A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Elan!!!ez igen ,gyorsn végzett!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi jobbulást, nehogy itt az akcióra legyél beteg... Bár ilyen időben... a szomszéd már fűt :shock: :shock:

Juciéknak nagy kitartást kívánok remélem jobban vannak a babák... Tényleg melyik kórházban vannak?

bonya ehhez én se tudok hozzászólni , de biztos a legjobbat találják ki NEked....

elan, jó mázlija van a párodnak:) Mikor mentünk az eredményhirdetésre nekem divatoznom kellett és egy szál papucsban voltam...persze a sor kint az utcán :evil: lefagytam bár végülis így utólag mindegy, de akkor mérges voltam magamra.
madrin

Mindenkinek szép napot! Kép

Köszi Sehike :D

Nyunyi
Sok- sok C-vitamin és fekvés a meleg paplan alatt!!!Jobbulást neked Drága!!!
gabicsibe

Drága Madrinkám!!!

Örülök,hogy írtál Kedveske!!!Hát már eléggé benne vagyok ebbe a megfázásban!!!Tesa tea tea,++++C vitamin hegyek!+++++gyümi hegyek,meg mézecske!!!!!Kicsit jobban vadok de még fáj ha köhögök!!Mi is fütöttünk tegnap,francnak sincs kedve fázni!!!!!! :wink: Jó mondjuk nem gázzal hanem van egy kis radin elektronyos azzal!!!Kis áram faló!!Hétvégén jön a gázos átnézi a rendszert használat elött,azt hallottam hogy hamarabb jön idén a tél!!!!!!!!! :wink: És te Drága,jobban vagy már egy ici picit????????? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibém!!!

Azt teszem!!! :wink: Holnap mikor mész??

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
Szokásos kora reggel!A vérvétel miatt muszáj :(

Lányok!
Holnap is éhgyomorra kell menni vagy csak tegnap kellett a nagylabor miatt??
gabicsibe

Gabicsibe!

Oksi,akkor talizunk,mi 7 fele elindulunk,de nem tom mikorra érünk be,mert az a k.... forgalom bizti káosz lesz megint!!!!! :roll: Elöbb meg nem tudunk indulni,mert ördit nem akarom elöbb bevinni az oviba!!!

Kicsi Bonya megy a drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!Várunk a hírekkel!!!!!! :wink:

Na medek pihizek egy kicsit ,mert nemsoká megyek ördiért!!!!!!!!!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Meglepő módon egész jól vagyok, már a lombik előtt folyamatosan mondogattam magamban hogy ha nem sikerül nem szabad sokáig keseregni.
Szerencsére van két olyan ismerősöm aki hasonló cipőben jár és nagyon jól fogják fel a dolgokat így elég sok pozitív energiát kaptam tőlük, pedig több inszemen és több lombikon is túl vannak de mégsincsenek elkenődve...
madrin

Gabicsibe szerintem csak a nagy laborra kell menni éhgyomorra.
madrin

Madrin Kedves!

Örülök,hogy igy állsz hozzá!!!!!!!!A következő biztos sikerül!!!!!!!!!!! :wink:

Hajrá ,hajrá mindenkinek akinek szüksége van ráá!!!!Milyen fos idő van,nem hiszem el!!!Olyan jót csicsiztem!!!Mindjárt megyek ördikéért!!Ugy híányzik mán!!!Imádom!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Most hallotam az egyik lánytól,hogy túl stimuzták elég rendesen ugy volt le kell állnia de leszívtak neki 21 db-ot!!!!!!!És mind a 21 db megtermékenyült!!!!!Vissza kapott tavaly 2 nem maradtak meg sajna de mos t megy megint fagyisra!!!Nem rossz mi 21 db!!!!!!!!!!! :shock:

Na megyek Ördiért!!!Majd jöjök!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Elan

A párod tényleg mázlist!:)
Kívánom,hogy du-án is hasonló gyorsan végezzen!:)

Nyunyi
Jobbulást neked,olyan szar idő van,hogy utálom ezt a lakásban punnyadást!:)
Rendesen fázunk itthon,jól lehült a lakás!
Én is mindig ilyenkor fázom meg,télen általában megúszom!
Nem semmi a 21 petesejt! :shock:

Gabi
Szívesen,máskor is!:)
Én mindig éhgyomorra mentem,bár lehet nem kellett volna.
Ha kibírod menj úgy,biztos ami biztos,aztán holnap rákérdezel!:)

Madrin
Örülök,hogy jobban vagy.Sokat számít a pozitív hozzáállás az biztos!Én tavasszal annyira hittem benne,és egyik sem sikerült!
Most inkább csak óvatosan reménykedem,de kicsit félve megyek, pedig hamarosan kezdés! :lol:
Izgatottan várom!
Kitartás neked,és mielőbbi újrakezdést!
sehike

Bonya
Remélem jó hírekkel jössz!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!:)
sehike

:shock: 21?
Mennyinek kell lennie normál esetben, ha lombikra stimulálnak?(lehet, hogy hülye kérdés, de eddig csak olvasgattam, hogy kinek mennyi sikerült, de fogalmam sincs mi a jó?)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs,
én anyit tanultam most a lombikból hogy nem az a lényeg hogy menniyt szívnak le, hanem úgyis az hogy mennyi indul be.
Nekem össz vissz 3 volt erre azért azt mondták ogy nem sok:(
El is keseredtem de aztán mind a 3 beindult (jaj szegénykék :cry: ), aki mellettem feküdt annak volt hogy 6-ot szívtak le és neki is csak 3 maradt...

Én azért jobban örültem volna ha több megy fagyiba mert ehhez még kell produkálnom hozzá :(
madrin

Madrin
értem.. minőség a mennyiség előtt, de nem baj, ha minél több!:)
Igen, ezen is sokat gondolkodtam, hogy mennyit raknak be, de ugye mindent időben megtudok:)
Csak épp a kiváncsiság!

:( akkor még egy stimut kapsz majd? és újra leszívás?
meddig kell pihenned?

Törpe

Kép
törpehzs

3 hónapot mert úgy támogatja a tb :(
Szal idén már nem :(
madrin

Sehike!

Ugyi,remélem azért még lesz jó idő!!! :wink:

Bizony 21 db!!És mind a 21 megmaradt! :wink:

Madrin!

Nem is tudtam ,hogy 3 hónapot kell várni!!!De genyó ez a tb!!!!!!!!!Kitartás a 2008 év a ti évetek lesz!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Megyek csinálok fini mackót!!Van ahol valami Lapsenkának vagy minek hívják,megkívántam!!!Majd Jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

:cry:
na ez az amitől én is félek, hogy akkor pihi három hónap....idegileg azt nehéz kibírni... és persze a többit is:(
tb támogatás nélkül mekkora összeg lenne?

Törpe

Kép
törpehzs

Törpi

Talán a szervezetnek azért jól esik egy kis pihi,de a várakozás tényleg hosszúnak tűnhet.Habár én most nem panaszkodom gyorsan eltelt ez a másfél hónap szünet.
A lombik önerőből kb 1 milla én úgy hallottam,de majd kijavítanak az "öreg motorosok" :D ha nem így van!
gabicsibe

:shock: az nem semmi! botrányosan sok!
Nekem is soknak tűnik ez a másfél hónap ami előttem van, de remélem hamar elrepül:)

Törpe

Kép
törpehzs

A tanárúr azt mondta hogy volt olyan páciense akinek a 11.!!!!!! lombik sikerült....
madrin

Most írt a párom sms-t, hogy az andrológián sincs sor... Hát, no comment :D
elan

:shock:

Mi majd jobban igyekszünk lányok! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Elan!
Embered szerencsés csillagzat alatt született:)
Az én párom 15:00 re ment (hamarabb ért oda), de csak 16:10-kor jutott be! :oops:

Törpe

Kép
törpehzs

Na vagyok!

Az igen milyen árak vannak!!!1 milla!!!!!!!! :shock: Nem semmi nem hogy ezeket támogatnák igazán!!!!!!! :x Akinek rosszabul megy a széna az ne is álmodjon gyerekről,ha lombikozni kell a 200 ezret is elég kifizetni!!!!!!!!!! :x Ha én egyszer nyerek a lotton tuti támogatni fogom a lombikosokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Elan !!

Párod tényleg szerncsés!!!!!!! :wink:
nyunyi82
Békéscsaba

Ja Képzeljétek,fent voltam a babafalván,hogy csinálok vonalzót olyan jó kis trójai virust kaptam tölle!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majdnem rá ment a gép tartalma!!!!!!!!!! :shock: Pedig ördinek akartam vonalzót!!!!!!!!!!! :(
nyunyi82
Békéscsaba

Na lányok!!

Elköszönök,mára,holnap reggel még benézek!!!

Bonya Drága!!!remélem minden rendben!!!!!!!!! :wink:

Gabicsibe Drága!Holnap találkozunk!!!!!!!!!!!!! :wink:

JÓCCAKKÁÁTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Várj Nyinyi!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok,
haza értem szernecsésen nagyon elfáradtam, mert oda -vissza szakadt az eső.

Nem jó hírekkel szolgálok!!!

Le kellett állítani a stimulálást, mert a 2500 helyett 6800-on vannak a hormonok.
Azt mondta a dokikám, hogy életveszélyes helyzetbe kerülhetek a folytattjuk.Ma csak vérvétel volt, már klasz sorminta van a karomon a szúrásoktól!

Eredmény hírdetés után még kért LH vizsgálatot is és mondta, hogy majd telefonál az eredmény miatt, mert közben írt fel Decapeptylt.
Nos az LH szerencsére alacsony és így nem kell szúrkálnom magam.

Kértem a laboros csajt , hogy beszéljen már a dokival, hogy nézzék meg a prolactinomat is a Hypophysis adenóma miatt.

Az is nagyon magas így 2x1-re lett növelve a Bromocriptinem.

Kb. 2 hét múlva menstruálok szerinte és utána a 2. napon mehetünk fel vizsgálatra, majd akkor mnegbeszéljük a hogyan továbbot.

bonya

Kép

Kép
bonya

Ja és azt is mondta , hogy most legyünk együtt a férjemmel, igyak nagyon sokat és sok fehérje, persze legyek tisztában az ikker terhességgel.

Nem értenm ha nincs meg a petevezetőm a másik nem átjárható akkor hogy fogok spontán teherbe esni???

Végülis csodák indig is voltak és lesznek!

Amikor megmondta , hogy le kell állnunk ,ahogy kimentem a váróba elkapott egy kis sírás de utána rájöttem nem szabad kétségbe esnem hiszena pénzen és időn kívül semmit nem vesztettünk esélyünk rengeteg van!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok LÁnykák!
Vagyok én is, visszaolvasok, és dobok egy táblát!:lol:
Vendég

Nyunyika Te Drága!!!
Édes vagy, hogy aggódsz értem , sajnos most nem sikerült , de lassan mindig kicsit közelebb klerülönk a célhoz!!!

Jó pihizést , szorítok holnapra!!!

Pusszancska

bonya

Kép

Kép
bonya

Sehike, édes vagy, hogy te is vártál!!!
Jól esik ahogy észbe tudjátok tartani a dolgokat irigyellek benneteket érte.

Attól, hogy én nem írok minden nap olvaslak benneteket, de nem vagyok olyan ügyike mint Ti, hogy mindig napra készek vagytok mindenkivel.

Gabi,
neked is nagy drukk holnapra, azért is sajnálom, hogy vége, mert nem tudunk talizni.

Pusszantalak benneteket

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Miattad ugrottam még be!
Nagyon sajnálom,de a te egészséged érdekében kellett így tenni!
Próbálj erre gondolni.
Következő vérzésnél biztos 100-szor jobban odafigyelnek majd rád!Nagyon ajánlom nekik! :evil:
Aztán hátha mégis bejön az a várva várt csoda!
Nálam is így van mint neked,egyik petevezetőm nincs,másikba meg összenövések!
Ha mégse lesz csoda,következő hónap tuti babásodás!:)
És talán találkozunk is majd, nekem is kb 2 hét még a vérzésig!!:)
Puszillak nagyon!
Fel a fejjel!SZép álmokat!
sehike

Gabi,Nyunyika

Holnap kívánom,hogy nagyon jó hírekkel gyertek!!!!:)
Millió drukk!!
sehike

Elan
Hát az urad tényleg egy született mázlista!:)
Mondd neki menjen veled el minden vizsgálatra,hogy te is ilyen hamar végezzél!:)

Nika
Merre vagy?Holnap lesz a nagy NAP!
Már biztos nagyon izgulsz,nem is csodálom!!!
Mega drukkokk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krisztike
Örülök,hogy itt vagy,hát a visszaolvasás biztos elvesz egy kis időt!
Táblát nagyon várjuk!
Zsebikéről tudsz valamit?????
Puszi
sehike

Sehike,
édes vagy, úgy legyen ahogy írtad!

Jó éjszakát!!!
Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya
Sajnálom,hogy ilyen szerencsétlenül alakult :(pedig már elterveztem,hogy a holnapi napot az ágyad mellett fogom tölteni az eredményemre várva :( Akkor hajrá spontán csoda :lol: Talizni meg még biztosan fogunk!!

Kriszti
Jobban vagy már?Az orrlógatós kutyust mikor cseréled vissza a fényképedre???

Nika
Remélem holnap találkozunk és elsőként gratulálhatok neked :D
gabicsibe

Drága Juci!
Toovábbra is minden nap eszembe jutsz, bárkivel beszélek, feljössz szóba!!!Nagyon sokat gondolok Rád, Rátok, és további sok erőt kívánok!!!!!A kis angyalkák vigyázzanak a lányaidra!!!!

Rebe!
Nem kaptam privit! :( Most pedig már nyaralni vagy...Várlak visza! :wink:

Benszikém!
Köszike, drága vagy...Most már csak a szerencsés csillagzat kellene, hoyg a baba is megfoganjon!Rajtunk nem múlik! :wink: :oops: :lol:
Csodaszép a járgányotok!!!!!!:)

Baby!
Te kis huncut!MIért nem szóltál? Nem tudtam kivel beszélt Lexi, és sztem ő is úgy volt vele, nem mondja, mert Te nem mondtad...Azért mostmár megismernélek!!! :wink: :lol:
Szorítok nagyon, most sikerülnie kell!!!!!!Táblába beírhatlak? :roll:

Anett!
Jó nyaralást!!!!Érezzétek nagyon jól egymást!Merre mentek?(Voltatok)Mert lehet már csak akkor olvasod, ha hazaértél.....

Nika!
Húúúú, Te holnap mész!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: Nagyon drukkolok Neked!Kezd már meg a babaesőt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elan!
Az Urad egy mázlista!!!!!:wink: :lol: :lol:

Nikó!
Írtam privit!
Jövöhéten városi tali...Persze addig keress nyugodtan, csak ezt azért írtam, hoyg készülj.....:lol:

Madrin!
:cry: :cry: :cry: Nem is mondok semmi mást! :cry: De kitartást, a következő sikerülni fog!!!Csak hát igen, ez a 3 hónap! :(

Ha hiszitekha nem, én is gondolkodom, hoyg a klímával fűtsünk...Annyira hideg van!
:shock: Sztem olyan 18 fok van a lakásban...Én zokniban, és hosszú pizsamában vagyok.Persze így is sikerült megint felfáznom, szokás szerint, szedem az AB-t, és várom, mikor nem fáj a pisilés....
Tüsszögök, mint valami allergiás...Pedig csak szimplán megfáztam.... :( Persze a főorvosnő jól rámijjesztett, hoyg azonnal küldjek tenyésztésre pisit, hisz ez nem normális, hoyg 1.5-2 havonta fel vagyok fázva, mert a vesémmel játszok... :roll: :roll: :lol: A legrosszabb beteg az EÜ-s.... :oops: :oops:

Gabi!
Én úgy tudom, csak a nagylabornál kell éhgyomorra menni...Én a sima vérvételeknél mindig ettem.De ezt a drága doki is mondta, hoyg nem kell ééhgyomorra menni...

Bonya!
Nagyon sajnálom!!!!!Én is mindig attól féltem, nehoyg le kelljen állítani a stimut....De igazad van, egyre közelebb vagy célhoz, és akövetkező tuti sikerül!!!!Kívánom tiszta szívből, hoyg így legyen !!!

Sehika!
Igen, hosszú idő, míg visszaolvasok!De azért igyekeztem olvasni, még ha nem is írtam...Tehát nagyjából naprakész vagyok...
Zsebike pihen, én pedig tiszteletben tartom, nem zaklatom....Biztos fog jelentkezni ő is majd!!!Csak idő kérdése! :wink:

Na, megvan mindenki, most rendszerezem, és dobok egy táblát!!!
Remélem senkit nem hagytam ki!!! :oops:
Vendég

Nos, elírásaim vannak! Bocsi érte!
Gabikám!
JObban vagyok, látok reményt(vagyis inkább hiszek abban, hoyg a spontán baba összejön), így a kedvem is jó...Imádok bejárni dolgozni, és minden nap ajándék, és egyre közelebb vagyok a célhoz én is!!!Kiskutyust lecserélem, ha találok valami hozzám illőt....A képet már nem teszem vissza, (nem úgy nézek már ki), a mostani fejem inkább nem reklámoznám! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na, itt az új tábla!!!Remélem mindenkinek minden adat jó.....
És a tábla alsó részébe lévő leendő kismamák:Ideje lenne bejelentkeznetek!Valami jelt adjatok magatokról.....

Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi nektek, én most 2 nap nappalos leszek, olvasni fogok, de lehet írni nem lesz erőm......
Vendég

Sziasztok,

Hogy bírjátok ezt a borzalmas időt? :? Én nagyon kivagyok tőle…mint egy zombi :roll:

Bonya drága,
Hűűű… Nagyon sajnálom, hogy le kellett állítani a stimut!!! :( :( De még szerencse, hogy időben észrevették, és nem lett belőle nagy baj!!! Az egészséged az első, és hogy ilyen „túl jól” reagáltál, lehet, hogy még jól is fog jönni :wink: Fel a fejjel!! Puszi!

Nika,
Nagyon drukkolok holnapra!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várunk a jó hírekkel! :wink:

Kriszti,
Jobbulást kívánok! Vegyél medveszőlő levél teát, az gyorsan segít, hogy ne fájjon a pisi!
És, igen-igen kérünk valami vidám képet!!!! :D

Puszi mindenkinek, vigyázzatok magatokra ebben a gusztustalan időben! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Kriszti, olvastam az üzidet!
Lányok!
Mi van Juciékkal tudtok valamit?
nikó

Sziasztok!

Remélem én is,hogy jó hírekkel jövök!!!!!!
Gabi,Nyunyi, én is ott leszek már 8 körül.
Legalábbis bízom benne.......... ahogy a forgalom engedi. :D
nika28

Sziasztok,

Törpe, a párom háromnegyed 5 körült ért oda, és senki nem volt előtte :)

Sehike, mondtam ám neki, hogy viszem magammal kabalának :)

Na, de a lényeg az, hogy neki csak tipi-tapi volt, nem nyulkáltak bele, és a doki azt mondta, hogy teljesen jók az eredményei, termékeny :)) (Lehet, hogy ezért nem vizsgálták meg "mélyebben" a prosztatát? Nem tudom...)

Uh. ennek most örülünk nagyon, és várjuk a jövő szerdát, akkor megyünk W. dokihoz :) A jó eredmények miatt szerintem kérni fogjuk, hogy ne legyen még inszem, inkább stimuláljon engem egy kicsit, hátha összejön úgy is. Most nagyon bizakodó vagyok :)
Ja, különben képzeljétek, volt spontán tüszőrepedésem, valószinüleg a 20. nap környékén valamikor, remélem, mint az 5 megrepedt, vagy legalább felszívódott, és tiszta lappal indulok.

Bonya, sajnálom, hogy most nem sikerült :( Nade, a következő! Most már legalább tudják, hogy hogyan lőjjék be az adagokat, nem?

Utálom ezt az időt én is :( Hasogat a fejem, és egyre lustább vagyok reggel felkelni, és elmenni edzésre...
elan

Sziasztok kedves lányok!

Madrin
Borzasztóan sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon reménykedtem!
Klassz, hogy kezded feldolgozni, és előre nézni! Kitartás!

Bonya
:( :( Szegénykém! Nagyon rossz lehet, hogy így alakult....

Nika
Hatalmas drukk holnapra!!! Kellene már egy örömhír!!!!

Gabi
Nagyon izgulok érted!!! Csak ügyesen! Remélem, minden rendben lesz holnap!

Nyunyi
Na, csak beindultak! Akkor mindjárt itt az inszem! SOk sikert!!!!

Beteg lányok!!
Jobbulást!!

Mindenkinek megy a drukk! Juciékkal mi van????? Remélem, jól vannak a lánykák!
És Gica babákról nem tud valaki? Vagy még bent úszkálnak?

Sajnos ahogy sejtettem, őrültek háza van a munkahelyemen, fúrás, balhé, kicsit kiborítottak. Jó, hogy kihagyom végül ezt a hónapot is, mert esélytelen lenne.... Nincs időm írni se, ne haragudjatok, de sokat gondolok rátok, be-benézek, és megy a drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Jó reggelt Lányok!!!

Bonya Drága!!!

Sajnálom,Kedves!!!!!!!!! :cry: De fel a fejjel a következő már sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Addig is hajrá spontán ikrek!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Mindenkinek köszike a drukkot!!!!!!!!!! :wink:

Gil Kedves!!!Azáőrt ha van idöd gyere! :( Pusszantlak :wink:

Krisztike!!!hajrá Spontán baba!!!!!!!!!!!! :wink:

Nika Drága!!!Ha látsz szólj rám hogy te vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Mármint ha megismersz!!!!!!!!!! :wink:

Na megyek remélem jól alakulnak ma a dolgok!!! :wink: Majd jövök

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Nyunyi, Gabi, Nika

Megy a drukk mára. Jelentkezzetek majd a jó hirrel.

Bonya

Sajnálom, hogy leállitottak. De az egészséged fontosabb.
Megint közelebb kerültél egy lépéssel a babóhoz.
2 hét mulva megint kezdhetek. Addig meg pihenj.
Nem semmi olyan mesziről minden nap menni. Ismerős.

Kriszt

Jó olvasni, hogy kezdesz pozitivan gondolkodni. Hajrá spontán baba :lol: A munkába azért ne hajts magad túl :!:

Juciékról tudtok valamit?

Mindenkinek jobb napot a tegnapinál.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Juditnak ma reggel kivették a varratokak, és kaptunk egy ágyat az intenzív mellett.
A reggeli órákban Dórka baba úgy gondolta, hogy leköti magát a lélegeztetőgépről és maga fog lélegezni. Lilikéről is levették a gépet.
Már kezdtünk kicsit megnyugodni, mikor délután fél 4 körül Dorka baba összeomlott. Szegény Judit pont akkor ment volna be hozzájuk, látta hogy dokik hogy rohangásznak.
Hát Dorkát visszatették a gépre, szegény még nem bírja sokáig a saját levegővételt.
Most jelenleg ott vagyunk ahol elkezdtük, kicsi a vérnyomás, kevés a szaturáció.
Szegénykém a gép ellen akar lélegezni, küzd, nem tudom milyen erős.

Hát ennyit tudok , rohanok vissza a kórházba

Üdv.: Attiska
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: