó jelleggel (hétköznap) reggel 5-kor kelek, ekkor mérem a hőt. Most hétvégén kicsit ereszd el a hajam volt, szombaton 4órával később, vas.6 órával később mértem a hőt, ami majdnem három tizeddel magasabb volt. Hétfőn megint a "normál" 36,3 volt. Ha tovább alszunk, vagy kifáradtunk, lehet hogy nem valós a mért érték, vagy hétvégén is kelljek fel 5-kor? :) :)

Köszönöm mégegyszer! :)

Ha nem bánjátok csatlakoznék hozzátok! :)
Magamról: 27 éves vagyok, egy Angyalka anyukája akit 21 hetesen vesztettem el áprilisban. Szeptember a második olyan hónap amikor már élesben lehet próbálkozni, erősen benne vagyunk a babaprojektebe. :) :) Szeretném már újra átélni azokat a boldog órákat perceket......:) :)
Úgyhogy most felszerelkeztem mindennel: hőmérségletmérés, LH teszt, cickafark a ciklus rendbetételére ( eddig (3hó)átlag 32 nap volt, szülés előtt össze-vissza, legutóbb már 39).
Van még esetleg valami amivel segíthetnénk a gólyát? :):)

Üdv:
Nyusz 8)
nyuszifülû

Szia nyuszifülű, üdv a topikban! :D :D

Hát érdemes minden nap ugyanabban az időben mérni, +- 30 perc még megengedett, ez sajnos a hétvégére is igaz :D Már nem is emlékszem pontosan, hogy mennyi alvási idő kell minimum, hogy minél valósabb legyen az adat. Talán 5 óra? Lányok, szerintetek?

Nagyon sajnálom ami áprilisban történt veletek!!! :(
A felsoroltakon kívül talán még jó az E vitamin és a folsav. Én még Magne B6-ot is szedek. Mondjuk az E vitamin van akinek bejött, van akinek nem.

Sok sikert és erőt kívánok a babaprojekthez. És ami még a legfontosabb, türelmet! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Nem tudom, hogy vezeted-e valahol a hődet, de tudjuk ajánlani a

http://www.ciklus.hu magyar nyelvű és a

http://www.fertilityfriend.com angol nyelvű honlapot.

Nekem a második jobban tetszik, jobban eltudok rajta igazodni, csak rá kell jönni, hogy melyik funkciót hol találjuk. :oops: :lol:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Nyuszifül, szijjjja! Nagyon jó helyre jöttél, itt a lányok sokat fognak segíteni neked. Remélem minél hamarabb 2 csíkos teszttel fogsz dicsekedni.

Tegnap akartam írni, amit ma remélem sikerül is. Szóval most derült ki, hogy a tesómnak is HPV-je van 2 olyan vírussa spékelve, amik önmagukban is vetélést okoznak. Most az egyikre kapott gyógyszert, de a másikra csak olyan gyógyszer van amit még a doki sem ajánlott neki, mert annyira lecsökkenti a fogamzóképességet, hogy lehet többet ártanának vele, mint használnának. Ez valami olyan vírus, mint a toxoplazma ami ellen elvileg a szervezetnek is ki kell alakítania a védettséget. Úgyhogy most elkezdi feltúrbózni magát vitaminokkal, aztán 3 hónap múlva megy vissza ehhez a dokihoz kontrollra.

Szezso, örülök, hogy minden rendben van odabenn, kívánom, hogy most már minél hamarabb jöjjön a baba!

Bettike, a babás táblához lenne egy hozzáfűznivalóm :oops: Szerintem Purc kisfia 08. 07-én született :wink: Örülök, hogy bejön a tanítás neked is és a diákoknak is :)

Kata, remélem a ciklus végén is 2 csíkos tesztet produkálsz :)

Boni, ma készítettem új képeket a csajokról, majd dobok fel.

Képzeljétek tegnap az én hős férjem elment egyedül fogorvoshoz, akinél otthagyta a fogát :) (régen nekem is menni kellett vele :roll: ) Szóval rém büszke volt magára, mondtam is neki az a világ szerencséje, hogy gyereket nem a férfiaknak kell szülni, mert már kihaltunk volna :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Szilvi :lol: Akkor inkább felhúzom az órát hajnalra. :)
A ciklus.hu-n vezetem a hőmet, meg naptárat meg minden fittyfenét. :):):)
Folsavat, E vitamint nyomom befele :) :) :)
Már mindent nyomok befele. :) :) De a legfontosabb gyógyhatású készítmény aminek hatása nélkül nincs gyermekáldás, az a rudacillin nevezetű, ennél nincs megszabva mikor kell élni vele, sőt túladagolás veszélye sem áll fennt. :) Sőt! :) Egész jól rá lehet szokni. :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ROBCSÍÍÍÍ!!!!!! De jó látni a másik topikon kívül is. Mostmár nem vagytok érdekesek(kaki,büfi,puki stb..), már mindenki lebabázott, nem kémkedek, csak megnézem van - e kép.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó viccelődöm. :) :)
Túl vagyok az augusztuson (még nehezebb volt mint gondoltam). Mostmár sokkal jobb. :lol:

Az én férjem is ilyen. :wink: Még azzal palástolja hogy elfelejtett elmenni, meg nem ér rá, közben meg be van..........!

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

[quote="nyuszifülű"]
írta:
nyuszifülű... De a legfontosabb gyógyhatású készítmény aminek hatása nélkül nincs gyermekáldás, az a rudacillin nevezetű, ennél nincs megszabva mikor kell élni vele, sőt túladagolás veszélye sem áll fennt. ...

Ezt hogy érted? Neked most ezt kell szedned?

robcsi: sajnálom tesódat :( Ők is már babát szeretnének?
Büszke lehetsz apára :D :D

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok!

Nyuszifülű ennél jobb helyre nem is jöhettél volna!! Üdv körünkben! Sajnálom ami veletek történt( tudom a sztorid), de jó h jobban vagy!

Robcsi, azon vagyok h 2 csíkosat produkáljak, csak remélni tudom h meg lesz! ( nagyjából egy hét múlva kiderül)

Kép
kata05

Üdv. Nyusz!

Szilva: szerintem célzott vmire Nyusz, ....érted...??????

Robcsi: várjuk a képeket!!!!!!!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

kata egy het mulvara nagyon sok +++++kivanok:)

nyuszi udv:)

kaptam egy isteni hirt :lol: :lol: :lol: :lol: ma jo napom van :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!

Engem ma betemetett a munka,és még nincs vége :twisted: Este visszaolvasok!
Kép
vedresandi

juuuujjjjj, de dúrvaaaa . Leesett! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)

Szilvi

szilvaqueen

monyo: ne csigázzz :D

Szilvi

szilvaqueen

andi: kitartás :D

Szilvi

szilvaqueen

Monyó, köszi!

Boni, szemem már csak halvány piros! :D

Andi, jó ez a kép, pocakfájásod elmúlt? Küldtél Bettikének adatokat?

Szilva, nem sokára nálad is teszt!

Kép
kata05

Monyó: miaz? ha nem titok,....

Andi: Kép

snufi

Szilvia, vonatkoztass el egy kicsit Nyuszifül írásától. Olvassad el még egyszer :lol:
Tesómnak idén már volt két vetélése, most a második után kezdtek el kutakodni (azért nem az első után, mert a második "csak" becsúszott - mindez úgy hogy az elsőt kb. 1 év alatt sikerült összehozni).

Nyuszifül, jössz te még tanácsért az augusztusiakhoz :lol: Elhiszem, hogy kemény volt az augusztus, nekem februárban született volna babám, ha meg nem gondolja magát :cry: Hidd el könnyebb lesz, ha lesz egy új baba a pocódban.

Andi, kaparjad ki magad a munka alól :)

Kata, akkor drukk a jövő heti teszthez!

Kép
Kép
robcsi03

Azért kukkolok ám, csak sok felé kell most figyelnem.

Snufi:ezt a jelvényt, megosztanám a matoista Zöldivel :lol:

Kata:a hasam továbbra is fáj,néha PÉ-s,néha PMS...passz.nem tudom. :shock: Küldtem Bettikének adatot :D
vedresandi

Sziasztok!

Hú mennyit tudtok írni... :lol:

Andi jobban vagy már? :)

Monyo, fel a fejjel, nem lesz ott semmi baj! :wink: Mikor mész specdokihoz?

Snufi jobbulást a kiscsajnak. :)

Gaby, hát lelkileg jobban viselem, az eredményeim meg egyre rosszabbak. Az a gáz, hogy magában egyik sem lenne vészes, de együtt már sok. A vérnyomásom a szokásos, nem javul semmit, de elvagyok vele, vérszegény vagyok, vashiányos, most egy kis fertőzés is van a vírus miatt legyengült immunrendszer miatt, visszeresedik a lábam elég szépen, fáj a derekam, de jól vagyok, csak többet kell pihennem. Az meg simán megy, napi 10-12 órákat képes vagyok aludni. :oops: Energiám rengeteg van, közérzetem szuper, szóval tényleg tök jó, ezek a rosszaságok meg majd elmúlnak. :lol:
Indulok haza túrós pogit sütni... :D
Robcsi, majd képet tegyél fel a csajokról léci!!! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi, olyan jó h egy kicsit sűrűbben jössz!! Ez nem is olyan sok írás, emlékszem még h volt olyan h napi 3 oldalt írtak össze a csajok délután 1-ig! :lol:

Kép
kata05

Monyo:sztem minden rendben lesz Nálad!!!

Snufi:jobbulást a pici lánynak!

Kata:tesztelünk egyszere? :wink: :lol:

Robcsi:tesódnak a citológiája milyen lett?

Szilcsi:jobban vagyok,csak dolgozni nem akarok :shock:
vedresandi

Andi, benne vagyok! Most nézem h egy nappal járok csak előtted! :D

Kép
kata05

Igen,csak asszem nekem 31 napos a cilkusom.Legalábbis eddig az volt,az utolsó volt 28.Nem tom mi van,biztps öregszem :lol:
vedresandi

Cocának: Kép

Szilcsi: örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!!!

Kiscsaj jobban van. Anyukája hazajött a melóból azért, most már ő vigyáz rá.

snufi

Velem nem akar senki sem tesztelni? Brühühümmmmm

Szilvi

szilvaqueen

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hi Hi Rudacilin nélkül élet sincsen :lol: :lol: :lol: :lol:
Vagyis van, csak azt nem heterokekszuálisnak hívják. :)

Köszönöm a szívélyes fogadtatást!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Oké Robcsi! Megyek, szaladok!!!! (tanácsért), csak legyek már ott!!!!! :):):):):):):):):):):):):):)

Tényleg megindult a topik :) :)

Pusz
Nyusz
nyuszifülû

Andi, úgy tudom azzal nem volt gond neki.

Kép
Kép
robcsi03

Nyusz:

Kép

snufi

Szilva téged is beveszünk! De most akkor te vezeted a táblát, mert te meg előttem vagy egy nappal! :shock: Nos tüzzünk ki egy napot! :lol:

Kép
kata05

kata: Én tudok várni :lol: :lol: :lol: De szerintem kvittek leszünk, mert nekem meg 29 napos a ciklusom mostanában.

Szilvi

szilvaqueen

szept. 16 vagy 17?

Szilvi

szilvaqueen

amunkahőseandi: neked mikor lenne jó? :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:egy centrum szatyornyi tesztem van otthon,nekem mindegy :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szept 15-én? Az jövőhét szombat. Bár nekem is sok tesztem van! :lol:

Kép
kata05

Nekem is van kb. 10 db :lol: Ha így folytatom tovább, lassan rámromlik :lol: :lol: :lol:
A szombatban benne vagyok :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Egy párral meg át is utaztam az országot, mikor nyaralni mentünk. Bontatlanul kellett visszahoznom :twisted: Remélem, hogy nem lett semmi bajuk, hűtőtáskában voltak.

Szilvi

szilvaqueen

Mondjuk én nem terveztem tesztelést,mert sztem nem ez az én hónapom,de láttunk már csodát,és két csíkos tesztet is :D :lol: :lol:
vedresandi

Bettike, légyszi írd be a táblába h 10-én vérvétel nekem! Szerintetek most miért néznek nekem progit?

Kép
kata05

Szokták a 21. napon nézni, vagyis nekem is akkor nézték.

Szilvi

szilvaqueen

Megyek játékokat vásárolni a Régió áruházba. 3 pici babát fogunk meglátogatni és az egyik keresztfiamnak ma van a szülinapja, úgyhogy nézek neki is valamit, meg a két nővérének (8 és 10 évesek) is viszek valami csecsebecsét. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én imádok játékboltokba menni nagy szamár létemre :lol: :lol: :lol: Majd ha gyerekem lesz, akkor biztos, hogy ezt másképpen fogom gondolni :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilcsi nem tom miko mek a speckohoz,most szabin van.meg meg ki kellene deritenem hogy hol dolgozik privatul :roll:

andi,szegenykem.(mindig a sok melo.... :shock:

juj de izgi,gruppen teszt lesz??? :lol:

nyuszi hat nem vagy semmi :lol: :lol:

robcsi,virtualis vallveregetes a parodnak,nagyon bator :o

a jo hir az hogy:
apu nagyon beteg es meg kell muteni.a mutet utan 5 evel amputalni kell a labat(tudjuk,mert vegigjartuk ezt mar egyszer,egyik laba nincs mar)most viszont egy doki azt mondta hogy ahogy o muti ugy 10-15 evig nem lesz baja :lol: :lol: :lol: ez isteni hir,szinte repdesek:)
tudom hogy maga a dolog nem egy oromteli esemeny,de nekem ez sokat jelent.apu is nagyon orul:)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Na azért, hogy lelkesek vagytok!

Üdv! Nyuszifül! :D

ööööö látom gruppen teszt!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Robcsi! Hogy te milyen kis szemfüles vagy! Hát igen! Fordítva írtam! :oops:

Andi! Táblailag benne vagy! :lol:

Monyo! Hát minden rosszban van valami jó!

Kép
bettike
Eger

Akkor dobok egy ilyet:
Kép

meg egy ilyet:

Kép

Kép
bettike
Eger

És akkor:

Szezso örülök neked! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Mikor jön haza??????

Lili???????????

Snufi??? Hajaddal mi lett?

Sonjus???????

Babaimi??? Mézes hetek?????

Katica???? Hát minden tiszteletem, hogy ennyi órát bírsz! Most már tudom ám én is mit jelent 1-1 óra! :P

Andi? Mi a munka tárgya???

Szilva? A következő ciklus ha lesz (persze miért is lenne) az inszem?

Kata! Elvileg 21. napon is nézni kell a vérből a progit!

Zöldi! Most már ne add oda a könyvet, akinek eddig nem kellett! :twisted:

Boni! Bocsi, de most már beírtalak! :wink: És jó a nyuszis kép!

Tényleg láttam Ancsát? Vagy a szemem káprázott?

Kép
bettike
Eger

És most jövök ÉN! :D
Többen is mondták, hogy észre fogom venni a gyerekeken, hogy ha már elvesztették a fonalat!
Hát én még egyszerre rámtapadó, 20 szempárt, nagy bocin nézve, hogy most mivan még nem láttam! Hihetetlen volt a látvány!
Meg is álltam és átváltottam magyarra és megkérdeztem:
Ugye most hagyjam abba, amiről eddig zagyváltam és kezdjem az egészet előről? :D :D
Díjazták az ötletem!
Szegényekre egy kicsit sokat zúdítottam, de az óra végére egész jól összeszoktunk!
Bár tegnap 3 órát készültem rá, de a fele is elég lett volna!
Most már megtapasztaltam, hogy mennyit bírnak, értenek, tudnak!
Azért az első 15 percben lesápadtak rendesen, hogy most mi van! :D :oops:
Amúgy kafa! ÚÚÚÚÚgggyyyy élvezem! :D

Kép
bettike
Eger

Hát ezt jól megbeszéltem magammal! :lol:

Kép
bettike
Eger

bettike NAgyon JÓ vagy!most már én is mennék az óráidra!

ja nyuszképet TEsó dobta :lol: de kirrály

Nyusz' sajnálomaz Angyalkátokat, :cry: remélem hamar bebabásodsz, maradj velünk! :lol:

megyek vissza vasalni!majd még jövök :lol:

Robcsi vátrom képet...
Vendég

Bocsi Snufi!
Benéztem a képet! :oops:

Kép
bettike
Eger

Bettike:köszönöm a székesegyház nevében :lol: :lol: :lol: (MOL,Univer,Tv2-OTP,Pannon reklámok vannak most készülőben)
Ja,és tuti élvezetes óráid lehetnek.Magánban is vállalsz????

Snufi:hajad???Meg van még?

Monyo:ebben az esetben ez tényleg jó hír,mielőbbi felépülést apudnak a műtét után!!!!
vedresandi

Monyó dréga örülök, hoyg apukád ügyében végre valami jó hír is van
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: