A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Cat,
Nem, ebben a hónapban nem volt stimulálás. Most csak Bromót szedtem. Aggódom, hogy mi bajom van, mert nincs pecsételés és mostanában mindig volt mensi elõtt. Ma meg már a 27. nap van, bár a 29-en (nem!) kell csak megjönnie. Ráadásul ebben a hónapban alig tudtunk együtt lenni. Viszont 11 és 13. napon igen... Jaj, nekem már hihetetlennek tûnne, ha egyik hónapban sikerülne, úgyhogy nem is merek erre az eshetõségre gondolni. Veletek nincs ilyen?
Szerintem is Nálad alacsony a progi. Én ismerek olyat, akinek szép nagy tüszõi értek és a progi mégis szinte nulla volt. Talán erõsebb stimuláció kellene. Doki mit mond erre?

Lányok! Van olyan köztünk, akinek volt ez a mensi elõtti pecsélelése és amikor babás lett, akkor nem volt pecsételés?

Gigi,
Milyen hosszú általában a ciklusod? Hányadik napon csináltál tesztet? Milyet?

üdv
Adél

Gigi,
Hányadik n
adél

Lemaradt:
Gigi! Gratulálok!!!

Adél
adél

Adél, a ciklusom 27 napos és a 30. csináltam tesztet.
Azonnal megjelent a két csík a teszten.

Adél, Alice köszi, de majd ha doki is látja, leszek benne biztos (tudjátok, rossz tapasztalat).
Gigi
Névtelen

Sziasztok, Lányok!

Tettem fel a profilomba egy 12. heti UH-képet Mazsoláról, bár egy kicsit nagy lett, sorry.
Ha beszél valaki Dorissal, puszilom!

KARMENKép
ha találkozol Andyval, üdvözlöm! Remélem, Te jól vagy. Én jövõ hétfõn du. megyek a 18. heti magzati sziv-UH-ra, jó lesz újra látni Mazsolát.

Megyek, mert csak beugrottam a munkahelyre, mindenkinek sok puszi,

KnéRita
16+4
knérita

KnéRita Kép

Jaj de Drága ez a csöpség tiszta anyjaKép
Sok sikert és Boldogságot kívánok nektekKép
Alice
keri

Gigi,

Gratulálok!!!!!!! Ha egybõl bejött a két erõs csík, semmi kétség lakik benned baba!!!!

Kitty
kitty123

Gigi! Látod mások is ezt mondják amit én. Ha erös 2 csik akkor már nem hibáznak a tesztek, az orvosok szerint sem. Sajna a halvány csik szokott gondot jelenteni.

Karmen
karmen

GigiKép

Gratula a két erõs csíkocskához

RitaKép

Újra csak gratulálni tudok a picurhoz és sok boldogságot nektek!

Egcsi
egcsi

Ilduci, köszi szépen holnap azt is kipróbálom. Ma ugyanis 36,9-et mutatott a hõmérõ, és ha mindent jól csináltam az peteérést mutat.
Persze érdekes, mert ha meg a menses utáni 14 napot nézem (nekem fix 28-29 naposak) akkor meg már túl lennénk rajta.

Lehet hogy már azt mutatja hogy pl. jövõ héten megjön??

Gratulálok a 2 csíkosoknak, és nagyon jó nekik!!!!!

orsolya
Névtelen

Orsolya Kép
nem olvastam végig a teljes értekezéseteket a hõméréssel kapcsolatban, de úgy érzem kicsit keverednek a fejetekben a dolgok. Inkább leírok mindent, hogy tiszta legyen:
1. Mérés: Mindig ugyanabban az idõben és helyen, hüvelyben vagy végbélben (szájban nem jó, értékelhetetlen görbét ad, csak stresszek). ugyanazzal a hõmérõvel, lehetõleg japán higanyossal. Az így kapott görbébõl utólag megállapítható, hogy volt-e tüszõrepedés.
2. Értékelés: Csak utólag lehet, a teljes hónap vizsgálata után.
3. tüszõrepedés (a pete egészen a tüszõrepedésig érik, a hõmérõ a tüszõrepedést mutatja!), amikor a görbe egy alacsonyabb pont után megugrik. Tehát, ha ma 36,9 volt a hõd (feltételezve a helyes mérést), akkor már VOLT tüszõrepedésed néhány nappal ezelõtt, ennek a megállapításához a teljes eddigi görbét kellene látni.

Remélem nem vettem kioktatósra, nem állt számdékomban, csak szerettem volna tisztázni a fogalmakat, hogy értékelhetõ görbébõl vonjatok le következtetéseket.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta Kép
Új ciklus(nem számolom még mindig hanyadik-sok) 1 cn. és az évek száma is több lett majd egy hete eggyel, így 23-ra nõtt. Kérlek, majd, ha lesz idõd javítsd ki.
köszi: Ors

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, veled mi van?
Nem kéne tesztelend mostanság?

Krissi
krissi

Nikie jól tudja: a beállított hormonszinteket a beállított mennyiségû gyógyszerek szedésével fenn kell tartani.
Üdv.: Erazmusz
Erazmusz (erazmusz)

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Olyan jó híreim vannak végre! Tegnap voltam a dokinál, és minden eredményem jó!!! Kép A prolaktinom 1 tizeddel alacsonyabb mint a minimum, de azt mondta, ez nem gond, mert úgyis ingadozó a mértéke, egy kis idegesség, és megugrik. Most már tényleg indulhat az akció! Kép 3 hónap múlva kell visszamennem hozzá kontrollra! Kép Azt mondta, reméli, hogy már babásan megyek! Akkor mégsem kell most clostyt szednem, pedig már totál ráhangoltam magam. Állandóan csak az járt a fejemben, hogy a következõ hónapban biztosan sikerül a clostyval. Hát, azért kicsit most visszaesett a lelkesedésem, remélem, tényleg összejön így spontán is, mert már nagyon sokat vártam Rá, és ha most hiába várok újjabb 3 hónapot?! Ja, a progim 24 felett volt!

Adél!
Nõdökinál nem voltam, már túl fáradt voltam, mire hazaértem Pestrõl.

Alice!
Tessék, a gólya, már elindítottam felétek, és mindenki más felé! Kép
Kép

Hurki!
Igazad legyen, hogy ez jó fájás! Kép

Bella2!
Igen, cisztáim biztosan vannak, mivel PCO-s vagyok! Kép

Zseby!
Áttettelek!

Gigi!
Gratulálok! A doki biztosan már egy szép kis petezsákocskát fog mutatni neked! Kép

Rita!
Nagyon aranyos a picike! Kép

Orsi!
Javítottalak!

Lányok!
Örülök, hogy tetszik a tablicsku! Lehet, hogy majd ma még dobok egyet, de most már dolgoznom is kell valamit! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szasztok!
Gigi!!!!!!Gratula!!!!Nagyon jó!
Orsi, nem vettem kioktatásnak, biztos igazad van, bár nekem is orvos mondta, de ha így jobban belegondolok, mondott már egy pár süketséget, többek között ezért is váltottam......
De, akkor most mikor kell akciózni?
Ha hirtelen lemegy a hõm, vagy ha hirtelen fel?

Pá-pá Ilduci
Névtelen

Jaj, elfelejtettem megkérdezni, fogalmam sincs mi az a prolaktin!!!!!
Meg tudjátok mondani?
:-))
Az amerikai, a francia és a lusta cigány beszélgetnek a feleségükrõl.

Az amerikai:
- Amikor az én Jenny-m lovagol, a lábait a földön húzza. Nem azért, mert
olyan kicsi lova van, hanem olyan hosszúak a lábai.
A francia:
- Reggel tenyereimmel átölelem a kedvesem derekát, felemelem, megpuszilom,
leteszem és elmegyek dolgozni. Nem azért, mert olyan nagy lapát kezeim
vannak, hanem mert a kedvesemnek olyan karcsú a dereka.
A cigány:
- Amikor reggel elmegyek dolgozni, ráütök Aranka seggére, a segge
megrázódik. Amikor hazajövök munkából, a segge még mindig rezeg. Nem azért
mert olyan nagy a segge, hanem azért mert olyan gyorsan hazajövök a
munkából...

pá-pá, Ilduci
Névtelen

Sziasztok!

Gigi! Gratula! Kép
Orsi! Boldog szülinapot így utólag! Kép Kép Kép
Gitta! Closty nélkül is lesz ott baba. Csak tessék bízni benne! Kép

puszi!
Andi
andi28

GittaKép

Nagyon szépen köszönöm a gólyát,megbeszéltem vele hogy maradjon itt velem 9 hónapigKép és hogy a rokonait küldje el nektek.
Azt mondta OKKép

Alice
keri

SziasztokKép

Olvasok itt Talirol meg hogy Kismamak is mehetnek de nem tudom hogy mikor es hovaKép De ott leszek ha mondjatok.
Sajnos keves idom van itt bennt, eleg bolondokhaza vanKép De hamarosan tervezem,hogy ha tudom minden rendben lelepek.
Bejelentettem bennt, hogy babat varok a 8. heten! Jo itt a hangulat a fonok nagyon emberseges, ertelmes van gyereke is. Tenyleg ritka ember. Lecseszett hogy miert nem hamarabb szoltam! Hamarabb... Mikor hamarabb? Irjak egy kormailt hogy kedves kollegak ma kimaradt a menzeszem ebbol meg akarmi lehet, vagy megis mit tegyek? Elegge kiakadtam. Mondjuk balhe nincs de eddig jo volt a viszony most egy kicsit huzza a szajat de artani nem art. Szerintem a 12 het elott lehet meg akarmi ( ne legyen senkinel! ) es aztan meg itt sajnaljanak vagy tegyenek ki, mert akkor mar egyertelmu hogy babat szeretne az ember. En nem ertek evvel egyet, de lehet hogy en vagyok utodott.

Zseby,
Mar nincs kepemen bor rovid levelet irni, gyujtom az idot a hosszura, lehet hogy ma elkeszul.Kép Jo, hogy minden rendben van NalatokKép

Gigi,
Eloszor mikor tesztet csinaltam ( Rapi Preg Corax ) nekem is volt egy halvany csikom. Szerintem az minden teszten van szinte semmit nem jelent. Nem is voltam babas.
Aztan a kovetkezo honapban megcsinaltam, es megint halvany, de akkor azert erosebb mint elotte es egyertelmuen latszott ahogy megjelent valami. Remego labakkal ( a szo szoros ertelmeben ) vittem oda kispapanak aki mondta, hogy semmi nem jelent, halvany. Egy perc mulva erosodott o meg mindig a fejet razta, aztan ujabb egy perc mulva mar teljesen eros volt akkor mar lattam rajta hogy o is boldog elkezdte a kezemet szorongatni. Kép Halvany csik szerintem semmi altalaban de ha a tied eros az baboka leszKép Nagy gratulaKép

Gitta,
Szep a tabla. Kép Betennel bennunket a kismama tablaba dec.14-gyel. Kép Az en csoppem olyan kicsi volt, het hetesen 7mm a konyv szerint nagyobbnak kellett volna lennie, de a doki megis azt mondta, hogy szerinte hamarabb fog jonni.Kép Csak jonne marKép

Bella,
Veletek mi van, nem latlak sehol nem volt idom archivot olvasniKép

Olyan jo hogy egyre tobben vagyunk babasok nagyon szoritunk a tobbieknek. Ja es egesz honapban akcio ha minden igaz, nekunk a 4. vagy az 5. cn-n jott osszeKép

Mese
Mese

Krissi Kép
jó, hogy gondoltál rám, mivel tegnap megjött, így eldõlt a dolog, vagyis már kb 3 napja, mikor elindult lefele a hõm. De nem baj, majd ebben a ciklusban Kép

Képzeljétek a párom olyan aranyos volt Kép. Õ azért annyira nem jártas a dolgokban, mint mi, de nagyon akar tudni mindent, és meg is jegyzi. tegnap, mikor megjött, jobban el volt kenõdve, mint én. Szegényke. Merthogy õ azértt titkon hitt benne, és a hõmérõ is lehet rossz.... stb. Úgy megsajnáltam. Egyébként hõgörbe elemzésben már profi Kép

Ildi Kép
Van egy íratlan alapszabály: Ha 2 naponta akciózol, akkor nem csúszhatsz le a tüszõrepedésrõl, és a fiúcskákat sem viseli meg a dolog Kép Ez a legtudtibb módszer. Egyébként akciózni akkor kell, mikor leesik, és utána napon, akkor sem lehet lemaradni. De ha nem akarod a hõmérõvel stresszelni, akkor 2 naponta akció, és tuti nem csúsztok le!

Kellemes napot mindenkinek!
Kicsit megint eltûnök, de ha bármi van, akkor jelentem azonnal. Csak nekem nyugisabb a net nélkül, de mivel nagyon érdekel, hogy mi van veletek, azért be-be kukkantok.

puszi: Orsi

ps. talira megyek, már beírtam a naptáramba! Remélem utána is lesz új babásunk Kép Kép Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

MeseKép
Amint látom neked a 4 vagy 5 cn jött össze a baba?
Akkor mensi alatt????
keri

Hú MeseKép mi is ugyanazon a napokon voltunk most akciózni hátha,azért van aki azt mondja hogy akkor nem lehet teherbe esni,de én utánna néztem egy kicsit és azt olvastam hogy 3-5 napig is elkavirnyóznak a fiucskákKépKépKép már csak a petécskén múlik minden.

Alice
keri

Igen Alice meg mensi alatt. Nekem meg is neztek ultrahanggal es ennyire az elejen van tuszorepim. Igy gondolom nehezebb egy kicsit teherbe esni de mint latod nem lehetetlenKép A baba kora utan a doki meg ennel is egy ket nappal korabbra teszi de en az 5. napon ereztem is hogy van tuszorepi.Kép Remelem a ho vegen ti is zebrak lesztekKép

Mese
Mese

MeseKép

Hát igen én is nagyon szeretném már csak attól félek hogy mi van akkor ha Kisbogyó akkor máshol járt? nekem ha minden igaz egy kicsit a múlthónapban késõbb jött a peteérés kb.18-19 napon.akkor mensi alatt nembiztos hogy volt egy kósza Kisbogyóm.
Csak tudnám hogy most mi van.Te éreztél ilyenkor valamitKépKépKép mert nállam semmi sajna(De kis telhetetlen vagyok)Kép

Neked hány napig tart a mensi? és honnan tudod olyan biztosan hogy az a drága babóca akkor készült?
De kis kíváncsi vagyok miKép

Alice
keri

Ilduci!Kép
A prolaktin hormon, melynek a szintje 3,4 és 24 ng/ml között kell legyen. Amennyiben magas, az megakadályozza a teherbeesést. A stressz is befolyásolja, egy napon belül is rendkívül nagy ingadozást is mutathat.

Hiperprolaktémiások!Kép
Nektek hanyadik ciklusnapon és egy cikluson belül hány alkalommal mérték a prolaktin szinteteket?
Azért kérdezem, mert nem tudom helyes-e, hogy egyszer megmérik, magas és rögtön Bromo-t adnak. Nem lehet ez a napi ingadozás miatt? Vagy az ingadozással együtt is mindig 24 alatt kell maradnia?

Leone

KépKép
leone

Sziasztok!

LeoneKép Ez nagyon jó kérdés a prolaktinról. Igen sokszor csak egyszer nézik, aztán feldobják a receptet, és szedetik a gyógyit, pedig nagy a bomlási ideje(könyv szerint), és igen a stressztõl is függ. A progi is változhat, ott is tüszõrepi után jobb ha 3x van vérvétel, és átlagolni.

OrsiKép Boldog szülinapot! Kép

GittaKép Persze, hogy sikerülni fog, a 24 progi nagyon jó!

IduciKép Haláli a vicc, nagyon tetszettKép

Úgy ahogy Orsi, én is lazulok, és nem tud senki sem felhúzni hosszú idõre, dejóKép

Nikie
nikie

Orsi!
Kép
nikie

Hú de pang az ürességtõl a topic!

Hol vagytok Lányok?????
Alice

Alice

Én itt vagyok,bár eléggé dögrováson. Tegnap estétõl valami nyavalya vírust összeszedtem, és teljesen ki vagyok nyúlva. Így aztán hiába vagyok már a 25.napon, a mai 37,1-es reggeli hõm is a betegség miatt van valószínû, nem pé. miatt.(És ha mégis?)

Kitty
kitty123

Sziasztok, csak beköszöntem, robogok fodrászhoz.
Tegnap voltam nõgyogyinál, adott szurikat, valami lenullázó szurikat minden napra még a stimuláció elõtt (az én elõéletemmel így kell..mondotta vala) juj de izgi ma döföm meg magam elõször...egyébként olyan beszari vagyok Kép
Orsi bódogcülinapot Kép
Ilduci Kép jó hallani, hogy lelkesedésed és jókedved töretlen, még nem fertõzött meg az aggódás. Vista Kávéház, Deák térnél. 18 óra.
Puszpusz Hurki
hurki

Ja és hallójáratgyulladásom van, és fája jobb petefészkemnél, nõdoki állítja õmiatta nem fáj...remélem nem vakbél. Akkor ugye nem lennék ilyen vidám? Ugye nem? De akkor mia fene fáj? Szegény embert az ág is húzza. Pusz nyafihurki Kép
hurki

OrsiKép

Így utólag is nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Egcsi
egcsi

OrsiKép

Így utólag is nagyon BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Egcsi
egcsi

Mese! Milyen érzés menzi alatt együtt lenni a pároddal? Én akkor semmi hajlandóságot nem érzek a dologra, és még fáj is.

Neked nem?

Nelli
nelli2

Szia Mese,
én dec 19.-re vagyok programozva.
Egy hete, 12 mm volt a baba, akkor voltam, ha jól tudom 7 hetes, jó szívhanggal.
De a múlt héten még vérezgettem. Ma már nem, abbamaradt.
Úgyhogy dolgozom, de iszonyat fáradt és kedvetlen vagyok, Ja, és nekem nagyon látszik a hasamon, lehet, hogy az Utro-tól nõ így?
Neked volt valami gubanc a barátoddal, kibékultetek már?

Gigi,
hurrá!

Bella
bella2

Halli, Mindenkinek!

Nagyon szimpik vagytok, bár kissé félve jelentkezem közétek. Annyi mindent tudtok, amit én nem is igen értek.
Talán azért, mert még csak az elején tartunk a probálkozásnak.

Erika
szucse

OrsiKép
Boldog szülinapotKépKépKépKépKépKépKépKép
Én is kb. két hete lettem olllyan öreg, hogy le sem merem írniKép
Sajnálom, hogy megjött, de fiatalok vagytok még, pikk-pakkra össze fog jönni a babuka. Drukkolok! És mindenkinek megy a drukk!
Ritkán tudok írni, sok a dolgom, de néha én is benézek, ki lett babás. Jó olvasni a babócás híreket!

ErikaKép
Üdv itt, de ne maradj sokáig!!!!

Krissi
krissi

Krissi!
Szia, igyekszünk....

Nekem is jó érzés olvasni a gólyahírekrõl, reményt ad.
A környezetemre az a jellemzõ, hogy amikor akarják a párok a babát, azonnal sikerül. Ezért most sokkal jobban örülök veletek

Erika
szucse

Erika Kép
ha bármi kérdésed van, írj nyugdotan. Biztosan jobbnál jobb tanácsokat fogsz kapni.
Ne maradj sokáig, költözz gyorsan a frissbe!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
köszönöm, ari vagy. Most csak várok, hogy teljen az idõ, amikortól is komolyan veszik az embert, az érzését, hogy vmi baj van és igen is kell a segítség.

Erika
szucse

ErikaKép

Üdv közöttünk és ha bármiben tudunk segítünk, kérdezz nyugodtan. Ha csak rövid ideje próbálkoztok, akkor ne is gondolj arra, hogy baj van! Összejön a babóca csak nem mindenkinél elsõre.

Egcsi
egcsi

Erika!Kép
Írhatnál egy kicsit magadról, mióta próbálkoztok, mennyi idõs vagy?

Tud valaki valamit Alenáról? Mi van vele? Remélem minden rendben!

Leone

KépKép
leone

Szió, Egcsi

Ezért is regisztráltam magam itt nálatok, mert mindenkivel ilyen segítõkészek, arik vagytok.
Lassan 1éve, hogy nem védekezünk, és egy belsõ érzésem azt súgja, hogy nekem nem lehet picim, baj van velem..
Sajnos elég akaratos vagyok, mindent minél hamarabb akarok
és nem szeretek várni sokáig, de most ez van.

Erika
Névtelen

Leone!

26 éves vagyok és csak 20 évesen szedtem fogamzásgátlót kb. 10hónapig. Utánna csak megszakítással védekeztünk, tehát voltak már ekkor is "balesetek" néha napján.

erika
szucse

Erika Kép
Csak azért, hogy teljen az idõ, ne várjatok. Ezeket a rossz belsõ érzéseket meg ûzdd el, mert nem tesznek jót a bebabásodásnak.
Ha gondolod, és megnyugtat, akkor menj el vizsgálatokra. Ha orvos kell, aki komolyan vesz, akkor tudunk jót ajánlani, aki nem küldd el azzal, hogy "ó hát még sok idejük van, próbálkozzanak, és, ha 1 év múlva sincs baba, akkor jöjjenek vissza"- na az ilyen orvosokat szinte mindegyikõnk megjárta, de már mindenki jó kezekben van. Tehát, ha doki kell szólj, és tudunk ajánlani.
Mi egybõl azzal kezdtük tavaj, hogy kivizsgáltattuk magunkat... lassan egy éve volt ez. És szerencsére ki derült, hogy hol a hiba, de a kezeléssel azért így is elment elég sok idõ. Már egyenesben vagyunk Kép
A baba pedig a legjobb dolog az ilyen akaratos nõknek, amilyenek mi is vagyunk. Megmutatja, hogy nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, hanem úgy, ahogy õ akarja, jön, amikor jönni akar.... és nem akkor, amikor mi akarjuk, hogy jöjjön. Türelemre tanít. Kép
Remélem kicsit megnyugodtál.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi,
köszi, lehet tényleg másik dokihoz kellene fordulnom..
Sajna a dokikkal nem vagyok szerencsés.
Jó lenne tudni, merre induljak el, kihez forduljak, aki nem fog elküldeni.
Ez nagy segítség lenne

Erika
szucse

Sziasztok!

Az igazság az, hogy babonából jelentkezem be ismét ebbe a topicba. Szerintem már nincs köztetek olyan, aki ismer engem, két éve (2001.) év elején írtam ide elõször, egészen kb. április közepéig, ugyanis akkor lettem 10 havi próbálkozás után várandós. Kisfiam azóta már 17 hónapos (2001. dec. 12-én született), viszont most elhatároztuk, hogy jöhetne a kistesó. A kistesó viszont január óta várat magára, és úgy érzem, rá is várnunk kell még pár hónapotKép Tulajdonképpen nekem nincsenek olyan nagy problémáim, mint sajnos sokaknak itt, talán csak annyi, hogy nem stabil a ciklusom, 33-tól egsézen 46-ig változik a hossza, sajnos be sem állt a szülés után. Problémám még a makacs gombás dolog is, de az most éppen kezelés alatt áll Klion-nal. Ezen kívül holnaptól kapok egy 5 injekciós Gynevac-kúrát is, ezt már két éve is kaptam, mielõtt a fiammal terhes lettem. Akkor még két hónapig Closty-t is szedtem, szerintem igazából az segített, hogy terhes legyek... hát nagyjából ennyi.

Köszi, hogy meghallgattok, és ha lehet, "beszállnék" HozzátokKép Ja, talán még annyit, hogy most az 5. ciklus 11. napján vagyok...

Cupp mindenkinek,
Beja
beja

Sziasztok!

Beja, szia! Én azért "emlékszem" rád!Kép
Akkor már én is bejelentkeznék!
Az én kislányom, Réka összesen 6 nappal fiatalabb Bejáénál!
Mi még csak most kezdtük a próbálkozást, de nekem is meglehetõsen idétlen a ciklusom, épp ma, a 44. napon jött meg. Tehát most kezdtem a 2. ciklust!
Réka 6 hónapi próbálkozás után fogant meg.
És még annyit tudnotok kell, hogy Bejával ismét nagyjából egyszerre szeretnénk szülni!Kép

Pussz,
Zafi
zafi

sziasztok!
Ha tudtok segítsetek. Szombaton és hétfõn lesz az elsõ inszem.Mikor kell beadni a profasit szerintetek?
Névtelen

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Nikie!
Én is ebben bízom! Kép

Kitty!
Jobbulást!

Hurki!
Jobbulást neked is! Remélem már jobban vagy! Hogy sikerült a szuri?

Erika!
Üdv közöttünk, ne maradj sokáig, vár a másik, babás topic! Kép

Beja!
Gratulálok a babócádhoz! Beteszlek a tablicskuba. Hiányzik még az életkorod és a lakhelyed. Persze, nem kötelezõ megadni. Kép
Remélem, nem várat sokáig a tesó! Kép

Zafi!
Betettelek téged is a tablicskuba, hiányzik még a lakhelyed, életkorod.

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: