Jó reggelt!
Szia
Valentina! Jó, hogy előkerültél. Dobsz egy-két képet is?
Gabi, ahogy olvastalak, nekem is rögtön az volt az első gondolatom, hogy "legalább"-ha lehet ilyet mondani- nem genetikai eredetű. Jaj, az az Üllői úti rész meg amúgy is olyan barátságtalan. Remélem, egy öt-hat vagy valamennyi hónap múlva jössz majd a jó hírrel.
Gyuzsó, hát persze, mindig arra,a ki fogja, de ott azon a képen annyira apja fia...
Bár az én Melindám közvetlenül a születése után az első napokban teljesena a párom öccsére hasonlított...

De mostanra teljesen átalakult.
Steffi, összejött mind a kettő: Martin nagyon fotogén, te pedig tényleg nagyon ügyes vagy, akárki akármit mond...
Borsa, most "nagyon bölcs leszek": lesz ez rosszabb, meg jobb is. De próbálj szigorú és következetes maradni. Mi pl. most, hogy kezdett átszokni hozzánk, egyik éjjel a babusgatás után letettük és hagytuk. Nergyedóra szokott lenni a türelmi idő és az, hogy ne magánkívül sírjon. És bejött, ma is még elégedetlenkedett tíz másodpercig, aztán elaludt. És régebben is így csináltuk. Muszáj, mert pihennünk kell. Apjának azért mert dolgoz', nekem meg azért, mert még Hugi is beszáll a játékba, és akkor lesz/lenne nemulass.
Hugi egyébként sokkal virgoncabb, mint a nővére volt ugyanekkor. De remélem nem lesz nagyobb is. (Melinda 4,10-zel bújt ki.

)
Heni, ti meg már az új házban karácsonyoztok?
No, további szép napot mindenkinek!